Εύη καλώς ήρθες, τις απόψεις μου καταθέτω κι εγώ κατά καιρούς σε τούτο το φόρουμ. Πολλές απ' αυτές σε μερικούς δεν αρέσουν αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Επειδή είμαι 43 χρονών και ζω στην Πάτρα (επαρχία) έχω βιώσει μη λαλακία των "αρσενικών" αναβατών πολλάκις. Θα σου πω μια ιστορία που πιθανότατα θα σου αρέσει για να καταλάβεις τι εννοώ. Ήταν που λες την εποχή που ήμουν 16 κι ακόμα δεν είχα τη δικιά μου μηχανή αν και πολύ θα το ήθελα. Έκανα όμως παρέα με την 1η ίσως γυναίκα (εγώ δεν ήξερα άλλη με μοτο) που είχε δικό της το ΧΤ 500. Το μηχανάκι το γούσταρα τρελά και πάντα ήθελα να κάνω μια βόλτα και η φίλη μου επειδή καταλάβαινε την τρέλα μου μου έδινε το ΧΤ να πάω για τσιγάρα ή ότι άλλη μαλακία της ερχόταν στο μυαλό. Δεν ήθελε βλέπεις να νιώθω άσχημα και να λιγουρεύομαι τη μηχανή. Εγώ πάντα όποτε το έπαιρνα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Η συγκεκριμένη κοπελιά ήταν και πολύ καλό οδηγάκι και φιλότιμο κορίτσι. Μιά μέρα λοιπόν της ζήτησα το ΧΤ να πάω με την κοπελιά μου για μπάνιο. Αυτή δεν μου το αρνήθηκε αλλά μου ζήτησε να της επιστρέψω τη μηχανή το απόγευμα γιατί ήθελε να βγεί με τον δικό της. Οπότε όλα καλά. Παίρνω τη μηχανή παίρνω και την κοπελιά μου και πάμε για μπάνιο στο Ρίο. Κάποια στιγμή εμφανίζονται 2 μπάτσοι και άρχισαν τα πέρα δώθε στην παραλιακή. Σταμάτησαν λοιπόν δίπλα στο ΧΤ κι άρχισαν να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά. Σηκώθηκα κι εγώ που ήμουν ξαπλωμένος και πήγα κοντά τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
:a19:
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια για τις κυρίες σου!!
Αν και ΠΟΛΥ καινούργια στους 2 τροχούς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μια γυναίκα όταν οδηγεί μηχανή να είναι "θηλυκό". Όταν οδηγείς είσαι οδηγός, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι 'θηλυκό". Αυτό είναι για άλλη ώρα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Οδηγώ γιατί μου αρέσει και όχι γιατί θα με δούνε και πώς θα με δούνε. Αν φοράω το μίνι και πέσω και πάω νοσοκομείο ποιος θα έρθει να με δει; Αυτός που θα σφυρίζει; Οι δρόμοι μας χωράνε όλους και όλες, έτσι δεν είναι; Είναι τόσο τέλειο να οδηγείς μηχανή (έστω και μικρούλι) γιατί το κάνουμε περίπλοκο;
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε την οδήγηση!!!!!!!!!
![]()
ΜΠΑΤΣΟΙ: Της τάδε δεν είναι η μηχανή?
ΕΓΩ: Ναι, έγινε κάτι?
ΜΠΑΤΣΟΙ: Εσύ με την κοπέλα που είναι στην παραλία είσαι?
ΕΓΩ: Ναι.
ΜΠΑΤΣΟΣ: Να σε ρωτήσω ρε φίλε, την "τάδε" που έχει το ΧΤ την πηδ@ς ή είναι Λεσβία όπως έχω ακούσει?
ΕΓΩ: Άντε γ@μήσου ρε μαλάκα, κωλόμπατσε με τις π@παριές που λες.
Η συνέχεια γνωστή, εγώ αυτόφορο, για αντίσταση κατά της αρχής και λοιπές λαλακίες, μέχρι που μου έλεγαν ότι έκλεψα το ΧΤ και με συνέλαβαν μετά από καταδίωξη. Μετά από αρκετές ώρες με άφησαν να κάνω ένα τηλ. Πήρα την κάτοχο του ΧΤ και της είπα την ιστορία. Η κοπέλα ήρθε στην ασφάλεια και μέχρι που την παρότρυναν να μου κάνει μήνυση για κλοπή.
Λοιπόν στην Πάτρα του '83 όποια γυναίκα καβαλούσε μηχανάκι ήταν ή πουτάνα ή λεσβία, όσοι δε τις έκαναν παρέα άσε να μη σου πω τι ήταν.
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Τες πα ευτυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλά έτσι κι αλλιώς εμένα πάντα με άφηνε αδιάφορο η γνώμη των άλλων.
Πάντα όρθια και καλούς δρόμους να έχεις. Και μην ανησυχείς λαλάκες υπάρχουν ακόμα αλλά όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν.