κριμα για τον Μάρτιν. Άξιζε 100% το factory bike
Φοβάμαι οτι απο εδώ και πέρα θα δούμε το μηχανάκι του ξαφνικά να πηγαίνει πιο αργά
Όλα σωστά όσα είπατε. Απλά νομίζω ότι χρονικά έφαγε πρώτα άκυρο από την παράγκα της duc ο Μάρτιν. Μετά τα συμφωνησανε με τον αχωνευτο τον Aleis που θα τον παραιτουσανε έτσι κι αλλιώς, έκανε κ αυτός το κομμάτι του αποχαιρέτησε τον κόσμο και όλα καλά.
Όσο παρακολουθώ GP εντατικά (περίπου 7-8 χρόνια), φέτος είναι από τα μεγαλύτερα ανακατέματα τράπουλας.
Πολύ αναμπουμπούλα, πολύ χαμός....
Να δούμε αν θα είναι για το τίποτα ή του χρόνου θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα.
Τόσες αλλαγές και ακόμα 15 θέσεις αναμένουν για συμβόλαιο.
ΥΓ. Επίσης περιμένουμε να δούμε αν μία απο τις Pramac και VR46 αποχωρήσει από Ducati και πάει Yamaha.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Ανακάτεμα θα έχουμε σίγουρα αλλά έχω την αίσθηση πως ο μόνος κερδισμένος από τις άλλαγες θα είναι ο Μαρκ που θα πάει σε φακτορι Ντουκατι. Και δυστυχώς έχω την αίσθηση πως θα παίζει μπάλα μόνος του όπως τα καλά του χρόνια με το χοντα.
Τουλαχιστον μέχρι να αλλάξουν οι κανονισμοί αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω να αλλάξουν και πολλά μετά.
Το κτμ του ακοστα φαίνεται πως έχει ταβάνι και το απριλια του Μάρτιν θα κάνει το μπαμ σε κάποιες πίστες αλλά γενικά θα παίζει 4-6.
Μακαρι να βγω ψεύτης αλλά αυτή είναι η εικόνα προς παρόν.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Εγω θελω να δω Μιρ στην Yamaha.
Να φυγει απο το ρδελο το Honda.
Εδω ολοκληρος ΜΜης το παρατησε και του εδωσε τοσα παγκοσμια...
Πηγε η qφαλα στο καλυτερο μοτο παλι...
Για τον Μαρτιν ουτε κρυο ουτε ζεστη...μου ειναι και καπως αντιπαθης οποτε ας κατσε με τον Μαβερικ στην Απριλια.![]()
Ride(s) the wind of change...
συμφωνώ σε όλα εκτός απο την σίγουρη πρωτοκαθεδρία του ΜΜ. Ο Peco είναι οδηγάρα και μπορεί να μην είναι exciting σαν χαρακτήρας και δεν έχει πολλούς fan, αλλά αν έχει το ίδιο μηχανάκι με τον ΜΜ πάντα θα έιναι ένα σκαλί καλύτερος απο ΜΜ. Είναι και θέμα ηλικίας. Και ο Ρόσσι ήταν ο μεγαλύτερος όλων αλλά όταν γέρασε απλά δεν μπορούσε.
νομίζω ανακοινώθηκε οτι o Bastia παει Gas Gas
Αν ο πεκος κερδίσει τον Μαρκ με ίδιο μηχανάκι θα κλείσει πολλά στόματα μαζί και το δικό μου.
Καλά τα λες για τον ροσσι αλλά ο Μαρκ ακόμα είναι 31.δεν έχει γεράσει ακόμα προφανώς και για τον σύγχρονο αθλητισμο είναι πολύ καλή ηλικία. Ίσως η καλύτερη ισορροπία εμπειρίας με σωματικές αντοχές.αυτα βέβαια χωρίς τον παράγοντα τραυματισμους.
Είχαμε ξανακάνει την κουβέντα, το μόνο μηχανάκι που δείχνει να είναι κοντά στα ducati είναι το aprilia. Και οι οδηγοί τού δεν ήταν οι τοπ και στις άλλες ομάδες που ήταν.
Όχι οτι ο martin είναι αλλά νομίζω οτι μόνο εκεί εχει ελπίδες για διάκριση και θέλω να πιστεύω οτι είναι καλύτερος απο viniales και aleix . Θα πάει καλά και αν έχει τις δυνατότητες αναπτύσσει το μηχανάκι και βλέπει και πρωτιές.
Τωρα για MM ξαναλέω οτι δεν θα του χαριστεί κανείς. Αν μπορεί να καβαλήσει και να φύγει πρώτος και να εξαφανιστεί καλώς, αλλιώς σε προσπεράσματα χωσίματα και άλλα οι νέοι δεν θα του κάνουν το χατήρι.
LIVE FREEEEE!!!!!
O MΜης θα ειναι με το καλυτερο μοτο του grid...
Ο Ροσσης μεχρι το 2015 (36 ετων) ηταν να σηκωσει το 10ο αλλα μην αναλωθουμε γιατι ΔΕΝ το σηκωσε.
Μετεπειτα δεν ειχε ποτε το καλυτερο μοτο οπως τωρα ο ΜΜης.
Aν δεν το παρει με το καλυτερο μοτο του grid ο ΜΜης θα πρεπει να βουλωσει το δικο του στομα και οχι το δικο μας στο τελος.
Ride(s) the wind of change...
Ακριβώς,
Ο Μαρκ τώρα είναι "δεσμευμένος και υποχρεωμένος" να πάρει πρωτάθλημα.
Αν το πάρει το έκανε με το καλύτερο μηχανάκι οπότε χάνει λίγη αίγλη. Αν δεν το πάρει θα χάσει πολλούς πόντους που δεν τα κατάφερε με το καλύτερο μηχανάκι.
Νομίζω θα έχει πίεση του χρόνου.
Μετά από τους τραυματισμούς που πέρασε, 5 χειρουργεία στο ίδιο χέρι, και στα 32 του χρόνια άθλος θα είναι το πρωτάθλημα. Πλην Doohan δεν νομίζω να έχει καταφέρει κανείς κάτι αντίστοιχο.
Δεν νομίζω να είναι σωματικός εφικτό. Αν τα καταφέρει πραγματικά θα αναθεωρήσω για το ποιος είναι ο GOAT.
Παραμένω να ποντάρω σε Peco και φέτος (θα το "χαλάσουν" το μηχανάκι του Μάρτιν) και του χρόνου