ziζανια του κερατα..............!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Τον ispiros από τις ανακατασκευές, μένει Ωροπό....:rotflmao:
:rotflmao:
ziζανια του κερατα..............!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Τον ispiros από τις ανακατασκευές, μένει Ωροπό....:rotflmao:
ride fast stay young!!!
ναι,ναι,ναι..................!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Καλά δε παίζεσαι! Αυτή δεν είναι?
Μόνο 73,55 Ευρώ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
τζαμπα ξοδευεσαι.........!!!!!50 ευρω απο klx χωρις ολα τα αλλα αλλα με κανα 50αρι κατι και με τα υπολοιπα!!!!!αλλα θα περιμενω ακομα!!!ας πιασουνοι γιορτες!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
xristo......εχω βρει μπροστινό upside down! με 1600 ολόκληρο κιτ με τιμονοπλακες φτερο κτλ!!!![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
απαπα...............η κατοχη ξαναγυρισε..............Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αρτεμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
ναι....ειναι της μαζικης παραγγελιας αυτος.........αμα ψαχχτεις με κατι μεταχειρω.....με κανα 200αρι....καθαρισες με ολα....με πλακες....με τα σχετικα ρουλεμαν....τσεκαρισμα...και τα συναφη................ψηνεται,ψηνεται...........!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ναι.....ειναι κατευθειαν για το αφρικα με τιμονοπλακες κ ολα....απλα πρεπει να μαζευτουμε τουλαχιστον 3!!
αμα μαζευτούμε ακομα πιο πολυ ισως να παει ακομα πιο χαμηλά!
δεν ξερω εαν ειναι 48 ή 50mm.......-> πια ειναι η διαφορά???![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
ναι...................αυτος ειναι...!!!αυτος ειναι.....!!!!:a017: :a015: :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Οδό και αριθμό με αντίτιμο παρακαλώ!!!:o :o :o
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
αν ειναι για 200 μονο θελω κ εγω αν πεσει κατι στην υπολυψη σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
ναι....ειναι της μαζικης παραγγελιας αυτος.........αμα ψαχχτεις με κατι μεταχειρω.....με κανα 200αρι....καθαρισες με ολα....με πλακες....με τα σχετικα ρουλεμαν....τσεκαρισμα...και τα συναφη................ψηνεται,ψηνεται...........!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
ναι....ειναι της μαζικης παραγγελιας αυτος.........αμα ψαχχτεις με κατι μεταχειρω.....με κανα 200αρι....καθαρισες με ολα....με πλακες....με τα σχετικα ρουλεμαν....τσεκαρισμα...και τα συναφη................ψηνεται,ψηνεται...........!!!!![]()
![]()
![]()
με 200 θα βρω μονο με μονο με ενα φρενο μπροστα που σημαινει....θα πληρωσο 200 για τα αμορτισερ κανα 150 για της πιο ξεφτυλα τιμονοπλακες.......εκτος εαν βρω μεταχειρησμενο....
και μετα για να σταματησει το αφρικα 8ελω καινουρια δαγκανα....καινουριο μεγαλυτεο δισκο....κτλ κτλ....
δλδ μεταχειρησμενα και καινουρια μαζι με ενα δισκο κανα 500 και!!
εγω θα πρωσπαθησω να βρω καινουρια με το τιμονι δυσκολα να κανω κανω πατεντες....εκτος εαν βρουμε πραγματα που θα τειαξουν!
επισης δεν ξερω ποσο συμβατο ειναι απο το klx ...
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
αα....εγω μιλαω για marzocchi και με φτερο μπροστα.....complete kit ολα μαζι!
ποσο παει ομως το μαλι?οσο το υπολοιπο ολοκληρο μηχανακι....??Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
αα....εγω μιλαω για marzocchi και με φτερο μπροστα.....complete kit ολα μαζι!
ride fast stay young!!!
thank you!!!για τα φωτα,..................δε σκοτωνουν ικολας....αλλα την κανουν τη δουλεια τους......αντε να δουμε πως θα το περασουμε κτεο........!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Περιμένουμε και βίντεο με τον ήχο.
Η μοναδική μου ένσταση είναι για το πόσο επαρκή και road legal είναι τα φώτα.![]()
![]()
![]()
ερε γλεντια!!!!!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
μην το βλεπεις ετσι......εγω την μηχανη την εχω 4 χρονια και σκοπευω να την κρατησω....δεν εχει καμια σχεση η τιμη της μηχανης....για μενα το κανω το γουστο μου πληρώνω ειναι πολλα , αλλα ψαχνω μισο χρονο για μεταχειρησμενα και δεν βρηκα τπτ αξιολογο!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
ποσο παει ομως το μαλι?οσο το υπολοιπο ολοκληρο μηχανακι....??
εχω δει οτι καποιοι εχουν βαλει απο crf!
Από ΚΤΜ 620 ταιριάζουν και οι τιμονόπλακες...
Εδώ
http://www.advrider.com/forums/showt...50630&page=305