Με harley davidson και κράνος των 20€...
Με harley davidson και κράνος των 20€...
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Δεν σε είδα αλλά σε άκουσα να με τρολαρεις στην πλατεία κοντά στον κρίκο, εσκαγε η εξάτμιση με το γκάζι κλειστο και φωνάζεις "ακίνητοι" όπως πέρασα δίπλα σου.
Σε είδα να με αναστατώνεις πρωί πρωί μέσα στην κίνηση στον Κηφισό με το Κ8 και τις διπλές Yoshi να ακούγονται να μπουμπουνάνε από πίσω μου.
Σε ένα άνοιγμα που έκανε η κίνηση σου έκανα χώρο με το σκούτερ και με πέρασες με μια μεγαλοπρεπέστατη σούζα και εξαφανίστηκες μέσα σε σκασίματα από τις αλλαγές του shifter....αν φόραγες και κράνος θα ήσουν παλικάρι.
Μου λείπει το μηχανάκι μου....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σε ειδα στον κηφισο Καραγκιοζη με το vstrom και ασπρο κρανος και τη φιμε πινακιδα να προσπαθείς να με περασεις απο πανω ενω ειχε κινηση πηχτρα και ημουν σε διηθηση. Ευτυχως που δεν επιταχυνα παραπανω οταν ηθελες να με προσπερασεις με βλακωδες τροπο διαφορετικα θα ειχες φιλησει το μπροστινο αμαξι και θα χατε θρηνους στο "σωμα"![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε ειδα χαζοηλιθιε με το vstrom οταν σηκωθηκε η βυθιζομενη στην ποσειδωνια εγω με κρανος μπουφαν να ανοιγω στην ευθεια και εσυ ακρανοτος με σανδαλακι ουαου να νομιζεις οτι ανοιξα για κοντρα και να πατας γκαζι για να με περασεις με 150 χιλιομετρα
Παντα ορθιος σου ευχομαι βλακακο αν και δεν το βλεπω με τα μυαλα που κουβαλας
Σας ςιδα για πολλοστη φορα ηλιθιοι εν δυναμει δολοφονοι σκουτερ τρικαβαλο μαμα μπαμπας παιδακι μεσα στον κεντρικο του λουτρακιου
Σε είδα χθες αργά το βράδυ λίγο πριν την είσοδο του γκολφ με το κατέμι.Οι εξατμίσεις ακουγόντουσαν για ωρα ακόμη μεσα στη νυχτα.
Φίου φίου φι φι φίου
Εγώ εχθές, στην αρχή άκουγα και μετά είδα απίστευτο κάγκουρα (λογικό διότι ήμουν Αχαρναί) με ρενώ μεγκάν κόκκινο να μας προσπερνάει όλους επάνω στο γεφυράκι της Τατοϊου (στροφή χωρίς καμία ορατότητα) και να χώνεται όπου βρει μόλις του σκασε το φορτηγάκι μπροστά.
Σιχτιρίζω τον οδηγό - λίγα αμάξια μπροστά μου, που του έκανε χώρο να περάσει.![]()
Σε αυτή τη πόλη δεν έμεινε πια καμία αιδώς, καμία συστολή.
Προχθές εγώ στις Αχαρνές είδα μπροστά μου αυτοκίνητο με οικογένεια μέσα (μπαμπάς, μαμά και 2 κοριτσάκια πίσω) και τη μαμά να πετάει από το παράθυρο μέσα στη μέση του δρόμου μια μπανανόφλουδα. Δεν υπάρχει σωτηρία....
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Σε είδα sotostzav μετά από πολύ καιρό. Τσάκω γιατί λιώσαμε μέσα στη ζέστη και σήμερα![]()
σε ειδα μιλφ με το cbf600 και το γκομενακο απο πισω, εννοειται ακρανουι αμφοτεροι γιατι ο ο ερωτας τρελλαινει λεμε.
σε ειδα ρε τυπε με το τριβαλιτσο στο γκουτσι φορεμα το στελβιο, να φορας το λευκο το τζοκει, να φορας λευκο γκιογκιο αποπανω και να φευγεις με λυμενο λουρακι... γελασα οταν προλαβες να περασεις το φαναρι μεν, κολλησες πισω απο το αστικο δε και σε πετυχα 200 μετρα παρακατω να λιωνεις. τι τα θες τα τριβαλιτσα μεσα στην πολη, ζουλεψες τη βλακεια που δερνει το απο 'κει στρατοπεδο;
Σας είδα αδέσποτη αγέλη σκύλων, να μου επιτίθεστε και να την γλιτώνω, λόγω της επιτάχυνσης της μότο..σε είδα κι εσένα παλιοκαγουρα με το φτιαγμένο αυτοκίνητο, να σου φεύγει πάνω σε στροφή και να γλιτώνεις στο τσακ και την αγορά του οικοπέδου και τους πεζούς..
Σε είδα κι εσένα φίλε να με περιμένεις να τελειώσω την δουλειά που είχα, για να μου δώσεις τη βίδα που έπεσε από τη μηχανή μου!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σου είπα ,να είσαι καλά! !!
Σε ειδα μικρε και αμαθε κοκκινε βαραντερουλη να θες κοντριτσες στο κεντρο αναμεσα στα αυτοκινητα..
Δικο σου :a029:
Σας ειδα και εσας τσεοι να γραφετε για κρανος μεχρι και τους εξοδουχους φανταρους
Και πολυ καλα κανετε,αφου μεσα σε ενα μηνα εδω εφυγαν 6 ανθρωποι απο τροχαια,χωρις κρανος...
σας ειδα ολους...
Α.Αμετρητοι αναβατες στο σεφ. ολοι ακρανωτοι, κοντομανικοι,με τις κοπελες τους μαζι.
Β. Παρεα με 2 γυμνα στην θησεως..χαιρετησα αλλα...
Γ. Πιτσιρικά σε ακουσα να φωναζεις "Ω! ενα Bandit!!" ναι ρε!!! Ενα!!! απορω που το ξερεις κ πως το ξεχωρισες! μου εφτιαξες το απογευμα!
Δ. Γκομενιτσα, ησουν συνοδηγος στο κουτι του δικου σου? κ κοιτουσες εμενα? ποσο θρασσος πια...
faith in humanity lost.