Σελίδα 31 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Εκεί είναι η μαγεία.Σπάς τα στερεότυπα.
    Μάριε η "μαγεία" είναι ότι πιστεύεις τυφλά πράγματα που και οι ίδιοι οι δημιουργοί τους θεωρούν θεωρίες. Απλά έχεις ανάγει την επιστήμη σε μοντέρνα θρησκεία. Βαρέθηκα τους "επιστήμονες" Ταλιμπάν που θεωρούν ότι είναι η ελίτ τις ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν ανήκεις σε αυτούς απλά μερικά πράγματα που γράφεις κάτι τέτοιο θυμίζουν.
    Παρ.:
    Όσο για το "Αυτό,το δικό μου το μυαλό,δυσκολεύεται να το καταλάβει."
    Όταν ειπωθεί αυτό από κάποιον που πιστεύει στον Θεό αυτόματα θα το θεωρείσεις απόδειξη του πόσο λάθος είναι ο Χριστιανισμός!!! Σε σχέση με την επιστήμη όμως είναι πρόκληση για περαιτέρω γνώση...μήπως έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά?
    Φιλικά
    Ένας φίλος του Χριστιανισμού και υποστηρικτής της επιστημονικής έρευνας.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πάντως αυτό που βλέπω ακόμα και ε΄δω, σ' αυτήν την εποχή, διαβάζοντας αυτά που γράφετε, ανακαλύπτω ότι δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε την μεγαλύτερη ένωση! Αυτή που τελικά είναι (νομίζω) και η αλήθεια! Η θρησκεία και η επιστήμη πρέπει να είναι μαζί! δεν υπάρχει σώμα χωρίς ψυχή. αυτά τα δύο πάνε μαζί. Πρέπει να είναι μαζί! Το ότι ακόμα κοντράρονται με θλίβει! Δεν είναι το ένα εναντίον του άλλου! Το ένα συμπληρώνει το άλλο!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Η θρησκεία και η επιστήμη πρέπει να είναι μαζί!
    Γιατί;

Το ένα είναι απτό, καθημερινό

το άλλο είναι μια αφηρημένη έννοια, απόροια της ανάγκης των πρώτων ανθρώπων να εξηγήσουν το ακατανόητο

Δε βλέπω τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν και δε βλεπω την αναγκη συνύπαρξης

(ειδικά όταν η θρησκεία ανέκαθεν εξεδίωκε την επιστήμη)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατί;

Το ένα είναι απτό, καθημερινό

το άλλο είναι μια αφηρημένη έννοια, απόροια της ανάγκης των πρώτων ανθρώπων να εξηγήσουν το ακατανόητο

Δε βλέπω τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν και δε βλεπω την αναγκη συνύπαρξης

(ειδικά όταν η θρησκεία ανέκαθεν εξεδίωκε την επιστήμη)

ΟΚ αφού η επιστήμη είναι κάτι καθημερινό, για εξήγησέ μου την υπερστοφή χωρίς να βάλεις αυτές τις γραμμούλες που λέγονται διανύσματα και τα δημιουργήσμε εμεις; για την κατανόηση της φυσικής! Ή μάλλον ακόμα καλύτερα, εξήγησέ μου την γέννηση της ξαδέλφης μου, την στιγμή που πολλοί ειδικοί γιατροί είχαν αποκλείση την πιθανότητα κυοφορίας της θείας μου λόγω αφαίρεσης γεννητικών οργάνων (καρκίνος)!

ΟΚ αφού η επιστήμη είναι κάτι καθημερινό, για εξήγησέ μου την υπερστοφή χωρίς να βάλεις αυτές τις γραμμούλες που λέγονται διανύσματα και τα δημιουργήσμε εμεις; για την κατανόηση της φυσικής! Ή μάλλον ακόμα καλύτερα, εξήγησέ μου την κατα πολλούς ειδικούς γιατρούς γέννηση της ξαδέλφης μου, την στιγμή που οι γιατροί είχαν αποκλείση την πιθανότητα κυοφορίας της θείας μου λόγω αφαίρεσης γεννητικών οργάνων (καρκίνος)!
    Κατ' αρχην δεν είμαι αρμόδιος :rotflmao:

Δεύτερον, εαν εσυ θεωρείς οτι τα παραπανω δεν εξηγούνται επιστημονικά (ειδικά η υπερστροφή ) και ειναι αποτέλεσμα θεϊκής παρέμβασης, δικαίωμά σου βέβαια να το πιστεύεις αλλα....

καταλαβαίνεις...

(δεν έχει νόημα η όποια κουβέντα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    την στιγμή που πολλοί ειδικοί γιατροί είχαν αποκλείση την πιθανότητα κυοφορίας της θείας μου λόγω αφαίρεσης γεννητικών οργάνων (καρκίνος)!
    περιμενε.................

δλδ θες να πεις οτι ειχαν αφαιρεθει τα γεννητικα οργανα της θειας σου λογω καρκινου και εκεινη εμεινε εγκυος???????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα μλκ ερεψαααααααααααααααααααααααααααα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    περιμενε.................

δλδ θες να πεις οτι ειχαν αφαιρεθει τα γεννητικα οργανα της θειας σου λογω καρκινου και εκεινη εμεινε εγκυος???????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα μλκ ερεψαααααααααααααααααααααααααααα

Καλά μλκα δεν κάνω πλάκα!

Καλά μλκα δεν κάνω πλάκα!

καλα μαλλον δεν ειχες καταλαβει καλα τι ειχανε αφαιρεσει στο χειρουργειο.

ελα να σου πω.
    ολα μπορω να τα ακουσω εκτος απο μαλακιες.
    μη μειωνεις την αντιληψη μου και μη με κανεις να καφρεψω .αν εσυ θες να πιστευεις οτι η θεια σου ειναι και η νεα παναγια (σαν τον νεο πανιωνιο ενα πραμα) μπορεις να το πιστευεις.εκθετοντας το ομως δημοσια μονο χλευασμο θα αποκομισεις.τουλαχιστον απο μενα.

και για να σου το θεσω εντελως παιδικα...δεν ειναι δυνατον να πας καπου με το TTR αν δεν εχεις TTR !!!!!!!

καλα μαλλον δεν ειχες καταλαβει καλα τι ειχανε αφαιρεσει στο χειρουργειο.

ελα να σου πω.
    ολα μπορω να τα ακουσω εκτος απο μαλακιες.
    μη μειωνεις την αντιληψη μου και μη με κανεις να καφρεψω .αν εσυ θες να πιστευεις οτι η θεια σου ειναι και η νεα παναγια (σαν τον νεο πανιωνιο ενα πραμα) μπορεις να το πιστευεις.εκθετοντας το ομως δημοσια μονο χλευασμο θα αποκομισεις.τουλαχιστον απο μενα.

και για να σου το θεσω εντελως παιδικα...δεν ειναι δυνατον να πας καπου με το TTR αν δεν εχεις TTR !!!!!!!
    ΟΚ Δεν κατάλαβα ότι είχαν αφαιρέσει σαλπιγγα από αριστερά και ωοθήκες από δεξιά!!!!

ΟΚ είμαι χαζή και δεν καταλαβαίνω!!! Έλα όμως που όταν πήγε στο γιατρό και το είδε εκείνος της είπε πως αυτό που συνέβη είναι επιστημονικά αδύνατον!!!

και ναι μπορείς να πας κάπου με TTR αν δεν έχεις ΤΤR!!!! Έχει ο φίλος σου! :rotflmao:

ΟΚ Δεν κατάλαβα ότι είχαν αφαιρέσει σαλπιγγα από αριστερά και ωοθήκες από δεξιά!!!!

ΟΚ είμαι χαζή και δεν καταλαβαίνω!!! Έλα όμως που όταν πήγε στο γιατρό και το είδε εκείνος της είπε πως αυτό που συνέβη είναι επιστημονικά αδύνατον!!!

και ναι μπορείς να πας κάπου με TTR αν δεν έχεις ΤΤR!!!! Έχει ο φίλος σου! :rotflmao:
    ψιτ ακου που σου λεω...κατι εχεις παρεξηγησει στο θεμα με την θεια σου.

και να εχεις υποψη σου οτι το επιστημονικα αδυνατο που ενδεχομενως της ειπε ο γιατρος εννοουσε απλα σπανιο η δεν το εχει ξαναδει προσωπικα.
    παντως συμφωνα με τα νεα στοιχεια....ΔΕΝ ειχαν αφαιρεθει τα γεννητικα οργανα.αν συνεχισουμε σε κανα 2 σελιδες σε βλεπω να μου λες οτι η θεια σου δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα υγειας.
    ελα ρε ιωαννα.κανε μας τη χαρη πρωι-πρωι.
    αν τα πιστευεις περιμενε και εσυ τον κρινο.

αρα ο φιλος σου με το ttr θα παει οπου θελει!εσυ σπιτι και στη κουζινα σου !!!

ψιτ ακου που σου λεω...κατι εχεις παρεξηγησει στο θεμα με την θεια σου.

και να εχεις υποψη σου οτι το επιστημονικα αδυνατο που ενδεχομενως της ειπε ο γιατρος εννοουσε απλα σπανιο η δεν το εχει ξαναδει προσωπικα.
    παντως συμφωνα με τα νεα στοιχεια....ΔΕΝ ειχαν αφαιρεθει τα γεννητικα οργανα.αν συνεχισουμε σε κανα 2 σελιδες σε βλεπω να μου λες οτι η θεια σου δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα υγειας.
    ελα ρε ιωαννα.κανε μας τη χαρη πρωι-πρωι.
    αν τα πιστευεις περιμενε και εσυ τον κρινο.

αρα ο φιλος σου με το ttr θα παει οπου θελει!εσυ σπιτι και στη κουζινα σου !!!
    Ψιτ δεν ακούς τι σου λέω!!!! Δεν εξηγούνται όλα με την επιστήμη!!!! και η Θεία μου ήταν παντρεμένη!!! Δεν μύρισε τον κρίνο!!!!! Αλλά αν δεν θες δεν το πιστεύεις! Απλά!!!! Τώρα το ότι έτσι συνέβησαν τα πράγματα δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις γιατί δεν ξέρεις! Και πίστεψέ με, ο γιατρός είπε ακριβώς αυτό "είναι επιστημονικά αδύνατον!" και δεν εννοούσε ότι δεν το έχει ξαναδεί, ούτε ότι είναι δύσκολο να συμβεί!!! Τώρα μπορεί να λες ότι λέω ψέματα! Δικαίωμά σου να αμφισβητείς τα πάντα! Αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα! Και ώς γνωστόν καμιά φορά η λογική δεν φτάνει να εξηγήσει τα πάντα! (ή η επιστήμη!)

Ψιτ δεν ακούς τι σου λέω!!!! Δεν εξηγούνται όλα με την επιστήμη!!!! και η Θεία μου ήταν παντρεμένη!!! Δεν μύρισε τον κρίνο!!!!! Αλλά αν δεν θες δεν το πιστεύεις! Απλά!!!! Τώρα το ότι έτσι συνέβησαν τα πράγματα δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις γιατί δεν ξέρεις! Και πίστεψέ με, ο γιατρός είπε ακριβώς αυτό "είναι επιστημονικά αδύνατον!" και δεν εννοούσε ότι δεν το έχει ξαναδεί, ούτε ότι είναι δύσκολο να συμβεί!!! Τώρα μπορεί να λες ότι λέω ψέματα! Δικαίωμά σου να αμφισβητείς τα πάντα! Αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα! Και ώς γνωστόν καμιά φορά η λογική δεν φτάνει να εξηγήσει τα πάντα! (ή η επιστήμη!)
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΚΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ???????????

ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑΣ !!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ειδικα σε θεματα που αν μη τι αλλο εχω σχεση και επαφη)!!!!!!!!!!!!

ΑΙΝΤΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ

Ρε Ιωάννα, έλεος...

Μην καταντήσουμε "Χρυσοπηγή" εδώ μέσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ ένα ξέρω...

Τον Μπαρτ δεν τον έσωσε καμία θεϊκή παρέμβαση και άλλα πράγματα "περαν της λογικής" αλλά κάτι που έφτιαξε η επιστήμη και που ονομάζεται κράνος...

χωρίς αυτό, το επιστημονικής προέλευσης αντικείμενο, μνημόσυνα θα κάναμε

"υπερ αναπαύσεως ψυχών"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    TROOPER...ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    .
    .
    .

.

.

.

.

.

.

.

Σε τσίγκλησα;... με εξωσωματική δεν γίνεται;....χαχαχαχαχα...καλημέρα φίλε!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF