Σελίδα 32 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν καταλαβες τι ειπα....καλα εκανε και εκατσε κατω....αλλα οταν σου πετανε τοσα πραγματα και ιεναι δυο παιχτες σου και σε τραβανε να φυγεις.....και κανεις τον λιποθυμο....ειναι καραγκιοζιλικι
    δες το λιγο παλι καλυτερα
    ψαχνετε αν ο τζολε ειναι καραγκιοζης η οχι?

που εχει βαρεσει 10000000 πεναλντι στην καριερα του, τα 999999999 ειναι ΠΕΤΣΙΝΑ και καθε φορα που τα σκοραρει πανυγυριζει σαν να
    εκανε αθλο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν καταλαβες τι ειπα....καλα εκανε και εκατσε κατω....αλλα οταν σου πετανε τοσα πραγματα και ιεναι δυο παιχτες σου και σε τραβανε να φυγεις.....και κανεις τον λιποθυμο....ειναι καραγκιοζιλικι
    δες το λιγο παλι καλυτερα
    Ρε εγω καταλαβα τι ειπες......

Αλλα ειχε μπερδευτει στο τι θα κανει ο κακκος και το τραβηξε λιγο παραπανω.....

Κοκκινη..... Ηταν...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Κοκκινη..... Ηταν...???? [/B]
    Για μένα ήταν κόκκινη στον παίχτη του ΠΑΟΚ και κίτρινη στον Τζόρτζεβιτς γιατί σπρώχνει μακρυά από την μπάλα. Δεν προστατεύει την μπάλα, σπρώχνει τον παίχτη. (εξ ου και η φάπα)

Ρε εγω καταλαβα τι ειπες......

Αλλα ειχε μπερδευτει στο τι θα κανει ο κακκος και το τραβηξε λιγο παραπανω.....

Κοκκινη..... Ηταν...????
    κοκκινη ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ του απο την ομαδα του ΚΑΙ κιτρινη στον ζαγορακη γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που ο κονσεισαο κανει κατι τετοιο ΚΑΙ παραπομπη του εποπτη που εγινε μπροστα του και δεν ειδε τιποτα

Tωρα εγω γιατι τσεκαρωντας σε μονο την πρωτη χρονια σε βγαζω -4 βαθμους λαθος...????

Παμε λοιπον...... 97-98

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

1997/98
    Ολυμπιακός – Μοζίρ 5-0(Νινιάδης 59’, Γκόγκιτς 63’, 67’,Γεωργάτος 75’,
    Αλεξανδρής 83’) = 3

Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2(Ανατολάκης 9,Νινιάδης 54’) = 1

Ολυμπιακός – Πόρτο 1-0(Γιαννακόπουλος 6’) = 3

Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 5-1(Οφορίκουε 69’) = 0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 5-1(Νταμπίζας 19’)=0

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 = 1

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-1(Γεωργάτος 25’) = 0

Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 2-2(Μαυρογενίδης 48’,Τζόρτζεβιτς 88’) = 1

Συνολο 9 βαθμους... Αν ειμαι καπου λαθος με διορθωνεις.....

Αν εισαι εσυ ... Πιστευω θα ανακαλεσεις.........

ειπαμε....οι βαθμοι πριν τους ομιλους δεν μετρανε....γιατι αν βαλουμε και τους μπονους βαθμους προκρισης στον επομενο γυρο η στο Uefacup αστο καλυτερα....και βεβαια ως διορισμενος πρωταθλητης ξεκινας με τους ιδιους βαθμους με καποιον που μπαινει στους ομιλους....

υ.γ. προκριματικα εχεις παιξει 3 φορες συολικα σε 12 παρουσιες....οσες και ο Παο σε 7....και αποκληστικες στην μια ενω ο Παο ποτε...μειλαμε απο την στιγμη της παντοδυναμια σας και μετα....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Το αν δικαιουμε να μιλαω το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.....

Εμεις αυριο δεν θα θυμομαστε τιποτα.... Εσεις κλαιτε ακομα μετα απο τοσα χρονια......

( Και τα τουμπεκι να τα λες στις μπαλαρινες σου....)

Να σου απαντήσω ΌΠΩΣ απάντησες παλιότερα όταν κάποιος (θυμάσαι;;; ) από τους "δικούς" σας με τσαντησε ελαφρά και το είπα ...........

Είχες πει, ότι το καημένο το παιδί, μίλαγε όχι για μένα ............. αλλά ΓΕΝΙΚΑ και να μην τα παίρνω προσωπικά !!!

Ε βρε STOYBI ............... και εγώ ΓΕΝΙΚΑ μιλούσα !!!

Σου άρεσε ο τρόπος ;;;

ΚΑΙ κάτι ακόμα .............. ακόμα δεν σας έχω δει να "μαζεύετε" κάποιους δικούς σας που θέλουν μάζεμα ..............

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    σ ενα γηπεδο κολαση(χειροτερο κ απο τη Ριζουπολη γιατι εκει τοτε οι...καφριλες τελειωσαν οταν αρχισε το παιχνιδι .....
    Γιατρέ αν είδες ότι στη Ριζούπολη σταμάτησαν οι καφρίλες όταν άρχισε το παιχνίδι .................. μάλλον χρειάζεσαι ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ !!!

ενα τεραστιο τσιρκο ειναι ο γαυρος..

1ον) ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τον κοσμο με την διαιτησια της τεταρτης(αλλα και την γενικοτερη)
    2ον) φωναζει ολη την βδομαδα εισαγγελεις και γω δεν ξερω τι αλλο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να το παιξει Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    3ον) Πριν τον αγωνα ο κλασσικος κλαψομουνης θεωδοριδης να κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς δηλωσεις..
    4ον) ο τζολε να πεφτει κατω σαν πουστρα, πεφτει αντικειμενο και χτυπαει την μπαλα(οχι το χερι του) και αυτος ξαπλωνει ολος κατω..
    ο καραφλας εχει ξεπουληθει τοσο στον κοκκαλη, που προτιμαει να το ανοιξει το κεφαλι του για να τιμωρηθει ο μπαοκ απο το να φυγει και να σωθει

περιοδευον θιασος..

Οποιος πιστευει οτι ο Μενδρινος αποβληθηκε για τα ματια του κοσμου να το δηλωσει
    ΕΓΩ:rotflmao:

Οχι οτι δεν ηταν καρτες, ΑΠΛΑ δεν ηταν απο τις καρτες που παιρνει ο γαυρος, ηταν απο τις αλλες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ειπαμε....οι βαθμοι πριν τους ομιλους δεν μετρανε....γιατι αν βαλουμε και τους μπονους βαθμους προκρισης στον επομενο γυρο η στο Uefacup αστο καλυτερα....και βεβαια ως διορισμενος πρωταθλητης ξεκινας με τους ιδιους βαθμους με καποιον που μπαινει στους ομιλους....

υ.γ. προκριματικα εχεις παιξει 3 φορες συολικα σε 12 παρουσιες....οσες και ο Παο σε 7....και αποκληστικες στην μια ενω ο Παο ποτε...μειλαμε απο την στιγμη της παντοδυναμια σας και μετα....
    Βεβαια.... Γιατι να βαλουμε τα αλλα παιχνιδια....

Οταν το 98- 99 απο τους μολις 12 βαθμους που αναφερεις απογειωνετε στους 23...

( Καπου χαλαει η μαγια...)

( Ρε αυτοι οι διπλοι ομιλοι.... Τι μου θυμιζουν..??? )

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οπως εστρωσε θα κοιμηθεις

Οταν σκορπιζεις ανεμους μαζευεις θυελλες

μου αρεσει που απορουν οι γαυροι με την σταση των παοκτσ(ζ)ηδων...και λιγα εκαναν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Να σου απαντήσω ΌΠΩΣ απάντησες παλιότερα όταν κάποιος (θυμάσαι;;; ) από τους "δικούς" σας με τσαντησε ελαφρά και το είπα ...........

Είχες πει, ότι το καημένο το παιδί, μίλαγε όχι για μένα ............. αλλά ΓΕΝΙΚΑ και να μην τα παίρνω προσωπικά !!!

Ε βρε STOYBI ............... και εγώ ΓΕΝΙΚΑ μιλούσα !!!

Σου άρεσε ο τρόπος ;;;

ΚΑΙ κάτι ακόμα .............. ακόμα δεν σας έχω δει να "μαζεύετε" κάποιους δικούς σας που θέλουν μάζεμα ..............
    Δεν εχω προβλημα με τον τροπο σου.........

( Αναλογα με αυτον... Θα ειναι και οτροπος του απεναντι σου......)

Κατα τα αλλα......

Και εγω γενικα μιλουσα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

1ον) ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τον κοσμο με την διαιτησια της τεταρτης(αλλα και την γενικοτερη)
    ok πες μας ποια ήταν τα λάθη της διαιτησίας της τετάρτης?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οπως εστρωσε θα κοιμηθεις

Οταν σκορπιζεις ανεμους μαζευεις θυελλες

μου αρεσει που απορουν οι γαυροι με την σταση των παοκτσ(ζ)ηδων...και λιγα εκαναν...
    Γιατι πρπει να απορησουν οι οποιοδηποτε γαυροι........

Ποσα χρονια τωρα στην τουμπα.....

Εχουν πληρωσει την αξια δυο παιχτων...... Σε σωληνες και μπαταριες.....

Χαλαρωστε.....

Ειρηνη ημην......

Βεβαια.... Γιατι να βαλουμε τα αλλα παιχνιδια....

Οταν το 98- 99 απο τους μολις 12 βαθμους που αναφερεις απογειωνετε στους 23...

( Καπου χαλαει η μαγια...)

( Ρε αυτοι οι διπλοι ομιλοι.... Τι μου θυμιζουν..??? )
    κατσε ρε μαστορα....που χαλαει η μαγια???? αν εισαι εσυ δε μπορεις να περασεις στον δευτερο γυρο σου φταει ο βαζελος???η οτι επαιρνες τα πρωταθληματακια με σπρωξιμο και εξω σε σπρωχνανε με τον τοιχο κοντρα???

εξαλλου μειλαμε για βαθμους που εχεις μαζεψει....με ιδιες συνθηκες και για τους 2...απο ομιλους και μετα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ok πες μας ποια ήταν τα λάθη της διαιτησίας της τετάρτης?

πλακα κανεις!!

μολις χτες καταφεραμε να σταματησουμε το κραξιμο για το κυπελλο..

κοιτα τις προηγουμενες 4-5 σελιδες..
    αν δεν καταλαβεις ξανα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων