ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,50000 ΜΕ 60000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ,ΜΗ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....
ΤΩΡΑ???:a31: :a31:
ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,50000 ΜΕ 60000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ,ΜΗ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN
Ελα ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
Αν θέλουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα θα πρέπει αυτό το κίνημα ΓΡΗΓΟΡΑ (πριν αρχίσει να φθίνει και καταντήσει γραφικό) να περάσει στο επόμενο στάδιο ύπαρξης...
Να αποκτήσει άποψη, εκπροσώπηση, και κυρίως ΠΡΟΤΑΣΗ... Ει δυνατόν ρεαλιστική... Το να παραμείνει στο στερεότυπο "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε" μπορεί να ακούγεται ευχάριστο και να χαιδεύει αυτιά, αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα - ως ουτοπικό θα καταρεύσει σαν χάρτινος πύργος...
Και φυσικά ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ πρέπει να παραμείνει ακαπέλωτο από κόμματα και συνδικαΛΗΣΤΕΣ...
Θέλω να ελπίζω...![]()
Διαδηλώνουν για τον Ηρακλή και τον ΟΦΗ.Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
Μην είσαι δεικτικός και αρνητικά σκεπτόμενος συνέχεια!
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
http://news247.gr/ellada/politiki/oi...o.1089514.html
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙς ΑΝΤΙΛΟΓΟ!!!
SYROS!!!!
SOLMAN
Προτασεις κανει αλλα κανουν οτι δε τις ακουνε,οσο για εκπροσωπηση εχεις δικιο,αλλα εδω ειναι το επικηνδηνο και θελει προσοχη!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν θέλουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα θα πρέπει αυτό το κίνημα ΓΡΗΓΟΡΑ (πριν αρχίσει να φθίνει και καταντήσει γραφικό) να περάσει στο επόμενο στάδιο ύπαρξης...
Να αποκτήσει άποψη, εκπροσώπηση, και κυρίως ΠΡΟΤΑΣΗ... Ει δυνατόν ρεαλιστική... Το να παραμείνει στο στερεότυπο "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε" μπορεί να ακούγεται ευχάριστο και να χαιδεύει αυτιά, αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα - ως ουτοπικό θα καταρεύσει σαν χάρτινος πύργος...
Και φυσικά ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ πρέπει να παραμείνει ακαπέλωτο από κόμματα και συνδικαΛΗΣΤΕΣ...
Θέλω να ελπίζω...![]()
SYROS!!!!
SOLMAN
Βρε παλληκάρι μου…. Είπα εγώ ότι πέφτουν δακρυγόνα σε πορεία του ΠΑΜΕ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Ισχύουν όσα περιγράφεις,αλλά...τι σχέση έχουν με τις πορείες του ΠΑΜΕ;Είχες πάει σε τέτοια πορεία κι έφαγες δακρυγόνα;Γιατί κι εγώ έχω κατέβει κέντρο τέτοιες μέρες και ξέρω πολύ καλά τι έγινε και πότε.Αυτά που λες,λοιπόν,σίγουρα δεν έγιναν σε τέτοια πορεία,αλλά σε εκείνες που μπροστάρης ήταν ο Παναγόπουλος και τα τσιράκια του...Αν και προτιμώ να μην χρωματίζεται η συζήτηση,καλό θα ήταν αν δεν είσαι σίγουρος για το που και με ποιους συμβαίνουν τα γεγονότα που αναφέρεις να μην τα λες καθόλου,γιατί τα μπερδεύεις και δεν φαίνεται πολύ σώος ο λόγος σου,όταν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που τα έχουν ζήσει.
Ο σκοπός των πορειών είχε από πίσω μια απεργία...Όσοι απεργούσαν εκείνη τη μέρα κατέβηκαν κέντρο κάνοντας μια πορεία για να εκφράσουν την αντίδρασή τους.Τι άλλο σκοπό χρειάζεται;
Κι όταν λες μετά τα γεγονότα στην Μαρφίν δεν πάτησε άνθρωπος...;Σε ποια πορεία δεν πάτησε άνθρωπος;Σε αυτές που πέφτουν τα δακρυγόνα;
Ισα – ισα … το μόνο πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις σε πορεία του ΠΑΜΕ είναι το … λαχάνιασμα από το τρέξιμο για να προλάβουν να τελειώσει γρήγορα…
Άλλωστε , τι να προλάβουν να κάνουν και τα ΜΑΤ μέσα στο … μισάωρο που διαρκεί η πορεία του ΠΑΜΕ …πλήρης αιφνιδιασμός…
Ο σκοπός είναι η απεργία…. Η …ποια…? Για πες μου νουμερακια συμμετοχής ….
Έτσι κι αλλιώς , οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ μετά τις… 11:30 που τελειώνουν την…. πορεία τους , φαντάζομαι πηγαίνουν ξανά στις δουλειές στους …εκτός και αν είναι κουρασμένοι από την ..υπερπροσπάθεια να καταρρίψουν το ρεκορ …Ομόνοια – Σύνταγμα…
Ααα.. και όσοι δεν είναι με το ΠΑΜΕ , δεν σημαίνει ότι συστρατεύονται με τον… μέγα ηγέτη Παναγόπουλο…
Μιας και δεν το εχεις παρει χαμπαρι , ΜΕΤΑ την πορεία του ΠΑΜΕ ακολουθει και ΑΛΛΗ πορεία… αυτή που έχει πολύ περισσότερο κόσμο… ναι , σε αυτή την πορεία γίνονται …διάφορα…
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…
SYROS!!!!
SOLMAN
ΡέσταΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άλλωστε , τι να προλάβουν να κάνουν και τα ΜΑΤ μέσα στο … μισάωρο που διαρκεί η πορεία του ΠΑΜΕ …πλήρης αιφνιδιασμός…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Προς solman: Σε αυτό το τσουβάλιασμα αναφέρομαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΠΑΜΕ
ΓΣΕΕ
ΑΔΕΔΥ
ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
ΠΟΕ ΟΤΕ
ΜΑΤ
ΜΠΑΧΑΛΟΙ
Κ.λ.π κ.λ.π
Δεν καταλαβαίνω την τόση εναντίωσή σου στις πορείες του ΠΑΜΕ.Αλλά εν πάσει περιπτώσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Βρε παλληκάρι μου…. Είπα εγώ ότι πέφτουν δακρυγόνα σε πορεία του ΠΑΜΕ ?
Ισα – ισα … το μόνο πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις σε πορεία του ΠΑΜΕ είναι το … λαχάνιασμα από το τρέξιμο για να προλάβουν να τελειώσει γρήγορα…
Ο σκοπός είναι η απεργία…. Η …ποια…? Για πες μου νουμερακια συμμετοχής ….
Έτσι κι αλλιώς , οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ μετά τις… 11:30 που τελειώνουν την…. πορεία τους , φαντάζομαι πηγαίνουν ξανά στις δουλειές στους …εκτός και αν είναι κουρασμένοι από την ..υπερπροσπάθεια να καταρρίψουν το ρεκορ …Ομόνοια – Σύνταγμα…
Ααα.. και όσοι δεν είναι με το ΠΑΜΕ , δεν σημαίνει ότι συστρατεύονται με τον… μέγα ηγέτη Παναγόπουλο…
Μιας και δεν το εχεις παρει χαμπαρι , ΜΕΤΑ την πορεία του ΠΑΜΕ ακολουθει και ΑΛΛΗ πορεία… αυτή που έχει πολύ περισσότερο κόσμο… ναι , σε αυτή την πορεία γίνονται …διάφορα…
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…
Ναι,με αυτό που είπες τα έμπλεξες λίγο ανακάτεψες τις πορείες του ΠΑΜΕ με τις υπόλοιπες και αναφέρθηκες γενικώς στο ότι γίνονται φασαρίες.Αν δεν ξεκαθάρισες είναι δικό σου λάθος,όχι δικό μου που δεν κατάλαβα.
Το αν γίνεται γρήγορα ή όχι και το ότι όντως υπάρχει τρεχαλητό πολλές φορές είναι για θέμα ασφάλειας.Δεν βρίσκω το αρνητικό σε αυτό που αναφέρεις.Ίσα ίσα.Τι είναι προτιμότερο;Να είσαι χύμα στο κύμα με ενδεχόμενο να ειβάλλουν μπάχαλοι ανάμεσα στον κόσμο σου ή να έχεις περιφρούρηση και να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις την ακεραιότητα των ανθρώπων που κατεβαίνουν;Εγώ μάλλον άκρως θετικό το βρίσκω.Ακόμα κι αυτό που ειρωνεύεσαι ότι οι μπάτσοι δεν προλαβαίνουν...Οι μπάτσοι απλώς δεν πλησιάζουν,γιατί δεν τους δίνεται τροφή να το κάνουν.Απλό και ξεκάθαρο.
Το αν εχει μεγάλη συμμετοχή ή όχι μια απεργία τι σχέση έχει με το σκοπό;Το ένα δεν αναιρεί το άλλο νομίζω.Ο σκοπός υπάρχει,το αν θα συμμετάσχει ο κόσμος είναι ευθύνη και του συνδικαλιστικού οργάνου σαφώς,αλλά και του κόσμου...κατα πόσο είναι αφυπνισμένος.
Ξέρω πολύ καλά τι πορεία ακολουθεί μετά και έχει τύχει να βρεθώ κι εγώ εκεί.Να σου θυμίσω λοιπόν πως σε μια αντίστοιχη τέτοια συγκέντρωση είχαν πεταχτεί αυγά και γιαούρτια στον κο Παναγόπουλο.Άρα πώς δεν έχει σχέση με την ξεπουλημένη συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ η πορεία αυτή;Άλλωστε αυτή δεν σε καλεί να κατέβεις;Το αν εσύ δεν πας για να τους υπερασπιστείς δεν αλλάζει το ποιος την οργανώνει.Απλώς εσύ μπορεί να μην το γνωρίζεις ή να μη θες να το αποδεχτείς,γιατί θα τα βάλεις με τον εαυτό σου που βρέθηκες εκεί υποταγμένος στα καλέσματά τους...
Και όχι δεν θα κολλήσει κανείς τίποτα.Ως εργαζόμενοι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Αλλά πώς να ακολουθήσεις σε μια πορεία που σε καλούν ο Παπασπύρου και ο Παναγόπουλος,δηλωμένοι υποστηρικτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ;Δεν είναι σαν να ξεγελάνε μπροστά στα μάτια σου;Είναι σαν να τους στηρίζεις για να σου πιουν το αίμα,ενώ παλεύεις για το αντίθετο.Δεν είναι αντιφατικό;
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Δεν καταλαβαίνω την τόση εναντίωσή σου στις πορείες του ΠΑΜΕ.Αλλά εν πάσει περιπτώσει...
Ναι,με αυτό που είπες τα έμπλεξες λίγο ανακάτεψες τις πορείες του ΠΑΜΕ με τις υπόλοιπες και αναφέρθηκες γενικώς στο ότι γίνονται φασαρίες.Αν δεν ξεκαθάρισες είναι δικό σου λάθος,όχι δικό μου που δεν κατάλαβα.
Το αν γίνεται γρήγορα ή όχι και το ότι όντως υπάρχει τρεχαλητό πολλές φορές είναι για θέμα ασφάλειας.Δεν βρίσκω το αρνητικό σε αυτό που αναφέρεις.Ίσα ίσα.Τι είναι προτιμότερο;Να είσαι χύμα στο κύμα με ενδεχόμενο να ειβάλλουν μπάχαλοι ανάμεσα στον κόσμο σου ή να έχεις περιφρούρηση και να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις την ακεραιότητα των ανθρώπων που κατεβαίνουν;Εγώ μάλλον άκρως θετικό το βρίσκω.Ακόμα κι αυτό που ειρωνεύεσαι ότι οι μπάτσοι δεν προλαβαίνουν...Οι μπάτσοι απλώς δεν πλησιάζουν,γιατί δεν τους δίνεται τροφή να το κάνουν.Απλό και ξεκάθαρο.
Το αν εχει μεγάλη συμμετοχή ή όχι μια απεργία τι σχέση έχει με το σκοπό;Το ένα δεν αναιρεί το άλλο νομίζω.Ο σκοπός υπάρχει,το αν θα συμμετάσχει ο κόσμος είναι ευθύνη και του συνδικαλιστικού οργάνου σαφώς,αλλά και του κόσμου...κατα πόσο είναι αφυπνισμένος.
Ξέρω πολύ καλά τι πορεία ακολουθεί μετά και έχει τύχει να βρεθώ κι εγώ εκεί.Να σου θυμίσω λοιπόν πως σε μια αντίστοιχη τέτοια συγκέντρωση είχαν πεταχτεί αυγά και γιαούρτια στον κο Παναγόπουλο.Άρα πώς δεν έχει σχέση με την ξεπουλημένη συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ η πορεία αυτή;Άλλωστε αυτή δεν σε καλεί να κατέβεις;Το αν εσύ δεν πας για να τους υπερασπιστείς δεν αλλάζει το ποιος την οργανώνει.Απλώς εσύ μπορεί να μην το γνωρίζεις ή να μη θες να το αποδεχτείς,γιατί θα τα βάλεις με τον εαυτό σου που βρέθηκες εκεί υποταγμένος στα καλέσματά τους...
Και όχι δεν θα κολλήσει κανείς τίποτα.Ως εργαζόμενοι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Αλλά πώς να ακολουθήσεις σε μια πορεία που σε καλούν ο Παπασπύρου και ο Παναγόπουλος,δηλωμένοι υποστηρικτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ;Δεν είναι σαν να ξεγελάνε μπροστά στα μάτια σου;Είναι σαν να τους στηρίζεις για να σου πιουν το αίμα,ενώ παλεύεις για το αντίθετο.Δεν είναι αντιφατικό;
Ok…. Δεν το συνεχίζω , γιατί προφανώς έχουμε διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικό φιλτράρισμα των γεγονότων…
Πάντως , αν το ζητούμενο είναι μια συγκέντρωση χωρίς επεισόδια , κηδεμόνες ,εργατοπατέρες κ.λ.π. σήμερα είναι μια ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ…
Μακάρι να τα πούμε κι από κοντά…
![]()
LIVE STREAM Από εδω
http://prezatv.blogspot.com/2011/05/...cams.html#more
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αυτο που εγινε και συνεχιζει ακομη στο συνταγμα δεν περιγραφεται,πρεπει να το δειτε απο κοντα ολοι.
σημερα ηταν κατω ο σαρρης και ο παπακωσταντινου(τουλαχιστον αυτους ειδα) στον βασιλη μιλησα για το που ειναι χαμενοι, οι καλλιτεχνες και σε γενικες γραμμες μου ειπε οτι κατι θα γινει αυτη την εβδομαδα που μας ερχεται,η ελε εχει στησει τραπεζακι μαζευοντας υπογραφες για το λογιστικο ελεγχο, ετοιμαζονται να στησουν προζτεκτορα με οθονη και να προβαλουν το debtocracy.το κινημα δεν πληρωνω εδωσε και αυτο το παρον.
η ανοιχτη συνελευση εχει αρχισει να οργανωνεται παρα πολυ γρηγορα.
υ.γ δεν ξερω που θα καταληξη το ολο πραμα αλλα πρεπει να ειμαστε ολοι εκε,ι η θα κανουμε επανασταση η θα κανουμε το woodstock 1969 της ευρωπης.![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
SYROS!!!!
SOLMAN