Σελίδα 31 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 954

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
    :a19:
    Καλησπέρα!
    Συγχαρητήρια για τις κυρίες σου!!
    Αν και ΠΟΛΥ καινούργια στους 2 τροχούς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μια γυναίκα όταν οδηγεί μηχανή να είναι "θηλυκό". Όταν οδηγείς είσαι οδηγός, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι 'θηλυκό". Αυτό είναι για άλλη ώρα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Οδηγώ γιατί μου αρέσει και όχι γιατί θα με δούνε και πώς θα με δούνε. Αν φοράω το μίνι και πέσω και πάω νοσοκομείο ποιος θα έρθει να με δει; Αυτός που θα σφυρίζει; Οι δρόμοι μας χωράνε όλους και όλες, έτσι δεν είναι; Είναι τόσο τέλειο να οδηγείς μηχανή (έστω και μικρούλι) γιατί το κάνουμε περίπλοκο;
    Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε την οδήγηση!!!!!!!!!

Εύη καλώς ήρθες, τις απόψεις μου καταθέτω κι εγώ κατά καιρούς σε τούτο το φόρουμ. Πολλές απ' αυτές σε μερικούς δεν αρέσουν αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Επειδή είμαι 43 χρονών και ζω στην Πάτρα (επαρχία) έχω βιώσει μη λαλακία των "αρσενικών" αναβατών πολλάκις. Θα σου πω μια ιστορία που πιθανότατα θα σου αρέσει για να καταλάβεις τι εννοώ. Ήταν που λες την εποχή που ήμουν 16 κι ακόμα δεν είχα τη δικιά μου μηχανή αν και πολύ θα το ήθελα. Έκανα όμως παρέα με την 1η ίσως γυναίκα (εγώ δεν ήξερα άλλη με μοτο) που είχε δικό της το ΧΤ 500. Το μηχανάκι το γούσταρα τρελά και πάντα ήθελα να κάνω μια βόλτα και η φίλη μου επειδή καταλάβαινε την τρέλα μου μου έδινε το ΧΤ να πάω για τσιγάρα ή ότι άλλη μαλακία της ερχόταν στο μυαλό. Δεν ήθελε βλέπεις να νιώθω άσχημα και να λιγουρεύομαι τη μηχανή. Εγώ πάντα όποτε το έπαιρνα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Η συγκεκριμένη κοπελιά ήταν και πολύ καλό οδηγάκι και φιλότιμο κορίτσι. Μιά μέρα λοιπόν της ζήτησα το ΧΤ να πάω με την κοπελιά μου για μπάνιο. Αυτή δεν μου το αρνήθηκε αλλά μου ζήτησε να της επιστρέψω τη μηχανή το απόγευμα γιατί ήθελε να βγεί με τον δικό της. Οπότε όλα καλά. Παίρνω τη μηχανή παίρνω και την κοπελιά μου και πάμε για μπάνιο στο Ρίο. Κάποια στιγμή εμφανίζονται 2 μπάτσοι και άρχισαν τα πέρα δώθε στην παραλιακή. Σταμάτησαν λοιπόν δίπλα στο ΧΤ κι άρχισαν να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά. Σηκώθηκα κι εγώ που ήμουν ξαπλωμένος και πήγα κοντά τους.
    ΜΠΑΤΣΟΙ: Της τάδε δεν είναι η μηχανή?
    ΕΓΩ: Ναι, έγινε κάτι?
    ΜΠΑΤΣΟΙ: Εσύ με την κοπέλα που είναι στην παραλία είσαι?
    ΕΓΩ: Ναι.
    ΜΠΑΤΣΟΣ: Να σε ρωτήσω ρε φίλε, την "τάδε" που έχει το ΧΤ την πηδ@ς ή είναι Λεσβία όπως έχω ακούσει?
    ΕΓΩ: Άντε γ@μήσου ρε μαλάκα, κωλόμπατσε με τις π@παριές που λες.

Η συνέχεια γνωστή, εγώ αυτόφορο, για αντίσταση κατά της αρχής και λοιπές λαλακίες, μέχρι που μου έλεγαν ότι έκλεψα το ΧΤ και με συνέλαβαν μετά από καταδίωξη. Μετά από αρκετές ώρες με άφησαν να κάνω ένα τηλ. Πήρα την κάτοχο του ΧΤ και της είπα την ιστορία. Η κοπέλα ήρθε στην ασφάλεια και μέχρι που την παρότρυναν να μου κάνει μήνυση για κλοπή.

