Σημερα το μονο που εκανα ηταν να βαλω τα καινουρια σωληνακια υψηλης του δισκοφρενου και περιμενω καινουρια μεμβρανη στην τρομπα (εκανα καινουρια παραγγελια )και βαζω υγρα φρενων να δω τι εκανα :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
πες κατι ρε χρηστο...αυτη η δυσλειτουργια μας εχει γονατισει...πηγες μηχανικο σημερα?το προγραμμα της βδομαδας τι λεει?
Εχω στηλει στον chrome genessis μερικα για γυαλισμα (το καπακι του επιλογεα μιας και το διπλα ειναι γυαλισμενο και φαινεται ασχημο ,διαφορα κομματια απο τα καρμπυρατερ,και κατι ψιλα)
Αυριο το απογευμα θα παω παλι στον πετρο για τριψιμο βαλβιδων νο2 ,να αλλαξω τις βιδες απο τα καρτερ μιας και πηρα ανοξειδωτες ,και θα στειλω μαλων για μαγκναφλουξινκ το καπακι με τον κυλινδρο (τελικα βρηκα ακρη και θα γινει αυθημερον)
Ο κινητηρας ειναι αυτο που θελω και εγω να βαλω πανω και ειμαι ετοιμος αλλα στην φαση που ειμαι δεν μπορω να κανω τιποτε αν δεν μπει και αυτος ,
Α!!! και το βασικο τις επομενες μερες πανω που αρχιζε η καταθλιψη:rotflmao: θα ερθει το δευτερο CB
που φορτωθηκε την παρασκευη το μεσημερι απο Βερολινο !!!!!!!!!!
Η πλακα ειναι οτι συνηθησα και τον ελευθερο χρονο μου αναζητω να φτιαξω καμια μηχανη και οχι κανενα ηλεκτρονικο μαραφετι![]()