Σελίδα 33 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    το οτι η honda σε πολλα μοντελα βαζει περιφερειακα απο αλλα που εχει στοκ στο ραφι ειναι πασιφανες

και αυτα τα περι οικονομιας ειναι να χαμε να λεγαμε,η μοτοσυκλετα περα απο μεσω μετακινηση- συμβιωσης-για πολλους-ειναι και ξεγκαυλωτηρι και εκει δεν κοιτανε καταναλωσεις....
    το 1ο δε νομιζω οτι το κανει μονο η honda ειναι παγκοσμιο φαινομενο σε ολες της εταιριες να χρισημομποιηουν τα ανταλακτικα περιφερειακα , που εχουν στοκ .
    για το 2 καπιοι θελουν να ξεγκαυαλονουν οικονομικα η δε θελουν να ξοδευουν βεζνινες στης μετακηνισεις του, η για καποιους που χρισημοποιουν καθημερινα τη μοτο ειναι λογαριασμος τα καυσιμα εαν π.χ πηγαινοερχεσαι καθε μερα στη δουλεια σου και κανεις 30/40 χλμ καθημερινως ο λογαριασμος μαζευται. η στο τελος υπαρχει και η αποψη οτι επειδη θελω να πηγαινω συνεχεια βολτες επιλεγω ενα μοτο που να μην ειναι βενζινοβορο !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    το 1ο δε νομιζω οτι το κανει μονο η honda ειναι παγκοσμιο φαινομενο σε ολες της εταιριες να χρισημομποιηουν τα ανταλακτικα περιφερειακα , που εχουν στοκ .
    για το 2 καπιοι θελουν να ξεγκαυαλονουν οικονομικα η δε θελουν να ξοδευουν βεζνινες στης μετακηνισεις του, η για καποιους που χρισημοποιουν καθημερινα τη μοτο ειναι λογαριασμος τα καυσιμα εαν π.χ πηγαινοερχεσαι καθε μερα στη δουλεια σου και κανεις 30/40 χλμ καθημερινως ο λογαριασμος μαζευται. η στο τελος υπαρχει και η αποψη οτι επειδη θελω να πηγαινω συνεχεια βολτες επιλεγω ενα μοτο που να μην ειναι βενζινοβορο !!
    Αλλο πράγμα λέει ο Shooter οταν μιλάει για ξεγκαυλωτήρι και εσυ συνεχίζεις να μιλας για την κατανάλωση και την οικονομία της καθημερινής μετακίνησης. Εκτος και αν επειδη κατάλαβες για τί μιλάει εκεί επειδή το μηχανάκι "δεν", ξανα επιστρέφουμε στα θετικά του που προφανώς δεν αμφισβητει κανεις.
    Quod me nutrit... me destruit.....

μαλλον εσυ δεν καταλβες τι λεω ? δεν ειναι ολοι κα&λωμενοι και 18χρονων το nc δεν απευθυνεται σ αυτους.
    υπαρχουν κ αλλες κατηγοριες αναβατων που το βρισκουν πολυ καλο για αυτο που θελουν να κανουν. οπως εγω για την χρηση που το θελω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως παίδες και το Transalp με ανταλλακτικά από το ράφι έχτισε τη φήμη του και παραμένει ένα καθ όλα αξιόλογο μηχανάκι στην κατηγορία του. Το να ζητάμε ανεστραμένο πιρούνι, διπλές μαργαρίτες και ακτινικές δαγκάνες σε commutero ψηλωμένο street είναι λίγο αστείο. Πόσο μάλλον όταν το εν λόγω μοντέλο έχει και κάτι να προτείνει ως φιλοσοφία ασχλετως αν μας αρέσει ή όχι.

σωστος...

μαλλον εσυ δεν καταλβες τι λεω ? δεν ειναι ολοι κα&λωμενοι και 18χρονων το nc δεν απευθυνεται σ αυτους.
    υπαρχουν κ αλλες κατηγοριες αναβατων που το βρισκουν πολυ καλο για αυτο που θελουν να κανουν. οπως εγω για την χρηση που το θελω.
    Βασικά δεν χρειάζεται να είσαι 18 ούτε να είσαι μόνιμα καυλωμένος για να θέλεις να το διασκεδάζεις λίγο πέρα από το μετακινείσαι από το Α σημείο στο Β με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
    Παράλληλα οι μοτοσικλέτες αυτής της κατηγορίας γενικά δεν απευθύνονται ούτως η άλλως σε 18χρονους ή 20χρονους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως παίδες και το Transalp με ανταλλακτικά από το ράφι έχτισε τη φήμη του και παραμένει ένα καθ όλα αξιόλογο μηχανάκι στην κατηγορία του. Το να ζητάμε ανεστραμένο πιρούνι, διπλές μαργαρίτες και ακτινικές δαγκάνες σε commutero ψηλωμένο street είναι λίγο αστείο. Πόσο μάλλον όταν το εν λόγω μοντέλο έχει και κάτι να προτείνει ως φιλοσοφία ασχλετως αν μας αρέσει ή όχι.

Ακριβώς επειδή είναι έτσι οπως τα λές οσον αφορά το transalp, ίσως το εντελώς νεο NC700 λοιπον είναι απλά ενας πλεονασμός και αλλη μια κατασκευή του μαρκετινγκ για να είχαμε να λέγαμε. Στο κάτω κάτω βάλε ένα ημι-αυτόματο σασμαν στο Transalp σαν εταιρία δίνωντας άλλη μια επιλογή σε ενα κατά τα αλλα αξιοπρεπέστατο on-off.

Banned
    μονο που το nc δεν ειναι transalp,το transalp εχει μια ιστορια καποιων δεκαετιων πισω του το αλλο τι εχει?
    στην τελικη δεν κατηγορησαμε το μηχανακι σου-εγω προσωπικα-αλλο το δεν το γουσταρω αλλο το κατηγορω.
    1και μπορει και αλλοι κατασκευαστες να βαζουν περιφεραιακα απο αλλα μοντελα αλλα στον βαθμο που το κανει η χοντα δεν νομιζω
    2μπορει εσυ να βρηκες την τελεια ισοροπια ελλειψης συμπλεκτη-δυναμης-ευχαριστησης-οικονομιας-ξεκαυλωτηριου στο nc
    αλλα κανε και λιγο κρατει δεν μεταφραζονται ολα σε αναλογια λιτρα ανα χλμ και εχω το χερι ελευθερο-δεν παταω συμπλεκτη κλπ κλπ κλπ και περναω ποιο γρηγορα μηχανακια-οι αλλοι ηξεραν οταν τους περασες οτι κοντραριζοσασταν?η το υπεθεσες μονος σου?

μαλλον δεν μιλαω η δεν γραφω ελληνικα... οκ καμικαζιδες.. ολα αυτα που λες γραφονται πισω αν εχεις κανει τον κοπο να διαβασεις τι ακριβως εγραψα....δε θα υπεθετες..

Banned
    καθε αλλο μια χαρα τα λες και μια χαρα τα καταλαβαινω-ουμε
    διαβασε ποιο προσεκτικα και μην βγαζεις συμπερασμα απο μια φραση

ναι οκ αυτο ..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς επειδή είναι έτσι οπως τα λές οσον αφορά το transalp, ίσως το εντελώς νεο NC700 λοιπον είναι απλά ενας πλεονασμός και αλλη μια κατασκευή του μαρκετινγκ για να είχαμε να λέγαμε. Στο κάτω κάτω βάλε ένα ημι-αυτόματο σασμαν στο Transalp σαν εταιρία δίνωντας άλλη μια επιλογή σε ενα κατά τα αλλα αξιοπρεπέστατο on-off.
    Ναι οκ... απλά το transalp καίει κάτι παραπάνω από το NC και ούτε θέλω να ξέρω την τιμή του αν το έβγαζαν με DCT... το Transapl με τον 21" τροχό εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μηχανάκια, κορυφάιο δεν έιναι βέβαια πουθενά αλλά αν το ξετάσεις ως σύνολο είναι πάρα πολύ καλό. Όπως και να 'χει τα μηχανάκια τα κρίνει σαν και τα ταραγούδια (πωωω τι είπα...) η ιστορία. Αν αυτό το concept έχει συνέχεια και εισπράτει την προτίμηση του κοινού για καιρό κάτι θα σημαίνει... γιατί όσο και αν δεν μας αρέσει και το Transalp και το V-Strom και το XT600, όλα τους best seller στην Ελλάδα, δεν ήταν σε καμία περίπτωση μούφες μηχανάκια που πουλάγανε χωρίς λόγο. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, το NC700 X δεν έχει και πουλ-μουρ factor οπότε +1 για αυτό... εγώ το βλέπω κάτι σαν ένα οικονομικό αντίστοιχο των crossover στα αυτοκίνητα. Πολλοί λένε ότι δεν πάει βήμα, άλλοi το βρίσκουν διαφορετικό με το shor shifting λόγω του υποτετράγωνου κινητήρα που σε μπάζει σε διαφορετική φιλοσοφία οδήγησης, το σίγουρο είναι πως marketing - ξεmarketing, το μηχανάκι είναι επίκαιρο όσο κανένα άλλο.

εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο ελληνας μηχανοβιος δυσκολευται να δεχθει να μαθει νεα πραγματα και νεες τεχνολογιες ,
    μαλλον θελανε ενα xt η ενα τρανσαλπ που ημουνα νιος και γερασα και ακομα κυκλοφορανε στους δρομους σαν τα παπια τα 6v
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισοτεροι ειναι " κολημενοι " σε παλιες τεχνολογιες και νωοτροπειες ..??
    και μολις βγει κατι καινουριο χωρις καν [ειμαι σιγουρος] να το χουν οδηγησει βγαζουν συμπερασματα κτλπ , σε αλλο
    φορουμ που ειμαι γραμενος διαβαζα ενα καρο ασχετα για το crossruner κατα τυχη ,μου δωθηκε η ευκαιρια και το εκανα μια μεγαλη βολτα ,διαπιστοσα οτι κανενας απο τους ειδημονες που γραφανε τα μυρια οσα για το μηχανακι αυτο δεν το ειχε καβαλησει ουτε σταματημενο . το μηχανακι ηταν σε αλλο πλανητη αψογο με γραμικη λειτουργεια χωρις ιχνος κραδασμων ,και με πολυ και γραμικη δυναμη ,παρ ολα αυτα διαβαζα ενα καρο ασχετα απο ανθρωπους που οπως ειπα δεν το χαν καβαλησει ουτε σταματημενο !
    τα συμπερασματα δικα σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο ελληνας μηχανοβιος δυσκολευται να δεχθει να μαθει νεα πραγματα και νεες τεχνολογιες ,
    μαλλον θελανε ενα xt η ενα τρανσαλπ που ημουνα νιος και γερασα και ακομα κυκλοφορανε στους δρομους σαν τα παπια τα 6v
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισοτεροι ειναι " κολημενοι " σε παλιες τεχνολογιες και νωοτροπειες ..??
    και μολις βγει κατι καινουριο χωρις καν [ειμαι σιγουρος] να το χουν οδηγησει βγαζουν συμπερασματα κτλπ , σε αλλο
    φορουμ που ειμαι γραμενος διαβαζα ενα καρο ασχετα για το crossruner κατα τυχη ,μου δωθηκε η ευκαιρια και το εκανα μια μεγαλη βολτα ,διαπιστοσα οτι κανενας απο τους ειδημονες που γραφανε τα μυρια οσα για το μηχανακι αυτο δεν το ειχε καβαλησει ουτε σταματημενο . το μηχανακι ηταν σε αλλο πλανητη αψογο με γραμικη λειτουργεια χωρις ιχνος κραδασμων ,και με πολυ και γραμικη δυναμη ,παρ ολα αυτα διαβαζα ενα καρο ασχετα απο ανθρωπους που οπως ειπα δεν το χαν καβαλησει ουτε σταματημενο !
    τα συμπερασματα δικα σας
    Δεν είχες ποτέ σου ΧΤ (600)

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε αλλο
    τα συμπερασματα δικα σας
    αχ, γιατί μας μπριζώνεις καλοκαιριάτικο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων