Σελίδα 32 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Μιλαν και αυτοι που αποκλειστηκαν στους 174 παιζουν και κανα φιλικο για να αισθανονται που και που ευρωπαιοι!!!

Βλεπεις εκει στους 174 δεν προλαβατε ουτε καν να παιξετε με Ευρωπαικη ομαδα!

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Μιλαν και αυτοι που αποκλειστηκαν στους 174 παιζουν και κανα φιλικο για να αισθανονται που και που ευρωπαιοι!!!

Βλεπεις εκει στους 174 δεν προλαβατε ουτε καν να παιξετε με Ευρωπαικη ομαδα!

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ!!!!!!
    Αληθεια......

Εσεις εχετε αποκλειστει ποτε απο τους 174 ...????

όλες τις χρονιες εκτος απο 13~14...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αληθεια......

Εσεις εχετε αποκλειστει ποτε απο τους 174 ...????
    Εσυ θα μου πεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    όλες τις χρονιες εκτος απο 13~14...
    Καλα!
    εσεις για πρωτη φορα στην ιστορια σας περασατε το δευτερο γυρο ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ευρωπαικη διοργανωση, το 1998...................
    και μιλατε!!!!!!????????????

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ιντερ - Παναθηναϊκος 0-1

Παναθηναϊκος - Ρομα 3-2
    Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3

αυτα ειναι απλως τα πιο προσφατα...βαλτε και εσεις αντιστοιχες δικες σας -προσφατες αφου εχετε και αυτο το κολημα- επιτυχιες και μετα αρχιστε το δουλεμα...

φιλικο κατα της φτωχειας...ενα σπουδαιο γεγονος....που για μια αλλη φορα εδειξαν οι ελληνες φιλαθλοι ποσο μαλακες ειναι...ποσο μαλλον οι γαυροι στο γηπεδο...για να μην πω και εδω μεσα...πανο φατσα καρτα εναντιον του βαζελου....συνθηματα το ιδιο...μεχρι και η Λαρισα δεν την γλυτωσε τα μπινελικια....ντροπη και ρεζιλια...

αναρωτιεμε αν καποιος σοβαρος δημοσιογραφος ρωτησε τι συνθηματα φωναζαν οι γαυροι....και αν κανεις του μεταφρασε χωρις ντροπη....βεβαια απο την αλλη η λογικη λεει οτι οι φιλαθλοι και των 5 μεγαλων ομαδων θα εκαναν κατι παρομοιο...αλλα σας δεδομενο εχουμε τους γαυρους...και αντι να βγει ο Γιουβαρλακης να πει εστω κατι για αυτο....τιποτα....μοκο...να μην την χαλασει στα προβατα...το εχει μαθει καλα το παραμυθι....

σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να παω στο παιχνιδι....ευτυχως που δεν...αντικοιμενικα ο πιο αναγνωρισημος παιχτης που ειναι αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ειναι ο Σισε και δεν πηγε με τον φοβο για κραξιμο...οπως και βεβαια ο Γκοβου...

αντε και εις ανωτερα...

εντιτ/υ.γ. αναρωτιεμε τον πιο μεγαλο παιχτη που περασε ποτε απο Ελλαδα γιατι δεν τον προσκαλεσε ο γαυρος????για να μην χαλαστει ο Θειος???

εντιτ/υ.γ. αναρωτιεμε τον πιο μεγαλο παιχτη που περασε ποτε απο Ελλαδα γιατι δεν τον προσκαλεσε ο γαυρος????για να μην χαλαστει ο Θειος??? [/B][/QUOTE

Τον προσκαλεσε τον Ζιοβαννι ητανε να ερθει αλλα ειχε προβλημα με το ενα παιδι του επρεπε να κανει θεραπεια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    εντιτ/υ.γ. αναρωτιεμε τον πιο μεγαλο παιχτη που περασε ποτε απο Ελλαδα γιατι δεν τον προσκαλεσε ο γαυρος????για να μην χαλαστει ο Θειος??? [/QUOTE

Τον προσκαλεσε τον Ζιοβαννι ητανε να ερθει αλλα ειχε προβλημα με το ενα παιδι του επρεπε να κανει θεραπεια.. [/B]

οποιος θεωρει μεγαλυτερο ονομα τον Ζιοβανι απο τον Ριβαλντο ειναι μυρωδιας απο μπαλλα...

εντιτ/υ.γ. και βεβαια και κλασσικα κανενα σχολιο για την ταμπακιερα...

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλικο κατα της φτωχειας...ενα σπουδαιο γεγονος....που για μια αλλη φορα εδειξαν οι ελληνες φιλαθλοι ποσο μαλακες ειναι...ποσο μαλλον οι γαυροι στο γηπεδο...για να μην πω και εδω μεσα...πανο φατσα καρτα εναντιον του βαζελου....συνθηματα το ιδιο...μεχρι και η Λαρισα δεν την γλυτωσε τα μπινελικια....ντροπη και ρεζιλια...

αναρωτιεμε αν καποιος σοβαρος δημοσιογραφος ρωτησε τι συνθηματα φωναζαν οι γαυροι....και αν κανεις του μεταφρασε χωρις ντροπη....βεβαια απο την αλλη η λογικη λεει οτι οι φιλαθλοι και των 5 μεγαλων ομαδων θα εκαναν κατι παρομοιο...αλλα σας δεδομενο εχουμε τους γαυρους...και αντι να βγει ο Γιουβαρλακης να πει εστω κατι για αυτο....τιποτα....μοκο...να μην την χαλασει στα προβατα...το εχει μαθει καλα το παραμυθι....

σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να παω στο παιχνιδι....ευτυχως που δεν...αντικοιμενικα ο πιο αναγνωρισημος παιχτης που ειναι αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ειναι ο Σισε και δεν πηγε με τον φοβο για κραξιμο...οπως και βεβαια ο Γκοβου...

αντε και εις ανωτερα...

εντιτ/υ.γ. αναρωτιεμε τον πιο μεγαλο παιχτη που περασε ποτε απο Ελλαδα γιατι δεν τον προσκαλεσε ο γαυρος????για να μην χαλαστει ο Θειος???
    Ήμουν στον αγώνα. Είμαι Ολυμπιακός και συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
    Απ'ότι καταλαβαίνεις βέβαια, τα συνθήματα ακούγονταν από την 7, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος χειροκρωτούσε τις ενέργειες όλων των ποδοσφαιριστών που ήταν γήπεδο. Υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά με τους γονείς τους, που δυστηχώς όμως έμαθαν αρκετές νέες λέξεις. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Δυστηχώς αυτή είναι η παιδεία του Έλληνα κ@υλωμένου οπαδού, και καταλαβαίνεις ότι θα γινόταν όπως πολύ σωστά λες κ στις υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να μην κατηγορούμε τους γαύρους αλλά γενικότερα την ποδοσφαιρική παιδεία του έλληνα.
    Εξαρχής λάθος κατα τη γνώμη μου, ήταν η επιλογή του γηπέδου. Σαφώς καλύτερο γήπεδο από το ΟΑΚΑ, σαφώς και μπορείς να δεις καύτερα μπάλα κτλ κτλ, αλλά έχω την εντύπωση ότι στο ΟΑΚΑ εκτώς του ότι θα πήγαιναν περισσότεροι φίλαθλοι, θα είχε φιλάθλους περισσότερων ομάδων.
    Όσων αφορά τον Σισέ και τον Γκοβού, ο Ολυμπιακός είπε θα ήταν καλύτερα να μην έρχονταν για τους γνωστούς λόγους. Παρ'όλαυτα έγινε πρόταση στον Παναθηναικό αλλά αρνήθηκε γιατί έχουν ματς σε λίγο καιρό. Εδώ βέβαια και πάλι φταίει η παιδεία που έλεγα πιο πριν. Βέβαια δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι οι Παναθηναικοί - Αεκτζήδες κτλ κτλ θα επέτρεπαν σε παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν...
    Το ματς το είδατε.. Θα κρατήσω στα θετικά το ότι είδαμε τον Ζινταν να χαιδεύει την μπάλα κάθε φορά που την ακουμπούσε. Φαινόταν σαν να την χάιδευε. Και βέβαια τους παλέμαχους του Ολυμπιακού να ξαναφορούν την φανέλα.
    Δυστηχώς ο Ρονάλντο δεν μας τίμησε και προτήμησε να πάει στο κοντινότερο σουβλατζίδικο...

Καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να συμμετάσχω σε οπαδική κόντρα, κουβεντούλα κάνουμε και πιστεύω πως συμφωνείς - συμφωνείται όλοι με τα παραπάνω περι ελληνικής παιδείας.

ΥΓ. Ρε παιδιά, το αριστερό μπακ με το 14 και τα κίτρινα παπούτσια ποιός ήταν; Πάρα πολύ καλός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Ήμουν στον αγώνα. Είμαι Ολυμπιακός και συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
    Απ'ότι καταλαβαίνεις βέβαια, τα συνθήματα ακούγονταν από την 7, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος χειροκρωτούσε τις ενέργειες όλων των ποδοσφαιριστών που ήταν γήπεδο. Υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά με τους γονείς τους, που δυστηχώς όμως έμαθαν αρκετές νέες λέξεις. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Δυστηχώς αυτή είναι η παιδεία του Έλληνα κ@υλωμένου οπαδού, και καταλαβαίνεις ότι θα γινόταν όπως πολύ σωστά λες κ στις υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να μην κατηγορούμε τους γαύρους αλλά γενικότερα την ποδοσφαιρική παιδεία του έλληνα.
    Εξαρχής λάθος κατα τη γνώμη μου, ήταν η επιλογή του γηπέδου. Σαφώς καλύτερο γήπεδο από το ΟΑΚΑ, σαφώς και μπορείς να δεις καύτερα μπάλα κτλ κτλ, αλλά έχω την εντύπωση ότι στο ΟΑΚΑ εκτώς του ότι θα πήγαιναν περισσότεροι φίλαθλοι, θα είχε φιλάθλους περισσότερων ομάδων.
    Όσων αφορά τον Σισέ και τον Γκοβού, ο Ολυμπιακός είπε θα ήταν καλύτερα να μην έρχονταν για τους γνωστούς λόγους. Παρ'όλαυτα έγινε πρόταση στον Παναθηναικό αλλά αρνήθηκε γιατί έχουν ματς σε λίγο καιρό. Εδώ βέβαια και πάλι φταίει η παιδεία που έλεγα πιο πριν. Βέβαια δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι οι Παναθηναικοί - Αεκτζήδες κτλ κτλ θα επέτρεπαν σε παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν...
    Το ματς το είδατε.. Θα κρατήσω στα θετικά το ότι είδαμε τον Ζινταν να χαιδεύει την μπάλα κάθε φορά που την ακουμπούσε. Φαινόταν σαν να την χάιδευε. Και βέβαια τους παλέμαχους του Ολυμπιακού να ξαναφορούν την φανέλα.
    Δυστηχώς ο Ρονάλντο δεν μας τίμησε και προτήμησε να πάει στο κοντινότερο σουβλατζίδικο...

Καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να συμμετάσχω σε οπαδική κόντρα, κουβεντούλα κάνουμε και πιστεύω πως συμφωνείς - συμφωνείται όλοι με τα παραπάνω περι ελληνικής παιδείας.

ΥΓ. Ρε παιδιά, το αριστερό μπακ με το 14 και τα κίτρινα παπούτσια ποιός ήταν; Πάρα πολύ καλός.
    φιλε μου αν προσεξες εγραψα αρχικα για τους ελληνες φιλαθλους...αφου ολοι ξερουμε οτι η μαλακια δεν εχει χρωμα...αλλα να σου πω τι με χαλασε???στο πρωτο συνθημα της 7 οπως ειπες αν ολο το υπολοιπο γηπεδο γιουχαριζε θα μου εδειχνε την παιδεια που θα περιμενα απο του υπολοιπα σκεπτομενους φιλαθλους....προσωπικα πιστευω οτι σε ολες τις θυρες ψιλοσιγονταριζαν με το τραγουδακι για τους βαζελους...με τους φιλαθλους δεν μπορεις να κανεις τιποτα και ειναι λογικο (λεμε τωρα)....οταν ομως εισαι διοικηση και βλεπεις τετοιο πανο δεν ΑΠΑΙΤΕΙΣ να κατεβει???εγω σαν φιλαθλος σε σε εναν αγωνα με τετοιο σκοπο το θεωρω αυτονοητο...και δεν εγινε και κανενας σχολιασμος για τα συνθηματα βεβαια...αλλα αν δεν υπαρχει καποιος να κανει μια τετοια ερωτηση σιγα να μην ειναι μαλακας ο αλλος να καρφωθει μονος του...αλλα απο την αλλη καποιος ρωτησε τον Θειο την γνωμη του για το πρωταθλημα...οτι ναναι η μαλλον οτι μας συμφερει να πουλησουμε δηλαδη...η μη προσκληση των Σισσε/Γκοβου θα μπορουσε να γινει ανετα μιας και σαν γαλλοι (εθνικη ομαδα)ειναι και καλοι φιλοι του Ζινταν...αλλα οπως ξαναειπα λογω κραξιματος καλα και δεν πηγαν...η φαντασου να εκανε κανα δολοφονικο τακλιν ο Ανατολακης και να εμενε εκτος γηπεδων κανα διμηνο ο Τζιμπριλ....πολεμος θα γινοτανε μετα....εσυ μπορεις να μου απαντησεις γιατι δεν προσκληθηκε ο μεγαλυτερος παικτης που περασε ποτε απο την ελλαδα???και λεω για τον Ριβαλντο...

απο την στιγμη που ο αγωνας εγινε υπο την συννενοηση της ΠΑΕ Ολυμπαικος και Φιλοι Ζινταν/Ροναλντο δεν κολλαγε πουθενα το ΟΑΚΑ...οπως και οτι δεν θα ερχοντουσαν οπαδοι απο αλλες ομαδες...αρα καλα εγινε στο Καραισκακης...απλα η ''προπαγανδα'' που επεσε απο τα ραδιοφωνα και απο τον Σκαι για φιλανθρωπικο αγωνα για ολους τους φιλαθλους μονο γελια προξενουσε...σε εμενα εστω....

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρακτικά ο αγώνας ήταν ερυθρόλευκο γλέντι. Φιλανθρωπικός ήταν, για όλους τους φιλάθλους όχι. Συμφωνώ μαζί σου και στο θέμα της διοίκησης. Απ'ότι είδα στην αρχή του ματς προσπάθησαν να κατεβάσουν το πανό, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός πως κανείς δν είπε τίποτα για τα συνθήματα κτλ.

Για τον Ριβάλντο. Θυμάσαι τί είχε γίνει όταν πρωτοήρθε στο Καραισκάκη με την ΑΕΚ; Ήμουν στο γήπεδο σε κεινο και ήμουν περιέργος πριν τον αγώνα πως θα αντιδρούσε ο κόσμος. Πανε τα Ρίμπο Ρίμπο, πάνε οι φωνές στην φιέστα, πάνε όλα. Ξεχάσαμε αυτόματα τα πάντα. Μετά ήρθε η 4αρα με τα 4 δάκτυλα.
    Πριν καμια βδομάδα έκανε δηλώσεις, ότι ο Ολυμπιακός είχε τάξει χρήματα στη Λα κορούνια να κερδίσει τη Μονακό. Πέραν του αν έχουν βάση οι δηλώσεις αυτές ή όχι, καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις του με την ομάδα και τον κόσμο δεν είναι οι καλύτερες. Κακώς δεν τον κάλεσαν, προσωπικά θα ήθελα να τον δω, αλλά δυστηχώς...

Για τον Ανατολάκη και τον Σισέ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρακτικά ο αγώνας ήταν ερυθρόλευκο γλέντι. Φιλανθρωπικός ήταν, για όλους τους φιλάθλους όχι. Συμφωνώ μαζί σου και στο θέμα της διοίκησης. Απ'ότι είδα στην αρχή του ματς προσπάθησαν να κατεβάσουν το πανό, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός πως κανείς δν είπε τίποτα για τα συνθήματα κτλ.

Για τον Ριβάλντο. Θυμάσαι τί είχε γίνει όταν πρωτοήρθε στο Καραισκάκη με την ΑΕΚ; Ήμουν στο γήπεδο σε κεινο και ήμουν περιέργος πριν τον αγώνα πως θα αντιδρούσε ο κόσμος. Πανε τα Ρίμπο Ρίμπο, πάνε οι φωνές στην φιέστα, πάνε όλα. Ξεχάσαμε αυτόματα τα πάντα. Μετά ήρθε η 4αρα με τα 4 δάκτυλα.
    Πριν καμια βδομάδα έκανε δηλώσεις, ότι ο Ολυμπιακός είχε τάξει χρήματα στη Λα κορούνια να κερδίσει τη Μονακό. Πέραν του αν έχουν βάση οι δηλώσεις αυτές ή όχι, καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις του με την ομάδα και τον κόσμο δεν είναι οι καλύτερες. Κακώς δεν τον κάλεσαν, προσωπικά θα ήθελα να τον δω, αλλά δυστηχώς...

Για τον Ανατολάκη και τον Σισέ...
    ρε...σιγουρα εισαι γαυρος???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Παναθηναϊκος - Ρομα 3-2
    Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3

:

auto svisto prin to dei o panagiotis axxxaxaxaxaxaxaxaxaax

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ειναι ο Σισε και δεν πηγε με τον φοβο για κραξιμο...οπως και βεβαια ο Γκοβου...

αντε και εις ανωτερα...

den tous kalesan man.....xalastikan apo to trito podi

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    εντιτ/υ.γ. αναρωτιεμε τον πιο μεγαλο παιχτη που περασε ποτε απο Ελλαδα γιατι δεν τον προσκαλεσε ο γαυρος????για να μην χαλαστει ο Θειος??? [/QUOTE

Τον προσκαλεσε τον Ζιοβαννι ητανε να ερθει αλλα ειχε προβλημα με το ενα παιδι του επρεπε να κανει θεραπεια.. [/B]

beeeeeeeeeeeeeee

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα