μην ξεχασεις να πεις και για τη vespa!
Aμα κανεις παρεα με τον Μπεμπο,αυτα παθαινεις:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Τίποτα συγκεκριμένο.
Πολλά σενάρια και πολλά ενδεχόμενα.
Θέμα ημερών να παρθούν αποφάσεις.
Όταν έχω νέα, θα αναρτήσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
έλικα θα είναι, το μεγάλο. ας αρχίσουν οι τομάτες...
Δεν σ'αρεσει το βεστρομακι,θες να μπλεξεις με τις νταλικες![]()
Ξεκινα προκαταρκτικα διαβαζοντας τις 200 σελιδες με τα ηλεκτρολογικα τους
Θα σου χρειαστει σιγουρα!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Λοιπόν....
Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και να σας πω ότι είμαι πλέον κάτοχος μιας χοντρής κυρίας...
Έχοντας πλέον ήδη 7500+ κμ στο κοντέρ, θα παραδεχτώ ότι όλοι είχατε απόλυτο δίκιο σε όλα σας τα σχόλια...
Όλοι μα όλοι όμως...!!!! :rotflmao:
Μιας και βλέπω έχει πέσει λίγο η κίνηση και πολλές διαρροές είχαμε τώρα τελευταία...
Θα ποστάρω και μία φωτογραφία, από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι, από Αθήνα προς Σόφια έχοντας περί τα 1200 χιλιόμετρα ξεκινώντας από Αθήνα, η φωτογραφία είναι έξω από την Λάρισα... Έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Υ.Γ. 1 Λυσάξτε τώρα τσαούσες μου και αν έχει το κουράγιο ο λάτρης της σύγχρονης έλικας, reinmeisters ας κρατήσει το εμπάργκο του μη ποσταρίσματος.... :rotflmao:
Υ.Γ. 2 Όποιος βρει γιατί χρειάστηκε να δοκιμάσω το μόμπιλε σέρβις της μαμάς, κερνάει και μπύρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Καλορίζικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Λοιπόν....
Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και να σας πω ότι είμαι πλέον κάτοχος μιας χοντρής κυρίας...
Έχοντας πλέον ήδη 7500+ κμ στο κοντέρ, θα παραδεχτώ ότι όλοι είχατε απόλυτο δίκιο σε όλα σας τα σχόλια...
Όλοι μα όλοι όμως...!!!! :rotflmao:
Μιας και βλέπω έχει πέσει λίγο η κίνηση και πολλές διαρροές είχαμε τώρα τελευταία...
Θα ποστάρω και μία φωτογραφία, από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι, από Αθήνα προς Σόφια έχοντας περί τα 1200 χιλιόμετρα ξεκινώντας από Αθήνα, η φωτογραφία είναι έξω από την Λάρισα... Έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Υ.Γ. 1 Λυσάξτε τώρα τσαούσες μου και αν έχει το κουράγιο ο λάτρης της σύγχρονης έλικας, reinmeisters ας κρατήσει το εμπάργκο του μη ποσταρίσματος.... :rotflmao:
Υ.Γ. 2 Όποιος βρει γιατί χρειάστηκε να δοκιμάσω το μόμπιλε σέρβις της μαμάς, κερνάει και μπύρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αισθητηρας ABS
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αργούμε...
Δεν βλέπω αντιδράσεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοριζικο...
Τη καλυτερη δουλεια εκανες με το κοστος βενζινης εκειπανω, να το χρησιμοποιεις συχνοτερα το σερβις αυτο.
Δεν θα ρωτησουν τι επαθε......ξερουν :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλοταξιδο ρε μαν!![]()
![]()
![]()
και δεν ειναι τιποτα, μετα τα 4-5 φορτωματα συνηθιζεις![]()
(τρομπα?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τι Up
Εδωσε προκαταβολη για το 1200τζιες limited 30th aniversary![]()
ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ....
ΟΧΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ....
ΞΑΝΑΡΩΤΩ
ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ
![]()
Καλοταξιδο .......Το φορτηγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλον θα ειναι ιαπωνικη βλαβη ...μηπως αντλια βενζινης![]()
![]()
Και παλι καλοταξιδο![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
καλοτάξιδο !!!![]()
![]()
![]()
όταν λένε δωρεάν οδική εννοούν ότι παίρνεις το φορτηγό δώρο?![]()
απο μπαταρία θα έμεινες, δεν παθαίνουν τίποτα αυτά, είναι σκυλιά!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!