Σελίδα 32 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    .Γύρνα στην Ελλάδα να συμμετέχεις στη λαϊκή πάλη απέναντι στον καπιταλισμό.στις σημερινές συνθήκες, χωρίς να αλλάξει ο πολιτικός συσχετισμός, η διάταξη των δυνάμεων, χωρίς να ανατραπεί αυτή η πολιτική των καπιταλιστικών κερδών, της ασυδοσίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών, η πολιτική της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, αν αυτή δε συναντήσει εναντίωση, αντίσταση και δε γνωρίσει ήττες από το λαϊκό κίνημα και δεν ανατραπεί στην πορεία δεν υπάρχουν πρακτικές και εφικτές λύσεις που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την χώρα στην όμορφη
    φιλε , κατι τετοιο εχει υποσχεθει ο.... Γ.Α.Π.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    φιλε , κατι τετοιο εχει υποσχεθει ο.... Γ.Α.Π.

Ναι μόνο που ο ΓΑΠ έχει και πρόγραμμα για το πώς θα τα κάνει,δεν τα λέει έτσι για να τα πει.Τώρα,αν καταφέρει και αν τον αφήσουν να τα κάνει είναι άλλο θέμα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Πολλα ειπε ο ΓΑΠ αλλα δεν τον βλεπω....Ειδικα οταν οι πρωτοι που πανηγυρισαν την εκλογη του ειναι ο ΣΕΒ και τα ΜΜΕ του Μπομπολα και λοιπων....

ΥΓ Και το κακο για το ΠΑΣΟΚ ειναι οτι δεν εχει την δικαιολογια της οριακης πλειοψηφιας στην Βουλη...Ο ΓΑΠ εχει ολες τις προυποθεσεις να κυβερνησει οπως θελει,οποτε αν τα κανει σοσιαλιστικη σαλατα τα πραγματα θα αγριεψουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πολλα ειπε ο ΓΑΠ αλλα δεν τον βλεπω

Φιλαράκι αισιόδοξος,αισιόδοξος; :rotflmao: :rotflmao:

Βρε σταματήστε την γκρίνια να δούμε τί θα κάνει.100 μέρες ζήτησε ο άνθρωπος,δεν ζήτησε μια τετραετία.Αν δεν κάνει αυτά που είπε τον κράζω κι εγώ μαζί σας
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μα τι λες....Εγω αναπνεω 4 μερες τωρα τον σοσιαλιστικο αερα της αλλαγης και νιωθω αλλος ανθρωπος

ΥΓ Σε κουβεντα με κολλητο μου πασοκο του ειπα οτι αμα κανει ο ΓΑΠ τα μισα απο οσα ειπε δεν εχω κανενα λογο να μην τον ψηφισω....

Ρισκαρω την επομενη ψηφο μου....

Εκ του ασφαλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μα τι λες....Εγω αναπνεω 4 μερες τωρα τον σοσιαλιστικο αερα της αλλαγης και νιωθω αλλος ανθρωπος

ΥΓ Σε κουβεντα με κολλητο μου πασοκο του ειπα οτι αμα κανει ο ΓΑΠ τα μισα απο οσα ειπε δεν εχω κανενα λογο να μην τον ψηφισω....

Ρισκαρω την επομενη ψηφο μου....

Εκ του ασφαλους

Έχεις παρατηρήσει ότι από τότε που βγήκε το ΠΑΣΟΚ έχει συνέχεια ήλιο και καλές μέρες;Νομίζεις είναι τυχαίο; Ε;;; :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Φίλε Terens ,

Νομίζω ότι το φορουμ δεν είναι το καλύτερο μέρος για να εκφράσουμε τις Ταξικές διαφορές μας , μιας και ΔΕΝ ξέρουμε σε πια τάξη ανήκει ο άλλος.

Οι ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ είναι πάντως υπαρκτές (αιώνες τώρα) και πηγή πολλών κακών.

Επίσης , νομίζω ότι είναι άδικο να κατηγορούμε κάποιον ότι προσβάλει την σημερινή αριστερά , από την στιγμή που η ίδια η σημερινή αριστερά έχει ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων ανθρώπων που την πίστεψαν…

Πάντα φιλικά ….

H OΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ......

άνθρώπους πού περιέγραψες.....
    Δέν μπορεί όμως μέ τόσο έλαφριά καρδιά ό κάθε Παριζιάνος,δέν δικαιούται
    άν θές νά είρωνεύεται καί νά μιλά άπαξιωτικά γιά μιά παράταξη πού παρά
    τό όπως είπες πρόδωσε πολλές φορές τούς άγώνες τών άπλών ίδεολόγων
    ύπερασπιστών τού δικαίου καί τού όνείρου γιά μιά καλύτερη ζωή.............
    ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.........ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.....!!!

Στό κάτω - κάτω άς τήν κρίνουμε έμείς πού νοιώσαμε τή βία στήν
    ψυχή μας καί στό σώμα μας........
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ....!!!

Όποιος σπουδάζει στο Παρίσι είναι Παριζιάνος,μάλιστα,το ακούσαμε και αυτό...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Ρε Terens συγνωμη που θα το πω, αλλα εχεις γερασει πριν απο την ωρα σου και δεν αναφερομαι στην ηλικια, αλλα στο τροπο σκεψης...

υ.γ. το να τη λες στον ανθρωπο επειδη σπουδαζει στο Παρισι και επειδη ειναι μικροτερος σου δεν σε τιμα καθολου, ξεκολα το μυαλο σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε Terens συγνωμη που θα το πω, αλλα εχεις γερασει πριν απο την ωρα σου και δεν αναφερομαι στην ηλικια, αλλα στο τροπο σκεψης...

υ.γ. το να τη λες στον ανθρωπο επειδη σπουδαζει στο Παρισι και επειδη ειναι μικροτερος σου δεν σε τιμα καθολου, ξεκολα το μυαλο σου!

Μα ο Terens δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του,εκφράζει τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις της Αριστεράς (μιλάω για το ΚΚΕ και όχι για όλα τα κόμματα της αριστεράς).Είναι και μιας κάποιας ηλικίας οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει μυαλά τώρα,απλά μπορεί ίσως να γίνει πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Σπουδάζεις στο Παρίσι;Υπηρετείς το μεγάλο κεφάλαιο και ενδυναμώνεις τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό.Γύρνα στην Ελλάδα να συμμετέχεις στη λαϊκή πάλη απέναντι στον καπιταλισμό.στις σημερινές συνθήκες, χωρίς να αλλάξει ο πολιτικός συσχετισμός, η διάταξη των δυνάμεων, χωρίς να ανατραπεί αυτή η πολιτική των καπιταλιστικών κερδών, της ασυδοσίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών, η πολιτική της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, αν αυτή δε συναντήσει εναντίωση, αντίσταση και δε γνωρίσει ήττες από το λαϊκό κίνημα και δεν ανατραπεί στην πορεία δεν υπάρχουν πρακτικές και εφικτές λύσεις που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την χώρα στην όμορφη κατάσταση που επικρατούσε στη Ρωσία την ψυχροπολεμική περίοδο ή την καταπληκτική κατάσταση που επικρατούσε στη Ρουμανία επί Τσαουσέσκου

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Κ.Κ.Ε...........

Πάντα άριστερά..........όμως, γιά καλύτερη παιδεία,ύγεία,καλύτερη δημόσια διοίκηση χωρίς
    ρεμούλες τύπου Ζίμενς, Βατοπεδίου ,είδικών δικαστηρίων πρωθυπουργών κ.λ.π.....

Εσύ θά μάς πείς τί ψηφίζεις ή ντρέπεσαι...??
    Γιατί γιά νά κάνει κανείς πολιτική κουβέντα πρέπει νά μάς πεί καί πού βρίσκεται.
    Τό νά σχολιάζεις συνέχεια καλό είναι άλλά θέλει καί λίγο κάκκαλα νά μάς πείς
    πού βρίσκεσαι....!!
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ........??
    ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Κ.Κ.Ε...........

Πάντα άριστερά..........όμως, γιά καλύτερη παιδεία,ύγεία,καλύτερη δημόσια διοίκηση χωρίς
    ρεμούλες τύπου Ζίμενς, Βατοπεδίου ,είδικών δικαστηρίων πρωθυπουργών κ.λ.π.....

Εσύ θά μάς πείς τί ψηφίζεις ή ντρέπεσαι...??
    Γιατί γιά νά κάνει κανείς πολιτική κουβέντα πρέπει νά μάς πεί καί πού βρίσκεται.
    Τό νά σχολιάζεις συνέχεια καλό είναι άλλά θέλει καί λίγο κάκκαλα νά μάς πείς
    πού βρίσκεσαι....!!
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ........??
    ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....!!!

Το έχω πει ήδη από τα πρώτα πρώτα Posts,ψήφισα ΠΑΣΟΚ,όχι γιατί είμαι κομματόσκυλο αλλά γιατί πιστεύω πως ο Παπανδρέου είναι ο μόνος πολιτικός αυτή την στιγμή που έχει όλη την διάθεση και το υπόβαθρο να κάνει τις ριζοσπαστικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα

Όσο για την αριστερά επέτρεψε μου πριν σε προλάβω να σου πω ότι προέρχομαι απο μία οικογένεια που έβγαλε τον Καπετάν-Γεροκλή, καπετάνιο του αντάρτικου στον εμφύλιο και μια οικογένεια που φεύγοντας απο τον Πόντο γνωρίζοντας τον διωγμό από τους Τούρκους πήγε στη Ρωσσία όπου γνώρισε την εξορία στην Σιβηρία από τον Στάλιν
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Η ένσταση μου είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε με ποιον μιλάμε εδώ στο φόρουμ και ΔΕΝ ξέρουμε τι θυσίες και αγώνες μπορεί να έχει κάνει αυτός και οι οικογένεια του για να πάρει μια καλύτερη μόρφωση.

Όσο αφορά αυτούς που κρίνουν (καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα) την αριστερά , είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα την κατηγορήσει για μη έντιμη..
    Επειδή ακριβώς , είναι από τα ποιο έντιμα κομμάτια της πολιτικής σκηνής , ΟΛΟΙ την κατηγορούν για την ΧΡΟΝΙΑ ανικανότητα να διαδραματίσει ένα ΙΣΧΥΡΟ ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου…

… μιλώ με ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ για την αριστερά και νομίζω ότι καταλαβαίνεις τον λόγο…..

Η ένσταση μου είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε με ποιον μιλάμε εδώ στο φόρουμ και ΔΕΝ ξέρουμε τι θυσίες και αγώνες μπορεί να έχει κάνει αυτός και οι οικογένεια του για να πάρει μια καλύτερη μόρφωση.

Όσο αφορά αυτούς που κρίνουν (καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα) την αριστερά , είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα την κατηγορήσει για μη έντιμη..
    Επειδή ακριβώς , είναι από τα ποιο έντιμα κομμάτια της πολιτικής σκηνής , ΟΛΟΙ την κατηγορούν για την ΧΡΟΝΙΑ ανικανότητα να διαδραματίσει ένα ΙΣΧΥΡΟ ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου…

Μα φυσικά και είναι τα πιο έντιμα κόμματα,δεν διαφωνεί νομίζω κανείς σε αυτό.Δεν τους έχουμε δει όμως στην εξουσία,όταν κάποιος είναι αντιπολίτευση δεν έχει εξουσία να κάνει βρωμιές οπότε λογικά παραμένει έντιμος.Η εξουσία είναι αυτή που διαφθείρει,όχι το καταστατικό του κόμματος και η ιδεολογία που κουβαλάει.Απλά θεωρώ πως ορισμένες ιδέες της αριστεράς είναι πλέον ξεπερασμένες και αν εφαρμόζοταν θα έθεταν την χώρα στο περιθώριο.Π.χ (έξοδος από το ΝΑΤΟ,από την νομισματική ένωση κτλ...).Αν επανεξετάσει κάποιες θέσεις της αναμφίβολα θα ανέβει πολύ στα μάτια μου αλλά και στα μάτια όλων όσων ψηφίζουμε κάτι διαφορετικό
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ίσως έχει παραμείνει τίμια απλά και μόνο επειδή ακριβώς ποτέ δεν κυβέρνησε ..........
    Η πολυδιάσπασή της δε ......... καθένας με το καπετανάτο του ........ δείχνει ότι αν κυβερνήσει ......... θα πάψει να είναι καθαρή !!!
    Η εξουσία ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ !!!

Μην με χαρακτηρίσει κανείς για δεξιό ή πασόκο .......... θα είναι οικτρό λάθος ...........

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 18:55
  4. Απαντήσεις: 6