Ωραιο εγινε!!! Να συμφωνησω με τον απο πανω οτι θελει ενα εστω μικρο φανταχτερο μπλιμπλικι.Καλες βολιτες !!!![]()
Ωραιο εγινε!!! Να συμφωνησω με τον απο πανω οτι θελει ενα εστω μικρο φανταχτερο μπλιμπλικι.Καλες βολιτες !!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εμένα πάντως μου αρέσει όπως είναι....
Συγχαρητήρια φίλε μου για το αποτέλεσμα και τον κόπο σου!![]()
Μετά απο γενική απαίτηση..... ορίστε και τα φλασάκια
Καθρέφτης οκ να βάλω ένα μικρό στρογγυλό μπαρ-εντ αριστερά.
Α! Το φτεράκι το κόντυνα και είναι ποιο εμφανίσιμο..... μάλλον σήμερα το βράδυ θα φορεθεί.
Να βάλω υαλοταινία μαύρη στους λαιμούς μέχρι το 4-1 ή να τους γυαλίσω? Μάλλον θα τους γυαλίσω πρώτα να δώ πώς φαίνονται και βλέπουμε.
και δυο ακόμα.....
Αν και το χρωμα δεν ειναι του γουστου μου,κατα τα αλλα κατι εκανες.
Ωραίο, λιτό κι απέριτο, πολλύ με αρέσει!!
Άντε και γρήγορα στο δρόμο!
![]()
WHO RUNS THE SHOW
τα πισω φλασακια με χαλανε!! ναι τις εξατμισεις γυαλισμα!!! βαλε και φτερακι! πολυ ωραιο εγινε! το τεποζιτο το θελει το νικελ το λογοτυπο του!
πολύ όμορφο!!!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Δύσκολα θα διάλεγα αυτό το χρώμα, αλλά ομολογώ ότι το μηχανάκι βγαίνει καταπληκτικό!
Νομίζω ότι θα ομορφύνει με μπροστινό φτερό, και θα φωτίσει με γυάλισμα λαιμών και τα λόγκο...
Επίσης, αν στη σέλα υπάρξουν κάποιες ανοιχτόχρωμες (λευκές; κρεμ; καφε; ) λεπτομέρειες θα δέσουν όμορφα...
ΥΓ. Ε, μα με αυτή την τεποζιτάρα και τέτοιο ψαλίδι πως να μη βγει ωραίο πρότζεκτ;
Πολύ όμορφη η αλλαγή. Χαρά στο κουράγιο σου.
Φτεράκι στην θέση του.
Άλλη μια αισχρή φωτογραφία.....