Σελίδα 32 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και επειδή δεν καταπινεται μας το βάζουν από πισω.....
    Τώρα μου θύμησες το άλλο με αυτόν που ανακάλυψε τα υποθετα και σπάει την σιωπή του. ..
    θα μπορούσα να τα κάνω και για το στόμα άλλα. ...μου άρεσε η ιδέα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λολ ρπμ...

http://news247.gr/eidiseis/reportaz/...=24MediaWidget

Έδωσαν δωρεάν βραβευμένη εφαρμογή στο κράτος και την απέρριψε!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φυσικά. Κάποιοι μπορούν να βάλουν μερικά χιλιάρικα στην τσέπη από κάτι τέτοιο. Γιατί να δεχθούν την προσφορά ενός αγνώστου;
    Life begins at 45°.

Ετς. Τα "δικά μας παιδιά" πως θα ζήσουν;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Λολ ρπμ...

φυσικά και την απέριψαν. Αφου ο/η πανιλήθιος/ια υπάλληλος που την αξιολόγησε συζητάει 3 ώρες τί θα κάνει σε κάτι που θα της πάρει 3 μέρες για κάτι που παίρνει κανονικά 3 λεπτά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Λολ ρπμ...

Κάποτε το ΝΑΤ πολλά πολλά χρόνια πριν είχε αγωράσει κομπιούτερσσσσς
    τα οποία δεν παρέλαβε ποτέ.
    Σημερα ο γέρος μου κλαίει για τη σύνταξη του.

Νορμάλ πράγματα δηλαδή

παλιοπστρδς.....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Φυσικά. Κάποιοι μπορούν να βάλουν μερικά χιλιάρικα στην τσέπη από κάτι τέτοιο. Γιατί να δεχθούν την προσφορά ενός αγνώστου;
    Ο μπαμπάς τους έχει πει να μην μιλάνε σε άγνωστους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Λολ ρπμ...

Τι λε ρε; Πας καλά; Άκου πως πάνε τα πράγματα...

Από κονδύλι που θα κόψει το Υπουργείο Τουρισμού, θα βγει και ένα υποκονδύλι που θα λέει κάτι σαν "Ενσωμάτωση πολυμέσων & διαδικτυακών εφαρμογών στις υπηρεσίες του τουρισμού", θα είναι και επιχορηγούμενο από τους κουτόφραγκους, κανά 60ρι τα εκατό να ούμε...

Θα συσταθεί ειδική επιτροπή 10 άσχετων νοματεών, οι 6 σου λέω εγώ με απόσπαση από την υπηρεσία τους, οι 4 με πρόσληψη, δικά μας παιδιά (με το αζημιώτο φυσικά) και αυτοί θα ψ*λάρουν επί κανά 6μηνο με αντικειμενικό - και καλά- σκοπό να εκπονήσουν έρευνα και να συντάξουν έκθεση για το τι και πως θα γίνει με το κονδύλι. Εννοείται με τα πριμ και τα εξτρά και τα επιδόματα για τον κόπο που καταβάλουν ε;

Το 6μηνο θα παραταθεί άλλο τόσο γιατί δεν θα έχουν προλάβει να βγάλουν τη δουλειά, όποτε θα ρίξουμε άλλους 10 νοματέους στη σύνθεση της επιτροπής, ίδιας ποιότητος με τους προηγούμενους, ενώ παράλληλα θα συσταθεί και άλλη μια επιτροπή, ελεγκτική της πρώτης, part time μωρέ, εννοείται με πριμ και επιδόματα και εξτραδάκια κομπλέ επίσης.

Αφού δεήσει και γίνει ένα προσχέδιο της πο*τσας μετά από δουλειά ενός έτους από 20 άτομα + αυτά της ελεγκτικής επιτροπής που θα δώσει το τελικό οκ, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός... θα περάσει το ΦΕΚ του διαγωνισμού μια άσχετη Πέμπτη βράδυ από τη Βουλή, με ημερομηνία λήξης την επομένη, οι "μνηστήρες" δικοί μας μιλημένοι, να περιμένουμε τα bids τους και να δούμε... ε ένας θα δώσει κάτι παραπάνω, οπότε έχουμε τον νικητή.

Αυτός λοιπόν θα αναλάβει την περάτωση του έργου το οποίο φυσικά δεν ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι γιατί αυτοί στην επιτροπή ήταν παντελώς άσχετοι, οπότε θα ζητηθεί νέο εξτρά κονδύλι για να αναλάβει ιδιωτική πλέον εταιρεία τεχνικά καταρτισμένων ανθρώπων να εκπονήσει την έρευνα που είχαμε αναθέσει στην πρώτη επιτροπή αλλά δεν τελεσφόρησε...

Οπότε νέο ΦΕΚ μια Τρίτη βράδυ με λήξη την επομένη κτλ - κτλ... ε είμαστε λοιπόν με αυτά και με αυτά στα δυο και κάτι χρόνια τουλάχιστον από την έναρξη της όλης διαδικασίας, όλο και κάποιος ανασχηματισμός θα γίνει, μπορεί και εκλογές, θα ξεχαστεί το όλο θέμα και στην τελική αν το ψάξει κανείς θα έχουμε βάλει κάνα Ινδό από αυτούς που με ένα 20ρικο σου ανεβάζουν το site του ΕΟΤ στο Google άμα ψάχνεις "Greece", "Acropolis" κτλ-κτλ... ο νέος υπουργός θα συγχαρεί τον προκάτοχο του για την εξαιρετική δουλειά που έκανε κατά τη θητεία του και όλα κομπλέ.

So simple...

Που θες δωρεάν από τα nerd! 'Ετσι γίνονται οι δουλειές ρε γατάκι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το σκεπτικο ειναι απλο........
    αν εγω ξοδευω τα 1000 μου ευρω μηνιαιως με καρτα το κρατος θα παιρνει αμεσα ολο το ΦΠΑ
    εγω ετσι κι αλλιως θα το πληρωσω αλλα τωρα με τα μετρητα καποιοι τα βαζουν στην τσεπη ενω αλλοι αρχιζουν τις καθυστερησεις και τους διακανονισμους
    επισης η εφορια θα εχει αυτοματα ολοκληρωμενη εικονα για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εσοδα καποιων επαγγελματιων που τωρα δηλωνουν 7000 το χρονο ενω τοσα τζιραρουν το μηνα
    ετσι θα σταματησει να φορολογει ανεργους επειδη κληρονομησαν ενα αυτοκινητο 20ετιας κλπ κλπ κλπ

Έμενα πάλι αυτό με τις συναλλαγές μέσω καρτών μου θυμίζει τον τζιμη πανουση που πήγε να παραγγείλει πίτσα

Σε λίγο θα πηγαίνεις να βρεις δουλειά και θα σου λένε "με 42 πακέτα τσιγάρα τον μήνα μάστορα καφενείο θέλεις και όχι δουλειά"

"Τι? Δεν μπορείς να πληρώσεις ενφια? Να μην αγοραζες χθες μοσχαρισιο κιμα. ...να έπαιρνες χοιρινο"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Έμενα πάλι αυτό με τις συναλλαγές μέσω καρτών μου θυμίζει τον τζιμη πανουση που πήγε να παραγγείλει πίτσα

Σε λίγο θα πηγαίνεις να βρεις δουλειά και θα σου λένε "με 42 πακέτα τσιγάρα τον μήνα μάστορα καφενείο θέλεις και όχι δουλειά"

"Τι? Δεν μπορείς να πληρώσεις ενφια? Να μην αγοραζες χθες μοσχαρισιο κιμα. ...να έπαιρνες χοιρινο"

Τί θυμήθηκες ρε ήρωα!

Σωστός.

Τσίμπα το κιόλας

http://www.efsyn.gr/arthro/skandala-...aniki-sfragida

:rotflmao:

Δείτε το απλά σαν ευθυμογράφημα....

(γιατί για πάραπερα δεν είμαστε )
    ανανήψαντας

Ο μόνος λόγος που δεν είμαι απαισιόδοξος είναι ότι η πληροφορία σήμερα ταξιδεύει ταχύτατα.

Υπάρχει βέβαια η προσπάθεια η καλή πληροφορία να χάνεται στις αηδιες, αλλά η ελπίδα μου είναι ότι όλο και περισσότεροι θα διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το σκεπτικο ειναι απλο........
    αν εγω ξοδευω τα 1000 μου ευρω μηνιαιως με καρτα το κρατος θα παιρνει αμεσα ολο το ΦΠΑ
    εγω ετσι κι αλλιως θα το πληρωσω αλλα τωρα με τα μετρητα καποιοι τα βαζουν στην τσεπη ενω αλλοι αρχιζουν τις καθυστερησεις και τους διακανονισμους
    επισης η εφορια θα εχει αυτοματα ολοκληρωμενη εικονα για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εσοδα καποιων επαγγελματιων που τωρα δηλωνουν 7000 το χρονο ενω τοσα τζιραρουν το μηνα
    ετσι θα σταματησει να φορολογει ανεργους επειδη κληρονομησαν ενα αυτοκινητο 20ετιας κλπ κλπ κλπ
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

πάμε όλοι μαζί για γράμμωση κοιλιακών

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ο μόνος λόγος που δεν είμαι απαισιόδοξος είναι ότι η πληροφορία σήμερα ταξιδεύει ταχύτατα.

Υπάρχει βέβαια η προσπάθεια η καλή πληροφορία να χάνεται στις αηδιες, αλλά η ελπίδα μου είναι ότι όλο και περισσότεροι θα διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές.
    Ξέρεις 'οσο υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα και τίποτε δεν τελειώνει.....
    Το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι???
    Ότι μέχρι να του γ.... τη μ./... (γιατί εκεί θα καταλήξουμε σίγουρα)
    θα υποφέρουν και θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι
    Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι και οι δικοί μας μέσα σ αυτούς
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55