Σελίδα 31 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τσαμπουκάς και τύχη... και καλός Νικοπολίδης.

Αυτά ήταν για μένα τα στοιχεία του ΟΣΦΠ στο χθεσινό παιχνίδι. Στα δύο τελευταία είχε άγιο , (με το όνομα Νικοπολίδη) καθώς ειδικά στο Α ημίχρονο , θα μπορούσε να έχανε ο κόκκινος με 2-3.

Παρόλα αυτά στο Β ημίχρονο το πίστεψε και τα κατάφερε.

Μπράβο και συγχαρητήρια σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (+ προπονητή) που δεν έσκασαν απο την πίεση και φορμάρισαν στους Γερμαναράδες ενα διπλό για να το θυμούνται πολύ καιρό , μετά απο έντονο σφυροκόπημα και μια ανατροπή σκόρ και ψυχολογίας.

Ο Γκαλέτι ... Μια ομάδα μόνος του... το είπα , το λέω και θα το ξαναλέω. Παίκτης απο άλλο πλανήτη είναι ο τύπος. Όλη η δεξιά πλευρά του Γαύρου πέταγε φωτιές με αυτόν τον τύπο. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά μην τον χάσετε.. δεν είναι τυχαίο οτι ψηφίστικε στους 5 καλύτερους παίκτες του μήνα , στην UEFA.

Λούα Λούα... μόλις άλλαξε θέση...τους έκανε άλογα. Πολύ τρεχάλα και ευτυχώς αν και δεν έβαλε goal οι προσπάθειες τους ευόδωσαν μιας και κατάφερε να τους ζαλίσει στην άμυνα.

Κοβάσεβιτς... ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ... ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να παίζει 4-5-1... μόλις ήρθε ο Σέρβος πλάι στον Λούα...άλλη ομάδα ο κόκκινος.

Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Στολτίδης, Τοροσίδης... πρώτη φορά που το κέντρο πήγε τόσο καλά , όσο έχω δεί τον ΟΣΦΠ. Γιατί δεν το έκαναν και άλλες φορές; Έπρεπε να τους φτάσουν σε τέτοιο σημείο ψυχολογικής πίεσης να το κάνουν;

Τζόρτζεβιτς. Δεν τον συμπαθώ λόγω στύλ παιχνιδιού του. Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχτώ οτι ήταν το Α και το Ω στην δημιουργία του ΟΣΦΠ , ειδικά στο Β ημίχρονο απο δεξιά.

Νικοπολίδης. Ή του ύψους ή του βάθους. Αλλά αν πιάσει ύψος... είναι απλά απίστευτος. Για μένα έπαιξε όπως με το EURO 2004 αν και σε μερικές φάσεις το ρίσκαρε.

Άμυνα... εδώ θα σας χαλάσω λιγο.. εκτός του Άντζα, οι υπόλοιποι πολύ μέτριοι.. εκτός ίσως του Ντομί που δεν πρόλαβε να παίξει. Ο Μπράβο έχασε αρκετές μονομαχίες , το ίδιο και ο Σέζαρ. Παρόλα αυτά επειδή ο ΟΣΦΠ έπαιξε το πάνω κάτω πολύ καλά , στάθηκε καλός και τυχερός.

Λεμονής... οφείλω να ομολογήσω πως στην αλλαγή του Γκαλέτι, στάθηκα μ@λ@κ@ς και λέω τι κάνει πάλι;..Αλλά αλλιώς τα βλέπεις απο το γήπεδο και σε αυτή την φάση του βγάζω το καπέλο. Πολύ καλή αλλαγή που ζωήρεψε την ομάδα... αλλά αυτό έπρεπε να γίνει απο την αρχή και οχι να περιμένει πίσω στο Α ημίχρονο. Γνώμη μου αυτή!

Συμπέρασμα;... Μπράβο στους κόκκινους που μετά απο 31 παιχνίδια κατάφεραν το διπλό. Είναι μια ηθική ένεση , πόσο μάλλον όταν γίνεται με εντελώς καινούρια ομάδα. Αλλά ...

ΑΛΛΑ...

Ούτε έγινε τίποτα φοβερό , ούτε η Ευρώπη παραμιλάει που γράφουν οι φυλλάδες σήμερα. Όταν χάνει η Μίλαν , η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κτλ στην έδρα τους..μοιραία η νίκη του ΟΣΦΠ για τους έξω μπαίνει στο τσουβάλι. Σημειωτέα για τους κόκκινους και αν με ρωτήσετε του δίνει έναυσμα να χτυπήσει ... γιατί οχι... ακόμα και την Ρεάλ στο Μπερναμπέου με όσες δυνάμεις έχει , για μια ισοπαλία έστω και να πάρει μεγάλο κεφάλι στο θέμα πρόκριση.

Με λίγα λόγια.. πρώτη φορά πραγματικά ο κόκκινος έχει την δύναμη να προκριθεί στο CH.L. μέσα απο τα πόδια του.

Συγχαρητήρια... αλλά να σας δώ και με την Καλαμαριά... γιατί οι Απολλωνιστές με τόσες γκέλες δεν έρχονται για να χάσουν στο Καραϊσκάκη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γραφω μονο και μονο επειδη επιτελους βλεπω και καποιον λογικο......οντως μεγαλη νικη του Ολυμπιακου.....αλλα ας ειναι καλα ο Νικοπολιδης γιατι αν γινοταν το 2-0 τα πραγματα θα ηταν δυσκολα...μεγαλη μαγκια στο τελος που καταφερανε και γυρισαν το ματς.....

ρε παίδες δεν είχαν 8 δοκάρια για να μιλήσεις για τύχη

απλά ο Νικοπολίδης χρώσταγε ένα καλό παιχνίδι και το έκανε εχθές

στο πρωτάθλημα έχει πνίξει αρκετά

Τέλος ο Ολυμπιακός δεν έγινε υπερομάδα απλά είναι καιρός να καταλάβουν ότι άμα το πιστεύουν οι παίχτες (πραγματικά) όλα γίνονται
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΛΕΩ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ, ΓΑΥΡΟΣ Η ΧΑΝΟΥΜΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Λοιπόν για να μιλήσουμε και πιο σοβαρά τωρα.
    Εμένα ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε χθες. Έδειξε πάλι τραγικές αδυναμίες στην άμυντική διάταξη (όχι μόνο στην άμυνα). Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος και χωμένος μέσα στην περιοχή του. Έπαιζει τουλάχιστον 20 μέρα πιο πίσω από ότι έπρεπε.

Στο δευτερο ήταν όντως καλός. Πολύ βελιωμένος και εδώ δινω τα συγχαρητήριά μου στον μεν Λεμονή γιατί ανέβασε την ομάδα ψηλά και στους δε παίκτες γιατί μασάγαν σίδερα.

Η νίκη ήρθε και με τύχη σίγουρα. Αλλά έτσι είναι η μπάλλα αν δεν έχεις τύχη δεν πας πουθενά. Και σίγουρα τόσα χρόνια τύχη δεν είχε ποτέ ο Ολυμπιακός.
    Το περιβόητο διπλό έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα αλλά εκτός της ανικανότητας ήταν και η τύχη που δεν βοήθησε ποτέ.

Για μένα φέτος έληξε η χρονιά. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσει ο γαύρος τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια στο ch.L. Ούτε αν χάσει το πρωτάθλημα. Απλά γιατί φέτος έκανε ένα βήμα παραπάνω από όλες της άλλες φορές. Συνεπώς είμαστε σε καλύτερη μοίρα από τότε που περάσαμε στους 8.

Βάζελοι και Χανούμια, με τις υγείες σας. Ομολογώ ότι είχα πάρα πολλά χρόνια να δω αυτο το βλέμα στα μάτια σας μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σήμερα το πρωί στην δουλειά δεν έλεγα τίποτα απλά περίμενα να δώ πότε θα ξεσπάσει η πίκρα σας. Το τι μαλακίες άκουσα πρωϊνιάτικα δεν λέγεται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΞΑΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΘΑΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ!!! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΜΟΦΑΝΕΣ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Που είναι άραγε όλοι εκείνοι οι φωστήρες...........που θέλαν Βέρντερ???

πόσα στόματα βούλωσες ρε Θρύλε!!!

μούγκα στη στρούγκα τώρα...
    και γύρισε στη φύση γύρισε στη φύση
    "λαγός" πήγε και έγινε και ρούφαγε χασίσι

πού είστε ρε τσακάλια όλοι εσείς που μας τα κάνατε νταούλια (το τσουρέκια είναι πολύ μικρό) ???

Κέρασε αβέρτα εχθές ο θρύλος και μας τρέλανε.
    μείνετε στα λαγούμια ορισμένοι...κάποιες φορές είναι όντως καλύτερα να μασάς...

Μάγε σταμάτα να λες τα δικά σου μαν.
    πέρα απο τα πανηγυρια μας,κανένας δεν είπε γίναμε ομαδάρα,φέρτε μας τη Μπαρτσα και τη Μίλαν(η οποία έχασε νομίζω)
    Πολύ λογικό το βρίσκω να βγαίνει τέτοιο ξέσπασμα γιατί εκτός του ότι το περιμέναμε αρκετό καιρό,μας είχατε ζαλήσει τον έρωτα μωρ'αδερφάκι μ' να πούμε τόσα χρόνια.

δεν μπορώ όμως να καταλάβω μια συμπεριφορά των ΑΕΚτζήδων.πάντα πρέπει να βάζετε και την ομάδα σας σε κάθε κουβέντα...

να θυμίσω τι γράφατε περσι μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν?

τέσπα,άσε για τώρα τις αναλύσεις και άσε μας να το χαρούμε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    XAXAXAXA ΠΗΡΕ ΤΟ CL Ο ΓΑΥΡΟΣ?? ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ?????????????????? ΧΑΧΑΑΑΧΑ

ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΕΔΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ 1 ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΗΤΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΘΩ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΘΕΕ ΜΟΥ ΧΑΧΑΑΑΑΑ

ΠΑΩ ΝΑ ΜΝΟΥΓΚΑΘΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧ

BTW μπραβο... αλλα το χεσαμε το θεμα..... ΜΕ 7ους ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    δεν μπορώ όμως να καταλάβω μια συμπεριφορά των ΑΕΚτζήδων.πάντα πρέπει να βάζετε και την ομάδα σας σε κάθε κουβέντα...
    .
    .
    .
    .

πού είστε ρε τσακάλια όλοι εσείς που μας τα κάνατε νταούλια (το τσουρέκια είναι πολύ μικρό) ???

Παλαιό μέλος
    ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ....................ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.........!!!!!!!!

Τόσα χρόνια γκαντεμιά ,σάς έκατσε καί μιά φορά ή μπίλλια στό μηδέν....!!!!!!

ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ...........ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...............
    ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ..........ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.........!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι τό ποδόσφαιρο αύτό πού ύποστήριζα πάντα.........
    ή νίκη άπό τήν καταστροφή άπέχει.........ΕΛΑΧΙΣΤΑ..............
    καί σέ αύτές τίς περιπτώσεις..............
    μεταξύ ίσοδυνάμων άντιπάλων............
    ΚΑΠΟΙΟΣ............ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ.......
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..........

Θά τό πώ μέ μαύρη καρδιά...........άλλά πρέπει..........

ΜΠΡΑΒΟ.................ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.............ΜΠΡΑΒΟ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Βάζελοι και Χανούμια, με τις υγείες σας. Ομολογώ ότι είχα πάρα πολλά χρόνια να δω αυτο το βλέμα στα μάτια σας μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σήμερα το πρωί στην δουλειά δεν έλεγα τίποτα απλά περίμενα να δώ πότε θα ξεσπάσει η πίκρα σας. Το τι μαλακίες άκουσα πρωϊνιάτικα δεν λέγεται
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΕΤΣΙ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
    τρελή τυσαπου απέναντι σε όλη την ελλάδα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    ΕΝΑ είναι σίγουρο .... Χανουμάκια και πράσινα αλόγα .... έχασαν το ΦΩΣ τους !!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα δεν τους είπε κανείς ότι
    πρασινα φοράνε οι ΠΕΛΑΤΕΣ
    υγ αν είχαν βάλει κίτρινα 5αρα θα βάζαμε
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Έτσι...έτσι.
    Πόσο πονάει όταν ο Θρύλος ....ξέρετε τώρα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Κανενας πελατης θα βγει να πει οτι μας το εδωσε ο Κασναφερης και αυτο??
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

Μια ζωή πελάτες...
    μεγαλο κομπλεξ :rotflmao: :rotflmao:

μονο ο STOUBI , ΒILLY FILTH + TROOPER ειναι υπερανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μεγαλο κομπλεξ :rotflmao: :rotflmao:

μονο ο STOUBI , ΒILLY FILTH + TROOPER ειναι υπερανω...
    Γτ δεν έβαλες όλο το κείμενο κ έβαλες μονο την πρώτη φράση!

:a28:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Που είναι άραγε όλοι εκείνοι οι φωστήρες...........που θέλαν Βέρντερ???

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.....................
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΤΕΣ.................... Ο ΠΑΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ (και με λιγοτερες παρουσιες απ το γαυρο στο τσαμπιονς λιγκ).

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.....................
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΤΕΣ.................... Ο ΠΑΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ (και με λιγοτερες παρουσιες απ το γαυρο στο τσαμπιονς λιγκ).
    ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ε? ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΜΙΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕ!!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

μην τους μπερδεύεις τώρα πάνω στη χαρά τους....
    είναι στη φάση που αναπροσαρμώζουν την επιχειρηματολογία τους....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ε? ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΜΙΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕ!!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ!!!!
    ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ....ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

πως αυτή η ομάδα απο ομάδα χωρίς προσανατολισμό έγινε μεσα σε 45 λεπτά ομαδάρα ικανή για τη νέα ευρωπαική αρχή μονο οι Ολυμπιακοί το ξέρουν....

δεν κάνατε ουτε καν ενα σοβαρό 90λεπτο....αράξτε να δειτε τη συνέχεια και θα κρινουμε....
    γιατι μου θυμίζει κατι σαν και εκείνο το 6-2 με τη Λεβερκούζεν.....
    και μετά.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF