Σε ειδα-ακουσα πριν απο λιγα λεπτα,να κοβεις βολτες με μηχανη μεγαλου κυβισμου και να διαταρράσεις την ηρεμια της γειτονιας...βγηκα στο μπαλκόνι και σε ειδα να περνάς δικάβαλος και οι 2 σας άκρανοι με κόφτες και παντηλικια.........
μηχανη 4χρονη ,δυστηχώς δεν καταφερα να διακρίνω.. ...με πολυ δυνατό κ χαρακτηριστικό ηχο εξατμίσεων** κ κοφτη(ηχο παρομοιο με πολυ φτιαγμενο Tdm αλλα δεν ηταν σιγουρα tdm)
,καθως και φωτα xenon......
** πραγματικα πολυ δυνατό,ωστε να ακουστει στον 3ο οροφο απο 2 τετράγωνα απόσταση σε δωματιο οπου επαιζε ταινια-αρκετα δυνατα-
oταν δε, περασε απο κάτω.....ενιωσα και εγω αδρεναλινη![]()
Σε είδα TDM χθες το απόγευμα στο δρόμο Αλιβέρι-Αμάρυνθο, ήσουν δικάβαλος με βαλίτσες στο πλάι και πήγαινες σχετικά σιγά - προφανώς απολάμβανες το πολύ όμορφο τοπίο. Και οι 2 επιβάτες φουλ προβλεπόμενοι με κράνη - μπουφάν κλπ, μου κατέρριψες έναν μύθο/εικόνα στο μυαλό μου που είχα για τους ιδιοκτήτες TDM, προφανώς βέβαια και υπάρχουν εξαιρέσεις. Χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους να έχετε!
Σε είδα κουτάκια στο Βασιλικό να βγαίνεις από stop μέχρι τη μέση του δρόμου κοιτάζοντας μόνο από την άλλη κατεύθυνση, από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ δεν μπήκες στον κόπο να ρίξεις καμια ματιά. Την ψιλιάστηκα και σου πάτησα κόρνες, εσύ τρόμαξες και κοκκάλωσες ακριβώς στη μέση και έμεινες να με κοιτάζεις. Ευτυχώς υπήρχε χώρος να κάνω τον σωτήριο ελιγμό, target fixation σε νίκησα και πάλι!![]()
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
σε ειδα πανιβλακα να παραβιαζεις STOP σε διασταυρωση και κοκκινο φαναρι ενω γυρνουσα απ την δουλεια
ευτυχως την διασταυρωση την ξερω και ειμαι υποψιασμενος και φυλαγομαι
μου ετυχε αλλωστ αλλες 2 φορες
αλλα αυτο που με ειπες οταν σε πηρα απο πισω και σε σταματησα με εστειλε<σε ειδα,ησουν μακρια ακομα........>
αφου ρε καθικι περασες με την μια απεναντι
και εχει και ο γιος σου ΧΧ και οταν σου ειπα<θα μπορουσε να ταν ο δικος σου>κατεβασες τα μουτρα
κρατηθηκα να μην σου κανω τα μουτρα μερεντα γιατι φοραγα στολη,αλλα σε τεντωσα κοπανε
τα ξαναλεμε σε ενα μηνα που θα παρεις πισω τα χαρτια σου
Σε είδα στην Λ Παπάγου στου ζωγράφου. Κόκκινη, απαστράπτουσα Κυρία! Ακόμη κυκλοφορούν Moto Guzzi California 1100; Πόλύ καλό!
Σε είδα αστέρι μου ακράνωτη με κόκκινο έκφυλο γυαλί μυωπίας και να καβαλάς ντελιβεράδικο παπί στην γέφυρα της βαρυμπόπης.
Βιαζόμουν να παραδώσω παραγγελία αλλιώς σιγά μη σ'άφηνα!
Delivery, connecting people.
σε είδα με το μαύρο tiger 800 διπλό με αποσκευές χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λευκάδας και χάρηκα,παρόλο τη ζέστη που είχε δεν είχατε αμφίεση παραλίας!
Σας βλέπω κατά καιρούς αστυφύλακες, χωροφύλακες και λοιπά όργανα της τάξεως καβάλα στα πολιτικά σας δίκυκλα να σφάζετε κόκκινα ενώ είστε "οφ ντούτι"...
Έτσι μπράβο... Ωραίοι... Τουλάχιστον μη φοράτε τα διακριτικά!!!![]()
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι πήγαινες προς γήπεδο του ΠΑΟΚ , με Honda CBR1000RR κατά κόκκινο μοντέλο του 08' αν είδα καλά... ΚΟΠΕΛΙΑ;;;;Με αναστάτωσες!
Σε ειδα ρε τραγικε χωριαταρε με το L200 να με προσπερνας με κορνες συριζα βγενοντας απο χωριο οπου υπηρχε και διπλη γραμμη ενω πηγαινα ηδη με καμια 70αρια χαω. :a36:
Σε ακολουθησα ομως...
Και λιγα χλμ παρακατω και ενω ειχες κολλησει πισω απο ενα φορτηγακι, σε ενα φαναρι οπου μπορεις να συνεχισεις ευθεια ή να στριψεις αριστερα σε βλεπω να βγενεις στην αριστερη λοριδα (που πηγαινουν οσοι θελουν να στριψουν) και ενω περιμενα να προσπαθησεις να χοθεις αναμεσα στα αμαξια που βρισκοντε δεξια σου με διαψευδεις και προσπερνας τους παντες απο αριστερα και μετα ξαναμπενεις στο ρευμα σου...
:a31:
Σε ανακηρυξα με συνοπτικες διαδικασιες τον μαλακα του μηνα.
Σε θυμαμαι ομως και εσενα και τις πινακιδες σου. :a29:
Σε είδα πρωϊνιάτικα στην Λ. Καβάλας να κανείς σούζα δικάβαλος με το ΧΧ και παραλίγο να έσφαζες τη γριά!!!
Το αφήνω ασχολίαστο!!!
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Σε είδα παππού με το γιαπωνεζοκορεατικοκινέζικο -δεν πρόλαβα να δω μάρκα- τσοπεράκι και το λευκό fritz look like helmet, έριξα πολύ γέλιο με το ύφος χιλίων καρδιναλίων που είχες, φαντάσου να καβάλαγες αυθεντική Harley κι όχι ντεμέκ... όσο για το κρανάκι, λευκό είχε η μεραρχία Grossdeutschland νομίζω![]()
σας είδα καλούς, κακούς πηγαίνοντας και γυρνώντας απο ναξο το 4ημερο (θα βαλω φώτο αργότερα) , αλλα και ΖΩΑ με περικεφαλαία που κοντεψατε να τρακάρετε μεταξυ σας μεσα στο πλοίο, αν ειναι δυνατόν. ηθελα να σας παρω τα κλειδια, ντροπιάζετε ολους του αλλους που οδηγαμε μηχανές.
σε ειδα παληκαρε πριν απο λιγο στην Π. Ραλλη καθιστό τουλαχιστον. ελπιζω να μην επαθες τπτ αλλα το παπι σου ηταν στο δρομο πονεμενο. δεν σταματησα γιατι ήδη ηταν τροχεοι εκει και σου μιλούσαν.
Σε είδα μπάρμπα με τον πάπο σου.
Δεν φτάνει που έκανες αριστερή στροφή στην Κηφισίας στο President, αλλά δεν σκέφτηκες καν ότι το φανάρι πρέπει να έχει αλλάξει καμιά 10αριά φορές από την ώρα που ξεκίνησες την μανούβρα.
Έφυγες λοιπόν χαλαρά και αεράτα κι έκοψες κάθετα την Κηφισίας που είχε πράσινο αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι την είπες με ύφος και σε έναν ταξιτζή που πήγαινε κανονικά!
Σου φώναξα ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται και με κοίταξες απορημένος. Μόνο τότε το έπιασες το νόημα...
I will take the mountains!