Σελίδα 31 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 212627282930313233343536 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ?ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΑΡΠΑΖΕΣΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ
    ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ
    Είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις ΤΙ γράφεις ;;;
    Αυτό που απάντησες ήταν ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ;;;

Και κάτι ακόμα ................. ΔΕΝ σε είπα χούλιγκαν ............. είπα ότι χούλιγκαν ΔΕΝ θέλουμε !!!
    Το εαν ή όχι εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία το ξέρεις ΕΣΥ !!!
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;;;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    STOYBI ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!
    Θυμήσου τι είχατε ρίξει στη Ριζούπολη ........... και αν δεν θες τη Ριζούπολη γιατί είναι πολύ παλιά .......... θυμησου στο ματσ της προηγούμενης. μόλις αγωνιστικής με εμάς τι ρίξατε 2 φορές ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ !!!

Όταν όμως τα κάνετε εσείς ........ όλοι οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάμε αλλά να παίξουμε σαν άντρες !!!
    ΤΏΡΑ ΠΑΙΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ !!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    STOYBI ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!
    Θυμήσου τι είχατε ρίξει στη Ριζούπολη ........... και αν δεν θες τη Ριζούπολη γιατί είναι πολύ παλιά .......... θυμησου στο ματσ της προηγούμενης. μόλις αγωνιστικής με εμάς τι ρίξατε 2 φορές ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ !!!

Όταν όμως τα κάνετε εσείς ........ όλοι οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάμε αλλά να παίξουμε σαν άντρες !!!
    ΤΏΡΑ ΠΑΙΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ !!!

Το αν δικαιουμε να μιλαω το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.....

Εμεις αυριο δεν θα θυμομαστε τιποτα.... Εσεις κλαιτε ακομα μετα απο τοσα χρονια......

( Και τα τουμπεκι να τα λες στις μπαλαρινες σου....)

τι με τα δεύτερα θέλεις...τι με 10 παίκτε; θέλεις...

για πλάκα κάναμε βόλτα στους μπουγατσοπαίκτες....ξεφτύλες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    χρονιές 98-99 μέχρι 07-08
    σύνολο βαθμών ΔΙΑ σύνολο αγώνων= μέσος όρος
    πηγή site uefa
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΕΓΩ

Γαυρος....
    97-98...5
    98-99...12 (Antonio Conte... )
    99-00...7 (Molde)
    00-01...9 (Herenveen)
    01-02...5
    02-03...4 (Maccabi σου εριξε 6 αλλα την τιμωρισε η Αεκ με 8 :rotflmao: )
    03-04...4
    04-05...10 (καταραμενε Gerrard )
    05-06...4
    06-07...3
    07-08...12

το συνολο 75/11=6,81818181818181818181818181818181818 βαθμους

Βαζελος....
    98-99...6
    00-01...10 (2πλοι ομιλοι)
    01-02...23 (2πλοι ομιλοι)
    03-04...4
    04-05...9
    05-06...4

το συνολο 56/6=9,3333333333333333333333333333333333333 βαθμους

η βαθμολογια καθε χρονιας της Uefa δεν βγαινουν με μεσο ορο βαθμων ανα αγωνα αλλα με ποσους βαθμους κερδιζεις τη καθε χρονια.....

τα φετινα ρεζιλικια σας δεν τα εβαλα....

ξαναλεω μειλαμε για αγωνες Champion League απο τους ομιλους και οπου φτασεις....

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ο τζολε γιατι επεφτε κατω?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    σ ενα γηπεδο κολαση(χειροτερο κ απο τη Ριζουπολη γιατι εκει τοτε οι...καφριλες τελειωσαν οταν αρχισε το παιχνιδι -ισως βοηθησε και το γρηγορο γκολ του Ολυμπιακου)με τη δευτερη κυριολεκτικα ομαδα (εκτος της αμυνας ισως)με 10 (σωστα για μενα-βεβαια αν ηταν αναποδα δεν ξερω τι θα ακουγαμε για την...ελλειψη ευκαιριων στον παικτη!) ο Ολυμπιακος πηρε ΑΝΕΤΑ την ισοπαλια κανοντας με παικτη λιγοτερο περισσοτερες ευκαιριες!
    για μενα αποδεινκυει δυο πραγματα
    1.ποσο δυσκολο ειναι να διαχειριστεις ενα παιχνιδι οταν αισθανεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να το παρεις ενω ο αντιπαλος ετσι ειδικα οπως κατεβηκε εστω υποσυνειδητα αισθανεται οτι και να χασει τι εγινε(ισως κατι αντιστροφο απο το παιχνιδι στο Καραισκακη)
    2.οτι τη διαφορα του Ολυμπιακου την κανει ΚΥΡΙΩΣ η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ κ οσο οι αντιπαλοι αχολουνται ΚΥΡΙΩΣ με τα...εξωαγωνιστικα (ασχετα αν πολλες φορες εχουν δικιο)κ οχι με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ θα μενουν πισω.
    δημοσιογραφος ειπε κατι σωστο.ηρθε η τριτη απο το τελος Γαλλικη ομαδα,ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ αλλα δημιουργησε ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα στον Ολυμπιακο απλα παιζοντας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ γιατι απλα ασχοληθηκε μονο μ αυτο!
    οσο δινουμε δικαιολογιες στις ομαδες μας συμφερει ΜΟΝΟ προσωρινα γιατι εχονται κατι παιχνιδια σαν το σημερινο και γκρεμιζονται ΟΛΑ!
    (αν και παλι μην ξεχναμε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι κ υπαρχει για να παιρναμε καλα κ οχι για να παιζουμε το παιχνιδι των παραγοντων Κοκκαλης κλπ)
    παντως πρεπει να ...επεσε στενοχωρια σημερα(αν το βαζε κ ο Γιαννακης αχ!)

να μαστε καλα να...μαλωνουμε!

πρωταθλητης Ευρωπης

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο τζολε γιατι επεφτε κατω?
    γεραματα......
    πρωταθλητης Ευρωπης

εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.
    ειδα λιγο τις φασεις μονο και εχω να πω τα εξης.

ξεφτιλα ο τζολε την ωρα που τον χτυπαει ο κονσεισαο, καθεται κατω....τον τραβαει ο νικοπολιδης να φυγει απο εκει και αυτος κανει τον λιποθυμο.....
    τον σερνουν 3 και δεν μπορουν να τον πανε....

οσο για τα παρατραγουδα που εγιναν....θα πω οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη...αυτα θα γινοντουσαν.
    ηταν θεμα χρονου παιδες.
    δεν μπορει ο γαυρος να γαμαει το ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και χρονια, και να μην περιμενει καποια στιγμη να φτασει ο κομπος στο χτενι.

μην πεταχτει κανεις και πει οτι συμφωνω με τα οσα εγιναν στην τουμπα...απλα πρεπει να καταλαβετε οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα γινοντουσαν.,...ηταν θεμα χρονου.

υγ..acab τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις ΠΟΙΟΣ παει σε ΠΟΙΑ γηπεδα και ποιοι ειναι παλαμακηδες;; τους ξερεις και απο χτες;
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ NICKNAME......φιλικα

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Το αν δικαιουμε να μιλαω το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.....

Εμεις αυριο δεν θα θυμομαστε τιποτα.... Εσεις κλαιτε ακομα μετα απο τοσα χρονια......

( Και τα τουμπεκι να τα λες στις μπαλαρινες σου....)

Ελα μωρε πηρατε χ και πανηγυριζετε για μεγαλη εμφανιση οπως πανηγυριζατε και για το χ με εμας στο καραισκακη ετσι οπως το πηρατε.....

Αυτα που ειδαμε σημερα τα καταδικαζουμε ολοι αλλα τα εχετε κανει σε μεγαλυτερο βαθμο ...........κατα τη γνωμη μου ειστε οι πρωτοι διδαξαντες απο διοικηση μεχρι και φιλαθλους.......

Να αναζητησετε ευθυνες στον πρακτορα για την κατασταση του Ελληνικου πρωταθληματος και την εξαρση βιας.........

Καταδικαζω και παλι τα οσα εγιναν σημερα στην τουμπα..... ο κος Ζαγορακης δεν μας εχει πεισει για το οτι ο Παοκ εχει αλλαξει επιπεδο .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γαυρος....
    97-98...5

η βαθμολογια καθε χρονιας της Uefa δεν βγαινουν με μεσο ορο βαθμων ανα αγωνα αλλα με ποσους βαθμους κερδιζεις τη καθε χρονια.....

τα φετινα ρεζιλικια σας δεν τα εβαλα....

ξαναλεω μειλαμε για αγωνες Champion League απο τους ομιλους και οπου φτασεις....

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Tωρα εγω γιατι τσεκαρωντας σε μονο την πρωτη χρονια σε βγαζω -4 βαθμους λαθος... Μιλας για μολις (5) ενω την συγκεκριμενη χρονια οι βαθμοι ειναι ( 9 )

Παμε λοιπον...... 97-98

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

1997/98
    Ολυμπιακός – Μοζίρ 5-0(Νινιάδης 59’, Γκόγκιτς 63’, 67’,Γεωργάτος 75’,
    Αλεξανδρής 83’) = 3

Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2(Ανατολάκης 9,Νινιάδης 54’) = 1

Ολυμπιακός – Πόρτο 1-0(Γιαννακόπουλος 6’) = 3

Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 5-1(Οφορίκουε 69’) = 0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 5-1(Νταμπίζας 19’)=0

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 = 1

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-1(Γεωργάτος 25’) = 0

Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 2-2(Μαυρογενίδης 48’,Τζόρτζεβιτς 88’) = 1

Συνολο 9 βαθμους... Αν ειμαι καπου λαθος με διορθωνεις.....

Αν εισαι εσυ ... Πιστευω θα ανακαλεσεις.........

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    [B]εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.

ξεφτιλα ο τζολε την ωρα που τον χτυπαει ο κονσεισαο, καθεται κατω....τον τραβαει ο νικοπολιδης να φυγει απο εκει και αυτος κανει τον λιποθυμο.....

QUOTE]

Βρε τζωρτζη..... Τι σε κανει να πιστευεις οτι οποιοδηποτε παιχτης του ελληνικου πρωταθληματος δεν θα εμενε κατω ( θεατρο ) μετα απο τετοια μπατσα......

Ολοι οι υπολοιποι δηλ θα σηκωνοντουσαν και θα συνεχιζαν παιχνιδι κανονικα...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

οσο δινουμε δικαιολογιες στις ομαδες μας συμφερει ΜΟΝΟ προσωρινα γιατι εχονται κατι παιχνιδια σαν το σημερινο και γκρεμιζονται ΟΛΑ!
    σε αυτό θα διαφωνήσω. Άκουγα και έναν "δημοσιογράφο" της ΕΡΑ να λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τις εντυπώσεις διότι αποδείχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα..... Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή....

Την Τετάρτη, παίζαμε για την πρόκριση στο κύπελλο. Όχι για να αποδειχθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα... (είμαι ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει.) Δεν άφησαν όμως τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση. Με βάση την λογική που βγαίνει από αυτό που έγραψες, ο Πανσεραϊκός για παράδειγμα δεν θα έπρεπε καν να κατέβει στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό. Ή τώρα να πάμε απ ευθείας στον τελικό και να μην γίνουν οι ημιτελικοί αφού ξέρουμε ποιές είναι οι καλύτερες ομάδες...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.

QUOTE]

Βρε τζωρτζη..... Τι σε κανει να πιστευεις οτι οποιοδηποτε παιχτης του ελληνικου πρωταθληματος δεν θα εμενε κατω ( θεατρο ) μετα απο τετοια μπατσα......

Ολοι οι υπολοιποι δηλ θα σηκωνοντουσαν και θα συνεχιζαν παιχνιδι κανονικα...???
    δεν καταλαβες τι ειπα....καλα εκανε και εκατσε κατω....αλλα οταν σου πετανε τοσα πραγματα και ιεναι δυο παιχτες σου και σε τραβανε να φυγεις.....και κανεις τον λιποθυμο....ειναι καραγκιοζιλικι
    δες το λιγο παλι καλυτερα

[/B]
    σε αυτή τη φάση ο Κονσεϊσάο απαράδεκτος.. θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά παρόμοια φάση στην ομάδα σε άλλο λεπτό..
    Η απορία μου όμως είναι αλλού: δείτε που είναι η μπάλα και που σπρώχνει ο Τζόρτζεβιτς τον Κονσεισάο. Καροτσάκι τον πάει.. Από σφύριγμα τίποτα; απλά άουτ;

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε