Σελίδα 32 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132333435363742 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και το speedhive αλλιώς όλα είναι λόγια του αέρα.στα υπόλοιοα φυσικά και συμφωνώ.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπάρχει καμία σχέση στις 2 μοτοσυκλέτες λόγο στησίματος και γεωμετρίας όχι λόγο τεχνολογίας πού είπες!αλλά δεν πρέπει να τις συγκρίνουμε!
    Αλλά ΚΑΙ περιφερειακων.Δεν νομίζω το κ5 να φορούσε στυλέμα με 330 και ολινς...

Οι Ohlins που τοποθετούνται σε αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εκείνες των SS. Αν το βάλεις πίστα και το ζορίσεις θα χορεύει καρσιλαμά σε 10 γύρους. Αν είχες πάει έστω και μια φορά έξω απο πίστα θα το έβλεπες αυτό δε θα χρειαζόταν να συζητάμε τώρα για τα αυτονόητα.

Τεχνολογία όπως σου επισήμανε ο φίλος δεν είναι το tracion control. Τεχνολογία χρειάζεται ολόκληρη η κατασκευή για να μπορείς να στρίβεις με 300, χιλιόμετρα δηλαδή που ένα ψηλό μηχανάκι δε θα δει ποτέ. Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, απο αεροδυναμική? Απο μελέτη στο πως θα χωρέσει σε τοσο μικρό όγκο τετρακύλινδρος κινητήρας με όλα τα παρελκόμενα? Απο τα κράματα που θα χρησιμοποιηθούν στον σκελετό, στο ψαλίδι, στα πάντα ώστε μια ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΗ μοτοσυκλέτα να ζυγίζει 205 κιλά γεμάτη και να είναι ακλόνητη στα 300km? Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω η φάση...
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Ποιά είναι τα δεδομένα? Που λες ότι ένα Supersport 1000 του 2005 δεν έχει καμία τεχνολογία πάνω του? Εκτίθεσαι φίλε μου. Μιλάς για μηχανάκια που με μια ανάρτηση, μια τρόμπα και ένα ρεβαλβινγκ μπροστά έτρεχαν αγώνες και γυρνούσαν 22αρια στις Σέρρες. Δεν έχουν τεχνολογία τα Supersport? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ που θες και σοβαρή συζήτηση?
    Έχουν στήσιμο γεωμετρία και δύναμη.αυτό το λες τεχνολογία σε σύγκριση με το 2022?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σε μια πολύ σφιχτή πιστα άνετα...

Στα Μέγαρα που είναι σφιχτή η πίστα το K5 θα γυρίσει 1.02 στοκ και το Μουλτι 1.08 στην καλύτερη. Στο πέφτω δεν πέφτω δηλαδή. Με ίδιο οδηγό γρήγορο πάντα.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Έχουν στήσιμο γεωμετρία και δύναμη.αυτό το λες τεχνολογία σε σύγκριση με το 2022?

Με ειλικρίνεια τώρα? Δεν έχω δει πιο εκτός πραγματικότητας τοποθέτηση απο το 2007 που μπαίνω σε φόρουμ.

έλα ένα μ..πανο αντίμ να διαχωρίσει σε νέο "ss 17ετίας vs ελέφαντες του σήμερα"
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Οι Ohlins που τοποθετούνται σε αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εκείνες των SS. Αν το βάλεις πίστα και το ζορίσεις θα χορεύει καρσιλαμά σε 10 γύρους. Αν είχες πάει έστω και μια φορά έξω απο πίστα θα το έβλεπες αυτό δε θα χρειαζόταν να συζητάμε τώρα για τα αυτονόητα.

Τεχνολογία όπως σου επισήμανε ο φίλος δεν είναι το tracion control. Τεχνολογία χρειάζεται ολόκληρη η κατασκευή για να μπορείς να στρίβεις με 300, χιλιόμετρα δηλαδή που ένα ψηλό μηχανάκι δε θα δει ποτέ. Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, απο αεροδυναμική? Απο μελέτη στο πως θα χωρέσει σε τοσο μικρό όγκο τετρακύλινδρος κινητήρας με όλα τα παρελκόμενα? Απο τα κράματα που θα χρησιμοποιηθούν στον σκελετό, στο ψαλίδι, στα πάντα ώστε μια ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΗ μοτοσυκλέτα να ζυγίζει 205 κιλά γεμάτη και να είναι ακλόνητη στα 300km? Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω η φάση...
    Πίστα έχω μπεί αρκετές φορές.
    Κανείς δεν διαφωνεί με αυτά που λες.αλλη δουλεια το ένα άλλη το άλλο.το αστείο είναι πως μειώνεις τα ακριβά ον οφ μηχανάκια του σήμερα συγκρίνοντας με ss του 2005!θα ήταν το ίδιο γελοίο να τα σύγκρινες με mx και να έλεγες δεν κάνουν άλματα άρα ακριβά τα πουλάνε.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε συ Πίτερ τι κανείς δε διαφωνεί;
    Εσυ διαφωνείς και για να στηριξεις το αφήγημα σου έχεις ανοιχτεί πολυ σε λογικά άλματα.
    Πάρε ένα λεπτό και ξαναδιαβασε. Θα δεις οτι δε το χεις παρει καλά.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Πίστα έχω μπεί αρκετές φορές.
    Κανείς δεν διαφωνεί με αυτά που λες.αλλη δουλεια το ένα άλλη το άλλο.το αστείο είναι πως μειώνεις τα ακριβά ον οφ μηχανάκια του σήμερα συγκρίνοντας με ss του 2005!θα ήταν το ίδιο γελοίο να τα σύγκρινες με mx και να έλεγες δεν κάνουν άλματα άρα ακριβά τα πουλάνε.

Βρε συ δεν με κατάλαβες πως το έγραψα. Δε σύγκρινα επιδόσεις γιατί απλά δε συγκρίνονται. Μίλησα καθαρά τιμολογιακά, αν πάρεις όλα τα επιμέρους εξαρτήματα των 2 μοτοσυκλετών και τα εξετάσεις θα διαπιστώσεις πως όλα του Κ5 ή οποιουδήποτε SS είναι πολύ ελαφρύτερα. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΥΛΙΚΑ. Ανεξάρτητα πες απο τις επιδόσεις, πως διάολο μου βάζεις ένα ψηλό μηχανάκι και 45 κιλά βαρύτερο να το πληρώσω 5 χιλιάρικα πάνω???? (οχι εσύ μιλάω στις εταιρείες)

Με λίγα λόγια, αν προσπαθήσεις να κάνεις το μηχανάκι σου ελαφρύ -40 κιλά( έστω οτι υπάρχουν αφτερμαρκετ) θα χαλάσεις 15 χιλιάδες ευρώ (Δες το θέμα του Jim K7 για το θέμα του βάρους). Όλη η τεχνολογία κρύβεται πίσω απο τα κράματα που θα χρησιμοποιηθούν για μέγιστη απόδοση και μείωση βάρους. Πχ το R1 φορούσε βαλβίδες τιτανίου. Αντιλαμβάνεσαι για τι υλικά μιλάμε ώστε ένα 1000αρι να βγάζει τροχό 160 άλογα και να στροφάρει 13.500 στροφές αξιόπιστα για 100.000km?

Ελπίζω τώρα που το ξεκαθάρισα να ήταν πιο κατανοητό.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Βρε συ δεν με κατάλαβες πως το έγραψα. Δε σύγκρινα επιδόσεις γιατί απλά δε συγκρίνονται. Μίλησα καθαρά τιμολογιακά, αν πάρεις όλα τα επιμέρους εξαρτήματα των 2 μοτοσυκλετών και τα εξετάσεις θα διαπιστώσεις πως όλα του Κ5 ή οποιουδήποτε SS είναι πολύ ελαφρύτερα. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΥΛΙΚΑ. Ανεξάρτητα πες απο τις επιδόσεις, πως διάολο μου βάζεις ένα ψηλό μηχανάκι και 45 κιλά βαρύτερο να το πληρώσω 5 χιλιάρικα πάνω???? (οχι εσύ μιλάω στις εταιρείες)

Με λίγα λόγια, αν προσπαθήσεις να κάνεις το μηχανάκι σου ελαφρύ -40 κιλά( έστω οτι υπάρχουν αφτερμαρκετ) θα χαλάσεις 15 χιλιάδες ευρώ (Δες το θέμα του Jim K7 για το θέμα του βάρους). Όλη η τεχνολογία κρύβεται πίσω απο τα κράματα που θα χρησιμοποιηθούν για μέγιστη απόδοση και μείωση βάρους. Πχ το R1 φορούσε βαλβίδες τιτανίου. Αντιλαμβάνεσαι για τι υλικά μιλάμε ώστε ένα 1000αρι να βγάζει τροχό 160 άλογα και να στροφάρει 13.500 στροφές αξιόπιστα για 100.000km?

Ελπίζω τώρα που το ξεκαθάρισα να ήταν πιο κατανοητό.
    Και δεν παίρνω τελικά το GSXR 2005 να επανέλθω και εγώ στο θέμα και στον πόνο μου?
    Ετσι που το διαφημίσατε δηλαδής.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Και δεν παίρνω τελικά το GSXR 2005 να επανέλθω και εγώ στο θέμα και στον πόνο μου?

Είναι Legendary όπως λένε οι φίλοι μου σουζουκάκηδες Doctor K6 και Rage Raptor. Οπότε θα γίνεις και εσύ ένας θρύλος καβαλώντας το!

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Τεχνολογια ειναι μονο η δαγκανες stylema, ωχλινς κ ρανταρ.
    Κινητηρας που δουλευει 13000 στροφες κ εχει μεσα ΤΑ υλικα για να αντεξει καταπονησεις κ φθορα δεν ειναι τεχνολογια. Σκελετος/ψαλιδια κλπ κλπ ολα βασιζονται σε R&D σε ολες τις βιομηχανιες. Αυτο που μονο τα καινουρια εχουν τεχνολογια επειδη εχουν τα κοκοψινια λογω των καιρων κ οι παλιοι ειναι πουθεναδες...Κ μιλαω για πολλες αλλες κατασκευαστριες εταιριες που εχουν βγαλει διαμαντια μοτο.
    Αυτο μου θυμισε το σκηνικο που εγραψα πριν μερικες μερες...κ το εγραψα οσο πιο light μπορουσα για να μην ξεκινησει καμια ανουσια κοντρα.
    Οποιος τον πετυχει τον τυπο με το ασπρο multi στην Βουλιαγμενης που κανει commuting ας του πιασει την κουβεντα γιατι εγω μπορει να τα λεω λαθος. Δικα του λογια εγραψα.

Η ολη κουβεντα ξεκινησε βεβαια στο οτι η ομορφια κ του στυλ/αισθητικη (οπως θελετε πειτε το) δεν σημαινει οτι μετα απο 10 χρονια ενα Africa θα ειναι στην ιδια κατασταση με το Multi.
    Το Africa θα κανει τα παντα κ καθημερινως κ αδιαλειπτως κ θα το συναντησεις με 100Κ χλμ κ το Ducati που θα το δεις μετα απο 10 χρονια (κ θα λες ουαου τι γκ@υλα ειναι αυτη) ποσα χλμ θα εχει κανει?
    Εκει ηταν το ερωτημα...
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Πίτερ τι κανείς δε διαφωνεί;
    Εσυ διαφωνείς και για να στηριξεις το αφήγημα σου έχεις ανοιχτεί πολυ σε λογικά άλματα.
    Πάρε ένα λεπτό και ξαναδιαβασε. Θα δεις οτι δε το χεις παρει καλά.
    Κοίταξε,πήγε λάθος η κουβέντα σε χρόνους.αλλά αυτό που με ενόχλησε είναι που ο billy μέσα στις άκρες είπε όσους αγοράζουν σύγχρονα και ακρίβα ον οφ θύματα του μάρκετινγκ γιατί ένα κ5 θα περάσει σε πίστα και στροφιλίκι και πως μόνο πουλάνε πρεστίζ και έχουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!! δυνατότητες!!!
    Όταν μια κουβέντα ξεκινάει σε λάθος βάση είναι λογικό να πάει σε λάθος κατεύθυνση...

Ε μην είσαι θύμα του μαρκετινγκ σε πατήσει κανένα κ5...
    Αφού γράφει πιό γρήγορο χρόνο θα είναι καλύτερο...όλοι κ5...όποιος προλάβει παιδιά...

Για όλα τα ss από το 2004 κ μετά τα ίδια λέμε.
    Απλά αυτό είναι και legendary
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κάποιο ευαίσθητο νευρο σου μάλλον ερεθιστηκε γιατί ο μπιλλυς σίγουρα δεν είπε αυτό.
    Παρανοησες.
    ενηγουεη παμ παρακατ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε