Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δε με λες καμένος, με την μηχανή του άβαταρ θα είσαι; Δείχνει ενδιαφέρουσα.
yap
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δε με λες καμένος, με την μηχανή του άβαταρ θα είσαι; Δείχνει ενδιαφέρουσα.
yap
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
![]()
ΞαναΧάι παίδες.
....................................
ΥΓ 2: crs-k αν δεν έρθω πες στον εύζωνα να παναγ@μηθεί εκ μέρους μου, ξέρει αυτός, και ρώτα τον αν του λείπει κάνα πουκάμισο να του δώκω.
![]()
![]()
Θα προτιμησουμε το Σχολειο, για να ΜΗΝ εχουμε μετακινησεις με τα μηχανακια βραδυατικα και μετα απο τυχοντα τσιπουρα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Τι τον εχεις τον "Ευζωνα" ρε? :wacko:
Mπάρμπα ρε συ αλλά παίζουμε σφαλιάρες συχνά, εσύ τί τον έχεις?Τι τον εχεις τον "Ευζωνα" ρε?
ασ'τον ρε συ γιατι φυρι φυρι να φαει το φυρικι το παει ρε τραμτραμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Τι να σου κάνω που είσαι τυχερός εσύ
απο εμένα την γλύτωσες απο κάποιον άλλον δεν σου υπόσχωμε !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ασ'τον ρε συ γιατι φυρι φυρι να φαει το φυρικι το παει ρε τραμτραμ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a57: :a57: :a57: bartlal!!!
ξέρω,ξέρω, μόνο μαζί μου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο τα Λουτρά Σμοκόβου μεχρι τον Κρέντη ειναι 120,7 χλμ, με 111,9 χωμα και 8,8 ασφαλτο.
Οι χιλιομετρησεις εγιναν με μετρημα πανω στον χαρτη, οποτε ενα 10% θεωρειτε ανεκτο "σφαλμα" ...![]()
![]()
![]()
![]()
Από Κέδρο (βενζίνα) μέχρι Σμόκοβο είναι καμιά 15αριά χλμ + 120 πάμε στα 135 + 10% σφάλμα, πιάσαμε τα 150 χλμ !!!![]()
![]()
![]()
Ποιο "γλυκό αγόρι" θα "ρουφήξω" ??
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Από Κέδρο (βενζίνα) μέχρι Σμόκοβο είναι καμιά 15αριά χλμ + 120 πάμε στα 135 + 10% σφάλμα, πιάσαμε τα 150 χλμ !!!![]()
![]()
![]()
Ποιο "γλυκό αγόρι" θα "ρουφήξω" ??
![]()
![]()
![]()
Θυμάσαι τα κάνιστρα που έχουν τα τζίπ στο στρατό!
Ένα τέτοιο θα σου κάνουμε δώρο!
ΆΝΤΕ ΠΙΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενημερωτής !!!
Βάλε και ένα :
Κώστας(*)(φίλος crs-k) [Honda XLR 250 χωμάτινα ]
(*) ή Τραπεζίτης ή Αμάνικος ή Γόης ή Capo ή Στουμπωτός ή Χέλι ...
![]()
![]()
![]()
Aφου οταν ειχα λιγο καιρο το Vstrom κατι φιλοι ειχαν τη φαεινη ιδεα να παμε Ψιανα-Πανταβρεχει και πισω απο την Καλλιακουδα.Αφου καταφερα να βγαλω αυτη τη διαδρομη ολα τα αλλα ειναι...ασφαλτος.Αντιλαμβανομενος οτι το Vstrom ΔΕΝ ειναι...CRF μπορεις με ταχυτητες απλης διελευσης να πας(σχεδον) οπου υπαρχει δρομος ή υποψια δρομου.Γι αυτο δεν υποσχομαι υψηλες ταχυτητες στο χωμα αλλα χαλαρη και προπαντων ασφαλη διελευση στη διαδρομη.Με αντιλαμβανεσαι νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Vstrommer71 μου επιτρέπεις?
Δέ γνωριζόμαστε όμως σε γουστάρω έτσι κι αλλιώς για τα κότσια σου να βάλεις λάστιχα σε ΑΥΤΟ το μηχανάκι και να σκέφτεσαι να ακολουθήσεις στα ίσια ένα τέτοιο 3ήμερο!
Πραγματικα μπράβο! Όπως είπε και ο mat "αφού το είδα και αυτό"...
Κατάλαβα το χιούμορ σου, μη νομίζεις, απλά ήθελα να το επισημάνω!
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κανε και κουμαντο με τα "γραναζωματα" σου ή κουβαλα κι ενα δευτερο γραναζι ...![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι έκανα και το καλοκαίρι και το "μάκρυνα" για περισσότερα χλμ και τελικά έβγαζα ΛΙΓΟΤΕΡΑ χλμ (γιατί πηγαίναμε σαν τις κότες και το πήγαινα μόνιμα "1 κάτω" για να μην πάρω το Mahle στην βουβωνική χώρα !!!)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
..........................
Γι αυτο δεν υποσχομαι υψηλες ταχυτητες στο χωμα αλλα χαλαρη και προπαντων ασφαλη διελευση στη διαδρομη.
..........................
ΕΤΣΙ θα ειναι για ΟΛΟΥΣ!![]()
Don't worry! :wacko:
Γινε χαπι ...![]()
:rotflmao:
![]()
Και Κώστας (φροντηστηριάς) Και Κώστας (τραπεζίτης)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.."Και" ?![]()
![]()
![]()
![]()