Σελίδα 32 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 505

Θέμα: Our DUCATI photos!

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK

ευχαριστω παίδες

Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια . Είναι η πρώτη μου Ducati . Πριν είχα αυτό

Βαλτε με στο club παίδες

να και το προσφατο παρελθον

εδοθη ανταλλαγή στο Βύνιο στην Αχαρνων τζαμπα και αγρατσούνιστο για να μου φερει το multi καινούργιο!!!
    σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ
    θα μπορούσατε τωρα που έγινα ducatisti να μου προτείνετε κάποια sites του εξωτερικού να μπαίνω να ενημερώνομαι εκτός απο αυτό της αντιπροσωπίας ή να με βοηθήσετε να το καστομάρω με καταστήματα που ήδη γνωρίζετε και ψων ίζετε πχ ρούχα και αξεσουάρ αναβάτη και αξεσουάρ Ducati ?
    Eυχαριστώ πάντως είτε έτσι έιτε αλλιώς
    Η ex girl friend που είχα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_Αpicture 007.jpg 
Προβολές:	801 
Μέγεθος:	88,5 KB 
ID:	198941

h foto sou enai poly mikrh alla prepei na einai ktm stm swsta???????
    epeidh exw odhhsei kai ta dyo maxanakia mallon me to multi 8a exeis hremisei apo ton aera!!! auto einai sigouro!!! ti site 8eleis??? ti mpixlimpidakia 8eleis na pareis?

egw exw pare dwse me auta ta sites:
    http://www.advancedmotorsports.com
    http://www.ducatistore.co.uk/
    http://italoshop.de/

kai fysika yparxei kai to ebay.de pou exei polla polla mpixlimpidia gia ta ducati!

elpizw na se boh8hsa! kalo psaksimo!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ CARBON
    ΘΕΛΩ - ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΩ
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
    ΘΑ ΔΩ ΤΑ SITE ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ
    ΝΑΙ ΤΟ ΜΗΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΜ SM 990 injection ΜΕ 114 ΗP ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΤΗΣ WINGS ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120HP ΚΑΙ 240 ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΣΟΥΖΕΣ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜULTI ΕΦΥΓΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ MULTI ΜΕ 200 KG ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ 180ΗP ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ
    Η MULTI ( EXΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 1200ΚΜ ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΣΑΣΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝ 70% - off 30% ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ CENT ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 20.450 ΕΥΡΩ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ .
    ΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ GS ANDVENTURE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ??
    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΚΟΠΙΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ- ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΟΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΟΔΗΓΩ ΜΟΤΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΝ-off ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΛΟΣ

Όνομα:	ktm 990 sm.jpg 
Προβολές:	768 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	198946

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK

ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΝ-off ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΛΟΣ
    Aσε μας ρε φιλε....σιγα το μηχανακι...

Εννοειτε οτι σου κανω πλακα!!!

Καλοταξιδο και καλοστριφτο,να το χαρεις οσο περισσοτερο γινεται!!!

wx wx wx poromenos poly eisai file mou! apo xwma omws pws ti leei to dokimases??? dld pindo anebainei???
    pantws an se endiaferoun antallaktika gnhsia ths ducati mporeis na ta zhthseis apo enan germano pou exei polla kainouria antallaktika kai aksesouar ducati exei katasthma sto e-bay kai stelnei amesa ellada. ducati@beck-berger.de
    exw parei arketa mpixlimpidia!!!!

fysika ta aksesouar ths ducati einai kai ligo tsimpimena! eidika ta carbon.

Αυτοί οι τύποι είναι οι χειρότεροι απατεώνες. Χρησιμοποιούν μια ύπουλη τεχνική, η οποία νομίζω ότι ονομάζεται "Θεϊκό Design και άψογη ποιότητα κατασκευής" έτσι ώστε μόλις αγοράσεις ένα πράγμα από αυτούς, να μην μπορείς να σταματήσεις μέχρι να αγοράσεις όλη την γκάμα τους. Δυστυχώς, όμως, πασπαλίζουν τα πράγματά τους με ένα συστατικό που ονομάζεται "πανάκριβη τιμή". Ο συνδυασμός του "Θεϊκό Design και άψογη ποιότητα κατασκευής" και του "πανάκριβη τιμή" μπορεί εύκολα να δημιουργήσει οξεία αφραγκία, κατάσταση η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

egw apla thn gynaika sou skeutomai pou 8a ta paiksei me thn spatalh panw sto multi sou!

basikaaa..... kales agores!!!!!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides

Αυτοί οι τύποι είναι οι χειρότεροι απατεώνες. Χρησιμοποιούν μια ύπουλη τεχνική, η οποία νομίζω ότι ονομάζεται "Θεϊκό Design και άψογη ποιότητα κατασκευής" έτσι ώστε μόλις αγοράσεις ένα πράγμα από αυτούς, να μην μπορείς να σταματήσεις μέχρι να αγοράσεις όλη την γκάμα τους. Δυστυχώς, όμως, πασπαλίζουν τα πράγματά τους με ένα συστατικό που ονομάζεται "πανάκριβη τιμή". Ο συνδυασμός του "Θεϊκό Design και άψογη ποιότητα κατασκευής" και του "πανάκριβη τιμή" μπορεί εύκολα να δημιουργήσει οξεία αφραγκία, κατάσταση η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kαλυτερη διατυπωση απο αυτη εδω δεν υπαρχει!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ με μια μικρη επιφυλαξη στο "ποιοτητα κατασκευης"

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    wx wx wx poromenos poly eisai file mou! apo xwma omws pws ti leei to dokimases??? dld pindo anebainei???
    pantws an se endiaferoun antallaktika gnhsia ths ducati mporeis na ta zhthseis apo enan germano pou exei polla kainouria antallaktika kai aksesouar ducati exei katasthma sto e-bay kai stelnei amesa ellada. ducati@beck-berger.de
    exw parei arketa mpixlimpidia!!!!

fysika ta aksesouar ths ducati einai kai ligo tsimpimena! eidika ta carbon.

egw apla thn gynaika sou skeutomai pou 8a ta paiksei me thn spatalh panw sto multi sou!

basikaaa..... kales agores!!!!!

1. σε απάντηση αν ανεβαίνει την Πίνδο ,
    α. Το μηχανάκι είναι ΟΝ- off και όχι ON-OFF 50/50 αλλα 70/30 το οποίο μου αρκει εκει που πάω
    β. στο you tube μπορεις να δεις τις ικανότητες του εγώ ακόμη το στρώνω

2. Οι της Ducati είναι εξ΄ίσου απατεώνες όσο όλοι οι έμποροι εντος της ζούγκλας ανταγωνισμόυ των δυτικών καπιταλιστικών κρατών. Μάλλον δεν έχεις ζήσει με Αμερικάνους να δεις τη διαφορά όπως εγώ για αρκετά χρόνια

3. Τη γυναίκα μου μη τη σκεφτεσαι καθόλου. όταν εγώ ψωνίζω με 20.000 ευρώ θα πατήσει για να ψωνίσει αυτή αργότερα κατι με τα διπλά ευρώ (αν έχει το πορτοφόλι της )
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ
    ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ

4. Αν δε πάρω μοτο στα 45 μου με 20.000 ευρώ και μετα απο 25 χρόνια δουλειάς ποτε θα την πάρω όταν θα είμαι 75 και κατω απο τα ραδίκια ??

5. Ναι με ενδιαφερει ότι έχει σχέση με accessoires γιατί στη δεκαετία του ΄80 οδηγούσα με σαγιονάρες , χωρίς κράνος και εξοπλισμο γιατι δεν είχα μία.Τώρα αισθάνομαι και θα παίρνω τα καλλίτερα για να ικανοποιήσω τα αποθημένα του παρελθόντος
    Σε ευχαριστώ για το site, να είσαι πάντα αγρατσούνιστος !!!
    Θα τα ξαναπούμε βέβαια !

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Ας βάλω κι εγώ τις δικές μου , δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα ...

Όνομα:	cimg0027.jpg 
Προβολές:	674 
Μέγεθος:	96,9 KB 
ID:	199142

μοαρ

Όνομα:	cimg0029.jpg 
Προβολές:	672 
ID:	199144

αντ μοαρ

Όνομα:	cimg0029.jpg 
Προβολές:	676 
ID:	199145

...

Όνομα:	cimg0032.jpg 
Προβολές:	673 
ID:	199147

κι άλλη ...

Όνομα:	cimg0032.jpg 
Προβολές:	677 
ID:	199148

και μια ακόμα

Όνομα:	cimg0033.jpg 
Προβολές:	678 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	199149

Παρόμοια θέματα

1. Our Enduro Photos & Our News
    από MikeG στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 188
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2012, 11:01
  2. Ducati racing photos...
    από Rezeguet στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5