Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
@ολους τους αλλους που αν κερδισουνε οι ομαδες τους ειναι θεοι και αμα χασουνε τους φταινε μεχρι και οι πετσετες που σκουπιζονται οι παικτες
μαγκες αμα νομιζατε οτι θα τα κανατε καλυτερα γιατι δεν πατε εσεις να κοουτσαρετε,παιξετε,μανατζαρετε και εν παση περιπτωση το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να κρινετε απο δω μεσα???
-ο γιαννακης δε σας αρεσει αλλα ητανε θεος οταν εριχνε τη 100σταρα στους αμερικανους.
-οι αμερικανοι ηταν για τα μπαζα γιατι λεει ειχανε πολλα αστερια (καλα μιλαμε ειστε για γελια.ενω η ομαδουλα του 92 δεν ειχε αστερια...λαστιχο το κανατε)!!!
-μετα ο γιαννακης δεν ητανε λεει καλος και να φυγει επειδη στον τελικο εχασε απο την ισπανια.
-μετα ο γιαννακης δεν ητανε καλος γιατι λεει πηγε στον ολυμπιακο (εχω ρεψει απο το γελιο)
-μετα ο γιαννακης λεει δεν ητανε ουτε καλος παικτης (αλλα βλεπεις το αλτσχαιμερ κανει μερικους να ξεχνανε το συνθημα ''με τον γκαλη,το γιαννακη τον φιλλιπου και τ' αλλα παιδια'' που τραγουδουσανε το 87.βεβαια τον φιλλιπου τον αλλαζανε με τον φασουλα, τον καμπουρη κλπ αλλα τον γιαννακη δεν τον αλλαζανε με το ρωμανιδη για παραδειγμα.γιατι αραγε???)
-μετα εχουνε ασχοληθει ολοι με τα παντα απο ψυχολογια,φυσικοθεραπευτικες τεχνικες σε μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες μεχρι προπονητικες τεχνικες,επιθετικες τεχνικες,αμυντικες τεχνικες και φυσικα δεν αντιλαμβανοντε οτι η μονη τεχνικη που θα μπορουσανε επι του πρακταιου να εφαρμοσουνε ειναι η τεχνικη ποινη.
-επισης εχουνε τετοια σΚεση με τον αθλητισμο που το λαθος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ και που αμα ηταν αυτοι ΟΛΑ καλα θα τα κανανε και παντα πρωταθλητες θα ητανε και δεν αμφιβαλω καθολου γι' αυτο αν το αθλημα λεγοτανε ανεβοκατεβασμα σωβρακου η κατι παρεμφερες...
-τελος τι ξερουνε και αυτοι οι ασχετοι στο μπασκετ αμερικανοι που ζητησανε τον σπανουλη στην αλλη ακρη του ατλαντικου...κρετινοι παιδι μου...πηρανε τον λουζερ εκει περα αλλα ειπαμε ασχετοι....
λοιπον γνωστες της βεσπας (και μονο αυτης) δεν μαζευετε λιγο τη γλωσιτσα σας που μου γινατε ολοι γεωργιου και να πατε να βουρτσισετε τα δοντακια σας γιατι στο πεκινο υπαρχουνε καποια παιδια που προσπαθουνε σε ολη τους τη ζωη να κανουνε κατι τοσο για τους εαυτους τους οσο και για να βγειτε εσεις και να πανυγηρισετε μια νικη τους και το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι 1 χειροκροτημα και ενα ευχαριστουμε????
αντε τζαμπα μαγκες !!!!!!!!
![]()
ΡΕ ΣΥ...........ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 87........????
Πόσο χρονών ήσουν τότε...??
Έβλεπες δηλαδή Γιαννάκη τό 80 φεύγα.........??
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.........δηλαδή σύνθημα άπό τούς Παοκτσήδες τό θυμάσαι...???
ΝΤΟΥ.......ΝΤΟΥ........ΝΤΟΥ........
ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ......Ο ΜΑΚΑΝΤΟΥ.........!!!!!!
Φίλιπς Μιλάνου,Τρέισερ κ.λ.π......
Τελικά........
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ..........ΒΕΣΠΑ....???
Έγώ πλακίτσα-πλακίτσα..........ότι λέω..........
Περίμενε τό χειμώνα νά άπολαύσεις.............ΔΡΑΚΟ........!!!!
Όσο γιά τά παιδιά τής Έθνικής δέ διαφωνούμε ,
άπλά άπό τήν τσατίλα σου δέν τό πρόσεξες.....
Τόπα πρίν άπό σένα..........αύτοί είναι μιά παρεούλα...........έκεί ίσως βοήθησε
λίγο καί ό δράκος σας......!!!!
ΑΛΛΑ..........μόνον έκεί.......
Είσαι λαοπλάνος καί άλλοιώνεις τά λόγια μου..........
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.................
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΑ...............
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ...............ΟΜΑΔΑ............!!!!!!!!!
Ήθελαν μιά μπαλλίτσα ό καθένας νά κάνει τίς Άμερικανιές του.........
γιαυτό καί τόν ρούφηξαν πολλές φορές.........
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ....???
Άντε κλείνω τώρα............
to be continued.........
Φιλάκια.........
πρέπει νά δώ καί τήν Άεκάρα μου μέ τή Γκρόνιγκεν....!!!
![]()