Ακη...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
......![]()
οτι πιο σωστο και πιο ολοκληρωμενο εχω διαβασει γι'αυτο το θεμα.
Ακη...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
......![]()
οτι πιο σωστο και πιο ολοκληρωμενο εχω διαβασει γι'αυτο το θεμα.
giati aki an diavasis leptomeros afta pou grafoun meriki
prokite gia skatomialous kiriolektika pou profasizonte diafora gia na ektono8oun
den prokite gia kapio alo logo ine psixakides pou efevriskous tropous na kserasoun tin xoli tous epano mas
den sevonte tin gnomi ton polon
ke afto dixni iperopsia egoismo ke starxidismo genikos
aftoi mas ekanan tin xari pou mas ekanan parea
ke tora evgalan ton pragmatiko tous eafto
ego den tous 8elo stin parea pia
ime sto para tsak na tous apiliso na min ksana er8oun
edo atoma pou ite erxonte apo makritera ite den ine fanatiki me tin idea tis sinantisis i genikos mpori na exoun ke ena pragmatiko provlima den milane
ke petagonte oloi i psixopa8is tou forum ke ksernane pano stin idea mas ke se afto pou 8eloume oi perisoteroi mono ke mono giati ine arosta ke psixopa8i atoma
den sou kano plaka mia kouventa akoma ke 8a tous pari o diaolos
ama den imaste gia aftous para monaxa o perivolos tou delear ke mia aformi na doun merikous malakes tous forum mazemenous na min ksana patisoun stis sinantisis
ego me mounopana den kano parea
ke ine 8ema parea tou moto oxi delear ke foutses mple
ama 8eloun tin parea mas as er8oun na mas vroun
ama ine fanatiki tou delear na pane eki ki akoma para pera
isos xriazonte kati teties stigmes gia na fani me pious sinanastrafomaste
edo fenete poso mikromiali ke mikropsixi ine merikoi ke posi ektimisi mas exoun
prosopika pistevo oti prepi na tous dioksoume apo tin parea
arketa prosvalan tin apofasi mas
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Λεωνίδα ... δεν χρειάζονται τόσο βαριές κουβέντες ρε ... λάδι στη φωτιά ρίχνεις έτσι, παρά βοηθάς στο να λυθεί το πρόβλημα ...![]()
![]()
re aki den vlepis ti ginete?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Λεωνίδα ... δεν χρειάζονται τόσο βαριές κουβέντες ρε ... λάδι στη φωτιά ρίχνεις έτσι, παρά βοηθάς στο να λυθεί το πρόβλημα ...![]()
![]()
ine fisiologiki antidrasi afti?
se tetia atoma den mporis na simperifer8is alios
ke na ise sigouros oti ama tous strimokso asxima 8a ma8oun na sevonte tous alous ke tous eaftous tous
arketa tous anex8ikame na gkriniazoun na ana8ematizoun ke na xezoun tis epiloges mas
oxi ladi stin fotia kirozini 8a rikso
i 8a katsoune kala 8a to voulosoun ke 8a kanoun tis epiloges tous opos oloi i 8a tous analavo ego gia ta kala
ke den ksana milao gia to 8ema ala ama do pali vlakies apo psixotikous 8a ta paro asxima
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Καλά είπα εγώ για Round 2 ….
........................................
........................................
Ντροπή μας δηλαδή τι άλλο να πω ....
![]()
Ειδες Ακη μου οτι ΔΕΝ χρειαζεται να (σου) απαντησω...
Η "απαντηση" ξεπεταχτηκε σαν ....... (ας κρατηθω καλυτερα) απο μονη της!
Το μονο που δεν ανεχτηκα, σ' ολη μου την ζωη, ειναι οι "φασιστικες" αντιληψεις (και συμπεριφορες) και τα "καπελωματα".
Δεν μου ειναι δυνατον να συναγελάζομαι με τετοιους ανθρωπους...
Εχω μαθει να ζω με μια ποιοτητα, ακομα και μεσα στην οποια μιζερια...
Το μονο που με στεναχωρει απ' την ολη συζητηση, ειναι που εστω και για ΜΙΑ φορα, εστω και με δυο λεξεις, παρασυρθηκα κι απαντησα στο ιδιο υφος με τον υπονομο...![]()
Ειλικρινα λυπαμαι και νιωθω την αναγκη ν' απολογηθω γι' αυτο...![]()
Ειναι φανερο λοιπον οτι ΔΕΝ κανουν ολοι με ολους!
Φυσικα δεν υπαρχει καμμια αναγκη να "σφαχτουμε" γι' αυτον τον λογο.![]()
Τραβαει ο καθενας τον δρομο του κι ησυχαζουμε! :wacko:
Ο καθενας εξ' αλλου κρίνεται τελικα απ' τα έργα του, κι οχι απ' το ποση λασπη μπορει να πεταξει (ή ν' αντεξει).
Κι ερχεται η στιγμή που θ' αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ' αφήσεις...![]()
ama se pirazi o iponomosΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειδες Ακη μου οτι ΔΕΝ χρειαζεται να (σου) απαντησω...
Η "απαντηση" ξεπεταχτηκε σαν ....... (ας κρατηθω καλυτερα) απο μονη της!
Το μονο που δεν ανεχτηκα, σ' ολη μου την ζωη, ειναι οι "φασιστικες" αντιληψεις (και συμπεριφορες) και τα "καπελωματα".
Δεν μου ειναι δυνατον να συναγελάζομαι με τετοιους ανθρωπους...
Εχω μαθει να ζω με μια ποιοτητα, ακομα και μεσα στην οποια μιζερια...
Το μονο που με στεναχωρει απ' την ολη συζητηση, ειναι που εστω και για ΜΙΑ φορα, εστω και με δυο λεξεις, παρασυρθηκα κι απαντησα στο ιδιο υφος με τον υπονομο...![]()
Ειλικρινα λυπαμαι και νιωθω την αναγκη ν' απολογηθω γι' αυτο...![]()
Ειναι φανερο λοιπον οτι ΔΕΝ κανουν ολοι με ολους!
Φυσικα δεν υπαρχει καμμια αναγκη να "σφαχτουμε" γι' αυτον τον λογο.![]()
Τραβαει ο καθενας τον δρομο του κι ησυχαζουμε! :wacko:
Ο καθενας εξ' αλλου κρίνεται τελικα απ' τα έργα του, κι οχι απ' το ποση λασπη μπορει να πεταξει (ή ν' αντεξει).
Κι ερχεται η στιγμή που θ' αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ' αφήσεις...![]()
re xazemene na min ksanar8oume emis gia na pigenis sto enilio
8a pas?
i tora 8a vris kati alo?
ama to provlima ton trion tesaron psixopa8on ine oti erxome ego o iponomos i ke ego den ksero ti alo na min ksana patiso se sinantisi gia na es8anese re kseftila aneta leme na kanis parea me tin anesi sou...
![]()
![]()
![]()
δυο πραγματα....
αν ημουν νεο μελος και εμπαινα για πρωτη φορα μεσα στο φορουμ και διαβαζα αυτο το θρεντ....λυπαμαι που το λεω, αλλα θα σας ειχα σιχαθει......
καποιοι εδω μεσα εχουν τη διαθεση να κουβεντιασουν σοβαρα, και καποιοι φερνουν αντιρρηση, απλα και μονο για να διαφωνησουν! ακομα και αν τωρα γραψω οτι εξω εχει νυχτωσει, μπορει να προσπαθησουν να με πεισουν οτι εξω ειναι ακομα μερα!
μια κουβεντα που ξεκινησε με σκοπο, να βρουμε ενα τροπο να περναμε καλυτερα στη εβδομαδιαια μας συναντηση, κατεληξε σε αυτην την 32σελιδη αηδια....
καληνυχτα σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δυο πραγματα....
αν ημουν νεο μελος και εμπαινα για πρωτη φορα μεσα στο φορουμ και διαβαζα αυτο το θρεντ....λυπαμαι που το λεω, αλλα θα σας ειχα σιχαθει......
καποιοι εδω μεσα εχουν τη διαθεση να κουβεντιασουν σοβαρα, και καποιοι φερνουν αντιρρηση, απλα και μονο για να διαφωνησουν! ακομα και αν τωρα γραψω οτι εξω εχει νυχτωσει, μπορει να προσπαθησουν να με πεισουν οτι εξω ειναι ακομα μερα!
μια κουβεντα που ξεκινησε με σκοπο, να βρουμε ενα τροπο να περναμε καλυτερα στη εβδομαδιαια μας συναντηση, κατεληξε σε αυτην την 32σελιδη αηδια....
καληνυχτα σας...
Το "τσουβάλιασμα" (συλλογική ευθύνη αλλιώς) είναι πολύ εύκολο και παράλληλα πού ανεύθυνο.![]()
Δεν το αναλυω περισσοτερο, γιατι ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις!![]()
Μπαίνω να διαβάσω κάθε νέο ποστ και κάθε φορά ενώ ετοιμάζομαι να απαντήσω σκέφτομαι ότι και οι δύο πλευρές έχουν ένα δίκιο και το αφήνω ως έχει αφού ότι και να πω κάποιον θα αδικήσω... για να μην πω ότι τη μια πάω να συμφωνήσω με τους μεν και την άλλη με τους δε..
Σαν Μανώλης σκέφτομαι ότι και στη φυλακή είναι ωραία άμα βρεις καλή παρέα.. όμως μέσα μου έχω το Δέλεαρ σαν σήμα κατατεθέν για σημείο καφεδοσυζήτησης αυτής της παρέας, σαν Joe Bar ένα πράγμα..
Κι εγώ ; Εγώ προσωπικά το είδα μια φορά το μέρος, χέστηκε η φοράδα..
Εσάς όμως σας έδεσα με αυτό.. κι όποια προβλήματα αντιμετωπίσατε εκεί σας έχω απόλυτα ικανούς να τα διαγράψετε με τον δικό σας τρόπο..
Αν πάλι είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφετε ορισμένοι..
Μακάρι να βρείτε λύση σύντομα και να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι προς Θεού όμως ρε παιδιά, οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται.
Μεταξύ μας ρε ;![]()
η μερα πουυ μπηκα πρώτη φορά στο moto.gr ….
Δεν θυμάμαι πως καταφερα και βρηκα την ιστιοσελιδα αυτή …..
Καμια τσοντα θα εψαχνα ….
Και ούτε μπορουσα να φανταστω τότε την χαρα και την εξαρτηση
Που θα παθενα μετά από μερικά χρόνια …..
Έτσι λοιπόν μια που μπηκα το 2005 και μια που ξαναμπηκα
Πάλι κατά λάθος πριν από Κανά χρονο ίσως ???
Δεν θυμάμαι ……
Και τότε το πριν καναχρονο ίσως ……
Είχα την ομορφη μοτοσικλέτα μου και προσπαθουσα να
Καταλαβω αν όλα αυτά που διαβαζα και συνηδητοποιουσα εδώ μέσα
Είναι αλήθεια ….οτι δηλαδή υπάρχουν τελικά ανθρωπη τόσο διαφορετικοί
Και τόσο δεμενη μεταξη τους εστω και αν αυτοί δεν ξερωνται εστω και αν αυτοί μαλωνουν εστω και αν αυτό που τους δενει είναι ένα απλο μηχανημα
Μια μοτοσικλέτα …. Και όλα αυτά μέσα από το γαμω ιντερνετ που πάντα εβριζα και ελεγα ότι απομονονοι τους ανθρώπους ….
Η χαρα μου δε την πρώτη φορά που είπα να συναντησω καποιυς από αο αυτούς
Στο δελεαρ ήταν τεραστια …..και ας ημουνα όπως όταν πήγα να πάρω τον βαγγελη …το σκυλο …..
Δηλαδή σαν παρθενα δαρμενη …..
Χαρα μεγαλη και κάθε φορά που εγραφα εστω και με τον τροπο μου μια μαλακία
Και όμως όλοι τον αγκαλιαζανε τον τροπο αυτό …..τον τροπο που και στον λόγο δεν μπορο να εκφραστω ,…. Και για αυτό πολοι με λένε μαλακα
Πολοι με λεν χαζο
Πολοι περιεργο και αλλοι…..σημερα μου τοπαν αυτό ΕΜΟ……
Αυτοί οι άνθρωποι εδώ λοιπόν που γνωρισα μέσα στην παρέα του μότο
Και όλοι εσείς που δεν με ξέρετε δεν εχουμε μιλησει δεν εχουμε ανταλαξει μια κουβεντα εστω και από δω μέσα … με κανατε να αναθεωρησω …..
Την γνωμη που είχα για μένα ….. ότι είμαι πρόβλημα
Ότι δεν ταιριαζω ……
Ότι τες πα γενιθηκα σε λάθος εποχη
Καλά μην πειτε ότι είμαι και ψυχακιας αλλά κάτι στιγμες περιεργς
Με φεγγαρι
Σκοτεςινα τρεχοντας μόνος στην ασφαλτο ξέρετε πιστεύω …
Και είπα τελικά εμείς είμαστε οι άνθρωποι ….
Οι αλλοι απλά ξεχασαν …… και γιναν ένα συνολο υλικών απολαυσεων ….
Χρηματος ….. ψεματος ….. και πολλά αλλά που τα λέμε συνεχεια στην παρέα
Και ναι δεν είναι η χαρα μου μόνο για την μοτοσικλέτα πουτ πηγαινα βόλτες
Είναι η χαρα μου διότι και τορα που δεν έχω πάλι μαζί σας νιωθω το ίδιο
Με ταξιδευεται
Με κρατατε στην πραγματικότητα οτυ εαυτου μου ….
Και πολλά αλλά /…..
ΌΜΟΣ πραγματικά στενοχοριεμε
Που βλεπο μια παρέα αγαπημενη με πολλά μηση και πολλες ασυμφωνιες
Που όλα αυτά Κανά αυτή την παρέα των 15000 μελων μια ξεχωριστη κοινονια
Να μαλωνουν να παρεξηγουν και διμιουργουν κακιες για ένα μπουρδελομαγαζο ειτε αυτό λεγετε ενηλιον ειτε δελεαρ ειτε καντινα
Το μαγαζι λοιπόν και τον χώρο τον κάνει η παρέα …
Και ναι πραγματικά για το δελεαρ … μια φορά παρειγγιλα ένα ποτο και μου το χρεωσαν 10 ευρω …..
Μπακαρντι με κοκα …
Δεν έχει αμστελ ….. θέλω αμστελ….
Ναι πραγματικά υπάρχει ενας άλλος χωρος …. Και συζητηθηκε ότι θα ειταν πολη όμορφα να καναμε τις συντησεις εκεί
etyxe na to κσεκινηση την κουβεντα ο dim hio θα μπορουσε να το πει καποιος αλλος
για το στραβωμα για το δελεαρ για το κατι καλτερο .. για ενα νεο χωρο συναντησης μια αλλαγη
Ενας χωρος που θα είναι δικος μας με όλες τις δυσκολιες που μπορει να έχει αλλά
Θα εχουμε ένα οραιο περιβαλον πραγματικά για όλους
Τιμες καλυτερες και τιμοκαταλογο μόνο για το μότο.γρ με εκπτωση σεβαστη
Ενας χωρος που θα μπορούμε να τον κλεινουμε για πιτες μελομακαρονα
Σπανακοπιτα γουρουνοπουλα κλπ και να περναμε όλοι καλά
χωρις εξτρα χρεωσεις κλπ .....
Και δεν τρεχει και τίποτε αν κατσουμε ος το πρωι και τοπυς ανοιξουμε εμείς στην πρωινη βαρδια ….
Και το λέω έτσι διότι η προταση έγινε πραγματικά για το καλο και την καλύτερη ποιότητα των συναντησεων της παρεας …..
Τώρα αν δεν αρεσει αν διμιουργηται τόσο μεγαλο πρόβλημα ….
Πραγματικά στενοχοριεμε με όλα όσο συμβαινουν
Και ασχετα με όλα τα μπινελικια που ακουγονται
Και πιστευο ότι είναι φιλικα μπινελικια είναι πραγματικά κριμα να μου γκρεμισετε αυτή την ομορφη κοινονια
Που τόσο καμαρωνο ότι ανηκω ….
Δεν με ενδιαφερει που θα βρισκομαστε …….. αρκει να είμαστε όλοι καλά …..
Το δελεαρ ομος ….. έχει γίνει απαραδεκτο …..
Είμαι νεος στην παρεα και δεν πρέπει να το λέω αυτό αλλά
Το βλεπο και σαν πελάτης ……
Θέλω εγω και οι φιλοι μου να έχουν μια καλυτεροι αντιμετοπισοι
στον τοπο που διασκεδαζουν ….
Για όλους …..
Μην χαλαμε ομος το μότο για ένα κολομερος που μπορούμε
να βρούμε για να περμναμε καλυτερα
Μπερδεμενα τα εγραψα π[αλι και πολλά …..
Καλυνηχτα …….
Σας αγαπω πολύ …..ρουλης …..
Από οριζοντιουλις ..
![]()
![]()
Ειπα μιας εξαρχής ότι σαν νέο μέλος δεν θα πάρω θέση.
Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά.
Ούτε στο Δελεαρ έχω ερθει ποτέ.
Ούτε σε συναντήσεις.
Αλλά ρε παιδιά χρονιάρες μέρες δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που είναι φίλοι μεταξύ τους να τσακώνωνται για ασήμαντα πράγματα.
Το φόρουμ το διαβάζω περίπου ενα με ενάμισυ χρόνο τώρα και πρώτη φορά βλέπω τέτοια ένταση.Χτυπάει άσχημα.
+600 στον ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
Μη με παρεξηγήστε.![]()
Ασε ρε Ακη τον ανθρωπο να κανει την αυτοκριτικη του τωρα που πηρε φορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Λεωνίδα ... δεν χρειάζονται τόσο βαριές κουβέντες ρε.
![]()
Ξαφνικα ο αφρο, που δεν εχει ερθει σχεδον ποτε σε βολτα τοσα χρονια, ο αφρο που ερχοταν στο Δελεαρ μια στο τοσο και ελαχιστοι τον εκαναν παρεα, ο αφρο που απο τυχη γραφει ακομα στο μοτο,ο αφρο που ποτε δεν εκανε δουλεια σαν μοντερειτορ και δεν τηρησε κανονες (αλλα οποτε τον συμφερει επικαλειται το "αξιωμα" του μοντ) ξαφνικα εγινε και η φωνη των πολλων.
Ακου λεει που θα διωξει και κοσμο απο την παρεα του.
Πια παρεα σου ρε αφρο;
Μια μοναδα εισαι και εσυ σε ενα συνολο που ποτε παντα σνομπαρες και ξαφνικα μιλας για αξιες και για παρεες.
Αυτα που γραφεις να τα πεις σε κανα χθεσινο στο φορουμ γιατι σε ξερουμε πολυ καλα τι εισαι τοσο χρονια.
Θα πεις και κοσμο μουνοπανα που τους χαρεις την χαρη να τους κανεις παρεα ρε.
Η παρεα σου εκανε την χαρη να σε αφομοιωσει.
Βρηκε και ο καθε τελευταιος την ευκαιρια εδω μεσα να συμπεριφερθει σαν Μεσσιας.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
@Ρουλης :![]()
Δεν ηθελα να παρω μερος σε ολο αυτον τον χαμο,αλλα θα ηθελα να πω και εγω την αποψη μου σαν νεο μελος!
Θεωρω το εαυτο μου απο τον χειροτερο σε οικονομικη κατασταση,ζω μονος απο τα 18 και γυριζω στην Ελλαδα,μια στον Βολο,μια στην Σαλονικη και τωρα τελευταια στην αθηνα.ολα αυτα περι οικονομικων δυσκολιων τα θεωρω βλακειες και φτηνες δικαιολογιες!!ειμαι απο αυτος που εχουν μονο τα λεφτα γι εναν καφε και αναθυμιασεις στο τεποζιτο,πολλες φορες δεν τρωω γιατι δεν βγαινω,εκοψα το τσιγαρο για αυτον τον λογο.Δεν περνω μερος σε μικρεσ και μεγαλες βολτες γιατι δεν "βγαινω",δεν μπορω να μπω ακομα στην πιστα γιατι δεν "βγαινω" αλλα δεν εκατσα να κλαψουριζω και να βριζω τους αλλους.
γιαυτο λοιπον μαιρα σε καταλαβαιμω απολυτα!!!Αλλα αυτος δεν ειναι λογος ουτε επιχειρημα σοβαρο.Ειμαι αγραματος και δεν ξερω να μιλαω και να γραφω σωστα οπως πολλοι εδω μεσα γιαυτο θα τα πω απλα.ισως η γνωμη μου να μην λεει τιποτα σε μερικουσ ή και σε ολους αλλα δεν με νοιαζει εγω θα την πω.
Εδω μεσα γνωρισα αρκετα ατομα που με βοηθησαν και που δεχτικαν να πουνε μαι κουβεντα και να κανουν χαβαλε μαζι μου.
Οι συναντησεις δεν ειναι υποχρεωτικες και δεν κραταει καποιος απουσιολογιο,οποιος και οποτε μπορει πιγαινει να δει καποιους για να χαλαρωσει,να ξεφυγει λιγο απο την πραγματικοτητα,να μυραστει την τρελα του για τις μηχανες με αλλους το ιδιο τρελους και να περασει καλα!
Και στα καμενα βουρλα να κανετε συναντιση οποτε μπορω θα ερχομαι ητε αυτο ειναι μια φορα τον μηνα ή μια φορα στο εξαμηνο.
το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι την επιμονη καποιον να μην δεχονται την αλλαγη και την γνωμη των πολλων.
και στην τελικη η συναντιση στο "δελεαρ" δεεν ειναι υποχρεωτικη για ολο το φορουμ,απλα το φορουμ εχει εναν χωρο συναντησης μια φορα την εωδομαδα για οποιος μπορουν και θελουν.
αυτα σταματαω εδω γιατι και πολλα ειπα και τον χρονο σας χαλασα τσαμπα,να περνατε ολοι καλα και με τους υπολοιπους τα λεμε οποτε μπορουμε!
![]()