Σας ειδα ρε εντουραδες πανω απο 10 να κατεβαινεται την ρεματια,Ειδα και εσενα με το ασημι ντουκα αλλα και εσενα με το ΚΤΜ να ανεβαινεις στον Καταρακτη μαζι με το φιλαρακι σου με το Μπλε Φειζερ
Ειχε Παγο ελπιζω να την ευχαριστηθηκατε την βολτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ειδα ρε εντουραδες πανω απο 10 να κατεβαινεται την ρεματια,Ειδα και εσενα με το ασημι ντουκα αλλα και εσενα με το ΚΤΜ να ανεβαινεις στον Καταρακτη μαζι με το φιλαρακι σου με το Μπλε Φειζερ
Ειχε Παγο ελπιζω να την ευχαριστηθηκατε την βολτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
1) οι μαλάκες στο δρόμο σχεδόν μονίμως τη γλιτώνουν
2) προσοχή: τα κουτιά ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΛΑΣ (είτε δουλεύουν είτε όχι). Τα έχουν για ομορφιά
3) όταν οι μοτό βγάζουν φλας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ
4) τα απροειδοποίητα μπουνίδια σε καθρέφτες και πόρτες μαζεύουν τους τσόγλανους, προσωρινά
5) τα γαμωφάναρα δεν δουλεύουν
6) τα γαμωφάναρα όταν δουλεύουν τα γράφουν όλοι στα παπάρια τους ( Κηφισίας!!!! )
προσοχή στους πεζούς, έχουν λαλίσει και διασχίζουν την Καβάλας αέρα πατέρα
κάθε μέρα τα βλέπω όλα
σε ειδα μωρη ΗΛΙΘΙΑ με το τζιπακι σου το μουρατο,φτανωντας στο λουτρακι(στον δρομο με τις 2 λωριδες +διαζωμα)να εισαι τερμα δεξια,να αναβεις φλας(αριστερο)και χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο να περνας 2 λωριδες και να στριβεις!!!ετσι,ερημι!!!εγω στα 20-25 μετρα,ευτυχως δεν ετρεχα,πλακωθηκα στα φρενα και εγειρα δεξια και περασα στο μετρο απο διπλα σου...τα καντηλια που ακουσες και απτους 3 μας θα κανουν μερες να σε αφησουν ησυχη....
σε ειδα fazeraki μου,να σηκωνεσαι σουζιτσα με ανοιγμα 1ης χωρις να το περιμενω...γουσταρα ομως!!!
σας ειδα και εσας μηχανοβιους(ιδιαιτερως με ss)στο λουτρακι,στην εθνικη κλπ κλπ και χαρηκα ρε παιδες!!λιγο το οτι ειχα καιρο να παω βολτα,λιγο οι πραγματικα πολλες μηχανες στο δρομο,σαν μικρο παιδακι νιωθω!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε ειδα να βγαινεις απο κοκκινο και να μπαινεις αναποδα στη Βουλιαγμενης, στην αριστερη, στο υψος της Παναγιτσας με το μαυρο σου γκολφ. Με ειδες μεσα απο το κρανος και σε ειδα κι εγω, με το τσαμπουκαλεμενο βλεμμα σου, ενω ερχοσουν καταπανω μου χωρις ουτε καν να κοψεις. Ειδα και τον κοσμο πισω μου να κορναρει πανικοβλητος. Ειδα και που το αφησες το αμαξι ομως βρε κ@ργιολη, για να μην κανεις γυρω το τετραγωνο. Στ'ορκιζομαι, θα σου κανω μια επισκεψη εντος ημερων. Στ'ορκιζομαι...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
σας βλεπω ρε ταριφες (9 στους 10) να πηγαινετε μονιμως "βολτα" με 30 σε δρομους που δε μπορουμε και να σας προσπερασουμε, με αποτελεσμα δρομος 200 μετρων να εχει 3-4 ταριφες με αποσταση 50 μετρων ο ενας απο τον αλλο... και πισω σας ουρα εμεις οι μαλακες!
Το τι καντηλια τρωτε ρε πστ μου και δεν ιδρωνει το αυτακι σας!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε είδα μ@λακισμένο με το παπί πρίν λίγη ώρα που έστριψες καρφί με το κωλόπαπό σου στην κατηφόρα και ενώ ήθελες να ανέβεις έσκασες ξαφνικά διαγώνια και παραλίγο να πέσεις πάνω μου...και επειδή η μ@λακία σου ήταν σε δυσθεώρητα ύψη, καβάλησες το πεζοδρόμιο επειδή θεώρησες ότι έπρεπε να σου κάνω χώρο να πας ανάποδα...
Σε είδα κι εσένα με το μπλε ΧΤ και το κράνος στον χέρι την ώρα που έβρεχε. Ελπίζω ο αγκώνας σου να έφτασε στεγνός και ζεστός σπίτι :a31:
Μ@λάκα, γ@μώ και σένα και την τυρόπιτά σου και το κινητό σου και το τιμόνι που κρατούσες με τα πόδια!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Όταν βλέπεις στην Αττική οδό, αναβάτη ο οποίος φοράει πλήρη στολή του ΕΚΑΒ με την επιγραφή "Διασώστης", στο κεφάλι μπαλακλάβα και μαύρο γυαλί, αλλά το κράνος στον αγκώνα, όπως εγώ το Σάββατο...ότι και να πούμε χάνουμε τα λόγια μας...
Αν αυτός που μαζεύει κόσμο και κοσμάκι απο τον δρόμο με το κουταλάκι συμπεριφέρεται έτσι...έχουμε περάσει προ πολλού το point of no return...
San Francisco Bay Area member......
σας είδα όλους σήμερα ακράνοβιτς,εκτός απο 2-3 παπόβιους και έναν ΔΙΑΣ...
σε είδα κι εσένα Ζ παλιοκάγκουρα με τον φίλο σου τον on-off με τα ξένον μικρή-μεγάλη αναμένη μέρα μεσημέρι να ξεκινάτε απο το φανάρι στην Καρπενησίου και Κύπρου,δίχως αύριο...
σε είδα κι εσένα παπ@ρα με το Fabia RS να μη με αφήνεις να σε περάσω,ενώ πήγαινες με 50![]()
ευτυχώς σε έπιασε το φανάρι,αλλιώς,ακόμη θα τ' άκουγες,γρόθε...:a31:
Σε είδα ξαφνικά στα 2 μέτρα να μου πετάγεσαι από στενό κάθετα στην Κορίνθου τριμάλακα, με το μαύρο ΧΤ χωρίς φώτα, το μαύρο παντελόνι, το μαύρο μπουφάν και τη μαλακία το φούτερ δεμένο στο λαιμό σαν μπέρτα (ως άλλος Ζούπερμαν) και ανταριάστηκα. Με τα κορνίδια όμως που σου πάτησα χέστηκες πάνω σου και μπλοκάρισες το μπροστινό και σαβουριάστηκες. Σταμάτησα και γύρισα να σε δω και είχες βάλει τα κλάματα![]()
![]()
.
Σε ρώτησα αν χτύπησες, αν πονάς πουθενά, αν θες να πάμε νοσοκομείο και άρχισες με νάζι και τσαχπινιά![]()
![]()
να μου λες ότι είσαι εντάξει και να σκουπίζεις τα μάτια σου.
Μα ρε φίλε εσύ κλαις, σου είπα, πρέπει να πονάς. Είσαι σίγουρος ότι δεν χτύπησες.
Και τότε μου εξήγησες ότι ο πόνος είναι μεγάλος και το δάκρυ αστείρευτο, όχι για την τούμπα αλλά γιατί τα χάλασες με το αγόρι σου :a53: :a53: :a53:![]()
![]()
.
Ασταδιαλα βραδιάτικα, με τρόμαξες μωρή έτσι όπως έκλαιγες.
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και τότε μου εξήγησες ότι ο πόνος είναι μεγάλος και το δάκρυ αστείρευτο, όχι για την τούμπα αλλά γιατί τα χάλασες με το αγόρι σου :a53: :a53: :a53:![]()
![]()
.
Ασταδιαλα βραδιάτικα, με τρόμαξες μωρή έτσι όπως έκλαιγες.
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλαιω μλκ, κλαιω!!!!!!
ΣΕ ΕΙΔΑ τουμπανο ΚΤΜ 990, φουλ εξτρα, στο φαναρι Κηφισου και Λενορμαν, εξοπλισμενος αρκετα, και σε καμαρωνα!
Μου ρθε να σου πω να φυγεις με κανενα σουζιδι να γουσταρουμε (ειχες παρει θεση μαχης αλλωστε) αλλα το δευτεροσκεφτηκα μη σε παρω και στο λαιμο μου!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το mp3 σου "κολλησε" κι εκει γελασα που εκλεισες το γκαζι και πηγαινες με 30 ωστε να σε περασει ο "τρισμεγιστος" μς 70!![]()
ΩΡΑΙΟΣ!!!!![]()
Σε είδα με το μέγκα-σκούτερ να πηγαίνεις πατητός την Βασ.Γεωργίου και θέλοντας να στρίψεις αριστερά στην Ηρώων μπλόκαρες το πίσω φρένο και μπήκες γερτός σε στύλ μοτάρντ,μιλάμε πολύ πλάγιασμα και ο πίσω τροχός να σέρνει!
Μπράβο μαγκάκι!
Σε ειδα με το μαχιμο και βρωμικο GS 1200 στην Νικης σημερα το απογευμα.
Ειχες τις αλουμινενιες βαλιτσες σου,το Shoei Xr1000 με καρφωμενη την καμερα ,το χαρακτηριστικο
"NZ" στην βαλιτσα πισω αριστερα και το εξτρα λαστιχο σου συσκευασμενο και στερεωμενο πισω,απο
τη μεση του οποιου εβλεπες το κωλοφαναρο.
Καπου επαιζε και ενα μικρο σημαιακι Αυστραλιας...
Ημουν με το κουτι και πηγμενος απο τα προβληματα της δουλειας, και σε ζηλεψα αφανταστα ρε φιλε.
Τρεξαμε κανα χιλιομετρο μαζι και σε κοιταγα απο τον καθρεφτη,εστριψες καπου στην καλλιδοπουλου.
Να σαι καλα φιλε,παντα ορθιος.![]()
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Σε ειδα μαλακισμενη να φευγεις χαλαρα με κοκκινο και με το κινητο κλασικα... Οταν ακουσες την κορνα και τα μπινελικια κοιτουσες σαν μ@λ@κισμενο...ζωων εεε ζωων...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
σε είδα βλάκα με το καθαρό,να με περνάς προκλητικά,μέσα στην κίνηση,φυσικά ακράνοβιτς![]()