Fantastic four και τρίχες κατσαρές... Fantastic one and the stupid boy.
Fantastic four και τρίχες κατσαρές... Fantastic one and the stupid boy.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να αφησει τα αδερφiστικα ο lore και να βαλει το κεφαλι κατω να οδηγησει οπως (αυτος)μπορει.Ειναι μαζι με τον ροσσι οι μονοι που πραγματικα μπορουνε να κανουν "ζημια" στον μαρ -μαρ.Ο αλλος που υα μπορουσε εχει παει για σαφριδια.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ
Η φιλοσοφία του μαγκάκου στον αγώνα ήταν ...αν με περάσεις θα σε πάρω μαζί μου στην κόλαση.
Και από καθαρή τύχη έμεινε όρθιος ο Ρόσσι.Τώρα πείτε τα δικά σας.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..!!
Άλλο μάγκας........άλλο ΔΑΓΚΑΣ..!!
Eίσαι λάθος. Ετσι τον έχουν μάθει. Δεν υπάρχει περίπτωση λογικού ή έξυπνου ανθρώπου που να κάνει τις μ@λακιες που κάνει αυτός. Πέρσυ μπροστα κι έπεσε μονο του στη βροχή. Του έχουν μάθει ότι πρέπει να πηγαίνει τάπα νον στοπ και η μόνη θεση που μπορεί να παίρνει είναι η πρώτη.
Ε κάποια στιγμή θα φάει κανένα γερό βρόντο ή θα στείλει κανένα στο νοσοκομείο ή στον άλλο κόσμο και ίσως αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι, θα δούμε κι άλλα από αυτόν... Στις μάχες έχει θέμα στα GP. Αν χθες είχε το πολύ σκληρό, θα ήταν μπροστά συνέχεια και θα λέγαμε για αλλη μία αψεγάδιαστη νίκη και πόσο καλός είναι, και τα πλασαρίσματα με ντριφτ κλπ κλπ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις μπροστινό τροχό σε πίσω και να μην πεσεις...
Νομοτέλια.
Άρα γιατί να το κάνει...?
Αυτά για μένα είναι μπούρδες.
Μλκια έκανε χοντρή και τις κάνει συχνά αυτές τις μαλακίες.
Απλά άλλες φορές του βγαίνουν και μερικές όχι για αυτό δεν είπε και κουβέντα.
μοτοτζιπολογικό σχόλιο
Φυσικά και είναι αρχή ακόμα, φυσικά μπορεί να ρεφάρει, είναι και κωλόφαρδος που δεν παίζει και χόρχες και πετρογκαζάκης
ΑΛΛΑ
Έδειξε ότι ακόμα έχει δρόμο μέχρι να καταλάβει πως δουλεύει το πράμα.
Έπρεπε να βολευτεί με την 3η θέση και να μη ρισκάρει τους βαθμός.
![]()
ανανήψαντας
Λέμε τα δικά μας....
Έχει φιλοσοφία ο άλλος να παίρνει μαζί του στην κόλαση όποιον πάει να τον περάσει.
Μάλιστα.
Ό,τι να'ναι.
Περίμενε γιατί μου δημιουργούνται απορίες έτσι όπως τα λες.
Διακρίνω χολή γενικώς ξαφνικά για το μικρό και δεν καταλαβαίνω το λόγο.
Γιατί θεωρείς ότι κάνει μαλακίες?
Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη οδηγικά.
Ξεκίνησε, πήγαινε ζω πεθαίνω (σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε) λέγαμε "θα πέσει και θα μάθει", είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, κι εν τω μεταξύ αυτός σήκωσε 2 κουπίτσες στο άψε σβήσε.
Λες ότι αν φάει γερό βρόντο ή κλπ κλπ θα αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι θα δούμε κι άλλα από αυτόν.
Δηλαδή αν αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του πάει μας τελείωσε? Θα πάει κι αυτός για ψάρεμα?
Δεν αντιλέγω στο ότι τον έχουν μάθει να πηγαίνει έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι απλά μια καλοκουρδισμένη μηχανή ο μικρός που με την τούμπα θα του έρθει η συνειδητοποίηση και τί είν'η ζωή τί είν'ο θάνατος, τί είν'ο κάβουρος τί το ζουμί του, και θα αρχίσει να συλλέγει πεταλούδες.
Λες επίσης ότι έχει θέμα με τις μάχες.
Κι εδώ θα διαφωνήσω.
Είναι από τους ελάχιστους που και κοντράρουν και καθαρίζουν τον αγώνα σα να ξεφλουδίζουν μπανάνα αν τους δοθει η ευκαιρία να περάσουν μπροστά.
Και πέρσι και πρόπερσι είχε δώσει μάχες (και με το Ρόσι).
Δεν ανήκει στην κατηγορία Στονερ/Πεντρόζα "άσε μου άδεια πίστα να οργώνω με την ησυχία μου".
Δεν ξέρω, εγώ αυτά έχω καταλάβει πάντως από τον μικρό.
Assumption is the mother of... όπως το λες τέλος πάντων![]()