Σελίδα 32 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132333435363742 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

1) Με τι υλικό ξεσκονίζετε/καθαρίζετε το ντεπόζιτο!?
    Με το παραμικρό κάνει γρατσουνιές!

2) Έχει κανείς φωτογραφία με φορεμένο bagster σε μαύρη naked?
    Θέλω να πάρω για να κουμπώνω καμιά τσάντα επάνω, αλλά απο την άλλη υπάρχουν και οι τσάντες με μαγνητικές βάσεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_phantom_boy
    1) Με τι υλικό ξεσκονίζετε/καθαρίζετε το ντεπόζιτο!?
    Με το παραμικρό κάνει γρατσουνιές!

2) Έχει κανείς φωτογραφία με φορεμένο bagster σε μαύρη naked?
    Θέλω να πάρω για να κουμπώνω καμιά τσάντα επάνω, αλλά απο την άλλη υπάρχουν και οι τσάντες με μαγνητικές βάσεις!
    Πανάκι και νεράκι! Όντος, πρέπει να την ψάξουμε γιατί παίζουν άπειρες δαχτυλιές στο ντεπόζιτο και σπάει νεύρα..

Όσο για tank bag, εγώ επέλεξα μαγνητικό της KAPPA 25 λίτρων. Κουμπώνει μια χαρά πάνω στο Diversion F, είναι απόλυτα σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες (μέχρι και 212 που έχω δει) αλλα και σε στροφιλίκια που "ξύνεις". Ποιό οικονομικό και προσωπικά ποιό έυχρηστο απο Bagster. Λίγο προσοχή μόνο στο πώς το κουμπώνεις πάνω, καθώς οι μαγνήτες είναι αρκετά δυνατοί και δεν θα ήθελες περιττές γρατσουνιές.

Edit : Περισσότερα της KAPPA θα βρείς εδώ - http://www.kappamoto.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
    thanks mate

καλή μου φαίνεται, είχα μία ανησυχία μην ασχημαίνει με μεγαλύτερη ζελατίνα αλλά δεν φαίνεται άσχημα τελικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    thanks mate

καλή μου φαίνεται, είχα μία ανησυχία μην ασχημαίνει με μεγαλύτερη ζελατίνα αλλά δεν φαίνεται άσχημα τελικά
    δεν αλαζει πολυ το LOOK ασε που ειναι και πολυ φθηνη. την πηρα 72 ευρω.και την δοκιμασα και κανει καλη δουλεια. στα 170 δεν καταλαβαινεις τιποτα.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Ρε παιδιά τι γίνεται με τις βενζίνες τώρα τελευταία.. Πώς είναι δυνατόν να είμουν για πάνω απο 15 χιλιόμετρα με αναμένο το λαμπάκι της ρεζέρβας, να γέμισα για ΔΕΚΑ ευρώ και τώρα δείχνει full παρα μία μπάρα! Με ΔΕΚΑ ευρώ, ενώ απ'οτι ξέρουμε το ντεπόζιτο του είναι 17άρι!
    Γιατί μου μυρίζει απίστευτη νοθεία στην βενζίνη ειδικά το τελευταίο διάστημα.. ?

Προσέχετε τα βενζινάδικα που γεμίζετε!!!
    Το ποιο φθηνό βενζινάδικο, πολλές φορές σημαίνει και το πιο... "νερουλό"... ;-)

