Πώ ρε κάργα μαλακία συγκεντρωμένη ο Γεωργελελελελές
Και επίτηδες να προσπαθήσω να χωρέσω τόση μαλακία σε σεντόνι μου δε θα τα καταφέρω.
Υποκλίνομαι![]()
Πώ ρε κάργα μαλακία συγκεντρωμένη ο Γεωργελελελελές
Και επίτηδες να προσπαθήσω να χωρέσω τόση μαλακία σε σεντόνι μου δε θα τα καταφέρω.
Υποκλίνομαι![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Δεν ξέρω.
Πάντως τη """"μαλακια"""" του Στουρνάρα (και του κάθε Στουρνάρα) ούτε να τη χωρεσω μπορώ πουθενά ούτε να τη δικαιολογήσω/αθωωσω/περάσω στο ντούκου, βάζοντας τον στο απυρόβλητο και "μην πυροβολείτε τον πιανίστα" γιατί αυτός τη δουλειά του κάνει ο ερμος κλπ.
Ας κλάψουν άλλοι για το Στουρνάρα και την αντιπολίτευση αν αποφασίσουν να τους εκτελέσουν/χωσουν στη φυλακή/κάνουν ντα........
Ρε μεγάλε δεν είναι το θέμα μας η αντιπολίτευση.
Το θέμα μας είναι πως έχει ήδη αρχίσει το παιχνίδι της πολιτικής δίωξης.
Για τον Στουρνάρα και όλους όσους μας έχουν κυβερνήσει όλα αυτά τα χρόνια μπορείς να πεις ό,τι θέλεις, αλλά τουλάχιστον δεν στέρησαν ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να διαφωνεί, να αντιπολιτεύεται ή και να τους βρίζει ακόμη.
Τόσα χρόνια λέμε όλους τους πολιτικούς κλέφτες, απατεώνες κτλ και δεν τρέχει μία.
Και ξαφνικά, όποιος έχει αντίθετη γνώμη για οτιδήποτε βαφτίζεται με τη μία «εχθρός του πολιτεύματος» και διώκεται;
Δηλαδή πόσο νομίζεις πως θ' αργήσει αυτό να κατέβει και στο δικό μας επίπεδο;
Αυτό ήταν το όνειρο της αριστεράς; Να πάρει εκδίκηση για τον εμφύλιο; Είμαστε σοβαροί τώρα;
Όποιος πιστεύει ότι ο φασισμός είναι προνόμοιο μόνο των δεξιών είναι βαθειά νυχτωμένος...
Κατά τα άλλα ισχύει στο ακέραιο πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια δημοκρατία είναι η δικαιοσύνη. Αν λοιπόν δίκαια από τα δικαστήρια που έχουν στήσει οι κυβερνώντες τόσα χρόνια καταδικαστούν τότε αυτό θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς την επιτυχία. Δεν αναμένω από το Σύριζα να κάνει κάτι τέτοιο αλλά αν το έκανε θα ήταν πολύ καλό γι'αυτό τον τόπο. Στην πολιτική τακτική αν δε μπορείς να κάνεις την κατάσταση καλύτερη για το λαό (μπορεί δηλαδή να μας τον σφυρίξουν από Ευρώπη μεριά) τότε μένεις στην εξουσία με το να τσακίσεις τον αντίπαλό σου (βλέπε πολιτικούς αντιπάλους στην Ελλάδα). Αυτό προσπάθησε να κάνει και ο ακατανόμαστος το 91-93.
Η ιστορία στήθηκε και προβάλλεται με μόνο σκοπό να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από αυτά που συμβαίνουν
και να δημιουργήσει την εντύπωση εσωτερικών εχθρών.
Η έκθεση στην ουσία είναι μιά απο τις ανούσιες εκθέσεις που βγάζει κάθε χρόνο η ΤΤΕ
και όλοι οι πολιτικοί "διαβάζουν" και την γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
'Οσο για το Στουρνάρα ... πιστεύει κανένας ότι έκατσε και έγραψε αυτή την έκθεση?
Ούτε καν το διαβιβαστικό δεν νομίζω να συνέταξε.![]()
Κρίμα να την πέφτουνε στον Στουρνάρα...
Εναν τίμιο πολιτικο που εκλέχθηκε απο τον Ελληνικό λαο και κατέλαβε δημοσια αξιώματα με την στήριξη του λαού.... Είναι μια καθαρά πολιτικη δίωξη...