Λοιπόν στην Πάτρα του '83 όποια γυναίκα καβαλούσε μηχανάκι ήταν ή πουτάνα ή λεσβία, όσοι δε τις έκαναν παρέα άσε να μη σου πω τι ήταν.
    Τα συμπεράσματα δικά σου.

Τες πα ευτυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλά έτσι κι αλλιώς εμένα πάντα με άφηνε αδιάφορο η γνώμη των άλλων.
    Πάντα όρθια και καλούς δρόμους να έχεις. Και μην ανησυχείς λαλάκες υπάρχουν ακόμα αλλά όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μαζευω για πλαστικη...τελλλλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγώ την έκανα μικρός και τώρα απολαμβάνω... Λάθος προτεραιότητες είχες αρχηγέ...όλο με τα λάθος άλογα ασχολούσουν...; τα γκανιάν καθαρόαιμα είναι το θέμα μας...

Η θυληκότητα δεν κρύβεται, ούτε χάνεται..., βγαίνει από μέσα..., μερικές απλά το έχουν..., άλλες πάλι νομίζουν ότι μπορούν να το αποκτήσουν ξοδεύοντας...

Vaska γερά με τις κοράκλες..."μπορεί ο γάτος να μη΄ρθει, μα θα ΄ρθουν άλλα ζώα..."

Mevi geia xava kai na xaivese tn mixanava sou...mia mpiva stin ugeia sou kai stin ovaia Naxo...den peivazei pou den mpoveis na peis to vo...Mpovei tova na mi mpoveis alla meta na mpoveseis...:rotflmao:

sorry για την πλακίτσα αλλά δεν κρατήθηκα...

υ.γ..Αν είναι παρεξηγήσιμο να σβηστεί παρακαλώ...δεν υπάρχει σκοπός να προσβληθεί κανείς...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Εγω προτιμω την δευτερη περιπτωση διοτι μια γυναικα για να ανεβει στην μηχανη θελει πολλα κοτσια με την εννοια οτι δεν βολευεται σε ασφαλεια και σε λουσιματα μαλλιων αλλα κανει πραγματικα αυτο που γουσταρει.Πολλες ειναι οι γυναικες που τρελαινονται για μηχανες αλλα λιγες το επιδιωκουν να οδηγησουν μια.Και οχι επειδη φοβουνται τους δρομους.
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Εγώ την έκανα μικρός και τώρα απολαμβάνω... Λάθος προτεραιότητες είχες αρχηγέ...όλο με τα λάθος άλογα ασχολούσουν...; τα γκανιάν καθαρόαιμα είναι το θέμα μας...

Η θυληκότητα δεν κρύβεται, ούτε χάνεται..., βγαίνει από μέσα..., μερικές απλά το έχουν..., άλλες πάλι νομίζουν ότι μπορούν να το αποκτήσουν ξοδεύοντας...

Vaska γερά με τις κοράκλες..."μπορεί ο γάτος να μη΄ρθει, μα θα ΄ρθουν άλλα ζώα..."

Mevi geia xava kai na xaivese tn mixanava sou...mia mpiva stin ugeia sou kai stin ovaia Naxo...den peivazei pou den mpoveis na peis to vo...Mpovei tova na mi mpoveis alla meta na mpoveseis...:rotflmao:

sorry για την πλακίτσα αλλά δεν κρατήθηκα...

χαχα εγώ μπορώ άκου: ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    Ευχαριστούμε για τη μπύρα!

υ.γ..Αν είναι παρεξηγήσιμο να σβηστεί παρακαλώ...δεν υπάρχει σκοπός να προσβληθεί κανείς...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    μαζευω για πλαστικη...τελλλλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι θα βάλεις πλαστική καρίνα στο busa?

Τι να σε πω δικό σου είναι, κάμε οτι θέλεις
    :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Τώρα πρωτοείδα αυτό το θρεντ και ομολογώ ότι είναι... χάλια... μα πολύ χάλια.
    Δηλαδή εάν εμένα (ή οποιασδήποτε άλλης γυναίκας) μου αρέσει πολύ απλά να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα αυτό με κάνει λιγότερο ή περισσότερο θηλυκό ή λεσβία ή terminator? Έλεος.... Στη μηχανή θα φορέσω τα κατάλληλα ρούχα, αυτό θα με κάνει Γιαγκούλα?? Μια γυναίκα που είναι "θηλυκό" θα είναι θηλυκό ό,τι και αν φορέσει. Και ξέρω κάτι άντρες-ξέρετε εσείς, "χαρωπούς" - με μοτοσυκλέττες...
    Dura lex, sed lex.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Δηλαδή εάν εμένα (ή οποιασδήποτε άλλης γυναίκας) μου αρέσει πολύ απλά να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα αυτό με κάνει λιγότερο ή περισσότερο θηλυκό ή λεσβία ή terminator? Έλεος.... Στη μηχανή θα φορέσω τα κατάλληλα ρούχα, αυτό θα με κάνει Γιαγκούλα?? Μια γυναίκα που είναι "θηλυκό" θα είναι θηλυκό ό,τι και αν φορέσει. Και ξέρω κάτι άντρες-ξέρετε εσείς, "χαρωπούς" - με μοτοσυκλέττες...

Εννοείς αυτούς που την ανοίγουν τη ζελατίνα? :rotflmao:

Η θηλυκότητα ή ο ανδρισμός δεν είναι θέμα ούτε του τι οδηγείς, ούτε του τι φοράς κτλ. κτλ. Κάποια απ' αυτά όμως μερικές φορές μας κάνουν να φαινόμαστε πιο σέξι στο άλλο φύλλο είτε πρόκειται για άντρες, είτε για γυναίκες. Δε νομίζω πως ένας άντρας που γυρίζει με το μποξεράκι και τις κάλτσες μέσα στο σπίτι είναι το ίδιο σέξι με τον ίδιο την ώρα που... (άντε για βοήθησε γιατί εμένα θα με παρεξηγήσουν)

Νομίζω πως το θρεντ εστιάζει πότε μια γυναίκα φαίνεται πιο σέξι στα μάτια ενός άντρα και όχι σε αυτό που λες. Αλλά ακόμα δεν το έχω τελειώσει, μιας και εγώ άργησα να το ανακαλύψω οπότε...
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    αν είσαι θηλυκό και οδηγείς μοτό είναι σέξι.ορισμένοι το δέχονται άλλοι όχι.γούστα είναι αυτά

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ναι είναι πολύ sexy να βλέπεις μια ωραία γυναίκα να οδηγάει μια SS μηχανή ή και ένα sport αυτοκίνητο. Άλλωστε πάντα οι ωραίες μηχανές και τα ωραία αυτοκίνητα ταιριάζουν με τις όμορφες γυναίκες . Το θέμα είναι όταν ανοίξουν το στόμα τους και αρχίζουν να μιλάνε ή συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδες στο δρόμο και οπουδήποτε αλλού... Και δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες που μόνο για σφαλιάρες είναι.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Ναι είναι πολύ sexy να βλέπεις μια ωραία γυναίκα να οδηγάει μια SS μηχανή ή και ένα sport αυτοκίνητο.[...]
    Λιγούρη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Η θεση της sexy γυναικας ειναι στην θεση του συνοδηγου.

http://www.youtube.com/watch?v=9CX7c...eature=related

οι θεσεις της γυναικας ειναι,κατα σειρα προτεραιοτητας, οι εξης...

1) κρεββατι

2) κουζινα

3) πισω σελακι...

υ.γ. το φιμωτρο ειναι προαιρετικο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

οι θεσεις της γυναικας ειναι,κατα σειρα προτεραιοτητας, οι εξης...

1) κρεββατι

2) κουζινα

3) πισω σελακι...

υ.γ. το φιμωτρο ειναι προαιρετικο...

Νομιζω εχει γραψει ο Μακις ενα βιβλίο σχετικα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εχο κι ενα tshirt που πισω γραφει?IF YOU CAN SEE THIS THE BITCH FELL OFF:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Τι λέει μια γυναίκα και τι ακούει ο άντρας
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2019, 22:00
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 17:21
  3. η γυναίκα και η ιστορία...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 17:56
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη