Σελίδα 32 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    There will be several versions of the CRF1000L Africa Twin, with prices starting from €12,100 (prices vary according to local taxes).
    RIDE MORE TALK LESS

λοιπόν, ελα σοβαρά.....

εκ των φωτό, οπτικά δεν μου αρέ.... αλλά επειδή πολλές φορές έχω δει σε φωτό μοτό και δεν και μετά μου άρεσε, δεν λέω κάτι....

δείχνει (πολύ) πιο πολύ οφφ από τα λοιπά μαστόδοντα του ανταγωνισμού.... δε θεωρώ όμως οτι πάει "να χτυπήσει" τα 1200αρια αλλά τα 800άρια.... ωστόσο, αν κρίνω από την σέλα (έντονα κατηφορική) μάλλον ο αμυρού (και όχι μόνον) δε θα το αγαπήσει....

αν είναι (που δεν θα είναι) τόσο οικονομικό όσο λένε, βγάζω το καπέλο μου στη χονΔα.....

το δστ στο λίγο (ελάχιστο δλδ) που έχω οδηγήσει, ναι γαμώ τις τεχνολογίες αλλά εμένα δεν μου αρέ... αμα είναι παίρνω σκούτερ....

το να βγάλει μοντέλο με αβς (που βγαίνει μόνο το πίσω - ω μον ντιε) και χωρίς αβς, το βρίσκω λίγο κάπως μαλακία.... αλλά αυτοί θα ξέρουν καλύτερα (λέμε τώρα)....

όλα τα ανωτέρω, ισχύουν μέχρι να το δούμε στο δρόμο, να το οδηγήσουμε, να το κρίνουμε και συγκρινόμενο με τα άλλα του ανταγωνισμού (τα 800 ή τα 1200?).....

όσο για τα τίζερ βίντεος, τα γράφω στα παλαιοτερα των υποδημάτων μου..... στο παρελθόν γκόμενες μου τα κάνανε πεπόνια και μετά με παρατούσαν με πρήξιμο....
    α ρε σπαλιάρα άντρα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    There will be several versions of the CRF1000L Africa Twin, with prices starting from €12,100 (prices vary according to local taxes).
    Ναι, αυτή θα είναι η IKEA έκδοση, που θα παίρνεις σε κουτί σκελετό και περιφερειακά να τα δέσεις μόνος σου.*

*Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται κινητήρας

Παλαιό μέλος
    Αυτα που εβλεπα στην αρχη δεν μου αρεσανε.Αυτο που βλεπω τωρα ,μαλιστα.

χμμμ....αν ισχυει το 12-15000 (για φουλ εκδοση) , ειναι μια τιμη που ειναι αναμεσα απο τα (φουλ)800ρια και (στεγνα) 1200ρια.

Φυσικα και δεν ειναι ενα φθηνο μηχανακι αλλα μπορει να ανακατεψει λιγο την τραπουλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    χμμμ....αν ισχυει το 12-15000 (για φουλ εκδοση) , ειναι μια τιμη που ειναι αναμεσα απο τα (φουλ)800ρια και (στεγνα) 1200ρια.

δουλεύεις και στον όμιλο πανάθεμά σε.......
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    [/SIZE]δουλεύεις και στον όμιλο πανάθεμά σε.......
    μλκ , πως παν οι ναυλοι φετος? εχει δουλιτσα?

μλκ , πως παν οι ναυλοι φετος? εχει δουλιτσα?
    ακυρώσεις πολλές ρε φίλε.....

πουτσ@@@@@@@@@

Διάμετρο μπροστινού και διαδρομές - ρυθμίσεις αναρτήσεων έχει βρει κανένας; Γιατί στη Honda μάλλον τα θεωρούν αδιάφορα ως πληροφορίες...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Διάμετρο μπροστινού και διαδρομές - ρυθμίσεις αναρτήσεων έχει βρει κανένας; Γιατί στη Honda μάλλον τα θεωρούν αδιάφορα ως πληροφορίες...
    Είναι χόντα,όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες

Με μικρή επιφύλαξη
    'Front fork diameter is 45mm while suspension travel across all three models is 230mm at the front and 220mm at the rear – that puts it just ahead of the KTM 1190 which many feel this model will compete against.'
    http://www.therideadvice.com/2016-cr...ions-released/
    RIDE MORE TALK LESS

αυτα , μαλλον , ειναι νεα στο DCT

Of course, DCT for the CRF1000L Africa Twin is also fully equipped to operate in an adventure environment, with off-road functionality enhanced by the G switch positioned on the right side of the instrument panel. Pushing the G switch in any riding mode improves traction and machine control – all-important for off-road riding – by reducing the amount of clutch slip during gear changes.

Further new functionality for the DCT system comes in the form of incline detection, by means of which the gear shift pattern is adapted depending on the grade of any incline to provide optimum control.

αν καταλαβα καλα , το πρωτο λεει οτι μειώνει κι αλλο τον χρονο συμπλεξης μεταξυ των αλλαγων και το δευτερο , οτι στον υπολογισμό της αλλαγής πλεον θα παίρνει υπ οψη του και την κλιση του εδαφους

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    λοιπόν, ελα σοβαρά.....

εκ των φωτό, οπτικά δεν μου αρέ.... αλλά επειδή πολλές φορές έχω δει σε φωτό μοτό και δεν και μετά μου άρεσε, δεν λέω κάτι....

Εμένα να σε πω την αλήθεια είναι το μόνο που μου αρέσει, σε βαθμό να μου τραβήξει την προσοχή τέτοιου είδους μηχανάκι.
    Όχι ότι θα το έπαιρνα.
    Αλλά επιτέλους όχι άλλο ράμφος!
    Και μου κάνει σαν κάτι διαφορετικό εμφανησιακά.

δείχνει (πολύ) πιο πολύ οφφ από τα λοιπά μαστόδοντα του ανταγωνισμού.... δε θεωρώ όμως οτι πάει "να χτυπήσει" τα 1200αρια αλλά τα 800άρια.... ωστόσο, αν κρίνω από την σέλα (έντονα κατηφορική) μάλλον ο αμυρού (και όχι μόνον) δε θα το αγαπήσει....

Και μένα μου κάνει πιο πολύ off. Δεν ξέρω τί πηγαίνει να χτυπήσει (και ΑΝ πηγαίνει να χτυπήσει κάτι, ή να ξυπνήσει πάλι την κατηγορία των 1000) αλλά θα δείξει.
    Για τη σέλα δεν ξέρω ποιούς θα βολέψει.

αν είναι (που δεν θα είναι) τόσο οικονομικό όσο λένε, βγάζω το καπέλο μου στη χονΔα.....

Και πάλι θα δείξει.
    Και για το 1190 γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι όταν έλεγαν ότι δε θα καίει τη μάνα του και τον πατέρα του όπως τα 950/990, και τελικά τους κόπηκε το γέλιο των κατσικιώνε.
    Μπορεί να μην είναι στα νούμερα που ανακοινώνουν, αλλά σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περιμένανε και τρέμανε.

το δστ στο λίγο (ελάχιστο δλδ) που έχω οδηγήσει, ναι γαμώ τις τεχνολογίες αλλά εμένα δεν μου αρέ... αμα είναι παίρνω σκούτερ....

Εγώ δεν το έχω οδηγήσει καθόλου.
    Αν το dct θα ταιριάξει στο χώμα που προορίζεται να διαβεί το africa θα το δείξει ο καιρός.
    Και σαφώς βγαίνει και χωρίς dct.
    Όποιος θέλει μόνο δρόμο και ξεκούραστα και άααααμα λάχει να περάσει κανά χωματόδρομο παίρνει την έκδοση με το dct.
    Όποιος θέλει πιο ζόρικες καταστάσεις, τσιμπάει το σκέτο.

το να βγάλει μοντέλο με αβς (που βγαίνει μόνο το πίσω - ω μον ντιε) και χωρίς αβς, το βρίσκω λίγο κάπως μαλακία.... αλλά αυτοί θα ξέρουν καλύτερα (λέμε τώρα)....

Ρε Σπυράκο, γιατί έχω την εντύπωση ότι κι άλλο mega onoff μόνο στον πίσω τροχό το απενργοποιούσε το αβς?
    Μπορεί να κάνω και λάθος, δε θυμάμαι. Το 1190 ήταν?
    Μπορώ να φανταστώ λόγους για τους οποίους μπορεί να θελήσει κάποιος να μπλοκάρει τον πίσω τροχό στο χώμα.
    Να μπλοκάρει τον μπροστά, δεν μπορώ (εγώ με το ταπεινό μου το μυαλό).
    Και πάλι όμως, αν γουστάρει ζοριλίκια παίρνει το σούπερ σκέτο, χωρίς αβς χωρίς τίποτα.

όλα τα ανωτέρω, ισχύουν μέχρι να το δούμε στο δρόμο, να το οδηγήσουμε, να το κρίνουμε και συγκρινόμενο με τα άλλα του ανταγωνισμού (τα 800 ή τα 1200?).....

Σωστό.
    Τώρα με τί θα το συγκρίνουν, δεν ξέρω και δε με κόφτει κιόλας.
    Εγώ θέλω να ακούσω απόψεις από άτομα που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους για το πώς τους φαίνεται το μηχανάκι.
    Από κει και πέρα, περί ορέξεως....

όσο για τα τίζερ βίντεος, τα γράφω στα παλαιοτερα των υποδημάτων μου..... στο παρελθόν γκόμενες μου τα κάνανε πεπόνια και μετά με παρατούσαν με πρήξιμο....
    α ρε σπαλιάρα άντρα.....

Τα βιντεάκια πάντα έτσι ήτανε.
    Πέρνανε τις πομόνες, τις δίνανε σε κατάλληλα χέρια και τις κάνανε να φαίνονται μπαλαρίνες των Μπολσόι.

Η Honda έβγαλε ένα μηχανάκι που περίμενε πολύς κόσμος να δει μετά από πολλά χρόνια.
    Το αν την πέτυχε τη συνταγή ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος και οι πωλήσεις.

αυτα , μαλλον , ειναι νεα στο DCT

Of course, DCT for the CRF1000L Africa Twin is also fully equipped to operate in an adventure environment, with off-road functionality enhanced by the G switch positioned on the right side of the instrument panel. Pushing the G switch in any riding mode improves traction and machine control – all-important for off-road riding – by reducing the amount of clutch slip during gear changes.

Further new functionality for the DCT system comes in the form of incline detection, by means of which the gear shift pattern is adapted depending on the grade of any incline to provide optimum control.

αν καταλαβα καλα , το πρωτο λεει οτι μειώνει κι αλλο τον χρονο συμπλεξης μεταξυ των αλλαγων και το δευτερο , οτι στον υπολογισμό της αλλαγής πλεον θα παίρνει υπ οψη του και την κλιση του εδαφους
    αμα δε δω

"brand new designed rectifier"

δεν τσιμπάω
    πουτσ@@@@@@@@@

http://bikeit.gr/test-bikes/on-off-t...arousiasi.html

Διαβαστε αντβεντσουρ-τζανκις....
    πουτσ@@@@@@@@@

Είναι χόντα,όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες

Με μικρή επιφύλαξη
    'Front fork diameter is 45mm while suspension travel across all three models is 230mm at the front and 220mm at the rear – that puts it just ahead of the KTM 1190 which many feel this model will compete against.'
    http://www.therideadvice.com/2016-cr...ions-released/

Τhanks!

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19