Φοβερη φατσα ο καλ.Αυτος ,ο gg της ducati,και ο αλλος ο τημ μανα της Monster Yamaha ,ειναι ΟΙ φατσες των GP.
Η νίκη κρίθηκε στην επιλογή του πίσω ελαστικού.
Η αργεντική είναι λαστιχοβόρα και φέτος η bridgestone έφερε extra hard.
Ο Βαλεντίνος είδε ότι ο ΜΜ θα ξεκινήσει με hard οπότε ρίσκαρε, επέλεξε το extra hard και του βγήκε.
O MM έβλεπε ότι ο Ρόσσι κατέβαζε ασταμάτητα, φύλαξε λίγο λάστιχο για τους τελευταίους 1-2 γύρους (δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα γύρο, τον 4ο πριν τη καρώ, ο Ρόσσι κατέβασε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο) αλλά και πάλι δεν νομίζω πως θα είχαμε καμιά μάχη της προκοπής.
Ο ΜΜ φάνηκε ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει ειδικά όταν έχει απέναντι τη γριά πουτάνα.
Υ.Γ.1: Βάλε γερά πάμε για το δέκατο. Φέτος το πιστεύω. Το τσίρκο γυρίζει στην Ευρώπη στα λημέρια του Γιατρού.
Υ.Γ.2: Ρε Διατσίδη βγάλε τις κίτρινες παρωπίδες ρε πουλάκι μου. Εκφωνητής είσαι. Έλεος τόσα χρόνια.
Πρεπει να ειδα την επαφη 100 φορες.
Ο Rossi ανοιγει λιγο περισσοτερο απο οτι πρεπει, αλλα και ο ΜΜ δεν ειχε ελπιδες σε αυτο το σημειο γιατι πηγε να τον περασει απο την εξωτερικη και θα αναγκαζοταν να ανοιξει ακομα περισσοτερο.
Αποψη μου ειναι οτι δεν προσεχε καθολου. Οπου ειχε εξεδρα και θεατες πεταγε Κwlo και εκαιγε λαστιχο αδικα.
Παντως ολα για το κοσμο γινονται και αν ημουν εκει θα ηθελα και ΄γω να βλεπω τον ΜΜ να μπαινει με το πλαι.
Δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.
O Rossi δεν ρίσκαρε τίποτα. Τα δοκίμασε και τα δύο όπως άλλωστε και ο Marquez και ειχε αποφασιστεί απο το Σαββατo οτι θα τρεξει με το Extra Hard..
To Yamaha με το Hard δεν πήγαινε καλά ενώ δούλευε γενικώς καλύτερα με το extra hard. Για το Honda ηταν τα αντίθετα.
Δεν τα λεω εγω, οι managarαιοι των αντίστοιχων team τα είπαν. Απλά στην Honda η απόφαση για το Hard ηταν της τελευτσίας στιγμής λόγω και της αμφιβολίας για το αν θα αντέξει, ενω ο Rossi ήδη απο την προηγούμενη ήξερε οτι θα τρεχει με το Extra Hard.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 20/04/2015 στις 14:10.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Βλέποντας όλα τα fp αλλά και τα q1/2 ο ROSSI έδωσε μεγαλύτερο βάρος στην οδήγηση με το extra hard ,όπως είπε και ο Αρης δεν είδε τον μμ και το αποφάσισε τελευταία στιγμή,, ο ίδιος και η ομάδα είδαν χρόνους διάρκεια, απόδοση, φθορά.
Δούλεψαν όλα καλά πάνω στην YAMAHA του, στήσιμο κλπ.
Αν βλέπατε όταν ήταν στο δύο ακόμα μακριά από τον ΜΜ ο ντοβι ακολουθούσε σε μικρή απόσταση, αλλά η συνολική με τον ΜΜ μικραινε,θελψ να πω πως αφού πέρασε τον ντοβι άνοιγε πολύ λίγο η μεταξύ τούς διαφορά, απ ότι μικραινε η διαφορά του ΓΙΑΤΡΟΥ με τον ΜΜ.
Προς το τέλος άρχισε να χάνει και ο ντοβι τα λάστιχα τού και να μεγαλώνει η διαφορά τούς.
Ο 2 Δ 6/7 γύρους πριν έλεγε < ο ROSSI ροκανίζει και με αυτό τον ρυθμό σε τόσους γύρους θα περάσει, και αυτός και ο ντοβι >
Και εγώ φώναζα - σκάσε μην το γρουσουζευεις-
Εντάξει είναι βαμμένος ROSSIκος δεν κακό για μας τούς ομοθρησκους ,,για τούς άλλους φαντάζομαι ναι.
Και εγώ στο παρελθόν σε αγώνες που έπεσε η εγκατέλειψε ο γιατρός ή άλλαξα κανάλι η έφυγα.
Εντάξει αρρώστια ανίατη ακόμα και τα πέτρινα χρόνια στην ducati
VALE :46
τάδε έφη Λορένθο:
“Honestly, I am very disappointed. I didn't expect to finish in fifth position. I expected to fight at least for the podium,” admitted Lorenzo.
“I was not able to ride as good as Valentino with the [extra] hard rear tyre, maybe we needed a softer one to feel better. I didn't feel good and I wasn't able to ride as I wanted.
“Anyway, we keep getting points and let's see in Jerez if we can be faster,” he added.
“Valentino's race was unbelievable, he was able to go faster than anyone else with the harder tyre, he is in an unbelievable shape.”
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου