Σελίδα 31 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Μου είναι δύσκολο να διαβάσω τόοοσες σελίδες αλλά πιστεύω ότι τα μαχαίρια ή μάλλον τα πιστόνια έχουν βγει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .

Είμαι παθιασμένος με τα Ιταλικά και πιο συγκεκριμένα με τα V2 αλλά πήρα 600 4K.Μετά από σκέψη και υπολογισμούς είδα ότι η συντήρηση μίας τέτοιας μηχανής (πχ Ducati 749-999) είναι αρκετά υψηλή.Με το Japan μου λοιπόν είμαι ευχαριστημένος και δεν έχει κάνει κιχ φυσικά.Από κράτημα ΑΡΙΣΤΟ και πιστεύω η διαφορά, αν υπάρχει, είναι απειροελάχιστη.Είναι σαφώς πιο ευκολοδήγητο χωρίς σκορτσαρίσματα παντού.Όμως το Ιταλικό έχει άλλη φινέτσα, άλλο αέρα.

Κατά την άποψή μου όποιος θέλει απροβλημάτιστα χιλιάδων χλμ με μικρότερο κόστος συντήρησης και απόδοση (τα 1000αρια είναι αλλούυυυ) θα πρέπει να πάει Japan μεριά.Όποιος θέλει σκληροπυρηνικό εργαλείο, με άλλο αέρα-φινέτσα αλλά και με νάζια στην συντήρηση και στην οδήγηση, που όμως είναι το αλατοπίπερο της υπόθεσης, θα πρέπει να στραφεί προς ΕυροποΙταλία μεριά.

*Καλά είμαι ή δεν είμαι διπλωμάτης .Όχι πείτε μου...

ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ

ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ??? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΛΕΜΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Δε νομιζω κανεις να ειπε οτι και τα Ιαπωνικα ειναι εντελως αφθαρτα ολες οι μηχανες χαλανε καποια στιγμη αλλα πχ στα χοντα χαλαει το 2% μεχρι τα 50.000χλμ, ενω στα πχ ντουκατι το 15%........

φερτε μου την πιο γερη μηχανη του κοσμου και την χαλαω σε 1 ωρα. που ξερω γω ποιος κανγκουρας οδηγει και πως την μηχανη του..........

Για τον Γλιγιλι αναφερεσε ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    Για τον Γλιγιλι αναφερεσε ????

autos einai pio agrios apo emena se 1 ora mesa ti xalaei :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Milane oloi milaei kai i kourada

TI kseris esi apo ropes re mlk?

R1 exeis :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	36_12_6[1].gif 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	50,5 KB 
ID:	88951

mi re mlk entaksi ante tha sou doso to k7 na to kaneis mia bolta na odigisis kai esi epitelous mia mixani

mi re mlk entaksi ante tha sou doso to k7 na to kaneis mia bolta na odigisis kai esi epitelous mia mixani

ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ

ΕΤΡΕΜΕΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ :a31:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ

ΕΤΡΕΜΕΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ :a31:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

Kai ti xerese pou odigises kana sababalo me 15 aloga?

Tora mila monos sou ego feugo gia bolta oreksi eixa bradiatika me mlks na asxoloume

Kai ti xerese pou odigises kana sababalo me 15 aloga?

Tora mila monos sou ego feugo gia bolta oreksi eixa bradiatika me mlks na asxoloume

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	normal_relaxing.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	88952

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Το 2000 αποφάσισα να πάρω καινούρια μηχανή.
    Πήρα το TRIUMPH το SPRINT ST. Μετά απο 7 χρόνια κ 96.000 χλμ, νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω γνώμη (δεδομένου οτι πρίν είχα HONDA VFR 750)...............
    Μετά λοιπόν απο 7 χρόνια αυτό το μηχανάκι με κάνει ακόμα να χαμογελάω μέσα απ'το κράνος κ δεν με πρόδωσε ποτέ...
    Κάτι που το VFR δεν το κατάφερε, μετά από 6 μήνες το είχα βαρεθεί!!!!
    Δεν θα πω για σέρβις, λάδια, ξύδια.... Το τι σου αφήνει το κάθε μηχανάκι στην ψυχή μετράει.....

Χθές το έδωσα κ περιμένω το καινούριο το 1050!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
    Πήρα το TRIUMPH το SPRINT ST. Μετά απο 7 χρόνια κ 96.000 χλμ, νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω γνώμη (δεδομένου οτι πρίν είχα HONDA VFR 750)...............
    Μετά λοιπόν απο 7 χρόνια αυτό το μηχανάκι με κάνει ακόμα να χαμογελάω μέσα απ'το κράνος κ δεν με πρόδωσε ποτέ...
    Δεν θα πω για σέρβις, λάδια, ξύδια.... Το τι σου αφήνει το κάθε μηχανάκι στην ψυχή μετράει.....

Χθές το έδωσα κ περιμένω το καινούριο το 1050!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ................ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Είναι δύο τρία μοντέλλα άπό αύτή τήν έταιρεία,σέ όλους τούς τομείς..........
    'Αν μιλάς γιά τό tiger είναι καλό μηχανάκι, χωρίς ταυτότητα όμως κάτι μεταξύ μοτά
    καί πολύ οn καί λίγο off..........!!!!!!
    Τό έχω δοκιμάσει ,πολύ γκάζι γιά τό είδος του,πολύ καλή όδική συμπεριφορά.....
    Δέν κάνει γιά δύο άτομα,δέν είναι άνετο.....
    Μεγάλες διαδρομές οί άναρτήσεις.........
    Άκολουθεί τήν έποχή,τά κάνει όλα καί συμφέρει.......
    Ένα μηχανάκι .....ΔΡΟΜΟΥ.......μέ κουστούμι σχεδόν on-off............
    Διχασμένη προσωπικότητα ή τάση τής έποχής...????
    Στήν πόλη μου μέ 1,5 έκατομμύριο άνθρωπους έχει ....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ........
    Έκεί θά φάς ,έκεί θά πιείς ,έκεί θά τό πουλήσεις πάλι μετά άπό 7 χρόνια άν ύπάρχει....!!!

Άν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TIGER.........ίσχύουν τά ύπόλοιπα άπό αύτά πού είπα........νομίζω
    πώς ύπάρχουν 2-3 μηχανάκια μέ αύτό τό τρικύλινδρο μοτέρ......

ΚΑΛΕΣ.........ΒΟΛΤΕΣ........μέ ύγεία........

Mi kles re entaksi tha paris k7 kapote otan bgi to k12
    Εγώ αγόρι μου και Agusta αμα θέλω παίρνω αύριο! Ούτε πληρώνω δόσεις στο δικό μου και Κ7 και Κ12 αμα θέλω παίρνω! Γιατί τα λεφτά τα βγάζω μόνος μου

Πήγαινε στο μάστορά σου τώρα να του κλαφτείς για τους δίσκους που χάλασες στο Κ7!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Τι να το κάνει το μηχανάκι σου ρε?

Έτσι όπως τους έχεις κάνει τους δίσκους και θα πατινάρει το μηχανάκι σου, Αν θέλει κάτι γκαζάτο ας πάρει ένα παπί πιό γρήγορα θα ανοίγει απο σένα!

Το Κ7 καλό μηχανάκι και γκαζάτο αλλά το δικό σου με το κ7 μοιάζει μόνο στην εμφάνιση, γιατί ούτε έχει δύναμη λόγω πατιναρίσματος (και την δύναμη να έβρισκε για να ξεκινίσει έτσι όπως θα το έχεις κάνει το λάστιχο απο τις εκκινίσεις και απο τα σόου οφ μπερνάουτ είναι πλέον αδύνατο να ανοίξεις και με CB400)
    Και απο στρίψιμο το μηχανάκι σου δε στρίβει ούτε για να το παρκάρεις! Τα λάστιχα στο πλάι είναι καινούρια ακόμα και απο την αχρησία έχουν ξεραθεί.

Το καλό με το μηχανάκι σου είναι οτι μπορεί να στέκεται κάθετα χωρίς σταντ γιατί το λάστιχο στο κέντρο είναι τετράγωνο! Έτσι θα βολέβονται στο συνεργείο να σου αλλάζουν δίσκους καθημερινά και έξω στο δρόμο χωρίς να το ανεβάζουν στο σταντ!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint

Καλοτάξιδο . Το ST είναι πραγματικός χιλιομετροφάγος.
    Triple 1050

Nα φτιάξετε κλάμπ να είστε 2!

Ο ένας πρόεδρος και ο άλλος μέλος!

Και κάθε μήνα θα αλλάζετε!

Τυπώστε και μπλουζάκια να σας κάνουν έκπτωση στο συνεργείο!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Nα φτιάξετε κλάμπ να είστε 2!

Ο ένας πρόεδρος και ο άλλος μέλος!

Και κάθε μήνα θα αλλάζετε!

Τυπώστε και μπλουζάκια να σας κάνουν έκπτωση στο συνεργείο!
    Φιλαράκι χθες καθόμουν στο Γκαζάκι και όλο κάτι Tiger και κάτι 675 έβλεπα ....

Και στο Level III που έκανα πολλά 675 έπαιζαν .... πιό πολλά από κάτι χρέπια R1/6.

Και που σε μπλουζάκι έχω, και στο συνεργείο μου κάνουν έκπτωση

Καληνύχτα ......
    Triple 1050

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23