Σας προσκαλούμε όλους στην ετήσια εκδρομή του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05/10/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ... Tα γκρούπ της βόλτας ΕΔΩ...
Βρήκα μηχανάκι για τον καύσωνα....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Στο ποντίκι είμαι δεξιός, στο "άλλο" αριστερός οπότε δεν αλλάζει κάτι....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Και οι ΚΤΜάδες έχουν ψυχή!
Το στέρεο και τα ηχεία του λείπουν.
Ο ορισμός του "παραλίγο".....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Ο ορισμός του "παραλίγο"..... να γίνει η κέντα στο κέντα
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Mόνο για γνώστες της περιοχής......τι εστί ''ΣΑΓΑΙ΄Ι΄ΚΑ............... Εαν δεν υπήρχε φυλασσόμενο πάρκινγκ κανένας τρελός δεν θα 'φηνε μόνο του αυτοκίνητο στα Σαγέικα...........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ωραίο,φιλόξενο μέρος,ιδανικός εξωτικός προορισμός . πάρκινγκ φυλασσόμενο με πιτμπουλς,κάμερες,drone
when life gets complicated i ride.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar ωραίο,φιλόξενο μέρος,ιδανικός εξωτικός προορισμός . πάρκινγκ φυλασσόμενο με πιτμπουλς,κάμερες,drone Που και πάλι αφήνεις το όχημα με ΔΙΚΗ σου ευθύνη
Ότι τραγουδάει ο Μουγκοπέτρος δεν σας έκανε εντύπωση? Χτες είχε συναυλία στους κωφάλαλους.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Ότι τραγουδάει ο Μουγκοπέτρος δεν σας έκανε εντύπωση? Χτες είχε συναυλία στους κωφάλαλους. Εγω προσεξα μονο την κελλυ Καραγιαννη
Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Ότι τραγουδάει ο Μουγκοπέτρος δεν σας έκανε εντύπωση? Χτες είχε συναυλία στους κωφάλαλους. Κλαριντζής ειναι ο άνθρωπος (απο τους καλυτερους), δεν τραγουδαει