Δημοσιεύθηκε αρχικά από
amyroukai
Χμ. Ναι. Το καλό και το κακό είναι υποκειμενικά. Και όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές, δικαίωμά του οποιουδήποτε ανθρώπου να κάνει ότι θέλει, δικαίωμά μου να τον θεωρώ παράλογο ή μαλάκα. (Ειδικά η φάση "καβαλάω μέχρι εδώ δίπλα γιατί μετά πεθαίνω" που έφερες για παράδειγμα, δεν υπάρχει καν στο λεξικό). Όπως καλή ώρα κάποιον, πιθανώς τον ίδιο, χαρακτηρισμό θα εισπράξω εγώ από κάποιον που θεωρεί ότι εγώ είμαι λάθος σε οτιδήποτε. Ε, και, κατσάρωσε μιά τρίχα στη μύτη μου τώρα...
Ναι το θέμα "βόλτα", "ταξίδι" κλπ. Καλώς ή κακώς, επειδή η ιστορία μου στις μοτοσικλέτες δεν είναι μεγάλη και η 4τροχη προϊστορία δεν προσμετράται, εδώ μέσα που ήταν αν θέλεις το έμπρακτο "γαλούχημά" μου στις μοτοσικλέτες, έμαθα κάπως αλλιώς. Αν με ρωτάς επί προσωπικού, ο χαρακτηρισμός "βόλτα" για οτιδήποτε σε ακτίνα τέτοια που ανέφερα δεν ταιριάζει. Ο χαρακτηρισμός "ταξίδι" στα 400 χιλιόμετρα που ανέφερε άλλος επίσης δεν ταιριάζει. Και το να είσαι πολύ περήφανος που έκανες το τίποτα, εμπίπτει στην προηγούμενη παράγραφο, καλά το κάνεις, δικαίωμά μου να σε θεωρώ τίποτα... Γιατί καλώς ή κακώς, έμαθα αλλιώς. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο.
Επίσης θεωρώ ότι όταν πουλήθηκαν κοντά στο ένα μύριο μοτοσικλέτες την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας, καβαλάει κόσμος ο οποίος δεν έχει και πολύ σχέση με το άθλημα. Αυτό λοιπόν που έγραφε ο alres προηγουμένως ότι "φλωρέψαμε" έχει και αυτή την λογική, ότι αυτός που αγόρασε "πρόσφατα" δεν έχει πιά την φιλοσοφία ΚΑΠΟΙΩΝ παλιών σε μεγάλο βαθμό, γιατί ζώα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Η έλλειψη χρημάτων είναι ζήτημα, το μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι ότι έγινε η μοτοσικλέτα προϊόν και ως τέτοιο δεν έχει πιά "φιλοσοφία" γύρω της. Ούτε αυτό θα το χαρακτηρίσω κάπως, έχει γίνει η ίδια ατελέσφορη συζήτηση στο θέμα όπως και σε αυτό εδώ και σε άλλα. Ο καθ' ένας λοιπόν στο ότι γουστάρει και όπως γουστάρει και όλοι χαρούμενοι στον μικρόκοσμό τους. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο...