Σελίδα 33 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    1ο ΠΟΣΤ!

Τι σχεση εχει το ενα ποστ με το δευτερο. το πρωτο ξεκινα ενα κυκεωνα συζητησεων αντιπαραθεσεων οχι σε ενα κοινο βημα αλλα εντος εδρας ωστε ο καθε λογικος ή και κομπλεξικος να κανει τα δικα του.... το οτι ειναι καθολα μειωτικο για μια ομαδα δικυκλιστων λες και ειναι κατωτερα... οδηγικα οντα....

αν ειχες ανοιξει το ιδιο θεμα αλλα με "λαθος συμπεριφορα" "αυθεντικου" μοτοσυκλετιστη ουτε την απαντηση στον εαυτο σου δεν θα εβλεπες δεν θα σχολιαζε κανεις μα κανεις... οχι 475 ποστ αλλα ουτε 15 δεν θα ειχαν γραφτει...

Εαν το θεμα αφορουσε αλλο ειδος μοτο παλι κατι θα εβρισκα ......

To εντος εδρας στο μοτο δεν παιζει.....Καθως οποιος δεν συμφωνει μαζι σου δεν εχει καποιο λογο να μην το κανει....

( Υπο αλλες συνθηκες μαλιστα θα υπηρχε ατομο εδω μεσα οπου θα ειχαμε σκοτωθει αλλα τον εστειλα στα ξενα.....)

Κανεις δεν σας κατηγορησε για κατωτερα οδηγικα οντα ( και εαν το εκανε δεν μιλουσε σοβαρα φανταζομαι...)

Αλλωστε εδω μεσα θα βρεις 10αδες ποστ με τα ιδια πανω κατω για τα gs , v strom , tdm , ktm κλπ.....

Οι αποψεις του καθενος για το καθε ειδος μοτοσυκλετας στα περισσοτερα ποστ εδω ,κυμαινονται μεταξυ σοβαρου-αστειου-γελοιου.....

Οι προσωπκες μου αποψεις για τα σκουτερ ( μιας και αναφερεις στο πρωτο μου ποστ ) δεν ειναι οι καλλυτερες και αφορουν κατα 90% την γρηγορη οδηγηση με σκουτερ , μιας και τα θεωρω δυο επιπεδα ποιο κατω απο τις συμβατικες μοτο καθε ειδους ειδικα ...σε οτι αφορα το θεμα ασφαλεια ( οδηγικη συμπεριφορα - επιβραδυνση κλπ....)

Και εχω πολλες τεκμηριωμενες αποψεις για αυτο και σαν πρωην κατοχος beverly 400 και νυν κατοχος δυο runner 125 sp...!!

Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 17/06/2015 στις 21:12.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Και εγώ φίλτατε ως πρώην κάτοχος srv 850 κ νυν mt-09 tracer μπορώ να σου βρω πω 2-3 αρνητικά της μηχανής μου σε σχέση με την μπανιέρα

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    πολυ απλα αν ο φιλος ανεφερε πως 2σκουτερ πηγαν να πατησουν μια γυναικα με καροτσι σε 1-2σελιδες θα ριχναν μερικοι κανα καντηλι και τελος....ο τροπος ομως που παρουσιαστηκε το γεγονοςκαι συνεχιστηκε εδωσε το εναυσμα να βγει χολη κομπλεξ προς σκουτεραδες,να στιγματιστει ενα αλλο φορουμ καμποσοι σκουτεραδες αλλα και ενα καφε που γινεται η συναντηση....κι ολα αυτα για να περασουμε καλα ειχε και γελιο η υποθεση!!τετοια θεματα δινουν "ζωη" στα φορουμ ειναι καταννοητο
    Τελευταία τροποποίηση από andreas 400; 17/06/2015 στις 23:22.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και έχει ξανα-ειπωθεί ότι αγοράζεις ότι φτάνει η τσέπη σου και το κάνεις ότι γουστάρει η καρδούλα σου. Και αν σε "στιγματίσουν" για το ότι δεν κάνεις ότι οι άλλοι ονειρεύονται ότι θα έκαναν με τη μηχανή σου, γερό στομάχι και υπομονή.
    Εσύ διαφωνείς με αυτό?

Δε λέω αν θα γελάσεις ή αν μπορεί να κάνεις χιούμορ για τον καφετεριάκια σουπερσπορτά.
    Αυτό όλοι θα το κάνουμε.

Αλλά σε μια σοβαρή κουβέντα/σκέψη, """"έχεις κάποιο πρόβλημα"""" με αυτόν που συνειδητά ήθελε να βράζουν τα @@ του πηγαίνοντας για καφέ με 40χλμ/ώρα στην κίνηση, γιατί είχε καημό να "δει" τον εαυτό του πάνω σε ss, και να πηγαίνει "βόλτα" μέχρι τη Χαλκίδα γιατί μέχρι εκεί έχει διάθεση να πάει, ή γιατί παραπάνω πονάει η μέση του αλλά αυτός μια χαρά θα περάσει σε αυτή τη βόλτα?

Κάνει κάτι κακό?

Πρέπει να του δώσει άλλη ονομασία και να μην το πει βόλτα?

Ειλικρινά ρωτάω, και εννοείται ότι τους τύπους που θα το κάνουν για να το ποστάρουν φωτογραφίες δεν τους λογαριάζω και δε με ενδιαφέρουν γιατί τους θεωρώ καλαμπόρτζηδες by default.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κάνει κάτι κακό?

Πρέπει να του δώσει άλλη ονομασία και να μην το πει βόλτα?
    Χμ. Ναι. Το καλό και το κακό είναι υποκειμενικά. Και όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές, δικαίωμά του οποιουδήποτε ανθρώπου να κάνει ότι θέλει, δικαίωμά μου να τον θεωρώ παράλογο ή μαλάκα. (Ειδικά η φάση "καβαλάω μέχρι εδώ δίπλα γιατί μετά πεθαίνω" που έφερες για παράδειγμα, δεν υπάρχει καν στο λεξικό). Όπως καλή ώρα κάποιον, πιθανώς τον ίδιο, χαρακτηρισμό θα εισπράξω εγώ από κάποιον που θεωρεί ότι εγώ είμαι λάθος σε οτιδήποτε. Ε, και, κατσάρωσε μιά τρίχα στη μύτη μου τώρα...

Ναι το θέμα "βόλτα", "ταξίδι" κλπ. Καλώς ή κακώς, επειδή η ιστορία μου στις μοτοσικλέτες δεν είναι μεγάλη και η 4τροχη προϊστορία δεν προσμετράται, εδώ μέσα που ήταν αν θέλεις το έμπρακτο "γαλούχημά" μου στις μοτοσικλέτες, έμαθα κάπως αλλιώς. Αν με ρωτάς επί προσωπικού, ο χαρακτηρισμός "βόλτα" για οτιδήποτε σε ακτίνα τέτοια που ανέφερα δεν ταιριάζει. Ο χαρακτηρισμός "ταξίδι" στα 400 χιλιόμετρα που ανέφερε άλλος επίσης δεν ταιριάζει. Και το να είσαι πολύ περήφανος που έκανες το τίποτα, εμπίπτει στην προηγούμενη παράγραφο, καλά το κάνεις, δικαίωμά μου να σε θεωρώ τίποτα... Γιατί καλώς ή κακώς, έμαθα αλλιώς. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο.

