Δεν τα έχω δουλέψει αλλά τα σκέφτομαι για μακριά, μένει μέσα το παξιμάδι?
Δεν τα έχω δουλέψει αλλά τα σκέφτομαι για μακριά, μένει μέσα το παξιμάδι?
Τελευταία τροποποίηση από Road Pirat; 01/06/2019 στις 19:20.
Καριδακια για συγκεκριμένες δουλειές, άρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα κανονικά.
Αν η 3/8' κασετίνα είναι για Japan μηχανάκι με κάπου 100 ευρώ υπάρχει η Koken 3252Ν που εχει μονο τα απαραίτητα κατα JIS μεχρι 22mm και συγκεκριμένα
Ratchet Handle
Sockets:
5.5,7,8,10,11,12, (mm/6pt)
13,14,17,19,22 (mm/12pt)
Extension Bar: 75, 125(mm)
Universal Joint
Tα 11, 13 θα μπορούσαν ίσως να λείπουν.....
Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 01/06/2019 στις 22:15.
Μια χαρά συλλογή είναι! Δε χρειάζεται κάτι άλλο εκτός ίσως από μια κρικομανέλα που επίσης δεν είναι απαραίτητη αν υπάρχει και συλλογή 1/2 ή μια παλιά μανέλα 1/2 με αντάπτορα.
Το 11 χρησιμοποιείται σε βίδες φρένων (σωληνάκια υδραυλικών) σε ιαπωνικά και μη. Το 13 επίσης θα το πετύχεις επάνω σε ιαπωνικά παρότι δεν είναι ιαπωνικό πρότυπο γιατί και οι ιάπωνες χρησιμοποιούν ευρωπαικά ανταλλακτικά. Πχ η βίδα λαδιών στο πλαίσιο στα χτ είναι 13αρα. Η βίδα της κόρνας αν δεν είναι 10, είναι 13. Οι βίδες που των βάσεων για τις βαλίτσες και αλλων ανταλλακτικών, επίσης.
Εντύπωση μου κάνει ο συνδυασμός 6γωνα με 12γωνα. 6γωνα στις μικρές βίδες που είναι πιο εύκολο να χαλάσουν οι γνωίες και 12γωνα στις μεγαλύτερες που το πρόβλημα μικραίνει (και εξαλείφεται στις μεγάλες).
Sent from me using a computer.
Ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά που πωλούνται Koken στην Αθήνα παρακαλώ; (έστω και με πμ) Στο κατάστημα που έχει και τα Vessel κατσαβίδια; Υπάρχει κάποιος διαδικτυακός κατάλογος με σειρές-κασετίνες και τιμές; Ευχαριστώ![]()
Μητρόπουλος στην Αθηνάς (αυτός που πουλάει τα vessel) και ο Κολερις στον Πειραιά. Αυτούς ξέρω δεν έχω εντοπίσει άλλον.
Ωραίο πλήρες σετακι με καρυδακια Ε και μυτες Τ.
https://www.tbs-aachen.de/BGS_techni...RoCHr4QAvD_BwE
![]()
Ευχαριστώ, άρα επιβάλλεται μια επίσκεψη εκείΔεν έχω δει ποτέ Koken από κοντά
Πολύ ωραίος φαίνεται ο ιάπων!