Το άρχισα, ξεκινάει κρύο αλλά τελικα έχει γέλιο
και ανακάλυψα και αυτή που φαίνεται αν μη τι άλλο εντελώς πρωτότυπη
Chosen
Το άρχισα, ξεκινάει κρύο αλλά τελικα έχει γέλιο
και ανακάλυψα και αυτή που φαίνεται αν μη τι άλλο εντελώς πρωτότυπη
Chosen
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγώ τώρα βλέπω αυτό http://www.imdb.com/title/tt1733785/
πολυ καλο με το χαρακτηριστικό σουηδικό ύφος
έχει γίνει και remake αμερικάνικο http://www.imdb.com/title/tt2406376/ δεν το εχώ δει ακόμα
Έχει γίνει και αγγλο/γαλλικό remake http://www.imdb.com/title/tt2711738/ Τα έχω δεί και τα 3 (μήν ρωτάς γιατί :P ) Έχουν και τα 3 καταφέρει να φτιάξουν ωραία και διαφορετική ατμόσφαιρα προσαρμόζοντας το σενάριο στην πραγματικότητα/προβλήματα της κάθε χώρας αλλα νομίζω το αμερικάνικο είχε τις καλύτερες ερμηνίες![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
ειναι παρα πολλες οι σελιδες και δεν μπορεσα να διαβασω οτιδηποτε εχει γραφτει.
εγω εχω δει :
supernatural απορω ακομα γιατι το βλεπω χειροτερο απο την λαμψη εχει καταντησει αλλα πλεον ειναι η δυναμη της συνηθειας... ακου μετατρον.. σιγα μην σκοτωσουν και τους ντισεπτικον...
fringe παρα πολυ καλη! με μερικες επιστικοφανεις μαλακιουλες αλλα γενικως αψογη sci-fi
revolution τα σπαει και περιμενουμε ανελειπως τα επομενα, κουκλακι και το μικρο που παιζει.
terranova καλο ηταν αλλα μας χαλασε που το κοψανε
walking dead μας συναρπασε στην αρχη αλλα μετα απο ενα σημειο ειχαμε ξεκινησε το revolution και φαινοταν απλα φτηνη σπλατερια. το παρακολουθουμε ακομη παντως παρολο που εχει γινει εξαιρετικα αργο πλεον...
dexter οτι και να πω ειναι λιγο. μαλακια το τελος, ανετα θα μπορουσα να τον βλεπω να σκοτωνει μεχρι να μεινει μονος στην γη.
american horror story καλο φαινεται αρκετα σκοτεινο οπως με αρεσει αλλα δεν αρεσει στην κοπελα μου.
γαμωτο δεν θυμαμαι μια πολυ καλη μινι σειρα με ενα εξομοληγητη κι εναν δολοφονο... κι εκεινη πολυ δυνατη. τα ειδα ολα μαζεμενα συνεχομενα σαν κανονικη ταινια και με αρεσε.
κι εβαλα να κατεβαζω spartacus, chosen, hell on wheels,son of anarchy, breaking bad...
καλο μας καψιμο...
E, καλά.. όχι και φτηνή σπλατεριά το Walking Dead.. Και το συγκρίνεις με το Revolution?
Επίσης το Fringe άψογο για 3,5 σεζόν... αλλά μετά κατάντησε χειρότερο από σαπουνόπερα..
Βάλε Breaking Bad και Sons of Anarchy τώρα (και χωρίς την κυρά.. ), να απολαύσεις καλή τηλεόραση!!!![]()
Πατέρας πια..
for the record, είδα σε 10 μέρες (βέβαια είχα και άδεια) 3 σαιζόν, και μάλιστα έφτασα σε σημείο να κάνω break, γιατί πέρασα τα torrent (τα κατεβάζω 720p, και οι παλιότερες seasons δεν έχουν καλό seed)
για τα δικά μου γούστα, εξαιρετικά εθιστική σειρά (έπρεπε να είχε λίγο περισσότερο τσόντα πάντως)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
κατι διαφορετικο(για ατομα που εχουν δει τις γωστεσ σειρες) αρκετα καλο με εντονους διαλογους..the newsrooms
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλά τώρα βλέπω το orphan black και είναι αρκετά καλό προς το παρόν. Έχει εγκριθεί και 2η σεζόν.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!