Σελίδα 32 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Όχι ότι χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά όταν παραθέτεις το ποστ της Εύης και γράφεις για "φασιστοειδή" είναι τουλάχιστον προσβλητικό!

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις είναι απαράδεκτο και προφανέστατα αντίθετο στην ελευθερία που βαυκαλίζονται όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί (που μόνο αναρχικοί δεν είναι) και πιθανώς κι εσύ. Φυσικά τα άτομα αυτά είναι κατ' εμέ ιδιαιτέρως φασιστοειδή γιατί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν έτσι και τολμήσεις να πεις αντίθετη άποψη από αυτούς και το έχουμε δει πολλές φορές σε συνελεύσεις σχολών, αμφιθέατρα, πάρτυ παρατάξεων κλπ.

Επίσης, θέλω να πω ότι με αυτή τη λογική νομιμοποιείς τις γενικεύσεις του στυλ μηχανόβιος=τσαντάκιας, αριστερός=κουμμούνι, δεξιός=φασίστας, σκουλαρικάς=αλήτης και τόσα άλλα που ακούμε καθημερινά.

Φασιστοειδή υπάρχουν και τα συναντάμε καθημερινά, δεν αντιλέγω, αλλά τις περισσότερες φορές κρύβονται εκεί που δεν τους περιμένουμε (και δεν αναφέρομαι μόνο στις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά στη συνολική συμπεριφορά ενός ατόμου)...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Tης που... θα γινει παλι...

κατακαημενη ΠΑΙΔΕΙΑ...σε βαλανε στην μεση,σε βαρανε,σε χτυπανε...
    για να ικανοποιησει ο καθενας τις φιλοδοξιες του...
    καποιοι θα σε υπερασπιζονται ομως...και θα πεσουν μαζι σου...

συνεχιστε παιδια...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όχι ότι χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά όταν παραθέτεις το ποστ της Εύης και γράφεις για "φασιστοειδή" είναι τουλάχιστον προσβλητικό!

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις είναι απαράδεκτο και προφανέστατα αντίθετο στην ελευθερία που βαυκαλίζονται όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί (που μόνο αναρχικοί δεν είναι) και πιθανώς κι εσύ. Φυσικά τα άτομα αυτά είναι κατ' εμέ ιδιαιτέρως φασιστοειδή γιατί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν έτσι και τολμήσεις να πεις αντίθετη άποψη από αυτούς και το έχουμε δει πολλές φορές σε συνελεύσεις σχολών, αμφιθέατρα, πάρτυ παρατάξεων κλπ.

Επίσης, θέλω να πω ότι με αυτή τη λογική νομιμοποιείς τις γενικεύσεις του στυλ μηχανόβιος=τσαντάκιας, αριστερός=κουμμούνι, δεξιός=φασίστας, σκουλαρικάς=αλήτης και τόσα άλλα που ακούμε καθημερινά.

Φασιστοειδή υπάρχουν και τα συναντάμε καθημερινά, δεν αντιλέγω, αλλά τις περισσότερες φορές κρύβονται εκεί που δεν τους περιμένουμε (και δεν αναφέρομαι μόνο στις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά στη συνολική συμπεριφορά ενός ατόμου)...

Το φασιστοειδή είναι πολύ συγκεκριμένο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γράφτηκε.
    Ο χαρακτηρισμός ενός φοιτητή που ταλαιπωρείται χωρίς στοιχεία και λόγο από την αστυνομία "μας", με την λογική ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" δεν έιναι απλά φασιστική άποψη, αλλά και άκρως επικίνδυνη. Αυτός λοιπόν ή αυτή που εκφράζει αυτή την άποψη βασιζόμενη στην πρόκληση εντυπώσεων, χωρίς να παρακολουθεί το θέμα στην συνέχειά του, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί?
    Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλο προσωπικά για να εκφράσεις άποψη για τα γραφόμενά του, ευτυχώς μπορούμε ολοι μας να διαβάσουμε τι γράφει ο καθένας.
    Δεν νομμοποιώ εγώ αυτές τις γενικεύσεις, αλλά ακριβώς η λογική του καπνού με την φωτιά τις νομιμοποιεί.
    Στην άδικη ταλαιπωρία ενός ανθρώπου, (κατά κοινή ομολογία), από τις δυνάμεις ασφαλείας, η συγκεκριμένη βρήκε "δικαίωση", αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι?
    Κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς "politically correct" ευγένειες.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι φασισμός δεν είναι μόνο πολιτική ιδέα, αλλά και στάση ζωής, ασχέτως πολλές φορές πολιτικών πεποιθήσεων. Και επαναλαμβάνω όλα κρίνονται από τα γραφόμενά μας, όπως και εγώ και εσύ.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ρε αντε σπάσε κανα αμαξι και καψε κανα αστυνομικό με μολότοφ και ασε τους χαρακτηρισμούς σε ανθρωπους με λογικη σκεψη και οχι κολλημένους στα φαντάσματα του παρελθόντος

ΦΑΣΙΣΤΑ ε ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ρε αντε σπάσε κανα αμαξι και καψε κανα αστυνομικό με μολότοφ και ασε τους χαρακτηρισμούς σε ανθρωπους με λογικη σκεψη και οχι κολλημένους στα φαντάσματα του παρελθόντος

ΦΑΣΙΣΤΑ ε ΦΑΣΙΣΤΑ!!!
    Και εγώ σε αγαπάω τρελλό αγόρι...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Το φασιστοειδή είναι πολύ συγκεκριμένο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γράφτηκε.
    Ο χαρακτηρισμός ενός φοιτητή που ταλαιπωρείται χωρίς στοιχεία και λόγο από την αστυνομία "μας", με την λογική ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" δεν έιναι απλά φασιστική άποψη, αλλά και άκρως επικίνδυνη. Αυτός λοιπόν ή αυτή που εκφράζει αυτή την άποψη βασιζόμενη στην πρόκληση εντυπώσεων, χωρίς να παρακολουθεί το θέμα στην συνέχειά του, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί?
    Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλο προσωπικά για να εκφράσεις άποψη για τα γραφόμενά του, ευτυχώς μπορούμε ολοι μας να διαβάσουμε τι γράφει ο καθένας.
    Δεν νομμοποιώ εγώ αυτές τις γενικεύσεις, αλλά ακριβώς η λογική του καπνού με την φωτιά τις νομιμοποιεί.
    Στην άδικη ταλαιπωρία ενός ανθρώπου, (κατά κοινή ομολογία), από τις δυνάμεις ασφαλείας, η συγκεκριμένη βρήκε "δικαίωση", αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι?
    Κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς "politically correct" ευγένειες.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι φασισμός δεν είναι μόνο πολιτική ιδέα, αλλά και στάση ζωής, ασχέτως πολλές φορές πολιτικών πεποιθήσεων. Και επαναλαμβάνω όλα κρίνονται από τα γραφόμενά μας, όπως και εγώ και εσύ.
    Εγώ γενικά θέλω να πω ότι είμαι κάθετα κατά των χαρακτηρισμών και των γενικεύσεων. Όπως δε χαρακτηρίζω τους αριστερίζοντες σαπούνια και διάφορες άλλες μαλακίες, έτσι δε χαρακτηρίζω τους δεξιούς φασίστες. Τους πασόκους λίγο δουλεύω ως πρασινοφρουρούς, αλλά αυτό για χαβαλέ στους φίλους.

Γι' αυτό και αντέδρασα στον χαρακτηρισμό. Και να σου πω και κάτι; Γυρνώντας και χαρακτηρίζοντας τον οποιονδήποτε χάνεται και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με επιχειρήματα για να δείξεις το αν και κατά πόσο είναι λάθος αυτό που πιστεύει. Με χαρακτηρισμούς, βρισιές, μπινελίκια και ξύλο έφτασε εδώ που έφτασε η παιδεία, γιατί καμία πλευρά δεν έκατσε να συζητήσει σοβαρα (δε θεωρώ σοβαρή προσπάθεια για διάλογο τις καταλήψεις, τις πορείες και τις συνελεύσεις μετά ξύλου και μουσικής γιατί τα έχω δει από πρώτο χέρι και ξέρω τί πραγματικά γίνεται στα πανεπιστήμια).

Αν δε σου κάνει κόπο διάβασε μερικά παλιότερα ποστ που είχα κάνει για το θέμα και το πόσο με θλίβει η σημερινή μορφή αντίδρασης των φοιτητών οι οποίοι, θεωρώ, ότι είναι 100% υποκινούμενοι από κόμματα και βολεψάκηδες καθηγητές.

Μετά συζητούμε επάνω στο θέμα -και μόνο- γιατί δεν ξέρει ο ένας τον άλλο άσχετα που θα μπορούσαμε πιθανώς να κάνουμε τρελό χαβαλέ! Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά μάθετε ρε παιδιά να ακούτε και κάποιον λίγο μεγαλύτερο! Όλο και κάτι μπορεί να μάθετε και ας είναι το 99% αυτών που λέει ανούσια. Αυτό το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εγώ γενικά θέλω να πω ότι είμαι κάθετα κατά των χαρακτηρισμών και των γενικεύσεων. Όπως δε χαρακτηρίζω τους αριστερίζοντες σαπούνια και διάφορες άλλες μαλακίες, έτσι δε χαρακτηρίζω τους δεξιούς φασίστες. Τους πασόκους λίγο δουλεύω ως πρασινοφρουρούς, αλλά αυτό για χαβαλέ στους φίλους.

Γι' αυτό και αντέδρασα στον χαρακτηρισμό. Και να σου πω και κάτι; Γυρνώντας και χαρακτηρίζοντας τον οποιονδήποτε χάνεται και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με επιχειρήματα για να δείξεις το αν και κατά πόσο είναι λάθος αυτό που πιστεύει. Με χαρακτηρισμούς, βρισιές, μπινελίκια και ξύλο έφτασε εδώ που έφτασε η παιδεία, γιατί καμία πλευρά δεν έκατσε να συζητήσει σοβαρα (δε θεωρώ σοβαρή προσπάθεια για διάλογο τις καταλήψεις, τις πορείες και τις συνελεύσεις μετά ξύλου και μουσικής γιατί τα έχω δει από πρώτο χέρι και ξέρω τί πραγματικά γίνεται στα πανεπιστήμια).

Αν δε σου κάνει κόπο διάβασε μερικά παλιότερα ποστ που είχα κάνει για το θέμα και το πόσο με θλίβει η σημερινή μορφή αντίδρασης των φοιτητών οι οποίοι, θεωρώ, ότι είναι 100% υποκινούμενοι από κόμματα και βολεψάκηδες καθηγητές.

Μετά συζητούμε επάνω στο θέμα -και μόνο- γιατί δεν ξέρει ο ένας τον άλλο άσχετα που θα μπορούσαμε πιθανώς να κάνουμε τρελό χαβαλέ! Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά μάθετε ρε παιδιά να ακούτε και κάποιον λίγο μεγαλύτερο! Όλο και κάτι μπορεί να μάθετε και ας είναι το 99% αυτών που λέει ανούσια. Αυτό το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Το γιατί έφτασε εδώ η παιδεία θα χαρώ να το συζητήσουμε όποτε θέλεις. Εδώ όμως το θέμα είναι η περίπτωση τοπυ φοιτητή και μιλάμε συγκεκριμένα.
    Το ξαναλέω άν κάποιος "δικαιώνεται" πάνω σε μια κα΄ταφωρη αδικία τότε του αξίζει και ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.
    Δεν ψάχνω να βρώ το δίκιο μου εδώ, αλλά δεν μπορώ και να ανέχομαι τέτοιες δηλώσεις.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μα τι ψάχνεται
    όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, θα μείνει προφυλακισμένος 18 μήνες και κατόπιν θα αθωωθεί
    σε αυτές τις περιπτώσεις εξαντλείτε το όριο της προφυλάκισης

σχετικό-άσχετο:
    ο σάββας ξηρός (τις οποίες πράξεις του δεν επικροτώ-και δεν το γράφω σαν δήλωση πολιτικών φρονιμάτων αλλά για να μην παρεξηγούμε ) είναι μέσα παρότι τυφλός κουλός και κουφός-τον θεωρούν επικίνδυνο τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων-αποφάνθη ο εισαγγελέας.

ενώ ο μιχαλόπουλος πχ καταδικασμένος οριστικα και αμετάκλητα για εκβιασμό βγήκε για λόγους υγείας (καρδιακό πρόβλημα)

παιδεία:
    ο μισθός του αγροφύλακα θα είναι ίσος με τον μισθό καθηγητή. θα προσληφθούν αγροφύλακες αλλά υπάρχουν 2500 κενές θέσεις ιατρών και πάνω από 5000 καθηγητών.

επίσης για να διδάξει ένας απόφοιτος ασοεε οικονομικά σε σχολεία απαιτείτε σελετε (άσχετα εάν έχει διδαχθεί παιδαγωγικές και διδακτικές)
    διδάσκει όμως θεολόγος τα οικονομικά ή/και πληροφορική διότι έχει κάνει σεμινάρια κάποιων ωρών....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Το γιατί έφτασε εδώ η παιδεία θα χαρώ να το συζητήσουμε όποτε θέλεις. Εδώ όμως το θέμα είναι η περίπτωση τοπυ φοιτητή και μιλάμε συγκεκριμένα.
    Το ξαναλέω άν κάποιος "δικαιώνεται" πάνω σε μια κα΄ταφωρη αδικία τότε του αξίζει και ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.
    Δεν ψάχνω να βρώ το δίκιο μου εδώ, αλλά δεν μπορώ και να ανέχομαι τέτοιες δηλώσεις.
    Σου ξαναλέω ότι είναι προτιμότερο να λες στον άλλον γιατί θεωρείς ότι έχει άδικο παρά να του πετάς μια ετικέτα. Πού ξέρεις μπορεί και να τον πείσεις! Άσε που θεωρώ ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή ιδεών είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και ότι μέσα από αυτόν γεννιούνται ωραίες ιδέες. Το γνωστό brainstorming όπου πολλοί άνθρωποι πετάν ότι τους έρθει στο κεφάλι και στο τέλος καταλήγουν σε κάτι χρήσιμο...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    λουκας

καποτε ειπες οτι αν ξανα ασχοληθεις μαζι μου θα εισαι ηλιθιος

γεια σου ηλιθιε

αμα θες να παιξουμε το παιχνιδακι σε βριζω με βριζεις στην λεω μου την λες ελα να το παιξουμε μεχρι να σε ΞΑΝΑ βαρεθω

οι μεγαλυτεροι φασιστες που ξερω ειναι οι κνιτες οι κκε- δες

αυτοι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να τους πεις θα αντιδρασουν θα σε βρισουν θα σε χαρακτηρισουν δε θα κατσουν να σε ακουσουν τιποτα

φασιστες μεχρι το κοκκαλο

δειτε τα κουμουνιστικα κρατη ανα το κοσμο

εκτος οτι ειναι στην πεινα οι πολιτες τους ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΕΝΧΓΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΕ

ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ

ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

ελα λουκας ΞΑΝΑ μιλα μου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

EVI εχετε μπει σε μια αντιπαραθεση,χωρις νοημα και χωρις ουσια.
    διαφωνειτε και απ ολο αυτο δεν βγαινει τπτ.δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζετε.
    μιλας γενικα για καταστασεις και πραγματα.συγκεκριμενα?
    γιατι δεν πιστευω οτι δικαιωνεσαι οταν τιμωρειτε ενας αθωος και ειναι αθωος.
    ουτε πιστευω οτι,ενας νεος ανθρωπος,δεν καταλαβαινει συμφεροντα και αποπροσανατολισμους.
    το ποιοι καινε και γιατι καινε ας πουμε μαγαζια του κοσμακη που δυνοπαθει...

δεν τουλουμιαζουν αυτον που καιει,αυτο ειναι το προβλημα!!
    εσυ τι λες,ειναι τοοοσο δυσκολο να προβλεφθουν και να κατασταλλουν καποια πραγματα?
    ειναι τοοοοσοι πολλοι πια αυτοι που καινε που στο περασμα του χρονου,πολλαπλασιαζονται?

ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να δικαιολογουμε τ αδικαιολογητα!

μην το παμε σε παραταξεις και αριστερες αποψεις και ταμπελες κτλ.
    εχεις δικιο
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
    πρωτο οπλο ομως ειναι η δυναμη της σκεψης

υ.γ.ηρεμηστε λιγο με τον loukasfilm εχουμε ολοι περισσοτερα κοινα απ οσα μας χωριζουν

όπου γης Το avatar του/της iosif
    πάντως εύη η ετυμηγορία σου για τον 19χρονο αλλά και η λογική"τον έπιασαν στην αθήνα και άσχετα αν αθωώθηκε αφού τον ξανάπιασαν -άρα υπάρχει φωτιά αφού υπάρχει καπνός"έίναι τουλάχιστον ατυχής

και πάνω σε αυτή την λογική οικοδομείτε το στήσιμο "συνήθως υπόπτων" και των "υπεράνω νόμου"

μεγάλη κουβέντα για να γίνει από δω

1. κανένας φασίστας-πλην αυτών που αυτοπροσδιορίζονται έτσι-δεν αντιλαμβάνεται ότι δρα φασιστικά. και δεν το λέω για την εύη να εξηγούμαστε

2. όποιος σπέρνει φτώχεια και δυστυχία θερίζει οργή. δυστυχώς τυφλή οργή ενίοτε.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εγω απο οτι καταλαβα η απόφαση κρατησης ειναι του εισαγγελέα....(διορθώστε με αν ειναι...)

Αρα φυγαμε απο την αμφισβήτηση της αστυνομίας και παμε στην αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης με αφορμη εναν τυπο που εσπαγε και έκαιγε....

Επόμενος στοχος ειναι η αμφισβήτηση του Προεδρου Της Δημοκρατιας και μετα του.... Αρχιεπίσκοπου ..... Κτλ

Και ολα αυτα γιατι ΕΙΜAΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ...

Γαμω τους δημοκράτες είσαστε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    noble kai iosif συμφωνω εν μερη μαζι σας
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Εγω απο οτι καταλαβα η απόφαση κρατησης ειναι του εισαγγελέα....(διορθώστε με αν ειναι...)

Αρα φυγαμε απο την αμφισβήτηση της αστυνομίας και παμε στην αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης με αφορμη εναν τυπο που εσπαγε και έκαιγε....

Επόμενος στοχος ειναι η αμφισβήτηση του Προεδρου Της Δημοκρατιας και μετα του.... Αρχιεπίσκοπου ..... Κτλ

Και ολα αυτα γιατι ΕΙΜAΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ...

Γαμω τους δημοκράτες είσαστε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καμια φορα νιωθω οτι ζεις σε αλλο κοσμο...πραγματικα
    δεν ειναι υπο αμφισβητηση αξιες οπως η δικαιοσυνη?ολα γινονται συμφωνα με το νομο,δικαια και αξιοκρατικα?
    καμια παρανομη κρατηση?καμια κακοποιηση αθωου?καμια ενοχοποιηση αθωου και το αντιστροφο?
    παμε τοτε στ ανεκδοτα...
    και μιας και σ αρεσει το ασμα ξερεις απο που αρεσει το ντου στον αρχιεπισκοπο ε??

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF