ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
τοτε ειναι αξιος της μοιρας του, συγνωμη κιολας αλλα δεν φταιει ο εργοδοτης εαν ο εργαζομενος ειναι θυμα...
εξαρταται τον κλαδο και τις συμβασεις εργασιας.
πχ ενας νοσηλευτης δουλευει πενθημερο δικαιουτε 2 ρεπο την εβδομαδα υποχρεωτικα (η επιθεωρηση εργασιας πιεζει παρα πολυ το τελευταιο χρονο για αυτο) και μετα ειναι η υπερεργασια, η υπερωρια κτλ κτλ και αλλα πολλα...
ο καθενας ειναι υποχρεωμεμνος να γνωριζει τα εργασιακα του δικαιωματα και να τα διεκδικεί
Το προβλημα με τις καταγγελιες ειναι οτι βασει ενος προσφατου (σχετικα) νόμου, οι καταγγελιες πρεπει να ειναι επώνυμες. Αυτο δυσκολεύει τα πραγματα.
Πάντως, έλεγχοι γινονται αρκετοι τελευταία και έχουν βεβαιωθει πρόστιμα (σε αρκετες περιπτώσεις χοντρά). Μιλάω για συγκεκριμένα γεγονότα που τα είδα μπροστά μου στην περιοχη που δουλεύω (κεντρο-μοναστηρακι). Ενα δε, αφορουσε παραβιαση ωραρίου εργαζομένων.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το γεγονος οτι, το θυμα (για τον Α ή Β λογο) δεν καταφερνει να υπερασπιστει τον εαυτο του, δικαιολογει ηθικα (μηπως θελουμε και νομικα?) την πραξη του θυτη.
Κι επιπροσθετως ο καταπτυστος ειναι το χαζο θυμα.
Ο θυτης βρηκε και τα εκανε. Και αφου βρηκε, καλα εκανε και τα εκανε.
Τί νομος της ζουγκλας και μαλακιες.
Αυτα ειναι![]()
οσο ξυδι & να βαλω & με το μπουκαλι μαζι , δεν προκειται να γινουν λιγοτερο τραγικα τα πραγματα , χωρις να φταιει καποιος το τονιζω απο αυτους που γραφουν , γι ' αυτο λεω αθελα του , νομιζει οτι εκφραζει απλα μια αποψη , αλλα ουσιαστικα ξυνει την πληγη των εργαζομενων που με νομοθετημα οδηγουντε στην δουλεία , θα ελεγα στην π@ρνεία , αλλα δεν ταιριαζει γιατι την π@ρνη μπορει να την γ@μας αλλα την πληρωνεις & μαλιστα προκαταβολικα ,
δεν εχω λογο να παρεξηγηθω με κανενα μελος & να ηθελα δηλαδη δεν θα το εκανα στο μοτο , αλλα σκεφτειτε λιγο & τους χιλιαδες εργαζομενους που παραμενουν απληρωτοι & με νομο το ηδη το χαμηλο μεροκαματο τους εφτασε κατω απο τον πατο , με προσχημα την οικονομικη κατασταση προσπαθουν οι δουλεμποροι να παγιωσουν καθεστως δουλείας στην εργασια ,
δεν θα λυθει το προβλημα στο μοτο οτι & να γραψω εγω ή ο οποιοσδηποτε αλλος , καταλαβαινω απολυτα οτι για καποιους που ισως βρισκονται σε καλυτερες εργασιακες συνθηκες μπορει & να τους βοηθαει η επιπλεον εργασια των αργιων , της κυριακης κτλ , αλλα πριν γραψετε κατι σκεφτειτε τους χιλιαδες συνανθρωπους σας - εργαζομενους , που καταδυναστευονται αυτην στιγμη
& το κλεινω εδω![]()
τα λεφτά που δίνουμε στα φασιστάκια με στολή ως εξτρα υπερωρία, 4χρόνια τωρα για να μας βαράνε και να μας ψεκάζουνε θα φτάνανε για να καλύψουν τις μισές συντάξεις που κόπηκαν ξερω γω.
Μην μας διαολίζεις με τέτοιες φωτό αδερφέ, να χαρείς.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
re pedes min grafete o capten dolmas to exi pari epano tou to thread diavazete mono oti leei min pai spiti ke kleei pali
mama den mo dinoun simasia...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Ναι βεεεεεεβαια το να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς χάρη της ανταγωνιστικότητας τα έχουμε ξαναπεί αυτά μην είστε οπισθοδρομικοί..... :a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31: