https://www.news247.gr/koinonia/exar...i.9403146.html
η προσωπικη μου εμπειρια απο συζητησεις με αστυνομικους λεει οτι το σωμα των ΜΑΤ ειναι το ιδιο αντιπαθες εντος της αστυνομιας το ιδιο οσο και εκτος
https://www.news247.gr/koinonia/exar...i.9403146.html
η προσωπικη μου εμπειρια απο συζητησεις με αστυνομικους λεει οτι το σωμα των ΜΑΤ ειναι το ιδιο αντιπαθες εντος της αστυνομιας το ιδιο οσο και εκτος
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αυτα που είδα σήμερα απο εξαρχεια ειναι ο λόγος που κανένας ποτε, ΠΟΤΕ δεν προκειται να υπερασπιστει την αστυνομία. ξανα η κυβέρνηση αμόλυσε τα ματ να κάνουν ζημιά σε όλο το σωμα. ντροπή που αυτοι οι τύποι γυρνάνε ανεξέλεγκτοι και διαφημιζουν την γαμάτη δημοκρατία μας. αυριο αν χτυπήσουν μέχρι θανάτου εναν αστυνομικό για αντίποινα ο κόσμος δεν θα λυπηθει και γιαυτο δεν θα φταίνε οι διας στο περαμα αλλα τα ζώα της ματ.
Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει σήμερα στα Εξάρχεια, γυρνάω στη δουλειά όλη μέρα σαν τον Βέγγο.
Ακόμα κι έτσι, χωρίς να έχω δει, βάζω και στοίχημα το τι μπορεί να είδε ο Βασίλης_κ6.
Αυτό που δυστυχώς οι πολλοί δεν θέλουν/μπορούν να δεχτουν είναι ότ αυτοί οι πίθηκοι των Ματ που στην τραγική πλειοψηφία τους είναι φασίστες, δε δρουν έτσι όπως δρουν από δική τους πρωτοβουλία.
Ή αν προτιμάτε, χωρίς κάλυψη από τα παραπάνω.
Δεν τους είναι τίποτα άμα το θελήσουν, να αποταξουν τον κάθε ημιτρελο ψυχακια που στα ΜΑΤ βρήκε την κλίση του (γιατί οπουδήποτε αλλού θα είχε ΟΑΕΔ).
Παρομοίως και σε υπόλοιπες μονάδες, λέγε με Δέλτα, Δίας, Ήφαιστος ή Πίπη Φακιδομύτη.
Η συμπεριφορά τους είναι ίδια κι απαράλλαχτη, αν όχι και πιο αποθρασυμενη, από καταβολής ελληνικού κράτους.
Γιατί εκεί μέσα πάσχουν από Δημοκρατία.
Μια χαρά λοιπόν κάνουν ως φύλακες (και σωματοφύλακες όπου χρειάζεται) για τους άρχοντες.
Αυτά είναι γνωστά,δεν ανακαλυψαμε καμία πυρίτιδα.
Ακόμα και έτσι όμως, ναι αυτό είναι το μπουρδελακι μας,με τα καλά και τα στραβά του, δεν μπορεί να μένουμε απαθείς βλέποντας τους να είναι τόσο αναποτελεσματικοί και τόσο έκδηλα ψεύτες. Στα πάντα τους.
Ειναι κρατική υπηρεσία που να πάρει και να σηκώσει, που μάλιστα τους δίνει δικαίωμα στην οπλοφορία.
όπως αξιώνουμε ένα δημόσιο πιο λειτουργικό για τον πολίτη, έτσι, και περισσότερο, αξιώνουμε μια δημοκρατικοτερη πρωτίστως και αποτελεσματικότερη εν συνεχεία Αστυνομία από το κράτος.
Ναι ξερω, μη φάω, εχει γλαροσουπα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ρε συ gm δε γίνεται να βάζεις όσους προβληματίζονται με την όλη φάση στο ίδιο καζάνι. Στο ότι δλδ έχουμε όλοι πρόβλημα με το σώμα και δεν βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά.
Δλδ είναι δυνατόν να μη προβληματιστεί κάποιος αν τηρήθηκε η αρχή της αναλογικότητας στην αντίδραση των 7? 38 σφαίρες σε κατοικημένη περιοχή προς ένα αυτοκίνητο με 3 άοπλους πιτσιρικάδες? Επί 15 -20 " το αμάξι αποτελούσε άμεση απειλή για την ζωή τους ή ο επικεφαλής αποφάσισε να πυροβολήσει τα λάστιχα και οι άλλοι 6 το γαζώσανε γιατί δεν ήξεραν από που έρχονται οι πυροβολισμοί? Γιατί τα ψέματα στις ανακοινώσεις της αστυνομίας, με το καλημέρα?
Δλδ αυτά δεν είναι άξια προβληματισμού για τον επαγγελματισμό σε μια ενέργεια που κόστισε μια ζωή και έθεσε σε κίνδυνο αθώους πολίτες? Δλδ το γεγονός οτι κάποιοι δε μπορούν να πουν καλά του έκαναν, 1ον επειδή ήταν γύφτος, 2ον επειδή έκλεψε, 3ον επειδή τα ήθελε ο κώλος του, δείχνει προκατάληψη?
Ο υπουργός κάνει πολιτική κίνηση και επισκέπτεται τους 7. Ο Αδωνις βγάζει πόρισμα. Τα κανάλια και ο τύπος έχουν αρχίσει καθαρό ξέπλυμα και κατευθύνουν την κοινή γνώμη με το καλημέρα, κυρίως εναντίων των ρομά (πράγμα εύκολο).
Από και και πέρα μάθαμε οτι απ' τους επιβαίνοντες αυτός που σκοτώθηκε ήταν ο συνοδηγός ο οποίος ήταν 18αχρονος με καθαρό ποινικό μητρώο ενώ αυτός που διέφυγε ήταν ο οδηγός και ήταν 14χρονος. Ο αστυνομικός που διέτρεχε τον κίνδυνο απ' το αυτοκίνητο ήταν καλυμμένος για να μη φάει καμιά σφαίρα και είδε τον οδηγό να περνάει από μπροστά του (ο ίδιος το είπε). Ο δε οδηγός είπε οτι έκανε όπισθεν όταν άρχισαν να πέφτουν οι σφαίρες οπότε και χτύπησε την ήδη πεσμένη μηχανή, μετά καλύφθηκε στη ρόδα του αυτοκινήτου και διέφυγε όταν σταμάτησαν, ενώ του έριξαν μερικές που χτύπησαν σε τοίχο. Εγώ σου λέω οτι πρώτα έκανε όπισθεν χτυπώντας τη μηχανή και μετά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Επίσης οτι ο αστυνομικός διέτρεξε πράγματι κίνδυνο να χτυπηθεί απ' το αμάξι. Πάλι δε δικαιολογείται η αντίδραση με γάζωμα του αυτοκινήτου, απ' τη στιγμή που ο αστυνομικός ήταν καλυμμένος κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.
Οι υπόλοιποι είπαν οτι πυροβολούσαν για να το ακινητοποιήσουν γιατί ο συνάδελφος διέτρεχε κίνδυνο. Που πυροβολούσαν? Από ποιά μεριά? Μόνο ο οδηγός ήταν μέσα στο αμάξι ή τα ήθελε όλων ο κώλος? 3 σφαίρες είχε συνοδηγός και μια που διαπέρασε το λαιμό του 4, νομίζω.
Διαβάζω για υπέρβαση αμύνης και το γκουγκλάρω. Εκτιμάται κατά περίπτωση και δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό απ' το φόβο. Και μου έρχεται στο μυαλό μια κατάθεση ενός απ' τους 7 που μιλούσε για υπερβολικό φόβο πριν καν το αμάξι ακινητοποιηθεί και μετατραπεί σε φονικό όπλο.
Αν με ρωτήσεις αν απ' όλα αυτά βγάζω κάποιο συμπέρασμα, θα σου πω ασφαλώς και όχι. Αλλά οι προβληματισμοί μου είναι περισσότεροι τώρα γιατί οι καταθέσεις των 7 απορρίπτουν η μια την άλλη, ο κούγιας άρχισε τα νομικά τερτίπια, ο συνοδηγός είναι ακόμα νεκρός, ο οδηγός είναι ακόμα 14αρων χρονών και 38 κάλυκες άδειοι. Μόνο ένας όμως τρώει ψάρι και τουιτάρει μέσα στην ανεμελιά! Ίσως και ο ΓιώργοςΤΤ που εκτιμάει απεριόριστα την ανθρώπινη ζωή, αλλά σε γενικές γραμμές, χέστηκε!
Να μη ξεχάσω να μη με προβληματίζουν και εμένα όλα αυτά, γιατί αύριο κάποιος γύφτος μπορεί να κλέψει και τη δική μου μηχανή.
Επίσης υπάρχει και θεός να προσεύχομαι, να μη βρει καμιά σφαίρα το παράθυρο, στο δωμάτιο που διαβάζει η κόρη μου!
Sent from me using a computer.
Το χειρότερο όλων, κατά τη γνώμη μου, ξέρετε τι είναι;
Αλλά μια ερώτηση πρώτα, πιστεύετε ότι λίγο ή πολύ οι ταινίες αντικατροπτρίζουν την κοινωνική πραγματικότητα της εκάστοτε εποχής;
Όποιος πει ναι ας δει 3-4 λεπτά από το παρακάτω βίντεο (από το 28:17)
https://youtu.be/GWOOJjJ8AGA?t=1697
Αυτή η ταινία προβλήθηκε το 1949. Είναι 72 χρονών, οι περισσότεροι που ήταν σινεμά όταν πρωτοβγήκε έχουν πια πεθάνει κι όμως, αυτά που λέει ο βουλευτής Ρουσφέτης ζουν και βασιλεύουν. Ενδιαφέρον όνομα διάλεξε ο σκηνοθέτης, πάω στοίχημα η επιλογή έγινε εντελώς τυχαία…. κανένα υπονοούμενο.
Λοιπόν τι λέμε τώρα, πώς ακριβώς περιμένουμε κάτι καλό όταν όλοι τους απλά χαϊδεύουν την κάθε ομάδα πληθυσμού που πιστεύουν ότι θα τους δώσει ψήφους. Ποιος ακριβώς πραγματικά ενδιαφέρεται για το νόμο, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη;
Βλέπω και τι γίνεται στο φέισμπουκ, ανάλογα που γέρνει ο καθένας έχει προαποφασίσει τι έγινε, πώς έγινε και ποιος φταίει.
Διαβάσαμε και διαβάζουμε, πληροφορίες, διαρροές και δηλώσεις, σαφέστατα αντικρουόμενες, με ποια ακριβώς λογική πιστεύω τον αστυνομικό επειδή είναι αστυνομικός ή πιστεύω τον τσιγγάνο επειδή είναι τσιγγάνος;
Για μένα αυτό που δείχνει η ταινία είναι το θέμα, ακόμα εκεί είμαστε, τι θα διορθωθεί;
Ρητορική προφανώς η ερώτηση…
GM σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι έναντιον σου;
Σε βάζω μέσα στο σύνολο της αστυνομίας μιας και από τα παραπάνω γραφόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι είσαι de facto υποστηρικτής ασχέτως γεγονότων και στοιχείων.
Τώρα στο πώς αποδομηθηκαν τα στοιχεία (ακόμα) μιας ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ έχουμε για αρχή 7 αρτιμελείς αστυνομικούς (τους είδα το πρωί που μαζεύτηκαν οι δικοί σας να φωνάξουν ήρωες ) αντί για 7 τραυματίες.
Έχουμε νεκρό συνοδηγό σε προσπάθεια ακινητοποίησης οχήματος (δηλαδή wtf ούτε σημάδι δεν ξέρουνκαι αγνοηση εντολής απεμπλοκής που μας ζαλισες τόσες μέρες ότι δεν υφίσταται. Θες κι άλλα ;
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Τίποτα δεν τους προβληματίζει, ούτε καν η τήρηση αυτών που δώσανε όρκο να διαφυλάσσουν.
Και όλα αυτά γιατί ξέρουν ότι δεν θα τιμωρηθούν.
Αυτό είναι κατόρθωμα για τους καπεταναίους.
Χρήσιμα και συνάμα αναλώσιμα πιόνια που με την κατάλληλη καθοδήγηση θα μας αλλάζουν τον αδοξαστο.
Βάλε στη σούπα και το πόσο επηρεάζει την κοινή γνώμη το χαζοκουτι που ανήκει στους ολιγαρχες, βάλε όλους τους χρήσιμους ηλίθιους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους που σπεύδουν να αποδώσουν εύσημα (βλεπε αντιπρόεδρο κυβέρνησης Γεωργιάδη και τον πολιτικό τους προϊστάμενο Θεοδωρικακο) και να σου το μείγμα έτοιμο.
Αυτή είναι η βιόλα και κάποιοι βγάζουμε το χτικιο γιατί απαιτούμε να μην ζούμε σε ένα τέτοιο σκοτάδι.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Θα απαντήσω σε εσένα γιατί το παλικάρι δεν καταλαβαίνει.
Έστω ότι οι Δίας έχουν δίκιο 100%. Και φυσικά, όπως μας είπε ο gm, είναι φουλ εκπαιδευμένοι. Και ρίχνουν 38 σφαίρες, κάνουν το αμάξι κόσκινο, νεκρός ο 18χρονος, που μπορει να είναι και ο χειρότερος εγκληματιας.....
38 σφαιρες. 10 άτομα, από 4 ο καθένας μέσος όρος. Και πετυχαίνουν τον δίπλα, όχι τον οδηγό. Ευτυχώς που δεν πέτυχαν κανέναν που έριχνε κανένα δελτιο ΠΡΟΠΟ πιο κάτω.
Ο 14χρονος οδηγός (ή 16, δεν ξέρω, τα ΜΜΕ λένε ό,τι θέλουν) , βγήκε και περπάτησε και ξέφυγε από τους πολύ καλά εκπαιδευμένους; Δεν τον πήραν χαμπάρι; Σκέψου λέει ο οδηγός να είχε κανενα ΑΚ47 και να τους έκανε σουρωτήρι. Τι όχι; Εδώ βγήκε από το αμάξι και έφυγε περπατώντας και δεν τον πήραν χαμπάρι.
10 άτομα. Με τα όπλα στα χέρια. Κι έχει το θράσος να μας κουνάει το δάχτυλο και να λέει για εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Τι είναι η Δίας τελικά; Σιγά μην ξέρουν τον ρόλο τους κι οι ίδιοι. Κάποιοι πολιτικοί προϊστάμενοι είπαν στην φυσική ηγεσία να φτιάξουν μια ομάδα ταχείας κρούσης (γελάνε και τα πεζοδρόμια) και αίφνης βάζουν 2 πάνω σε μια μηχανή και άντε παλικάρια να πατάξετε το έγκλημα.
Μιλάμε για αστείες καταστάσεις. 110% αδρεναλίνη, βαράμε στα τυφλά και μετά λέμε ό,τι να 'ναι να καλύψουμε τις μ@λακιες που κάναμε. Ε, κάποια στιγμή γίνεται η στραβή και ο κουμποϊσμος σε οδηγεί σε μονοπάτια δύσβατα.
Λυπάμαι τα παιδιά, που τα έβαλαν εκεί χωρίς να έχουν ιδέα που θα τους βγει, και τους έχουν κάνει να νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων, ανθρώπων και νόμων.
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 28/10/2021 στις 01:59.
Τους επισκέπτεται ενω κρατούνται, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ για συμπαράσταση, και μόλις αφήνονται εκφράζει την ικανοποίηση του που οι δικαστές έπιασαν το υπονοούμενο.
Να το πω ποδοσφαιρικά:
βγαίνει ο διαιτητής του αγώνα παοκ-οσφπ , δηλώνει ότι από μικρό παιδί είναι οπαδός του γαυρου, μέλος του συνδεσμου Porto Leone πασαλιμανι, και αφού με τα σφυρίγματα του ο αγώνας λήγει 0-4, βγαίνει μετά και φωνάζει "έτσι-γαμαει-ο-πειραιας".
Κατά τα άλλα είναι Τετάρτη.
Δεν ξέρω, μπορεί να έπρεπε να βγουν,.μπορει και όχι.
Μπορει να υπάρχουν στοιχεία που δεν ξέρουμε. Χιλιαδυο μπορεί.
Το συγκεκριμένο γεγονός πάντως φωναζει συγκάλυψη.
Αυτές είναι πρακτικές failed state, όχι ευνομούμενου κράτους.
Ο ανήλικος αυτοφωράκιας που παρουσιάστηκε σήμερα δεν με εκπλήσσει.
Ειναι ΔΙΚΑΊΩΜΑ κάθε κατηγορουμενου να χρησιμοποιήσει ό,τι μέσα έχει για να αθωωθει, ακόμα και ψέμματα (αν δεν κάνω λάθος οι κατηγορουμενοι δεν ορκίζονται στο δικαστήριο)
το κράτος όμως έχει ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ να χρησιμοποιεί τα γεγονότα και την αλήθεια και μόνο.
Οτιδήποτε άλλο μας οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Σήμερα ο τσιγγάνος, αύριο ο Αλβανός, μεθαύριο εσύ κι εγώ.
Τώρα ρε παιδιά ειλικρινά πιστεύετε ότι 7-8 άτομα της Διας ξύπνησαν μια μέρα και είπαν “ρε σεις πως θα περάσει η μέρα σήμερα - πάμε να αδειάσουμε τους γεμιστήρες μας πάνω στον πρώτο γύφτο που θα βρεθεί μπροστά μας ?”
Κάπου νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα...