Στην Ελλάδα η ελπίδα γεννιέται νεκρή.
Στην Ελλάδα η ελπίδα γεννιέται νεκρή.
Life begins at 45°.
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και event που μπορεί να κυλήσουν όπως τα λες, απλά θεωρώ ότι και στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να υπαρχει μια κατανόηση…
Και να μπουν οι racers για περισσότερους γύρους δεν μου λέει κάτι. Δεν πάω για το συμβόλαιο στην Pramac, αυτό το πήρε ο Toprak….
Ακριβώς,αν επερνε μπικικινια όλα τα προβλήματα ασφάλειας στη χώρα μας θα λυνοντουσαν αμέσως!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ρε παιδιά, όπως είπα και πριν, είναι υπερβολικός και λέει και βλακείες που δεν ισχύουν,αλλά στο τρακντει στις Σέρρες όπου τον χτύπησε ο άλλος,δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι? Καταλαβαίνω ότι όλοι είναι εκνευρισμένοι που ακυρώθηκε το τρακντει και τους χάλασε την Κυριακή,αλλά εσείς δλδ στην θέση του θα δεχόσασταν ότι "εντάξει μωρέ,συνέβη και μου διέλυσε το μηχανάκι"?
Δηλαδή αν πάω εγώ και πέσω έτσι όπως στο συγκεκριμένο σκηνικό,πάνω σε κάποιον άλλο και του διαλύσω το μηχανάκι,δεν οφείλω να τον αποζημιώσω?Δεν είναι λάθος η κίνηση του τύπου που έπεσε πάνω του?Τον έκοψε κυριολεκτικά σε ισιάδι.Αν είναι κομπλέ αυτό τότε γιατί στο τρακντει που συμμετείχα έπεσε κράξιμο από την διοργάνωση για "επικίνδυνα πράγματα" και ότι "θα γίνουμε σμπαράλια"?
Πριν λίγο καιρό όλοι κραζανε τον Ρουμάνο που έπεσε πάνω στον πιτσιρικά και τον έστειλε στον τοίχο,που συνέβη και σε αγώνα,εδώ τώρα γιατί έχουμε άλλη αντιμετώπιση?Άλλο να πιέσω και να πέσω από δικό μου λάθος,άλλο να συμβεί σε αγώνα και άλλο να έρθει ο άλλος και να πέσει πάνω μου σε ένα τρακντει.Προσωπικά που δουλεύω για ένα μηνιάτικο διανομέας,θα είχα τρελαθεί αν δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου.
Ανεξάρτητα με το πώς έγινε η διαχείριση του θέματος από κει και έπειτα, δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να μην κατακρίνει τον αναβάτη που έπεσε πάνω στον Νικολαΐδη. Το θέμα είναι ότι όποιες αξιώσεις έχει ο δεύτερος θα μπορούσε να πάει να τις διευθετήσει με τον ίδιο, εφόσον έχει υπογράψει ως συμμετέχων οτι φέρει εκείνος μόνο την ευθύνη για όποιες ζημιές, σωματικές ή υλικές.
Υπάρχει κάποιο όριο επίσημα στα άτομα ανά γκρουπ και παραβιάστηκε; Ας μας πει κάποιος αν είναι έτσι.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Συμφωνω οτι πραττει επιπολαια ο Νικολαιδης,η διοργανωση δεν φερει ευθηνη για την βλακεια του αλλου,ουτε η πιστα.Απλα για μενα ο τυπος που τον χτυπησε πρεπει να τον αποζημιωσει.
Να πάει να τα βρει με το διοργανωτή και αυτόν που επεσε πάνω του και όχι να το παίζει οτι ενδιαφέρεται ντεμεκ για την ασφάλεια των αναβατών στα Μεγαρα για περιστατικό που συνέβη στις Σέρρες.
Και όπως έχει ειπωθεί και νωρίτερα, ως ενήλικος αναλαμβανεις το οποιο ρίσκο εχει η οδήγηση μοτο ή αυτοκινήτου γενικότερα και ειδικότερα μεσα σε πιστα. Αντ αυτού παιδιαρισματα.
Αν όντως υπάρχουν πραγματικά θέματα ασφάλειας στα Μεγαρα, βεβαίως να συζητηθούν. Η κόντρα Ζαφ και Mr DNA δε μας αφορά.
Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 07/06/2025 στις 19:48.
Μα ειπε οτι δεν τα εβρισκε με κανεναν και ο ενας εριχνε το μπαλακι στον αλλο
Παιδια ειπα και ποιο πριν οτι ειναι υπερβολικος και λεει και βλακειες.Δεν ειπα πουθενα οτι καλα εκανε που σταματησε το τρακντει.Αναφερομαι μονο στο γεγονος στην πιστα των Σερρων.
Ρε αδερφέ... πρέπει να το γράψω όλο? Βαριέμαι...
Αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου.
Θα υποστηρίξει, οτι οι δραστηριότητές του είναι παράνομες. Οτι διοργανώνει αγώνες χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια και οτι τα track days του, διοργανώνονται σε πίστα που δεν έχει άδεια.
Θα πεί λοιπόν, οτι αφού δεν γνώριζε τις παρανομίες, απαιτεί την αποζημίωση της μοτοσυκλέτας καθώς και πιθανών άλλων πραγμάτων, μίας και η ευθύνη ήταν του διοργανωτή και αποτέλεσμα της παρανομίας του αγώνα / track day στις Σέρρες.
Ο ισχυρισμός του είναι οτι ο Ζαφειρόπουλος διοργανώνει αγώνες χωρίς άδεια. Παίρνει λοιπόν ένα τηλέφωνο και ρωτάει, εκεί στα Μέγαρα που διοργανώνει αγώνες ο Ζαφειρόπουλος, υπάρχει άδεια?
Και μπλέκουμε σε μία λούπα, για το άν έχει άδεια η πίστα κτλ κτλ.
Όλο αυτό, γιατι ο νόμος είναι μπουρδέλο και δεν υπάρχει κάν αρμόδια ελεγκτική αρχή.
Όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι γιατι του κατέβηκαν απο το μυαλό. Είμαι 100% σίγουρος, οτι καθοδηγείται απο τους δικηγόρους του, με σκοπό την αποζημίωσή του για τη μηχανή (και ότι αρπάξει ακόμα). Κυρίως όμως φαντάζομαι, είναι για ηθικούς λόγους, γιατι απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι ο Ζαφειρόπουλος δεν έκατσε κάν να του πεί "κάτσε ρε φίλε να τα βρούμε" αλλα προσπάθησε να βγάλει την ουρά του απέξω, και ο άλλος τα πήρε και είπε "θα σε γαμήσω, γιατι μπορώ..."
Οι υπόλοιποι δεν φταίμε και άν όντως η πιστα έχει την κατάλληλη άδεια, θα ξανα ανοίξει σύντομα.
Προσωπικά, άν ήθελα να κινηθώ νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου, θα έκανα αυτες τις κινήσεις.
To ποιός έχει δίκιο ή άδικο, είναι θέμα άλλης συζήτησης που θεωρώ οτι δεν έχει θέση εδώ μέσα.