παντρευτείται ρεεεεεε !!!
το 2012 πλησιάζει .....
(τελείωνουν οι φοροαπαλλαγές !!!)
παντρευτείται ρεεεεεε !!!
το 2012 πλησιάζει .....
(τελείωνουν οι φοροαπαλλαγές !!!)
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσοι διαθέτουν ενοχλητική εξάτμιση ή φαγούρα στον δεξί καρπό, να προσέλθουν στο κλειστό μπάσκετ Πλατυκάμπου στις 12, για εκφοβισμό της Νίκης Βόλου στο ντέρμπι με την ομάδα μας.
Οι υπολοιποι είστε καλεσμένοι για να απολαύσετε τον διαγωνισμό καρφωμάτων που θα γίνει στο ημίχρονο!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Ετοιμοι για βολτουλα????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
τελείωνω στις 2 περίπου τον αγώνα, θα σας τήλ που είστε μήπως πεταχτώ με το υπεργρήγορο εργαλείο μου !!! καλή βόλτα
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Καλημερα ρεμαλια...Εγω δεν θα ακολουθησω,ο λαιμοσ ειναι χαλια..πινω τσαγακι![]()
Καλη βολτουλα και με προσοχη!![]()
Rocking All the Way
Έχετε στ'αλήθεια ανάγκη να φοβήσετε τη Νίκη Βόλου; Γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσοι διαθέτουν ενοχλητική εξάτμιση ή φαγούρα στον δεξί καρπό, να προσέλθουν στο κλειστό μπάσκετ Πλατυκάμπου στις 12, για εκφοβισμό της Νίκης Βόλου στο ντέρμπι με την ομάδα μας.
Οι υπολοιποι είστε καλεσμένοι για να απολαύσετε τον διαγωνισμό καρφωμάτων που θα γίνει στο ημίχρονο!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Καλημεραααα![]()
![]()
Rocking All the Way
καλησπέρα,τί κάνατε σύντροφοι?
θα πιούμε κανένα καφεδάκι σήμερα το μεσημέρι ?
(σσ.κερδίσαμε 17 πόντους το σάββατο)
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Μπραβο ρε ομαδαρα![]()
Rocking All the Way
καλημέρα,για κοιτάξτε καιρός που έρχεται ...
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=254990&la=2
Τί θα κάνουμε το σκ ? το ποιό ψόφιο κλιμάκιο καταντήσαμε, ακόμα και ο παππούς ,ο γείτονάς μου έχει κανονίσει εκδρομή , με το super tenere του 1990 !!!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΑΑΑ
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Καλημερα Γιωργαρα!!!ΝΑΙ αντε σκουριασαμε...Το Σαββατο που θα παμε??Ακουμε προτασεις!![]()
Rocking All the Way
[FONT=century gothic] Σήμερα 7μιση απογευμα στο Heart Rock + Συζηταμε για το Σαββατο [/FONT]
Accipere quam facere praestat injuriam
εχω διαβασμα guysΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[FONT=century gothic] Σήμερα 7μιση απογευμα στο Heart Rock + Συζηταμε για το Σαββατο [/FONT]![]()
Παρασκευη ξεμπευρδευω.Κρατηστε με ενημερο και πιειτε και μιαγια μενα
![]()
Rocking All the Way
εγώ είμαι μέσα από τωρα για το σάββατο, ανεξαρτήτως προορισμού ή ώρας (θα με βόλευε μετά τις 12 πάντως,αν και νωρίτερα να φύγετε πάλι σας φτάνω !!!) .
το απόγευμα με καλεί το μπασκετικό καθήκον...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
σας προλαβενω αν έρθω 9 με 9.15 για μιαΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[FONT=century gothic] Σήμερα 7μιση απογευμα στο Heart Rock + Συζηταμε για το Σαββατο [/FONT]?
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?