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
    Ρε παιδιά τι γίνεται με τις βενζίνες τώρα τελευταία.. Πώς είναι δυνατόν να είμουν για πάνω απο 15 χιλιόμετρα με αναμένο το λαμπάκι της ρεζέρβας, να γέμισα για ΔΕΚΑ ευρώ και τώρα δείχνει full παρα μία μπάρα! Με ΔΕΚΑ ευρώ, ενώ απ'οτι ξέρουμε το ντεπόζιτο του είναι 17άρι!
    Γιατί μου μυρίζει απίστευτη νοθεία στην βενζίνη ειδικά το τελευταίο διάστημα.. ?
    Άρα σου λέει 5 παύλες, από μηδεν που είχες πριν. Άρα 4 γεμάτες. Η 5η θα πέσει σύντομα. Θα είναι ζεστή τώρα και θα γράφει 5. Γενικά ο μετρητής με είχε μπερδέψει κι εμένα στην αρχή.
    Η ρεζέρβα χωράει 3,2 λίτρα. Έκαψες 15 χλμ με χαλαρή οδήγηση = 1 λίτρο το πολύ. Άρα έμειναν 2,2.
    Έβαλες περίπου 7 λίτρα, άρα έχεις πάνω από 9 λίτρα μέσα. Είσαι λίγο πιο πάνω από τη μέση δηλαδη. (Τυχαίο; Δεν νομίζω... ) Άρα να γιατί έχεις 4 full παύλες. (η 6 παύλα σε μένα αργεί πολύ να πέσει όταν έχεις fullάρει τη μηχανή)
    Άρα μάλλον δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το συγκεκριμένο γέμισμα! Αλλά γενικά πρέπει να προσέχουμε από που βάζουμε. Εγώ συνήθως βάζω από 1 με 2 το πολύ διαφορετικά βενζινάδικα οπότε θα ξέρω ποιόν να βρίσω αν μου βάλουν νερό

Αρχικά δημιουργήθηκε από rgman
    Άρα σου λέει 5 παύλες, από μηδεν που είχες πριν. Άρα 4 γεμάτες. Η 5η θα πέσει σύντομα. Θα είναι ζεστή τώρα και θα γράφει 5. Γενικά ο μετρητής με είχε μπερδέψει κι εμένα στην αρχή.
    Η ρεζέρβα χωράει 3,2 λίτρα. Έκαψες 15 χλμ με χαλαρή οδήγηση = 1 λίτρο το πολύ. Άρα έμειναν 2,2.
    Έβαλες περίπου 7 λίτρα, άρα έχεις πάνω από 9 λίτρα μέσα. Είσαι λίγο πιο πάνω από τη μέση δηλαδη. (Τυχαίο; Δεν νομίζω... ) Άρα να γιατί έχεις 4 full παύλες. (η 6 παύλα σε μένα αργεί πολύ να πέσει όταν έχεις fullάρει τη μηχανή)
    Άρα μάλλον δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το συγκεκριμένο γέμισμα! Αλλά γενικά πρέπει να προσέχουμε από που βάζουμε. Εγώ συνήθως βάζω από 1 με 2 το πολύ διαφορετικά βενζινάδικα οπότε θα ξέρω ποιόν να βρίσω αν μου βάλουν νερό
    Αυτό το σενάριο μου ακούγετε σωστό! Αρκεί η 5η παύλα να πέσει σύντομα..

rgman !

Ευκαιρία Δοθείσης θα σας παρουσιάσω το μωρό μου μετά από το μπανάκι που του έκανα. 5 φώτος θα βάλω μην καταχραστώ και το χώρο του forum

1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	85,8 KB 
ID:	202430

μα δεν είναι κουκλί???

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	575 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	202431

και 5η και τελευταία

Όνομα:	5.jpg 
Προβολές:	587 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	202434

Πραγματικά πανέμορφο το μηχανάκι σου. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω σε μερικούς μήνες θα ήθελα να σε ρωτήσω από τα έξοδα συντήρησης πος τα πάει; Είναι σε λογικά πλαίσια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από EvilEyes
    Πραγματικά πανέμορφο το μηχανάκι σου. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω σε μερικούς μήνες θα ήθελα να σε ρωτήσω από τα έξοδα συντήρησης πος τα πάει; Είναι σε λογικά πλαίσια;
    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και καλώς όρισες και στο forum

Γενικά είναι οικονομικό μηχανάκι που τα κάνει όλα, μεγάλο service που να περιλαμβάνει κάτι διαφορετικό από λάδια και φίλτρο λαδιού δεν έχω κάνει ακόμα για να σου πω πόσο ακριβό είναι, επίσης το πόσο θα κοστίσει το service εξαρτάται από τον μάστορα που θα το πας. Από προβλήματα μέχρι τώρα (εδώ και 1 χρόνο δηλαδή) δεν έχει βγάλει το παραμικρό αλλά αυτό είναι και ένας λόγος που το διάλεξα, ΥΑΜΑΗΑ και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από αξιοπιστία.

το μηχανάκι είναι άψογο, το μόνο άσχημο που έχει πάνω του είναι το ψαλίδι και αυτό για λόγους αισθητικής, μια χαρά κάνει την δουλειά του κατά τα άλλα

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2