Ωραία, ακριβώς επί λέξη αυτό που έγραψες:
AristidisZ: Όμως ΕΓΩ πρέπει να δεχτώ την άποψή σου και να κοιτάω πως φορτώνονται μπύρες στο 954, γιατί όπως δήλωσες είναι κατάλληλο για όχημα πόλης ;
Δήλωσα ότι τα καταφέρνει μια χαρά στην πόλη, αποδεδειγμένα πολλάκις. Καθημερινώς και ανελλιπώς. Ακόμη και με video. Αν δεν πιστεύεις όμως τα λόγια μου και θες οπωσδήποτε να το δεις με τα μάτια σου, είναι πανεύκολο.
Κατάλαβες τώρα; Μήπως πρέπει να το ξαναγράψω με πιο απλά λόγια;
Μήπως να πούμε ότι το καταλληλότερο όχημα για την πόλη είναι το ποδήλατο, που είναι δηλαδή, για να ξεμπερδεύουμε από τις ανούσιες κόντρες που ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι ξέρει και ό,τι του καπνίσει;
ΔΕΝ τα έγραψα εγώ τα κατεβατά. Ξαναπήγαινε και διάβασέ τα όλα από την αρχή και μην παριστάνεις τον δημοσιογραφίσκο της διαπλοκής, δεν είναι ανάγκη. Ό,τι έχω πει είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο και πολύ προσεκτικά διατυπωμένο. Από τον αντίλογο προήλθαν τα «κατεβατά».Ή μήπως δεν έγραψες ολόκληρα κατεβατά για την υπεροχή των αναρτήσεων, των φρένων, των ελαστικών κλπ κλπ των μηχανών 1000 κυβικών σε σχέση με τα παπάκια
Ναι ε; Εγώ ο οποίος ήμουν Ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος υποστηρίζει εδώ μέσα ότι το κατάληλο μηχανάκι αφορά τον εκάστοτε αναβάτη και όχι όλον τον κόσμο σε ένα τσουβάλι; Που ΤΟΝΙΣΑ και μάλιστα πάνω από 2 φορές ότι άλλο είναι το κατάλληλο μηχανάκι για τον αρχάριο, άλλο για τον έμπειρο; Ότι όποιο μηχανάκι και να έχεις, ακόμη και αυτό που το βάζεις στην τσέπη, αν δεν είναι αυτό σωστό αλλά και ο οδηγός του σωστός, ή δεν το γνωρίζει καλά, τότε κάποιος άλλος με οποιοδήποτε μηχανάκι που είναι σωστό (δεν έχει ξεσκισμένα λάστιχα λ.χ.) και το γνωρίζει πραγματικά πολύ καλά, είναι πολύ πιο γρήγορος και ασφαλής ΠΑΝΤΟΥ (και όχι μόνο στην πόλη; )Όταν λες σε μια συζήτηση για οχήματα πόλης γράφεις για τα προτερήματα μεγάλων μοτοσυκλετών σε σχέση με τις σκουπιδιάρες (ΑΚΑ παπιά), η άποψη σου προφανώς και είναι υπέρ τους
Με μπερδεύεις με άλλον, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις; (terens junior)
Άχρηστη πληροφορία για εσένα το ξέρω, στο κάτω κάτω, τι κατάλαβες από αυτό; Ότι είμαι κάγκουρας. Facepaml²Για κερασάκι, με πληροφόρησες ότι με περνάς και από πάνω αν χρειαστεί (άσχετο, αλλά και εγώ με σχετικά μεγάλη μηχανή κυκλοφορώ αποκλειστικά)
Ήταν κάτι ανώτερο προφανώς.Απλή ρητορική δεν χρησιμοποίησες σε τόσα ποστ ή ήταν κάτι ανώτερο το οποίο δε μπορώ να συλλάβω ;
Όταν τελικά καταλήξετε σε κόντρα... πείτε μου κι εμένα!![]()
Think faster than you ride
Το 500κοσιοστό ποστ τι κερδίζει ρε, να χω το νου μου ???