Απ το 02 εγγεγραμμένος εδώ ο Θόδωρας...
Ατςςςςςςςςςςς εμφανήσου ρε κοπρίτη...
Πες και τι μοτόρι έχεις γτ όλο αλλάζεις..και ψήσου Κυριακή για βόλτα..
Ατςςςςςςςςςςς εμφανήσου ρε κοπρίτη...
Πες και τι μοτόρι έχεις γτ όλο αλλάζεις..και ψήσου Κυριακή για βόλτα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ατςςςςςςςςςςς εμφανήσου ρε κοπρίτη...![]()
![]()
![]()
Δεν το ξερω το παιδι...
Δε χάνεις και τπτ...ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
Την Κυριακη με σημειο συναντησης την Ιντεραμερικαν(τωρινο εμπορικο κεντρο επι της Νεας Εθνικης Οδου Πατρων-Αθηνων) αναχωρουμε στις 8:30 π.μ. για Ξυλοκαστρο...Θα μαζεψουμε ενα φιλο απο Αγ.Βασιλειο στις 8:40 π.μ. κ θα προχωρησουμε για Ξυλοκαστρο να βρουμε το Vfr Club κ αν θελησουμε θα τους ακολουθησουμε Ορεινη Κορινθια....Αλλιως θα μεινουμε Ξυλοκαστρο για καμμια Αθερινα κ αν γουσταρουμε κ Μπανιο...Για αυτο παρτε κ καμμια βερμουδιτσα μαζι....
Σας περιμενουμε ...
Ωραία..βρήκα με ποιον θα φύγω μπροστά :P
Με το καλό να έρθεις φίλε :-)
φιλε sfin4k1 αν θελεις σου στελνω με pm το τηλ.για καλυτερη συνενοηση![]()
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
Στείλε να σε πάρω :-)
Nα δω το BUSA διπλα διπλα με το εργαλειο μου και τι στον κοσμο...
Ρε,κανονιστε να σας κυνηγαω θα φατε τα καντηλια της ζωης σας![]()
![]()
Ισχυει για αυριο 8.30 αναχωρηση?!!!
Φιλε εσυ μεχρι που θα πας αν επιτρεπεται?!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από busa07
μεχρι ξυλοκαστρο για παρεα ειμαι μεσα
καλησπερα φιλε camen μεχρι Ξυλοκαστρο για καφε και φαγητο στη βολτα πανε ολοι μαζι δεν κανουμε αγωνες ταχυτητος νομιζω να συμφωνεις και παπι να ειχες μαζι θα πηγαιναμε
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
Eγω συμφωνω φιλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από busa07
καλησπερα φιλε camen μεχρι Ξυλοκαστρο για καφε και φαγητο στη βολτα πανε ολοι μαζι δεν κανουμε αγωνες ταχυτητος νομιζω να συμφωνεις και παπι να ειχες μαζι θα πηγαιναμε
Αλλοι να τα ακουνε αυτα!!!![]()
![]()
![]()
Θα χαρω να σε εχω συνταξιδιωτη...![]()
![]()
![]()
απο 15 χρονων μεχρι τωρα στα 50φευγα οι βολτες που παμε ειναι ολοι μαζι ανεξαρτητως κυβικων![]()
![]()
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
σε ποιο σημειο ακριβως ειναι ?γιατι τα ραντεβου για βολτες τα διναμε παντα μολις περναγαμε τα διοδια δεξιαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Την Κυριακη με σημειο συναντησης την Ιντεραμερικαν(τωρινο εμπορικο κεντρο επι της Νεας Εθνικης Οδου Πατρων-Αθηνων) αναχωρουμε στις 8:30 π.μ. για Ξυλοκαστρο...Θα μαζεψουμε ενα φιλο απο Αγ.Βασιλειο στις 8:40 π.μ. κ θα προχωρησουμε για Ξυλοκαστρο να βρουμε το Vfr Club κ αν θελησουμε θα τους ακολουθησουμε Ορεινη Κορινθια....Αλλιως θα μεινουμε Ξυλοκαστρο για καμμια Αθερινα κ αν γουσταρουμε κ Μπανιο...Για αυτο παρτε κ καμμια βερμουδιτσα μαζι....
Σας περιμενουμε ...
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