Σελίδα 32 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

μάλιστα.

οπότε... "κοφτερό" μπροστινό, μαλακή πίσω ανάρτηση, γίνεται βράχος στο δικάβαλο όταν δηλαδή "κάθεται" πολύ το πίσω και άρα γίνεται λιγότερο κοφτερό το μπροστινό...

και του προτείνετε καποιοι να το ρίξει στις μπουκάλες για να το κάνει ακόμα πιο "κοφτερό". Κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ τώρα, αλλά δεν πειράζει.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Και με την αποσβεση.
    Παιχνιδι να γινεται....
    Το πίσω αμορτισέρ το καταλαβαίνω από το κοσκίνησμα ότι έχει τσακίσει τα λάδια, όταν μου κουνάει το σφίγγω λίγο και σταματάει. όταν τερματίσω το βιδάκι πάω για καινούργιο, έτσι κι'αλλιώς βρίσκω το μαμά που είναι της sowa στο ebay με 150€ πιο φθηνά και από την επισκευή του παλιού. Σε αυτό το μηχανάκι που έχω τώρα δεν μου έχει χαλάσει ακόμα αλλά το έχω σφίξει περισσότερο από την μέση της διαδρομής που έχει.

Φυσικά μπορεί να μην είναι και σωστά ρυθμισμένη η προφόρτιση, αλλά το βρίσκω λίγο σπάνιο. Σε ένα φόρουμ είχα διαβάσει ότι ένας έσφιγγε την προφόρτιση επειδή του κούναγε και την έβρισκε τελείως ξέσφυκτη, έστησε καραούλι στην πυλωτή της πολυκατοικίας και έπιασε ένα 10χρονο πιτσιρίκο που την πείραζε αλλά του την ξέσφυγκε τελείως. Μπορεί να το διάβασα και εδώ μέσα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παιδες πολυ καλα τα λετε για αμορτισερ, σταμπιλιζατερ κτλ κτλ. αλλα μη ξεχναμε οτι προκειται για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανακι. Δεν πρεπει να κουναει πουθενα μεχρι και την τελικη του. Τελος.
    Θα ηθελα να μαθω τι γινεται σε αλλες χωρες πχ usa,γερμανια σχετικα με το θεμα, οπως επισης πως ειναι δυνατον εν ετη 2016 να βγαινει μηχανακι με τετοιο σοβαρο προβλημα. Κανενας δεν ασχοληθηκε με δοκιμες πριν την παραγωγη ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αν είναι καινούργιο τσέκαρε τις ρυθμίσεις να είσαι σίγουρος γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Αν έχεις μπα γκαζιέρα το κούνημα δεν το αποφεύγεις ούτε επίσης το στραβό λάστιχο.

Ουπς... τώρα διάβασα ότι είναι μόνιμο... σε όλα ;

το θέμα θα φάει φασίνα. Μην παρεξηγηθεί κανείς όταν δει ότι λείπουν τα γραπτά του.

Από τις 32 σελίδες, έχουν γράψει...4 ιδιοκτήτες; και όλα τα άλλα είναι να μην πω τι.

Ναι κουνάει, το ξέρουμε από πέρυσι τέτοιο καιρό; Αυτά...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Ναι κουνάει, το ξέρουμε από πέρυσι τέτοιο καιρό; Αυτά...
    Καλά δεν είναι τόσο απλό ή τόσο εύκολα προσπελάσιμο το γεγονός...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Καλά δεν είναι τόσο απλό ή τόσο εύκολα προσπελάσιμο το γεγονός...
    προφανώς. αν το λέμε κάθε τρεις σελίδες, για τρεις σελίδες, πες μου σε τι βοηθάει ή τι εξυπηρετεί;

λύση όπως είχε γράψει ο Κεμμοταρ (νομίζω) κάποιοι έχουν βρει και τα έχουν γράψει στο φέισμπουκ... (δεν τα έχω δει "πρώτο χέρι" και δεν ξέρω αν έλεγε και αλήθεια γιατί δεν έγραψε ποτέ ότι η λύση είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το τάδε πράγμα) αλλά εδώ ακόμα συζητάμε (με έκπληξη) ότι... υπάρχει αυτό που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Να γίνει και λίγος χώρος για τα σοβαρά, αντί να γράφουμε μόνο τα προφανή;

εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει η άνεση (ένας μόνο έχει ταξιδέψει και μας είπε μία γνώμη), το πόσο καλά συμπεριφέρεται φορτωμένο, το πόσο καίει και σε τι συνθήκες, το πόσο ζουν τα λάστιχα, τα τακάκια, τις συμπεριφορές συνεργείων, κόστη σέρβις...

Και από τέτοια δεν έχουμε διαβάσει λέξη (σχεδόν). Μείναμε μόνο στο "κουνάει". Μου φαίνεται λίγο άκυρο αυτό. Αν έχεις άλλη άποψη φυσικά δεκτή, εμένα με κούρασε η μονότονη επανάληψη ενός και μόνο πράγματος.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    προφανώς. αν το λέμε κάθε τρεις σελίδες, για τρεις σελίδες, πες μου σε τι βοηθάει ή τι εξυπηρετεί;

λύση όπως είχε γράψει ο Κεμμοταρ (νομίζω) κάποιοι έχουν βρει και τα έχουν γράψει στο φέισμπουκ... (δεν τα έχω δει "πρώτο χέρι" και δεν ξέρω αν έλεγε και αλήθεια γιατί δεν έγραψε ποτέ ότι η λύση είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το τάδε πράγμα) αλλά εδώ ακόμα συζητάμε (με έκπληξη) ότι... υπάρχει αυτό που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Να γίνει και λίγος χώρος για τα σοβαρά, αντί να γράφουμε μόνο τα προφανή;

εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει η άνεση (ένας μόνο έχει ταξιδέψει και μας είπε μία γνώμη), το πόσο καλά συμπεριφέρεται φορτωμένο, το πόσο καίει και σε τι συνθήκες, το πόσο ζουν τα λάστιχα, τα τακάκια, τις συμπεριφορές συνεργείων, κόστη σέρβις...

Και από τέτοια δεν έχουμε διαβάσει λέξη (σχεδόν). Μείναμε μόνο στο "κουνάει". Μου φαίνεται λίγο άκυρο αυτό. Αν έχεις άλλη άποψη φυσικά δεκτή, εμένα με κούρασε η μονότονη επανάληψη ενός και μόνο πράγματος.
    Noμίζω ότι είναι η φυσική ροπή του πράγματος - η συζήτηση να πηγαίνει προς το ελάττωμα - την στιγμή που μιλάμε μάλιστα για κάτι τόσο "χοντρό"...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σε τίποτα, αν θες σβήσε τα ποστ μου, έγιναν λόγω άγνοιας του προβλήματος, νόμιζα ότι κουνάει μόνο ένα μηχανάκι και προσπάθησα να βοηθήσω. Όταν άρχισα να διαβάζω τα παραπίσω πόστ τότε συνειδητοποίησα τι συμβαίνει.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 21/10/2016 στις 19:06.

Παλαιό μέλος
    Το μηχανακι εχει ελαφρυ μπροστινο. Το δεύτερο ατομο βαραινει το συνολο. Ριξε μπουκαλες και αλλαξε πισω αμορτισέρ με καποιο που να εχει ρυθμιση υψους. Το 80% του προβληματος θα λυθει. Προφανως με ενα πιο κοντο τιμόνι θα έχεις και μικροτερες πιθανότητες να το ξεκινησεις να κουνάει. Εχει ηδη μεγαλο αν θυμαμαι καλα. Παιρνει ανετα ενα - 6cm.

Μπορεις να το κρυψεις πρόχειρα ριχνοντας τις πιέσεις. 31 μπροστα μαξ. 35 πισω

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Σίγουρα στα υπάρχων μοντέλα μια αφτερ μάρκετ ανάρτηση μπρος πισω θα δώσει λύση στους ιδιοκτήτες

οι γιαμαχαιοι κατασκευαστές αυτο που θα μπορούσαν να κανουν ειναι το εξής:
    1. Λαιμό + μια μοίρα
    2. 50mm Μακρύτερο ψαλίδι
    Με τις υπάρχων αναρτήσεις (για να μη πανε στράφι τα στόκαρισμενα) θα ειχε λυθεί το πρόβλημα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα στα υπάρχων μοντέλα μια αφτερ μάρκετ ανάρτηση μπρος πισω θα δώσει λύση στους ιδιοκτήτες

1. Λαιμό + μια μοίρα
    2. 50mm Μακρύτερο ψαλίδι
    Μολις μετετρεψες ενα tracer900 σε βεστρωμ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος

1. Λαιμό + μια μοίρα
    2. 50mm Μακρύτερο ψαλίδι
    Με τις υπάρχων αναρτήσεις (για να μη πανε στράφι τα στόκαρισμενα) θα ειχε λυθεί το πρόβλημα
    στα supermoto ειχαμε τις πιο γαμαουα αναρτησεις αλλα παλι ειχαμε wooble. δεν λυνετε ολοκληρωτικα απλα βοηθανε. ειδικα το πισω ελαχιστα πιστευω θα βοηθησει. Το μπροστα ναι αλλα πρεπει να ειναι και λιγο σκληρο.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μολις μετετρεψες ενα tracer900 σε βεστρωμ.
    Μαλλον χρησιμοποίησα την πιο τουρισταδικη γεωμετρία του μτ07 τρεισερ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    στα supermoto ειχαμε τις πιο γαμαουα αναρτησεις αλλα παλι ειχαμε wooble. δεν λυνετε ολοκληρωτικα απλα βοηθανε. ειδικα το πισω ελαχιστα πιστευω θα βοηθησει. Το μπροστα ναι αλλα πρεπει να ειναι και λιγο σκληρο.
    Ναι αλλα τα σούπερ μοτο(smc κλπ) διαθέτουν απο 250 μεχρι και 300mm διαδρομών αναρτήσεις
    Το τρεισερ χρησιμοποιεί μτ07 135mm
    Εχει μια διαφορα θαρρω

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •