Σελίδα 32 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Κούκλα φίλε, ΣΟΥΠΕΡ!!!

Να τη χαίρεσαι Αντυ μου!!!

Thanks m8.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μαμει το εργαλειο αντυ!!!!

να την χαιρεσαι...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Πληροφορια προς ενδιαφερομενους..

Στην Λ.Καλαμακιου κοντα στο υψος της Θεομητορος εχει μια αντιπροσωπεια γιαμασα και εχει ενα μαυρακι τενερε αποξο.Δεν ξερω αν το εχει για πουλημα η για τεστ ραιντ.Οποιος θελει και ενδιαφερεται ας ρωτηξει.:smilea:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Γιατι, σου αρεσουν αυτες οι χουφτες???

Στο ΧΤR οι χουφτες απο μαμα εταιρεια βιδωνανε επανω στα αντιβαρα απο την εξω μερια

Στην φωτο που εχουν βαλει αυτοι οντως δεν βλεπω αντιβαρα
    ki egw autes exw valei sto mati gia to xtaki mou
    Τα αγαθά copies κτώνται...

Παιδες σημερα Αττικη οδο πανω απο 80 χλμ δεν πας γιατι θα χορευεις καρσιλαμα.Εχουν πιασει και φωτιες και ειναι very romantic.

Eιδα παλι τον τρελο με το ΧΤ και πηγαινε με καμια 120αρα

Μηπως εισαι εσυ Billy??

Καθε μερα που περναει το τενερε το ερωτευομαι και περισοτερο αλλα πρεπει να βρουμε λυση για την ζεστη γ@μω τους καταλυτες μου μεσα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παιδες σημερα Αττικη οδο πανω απο 80 χλμ δεν πας γιατι θα χορευεις καρσιλαμα.Εχουν πιασει και φωτιες και ειναι very romantic.

Eιδα παλι τον τρελο με το ΧΤ και πηγαινε με καμια 120αρα

Μηπως εισαι εσυ Billy??

Καθε μερα που περναει το τενερε το ερωτευομαι και περισοτερο αλλα πρεπει να βρουμε λυση για την ζεστη γ@μω τους καταλυτες μου μεσα.
    Αν ήταν μπλε (Yamaha racing ) το ΧΤR, και ο πιλότος ήταν ένας ομορφάντρας με άσπρο κράνος και μπλε καλοκαιρινό Bering, εγώ ήμουν.

Μιλάμε για 7:40-7:50 περίπου.

Πήγα με 110 περίπου μέχρι το μεγάλο τούνελ της μαύρης ώρας . Απο εκεί και πέρα δεν ξεπέρασα τα 80-100 γιατί ήμουν καρυδότσουφλο.

Οι φάκιν πλευρικοί άνεμοι σκότωναν σήμερα. Το σώμα σε ετοιμότητα, οι κοιλιακοί σφιγμένοι, ελαφρύ σκύψιμο, σφίξιμο της μηχανής με τα πόδια και χαλαρά το τιμόνι. Οι σφαλιάρες ανέμου που τρως λίγο πριν και λίγο μετά το μεγάλο τούνελ είναι πολύ επικίνδυνες...

Βλέπω και γω σχεδόν κάθε μέρα έναν με ένα μαύρο XTR να σκίζεται. Δοκίμασα να τον ακολουθήσω μερικές φορές αλλά ο τύπος πάει συνεχώς με τέρμα γκαζι...

Όσο για τη ζέστη Στρατέγκο μου, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βγει σύντομα. Ίσως και από την ίδια τη Yamaha. Δες και τη θετική του πλευρά. Το χειμώνα θα'σαι άρχοντας...

Τα ΧΤ φίλε (όλα τα μοντέλα), είναι ένας έρωτας που όσο περνάει ο καιρός θεριεύει...:a07:

Happy βολτάρειν...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

αλλα πρεπει να βρουμε λυση για την ζεστη γ@μω τους καταλυτες μου μεσα.
    Ρε συ Στράτο ....με το μαγιό καβαλάς την μηχανή.
    Εγώ γιατί δεν καίγομαι?....τόσο αρκουδιάρης είμαι ρε πτμ ? :smilea:

Αν ήταν μπλε (Yamaha racing ) το ΧΤR, και ο πιλότος ήταν ένας ομορφάντρας με άσπρο κράνος και μπλε καλοκαιρινό Bering, εγώ ήμουν.

Μιλάμε για 7:40-7:50 περίπου.

Πήγα με 110 περίπου μέχρι το μεγάλο τούνελ της μαύρης ώρας . Απο εκεί και πέρα δεν ξεπέρασα τα 80-100 γιατί ήμουν καρυδότσουφλο.

Οι φάκιν πλευρικοί άνεμοι σκότωναν σήμερα. Το σώμα σε ετοιμότητα, οι κοιλιακοί σφιγμένοι, ελαφρύ σκύψιμο, σφίξιμο της μηχανής με τα πόδια και χαλαρά το τιμόνι. Οι σφαλιάρες ανέμου που τρως λίγο πριν και λίγο μετά το μεγάλο τούνελ είναι πολύ επικίνδυνες...

Βλέπω και γω σχεδόν κάθε μέρα έναν με ένα μαύρο XTR να σκίζεται. Δοκίμασα να τον ακολουθήσω μερικές φορές αλλά ο τύπος πάει συνεχώς με τέρμα γκαζι...

Όσο για τη ζέστη Στρατέγκο μου, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βγει σύντομα. Ίσως και από την ίδια τη Yamaha. Δες και τη θετική του πλευρά. Το χειμώνα θα'σαι άρχοντας...

Τα ΧΤ φίλε (όλα τα μοντέλα), είναι ένας έρωτας που όσο περνάει ο καιρός θεριεύει...:a07:

Happy βολτάρειν...

O τυπος ειναι με ενα ΧΤ 600 και πηγαινει κοματια ακομα και σημερα που φυσαγε στο σημειο που λες κι εσυ δαιμονισμενα κατα τις 7,15

Εγω με το τενερε πηγαινα σφιγμενος οπως λες κι εσυ και με κουναγε με 80 χλμ.Αυτος με χτ 600 και τουλαχιστον 120 χλμ πως θα ενιωθε??

Οσο αφορα την ζεστη οταν με το καλο συναντηθουμε για να σε κομπλεξαρω θα σου την δωσω να την οδηγησεις για λιγη ωρα μεσα στην κινηση για να δεις.

Μονο φροντισε να φορας πυριμαχο παντελονι.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και μου το λέγανε ότι η Τενερέ είναι για άντρες!!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

O τυπος ειναι με ενα ΧΤ 600 και πηγαινει κοματια ακομα και σημερα που φυσαγε στο σημειο που λες κι εσυ δαιμονισμενα κατα τις 7,15

Εγω με το τενερε πηγαινα σφιγμενος οπως λες κι εσυ και με κουναγε με 80 χλμ.Αυτος με χτ 600 και τουλαχιστον 120 χλμ πως θα ενιωθε??

Οσο αφορα την ζεστη οταν με το καλο συναντηθουμε για να σε κομπλεξαρω θα σου την δωσω να την οδηγησεις για λιγη ωρα μεσα στην κινηση για να δεις.

Μονο φροντισε να φορας πυριμαχο παντελονι.:rotflmao:
    Για λέγε για συμπεριφορά μηχανής στον άνεμο...

Εγώ σε περιπτώσεις δυσκολευόμουν να μείνω στη λωρίδα μου!! Όλο με πέταγε αριστερά. Μόνο με το σώμα την έφερνα.

Λες η ιστορία για το Φιατάκι που το πέταξε ο άνεμος αριστερά να'ναι αληθινή?

Πστμ, τα ψιλοχρειάστηκα σήμερα...

XR
    XTR
    XJR

Για λέγε για συμπεριφορά μηχανής στον άνεμο...

Εγώ σε περιπτώσεις δυσκολευόμουν να μείνω στη λωρίδα μου!! Όλο με πέταγε αριστερά. Μόνο με το σώμα την έφερνα.

Λες η ιστορία για το Φιατάκι που το πέταξε ο άνεμος αριστερά να'ναι αληθινή?

Πστμ, τα ψιλοχρειάστηκα σήμερα...
    Mιλαω παντα για 80-85 χλμ την ωρα.

Τιμονι αψογο, με κουναγε βεβαια αλλα οχι σε σημειο να μου αλαξει λωριδα, και υποψιν μιας και μιλαμε για το ιδιο σημειο μετα εκοψε λιγο ο αερας.

Ομως δεν παυει να ειναι επικινδυνο σημειο.Οποτε οποιος περναει απο Αττικη οδο στην μαυρη ωρα ΜΕΓΑΛΗ προσοχη.

Η δεν σταματας σε πολλα φαναρια η εισαι πιο κ@υλωμενος η εισαι πιο αντρας απο εμενα

.
    Ο δείκτης βενζίνης μ@λακίζεται.Στην τελευταία γραμμή στο display,το ντεπόζιτο έχει αλλά 10 λίτρα περίπου καύσιμο, δηλ. σχεδόν το μισό.
    Λοιπόν .......
    According to the manual, page 3 – 12, όταν αρχίσει να αναβοσβήνει ο δείκτης βενζίνης , τελευταία μπάρα, τότε απομένουν 6,7 λίτρα , οπότε με προσεκτική οδήγηση έχεις ακόμη 120-140 Χλμ.
    Άρα ο δείκτης βενζίνης δεν μ@λακίζεται....απλά η ΥΑΜΑΗΑ ήταν συντηρητική στο σχεδιασμό.

Λοιπόν .......
    According to the manual, page 3 – 12, όταν αρχίσει να αναβοσβήνει ο δείκτης βενζίνης , τελευταία μπάρα, τότε απομένουν 6,7 λίτρα , οπότε με προσεκτική οδήγηση έχεις ακόμη 120-140 Χλμ.
    Άρα ο δείκτης βενζίνης δεν μ@λακίζεται....απλά η ΥΑΜΑΗΑ ήταν συντηρητική στο σχεδιασμό.
    Εγω σημερα γεμισα 16 λιτρα βενζινη ο δεικτης ηταν στην τελευταια μπαρα αλλα δεν αναβοσβηνε.

Λοιπόν .......
    Σωστός ο παίχτης! Έτσι και στο XTR, όταν ανάψει το λαμπάκι βενζίνης έχεις το 1/3 άρα 5 λίτρα βενζίνη, άρα γύρω στα 80-90χλμ με προσοχή.

Για adventure μηχανάκι χρειάζεται λίγη παραπάνω ειδοποίηση απ' ότι π.χ. ένα στριτ!

Δε λέει να μείνεις σε καμιά βουνοκορφή!

XR
    XTR
    XJR

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3