it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Πιστεύω πως πλέον ξέρουν όλες οι ομάδες και όλοι οι αναβάτες ακόμα και οι νέοι και καψωμένοι σαν τον Μάρκο πως οι συνέπειες των πτώσεων είναι τεράστιες γι αυτό και προσεγγίζουν ακόμα και τις δοκιμές διαφορετικά.
Δεν ρισκάρουν τόσο όσο παλιότερα ούτε στις δοκιμές, ούτε καν στα πρώτα ελεύθερα για να το προχωρήσω. Αυτό μου δίνει ελπίδα πως το άλογο Μάρκο θα προσέξει και θα το προσέξουν όσο δεν πάει.
Οπότε τον βάζω μέσα στους διεκδικητές αφού απο ταχύτητα το παιδί δόξα τον Casey δεν πάσχει.
copy... οποτε αναμενεται ενα πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα...
![]()
λες να βγάλουν φόρα παρτίδα τα προβληματά τους από τώρα?
κράτα μία πισινή για τα γιαμάχα.... είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν τα έχουν ακόμα με φουλ ισχύ.... όπως και τα χονδα βέβαια αλλά εκεί είναι και ο μικρός ο οποίος ψοφάει να δείξει οτι το έχει και πάει τάπα....
ο σταύρος εχει δίκιο.... δύο - τρία τουμπάκια τα έχει στο τσεπάκι του....
Απο: http://www.msfree.gr/ms.php?id=29829
Vale: ''Οι ανταγωνιστές μας έχουν περισσότερη πρόσφυση στο όριο της κλίσης σε σχέση με εμάς''
Προς θεού ρπμΕδώ έχει βουίξει ο κόσμος πως ο Γιώργος κρατάει τις περισσότερες μοίρες κλίσης απο όλους. Κυριολεκτικά ώρες ώρες λένε ότι να ναι.
Με προβληματική ενημέρωση και "παράξενους" χρόνους είναι λίγο δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι ακριβώς παίζει με αναβάτες και μηχανάκια, άλλωστε ότι ο Μάρκεζ είναι ταλεντάρα και το honda γρήγορο δεν είναι κάτι νέο..
Τώρα θα σας δώσω το δικό μου ρεπορτάζ με την ελπίδα να συμβάλλω στην ενημέρωση σας (συγχωρέστε μου μόνο κάποια πιθανή ασάφεια αφού μόλις προσγειώθηκα κι έχω τζετ-λαγκ):
Αυτό που με αιφνιδίασε είναι το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατούσε στο γκαράζ της honda αφού άκουσα του κόσμου της απίθανες δικαιολογίες για τα δήθεν προβλήματα που δεν τους επέτρεπαν να μου παραχωρήσουν το RCV για καμιά 20αριά γύρους που το ήθελα.
Την απορία για την αλοπρόσαλη συμπεριφορά του HRC μου την έλυσε ένας από τους μηχανικούς του Μαρκεζ (με τον οποίο είμασταν μαζί φαντάροι) που μου αποκάλυψε πως οι τύποι υποψιάζονται και τη σκιά τους για διάφορες πληροφορίες που διαρρέουν προς τον ανταγωνισμό!
Ντροπή τους, γιατί εγώ ποτέ δεν έδωσα δικαιώμα να με θεωρούν ρουφιάνο, δυστυχώς αντί να ρωτήσουν τον Ντούχαν (με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία τόσα χρόνια) για την αξιοπιστία μου, προτίμησαν να γίνουν ρεζίλι...
Από την άλλη στη yamaha το κλίμα ήταν χαλαρό, ο Λιν ακόμα μια φορά ήταν "παλικάρι" και μου έδωσε το Μ1 του '12 για μερικούς γύρους και με παρέπεμψε στους αναβάτες για την άδεια να οδηγήσω και το '13 αφού ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα.
Ο Ρόσσι μου έδωσε το ok και με παρακάλεσε (με δεδομένο πως έχουμε τον ίδιο σωματότυπο αλλά είμαι λίγα χρόνια μεγαλύτερος) να του προτείνω ένα σεταπ ρυθμίσεων για τις αναρτήσεις, τη θέση οδήγησης, αλλά και το υλικό της σέλας επειδή νιώθει έντονη κούραση προς το τέλος του αγώνα, πράγμα που φυσικά με χαρά έκανα.
Ο Χόρχε επίσης δεν είχε αντίρρηση να πάρω το μηχανάκι αν και με συμβούλεψε να μη ρισκάρω να το πάω στο 100% επειδή αυτός το είχε κάνει ήδη και δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια έξτρα χρήσιμα δεδομένα. Το πρόβλημα του όμως ήταν πως δεν είχε δοκιμάσει το εργαλείο φορτωμένο κι έτσι του έκανα τη χάρη να γράψω μερικούς γύρους με τανκμπαγκ και σαμάρια - στους οποίους το Μ1 ήταν απλά εκπληκτικό - αλλά και με μπαγκαζιέρα μόνη της - που δεν τα πήγε καλά αφού μου θύμισε το moto morini εξκάλιμπουρ που έκανα τα πρώτα μου βήματα σε πίστα πριν 30 χρόνια!
Άι γεια σου. Αλλά πραγματικά δεν χρειάζονται δηλώσεις αν δεν έχουν να πουν κάτι.
Άστο κωλομικρόφωνο ρπμ να πάει στον αγύριστο και κοίτα να λύσεις τα προβλήματά σου να σε χαρούμε και εμείς σε καμιά μάχη με τους γρήγορους. Δηλαδή ο ανταγωνιστής ομόσταυλός σου που τυγχάνει και πύραυλος είναι μαλάκας που το μόνο που ζητάει είναι ισχύς;
(ελπίζω να μ' άκουσε)
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 14/03/2013 στις 14:35.
MotoGP: Test Austin Day 2, Marc Marquez e Dani Pedrosa in azione -- Video HD
http://youtu.be/0NWQnA6VdMg:a015:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ας περιμένουμε να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας... μέχρι τότε... όλοι λένε τη μ@λ@κία τους...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.