Επίσης θεωρώ ότι όταν πουλήθηκαν κοντά στο ένα μύριο μοτοσικλέτες την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας, καβαλάει κόσμος ο οποίος δεν έχει και πολύ σχέση με το άθλημα. Αυτό λοιπόν που έγραφε ο alres προηγουμένως ότι "φλωρέψαμε" έχει και αυτή την λογική, ότι αυτός που αγόρασε "πρόσφατα" δεν έχει πιά την φιλοσοφία ΚΑΠΟΙΩΝ παλιών σε μεγάλο βαθμό, γιατί ζώα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Η έλλειψη χρημάτων είναι ζήτημα, το μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι ότι έγινε η μοτοσικλέτα προϊόν και ως τέτοιο δεν έχει πιά "φιλοσοφία" γύρω της. Ούτε αυτό θα το χαρακτηρίσω κάπως, έχει γίνει η ίδια ατελέσφορη συζήτηση στο θέμα όπως και σε αυτό εδώ και σε άλλα. Ο καθ' ένας λοιπόν στο ότι γουστάρει και όπως γουστάρει και όλοι χαρούμενοι στον μικρόκοσμό τους. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο...

*να προσθέσω την επανάληψη του ότι συζητούσαμε εδώ αρχικά για ενοχλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά ανθρώπων που το προϊόν που καβαλούν και ο μικρόκοσμος που ανήκουν είναι συγκεκριμένος. Και επειδή η συμπεριφορά με τη χρήση του προϊόντος είναι επικίνδυνη και ενοχλητική και γίνεται τακτικά σε ένα συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο θεωρώ πως ναι, εν προκειμένω, δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν επειδή απλά γουστάρουν και μπορούν. Η ελευθερία τους θα έπρεπε να τελειώσει εκεί που άρχισε η ελευθερία των λοιπών χρηστών της πλατείας.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 18/06/2015 στις 01:11.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    Και εγώ φίλτατε ως πρώην κάτοχος srv 850 κ νυν mt-09 tracer μπορώ να σου βρω πω 2-3 αρνητικά της μηχανής μου σε σχέση με την μπανιέρα
    Εαν ειναι σοβαρα και αφορα θεμα ασφαλειας πολυ ευχαριστως να τα ακουσω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Λοιπον για να ριξω λαδι στη φωτια !!!

Να ξηγηθω review μπανιερας 2μισι μετρων μεταξονιου και βαρους 210 κιλων γεματο ;;

να μπειτε εκει και να κραξετε να σας φυγει η καβλα ;

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Κο Κο Κο κοοοοοοο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Κο Κο Κο κοοοοοοο
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    πολυ απλα αν ο φιλος ανεφερε πως 2σκουτερ πηγαν να πατησουν μια γυναικα με καροτσι σε 1-2σελιδες θα ριχναν μερικοι κανα καντηλι και τελος....ο τροπος ομως που παρουσιαστηκε το γεγονοςκαι συνεχιστηκε εδωσε το εναυσμα να βγει χολη κομπλεξ προς σκουτεραδες,να στιγματιστει ενα αλλο φορουμ καμποσοι σκουτεραδες αλλα και ενα καφε που γινεται η συναντηση....κι ολα αυτα για να περασουμε καλα ειχε και γελιο η υποθεση!!τετοια θεματα δινουν "ζωη" στα φορουμ ειναι καταννοητο

Κομπλεξ ......??

Γιατι....?? Επειδη καποια ατομα εδω μεσα δεν συμφωνουν με τον τυπο της μοτο που εχεις επιλεξει.....?

Αλιμονο να λεγαμε τον καθενα κομπλεξικο επειδη δεν γουσταρει τα ςς , σκουτερ, ον οφφ, κλπ...

Ποιο φορουμ στιγματιστικε ..??

Εγω δεν διαβασα καποιο κατηγορω για το φορουμ σας , ουτε καποιο κατηγορω για την συγκεντρωση στο καφε καθε αυτου....

Αντιθετα απο εσενα διαβασα κατι για εδρες , σεναρια και τσουτσουνιασματα......

Αλλα παρολα αυτα δεν συνεχιστικε το θεμα απο καποιον αλλο...!!!

Το για να περασω καλα στο φορουμ να αρχισω να κατηγορω μια ομαδα ανθρωπων στα καλα καθουμενα....

Στο επιστρεφω χ οσα μπορω..... Καποιες αποψεις αλλωστε ειναι ανικητες.....!!!

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Κομπλεξ ......??

Γιατι....?? Επειδη καποια ατομα εδω μεσα δεν συμφωνουν με τον τυπο της μοτο που εχεις επιλεξει.....?

Αλιμονο να λεγαμε τον καθενα κομπλεξικο επειδη δεν γουσταρει τα ςς , σκουτερ, ον οφφ, κλπ...

Ποιο φορουμ στιγματιστικε ..??

Εγω δεν διαβασα καποιο κατηγορω για το φορουμ σας , ουτε καποιο κατηγορω για την συγκεντρωση στο καφε καθε αυτου....

Αντιθετα απο εσενα διαβασα κατι για εδρες , σεναρια και τσουτσουνιασματα......

Αλλα παρολα αυτα δεν συνεχιστικε το θεμα απο καποιον αλλο...!!!

Το για να περασω καλα στο φορουμ να αρχισω να κατηγορω μια ομαδα ανθρωπων στα καλα καθουμενα....

Στο επιστρεφω χ οσα μπορω..... Καποιες αποψεις αλλωστε ειναι ανικητες.....!!!
    οποτε το θεμα δεν εγινε παιδικη χαρα....απο ποτε ενα παρολιγον ατυχημα τυγχανει 35σελιδες στα φορουμ??προφανως μερικοι δεκαδες που σχολιασαν στο δικο μας φορουμ για την ειρωνια καποιων ποστ ειναι και αυτοι λαθος....δεν σε κατηγορω για την εξελιξη του θεματος .οποτε εισαι χαλαρος ριξε ενα διαβασμα ν ταβθυμηθεις ειμαι απο κινητο αλλιως θα σου ποσταρα καποια σημεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    οποτε το θεμα δεν εγινε παιδικη χαρα....απο ποτε ενα παρολιγον ατυχημα τυγχανει 35σελιδες στα φορουμ??προφανως μερικοι δεκαδες που σχολιασαν στο δικο μας φορουμ για την ειρωνια καποιων ποστ ειναι και αυτοι λαθος....δεν σε κατηγορω για την εξελιξη του θεματος .οποτε εισαι χαλαρος ριξε ενα διαβασμα ν ταβθυμηθεις ειμαι απο κινητο αλλιως θα σου ποσταρα καποια σημεια
    Ειλικρινα δεν διαβασα κατι κατα χωρις να αποκλειω να μου ξεφυγε αλλα.....

Τι εγινε...??? Εγω ιδιος σε διαφορα ποστ μου εχω ριξει 100αδες ειρωνιες για το υπαρχον φορουμ που μιλαμε.....

Δεν βρισκω κατι κακο σορρυ...!

Εαν κανεις ενα ψαξιμο εδω στο μοτο θα δεις 10αδες θρεντ για το θεμα σκουτερ.....

Θα δεις αποψεις που κατασυμφωνησεις...Που θα καταδιαφωνησεις...Που θα καταειρωνευτεις....!!

Δεν νομιζω οτι ειναι κατι που πρπει να το παρετε προσωπικα .....

Νέο μέλος
    καλησπέρα σας "κύριοι" εγώ δε γράφτηκα με σκοπό ούτε να μαλώσω ούτε τίποτα, απλά έχω μια απορεία, πόσο κομπλεξικός πρέπει να είναι κάποιος/κάποιοι για να ασχολούνται με το τι κάνουν κάποια άτομα; που δεν ισχύουν βασικά αυτά που λέτε αλλά έστω και να ίσχυαν, γιατί δε κοιτάτε τη δική σας τη καμπούρα και αντί να προσπαθήσετε να γίνεται πρώτα εσείς καλύτεροι κράζετε κάποιους ενώ βάζω στοίχημα ότι εσείς μπορεί να κάνετε τα χειρότερα; μήπως επειδή έχετε μηχανή;; πραγματικά θέλω να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω το λόγο!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Χμ. Ναι. Το καλό και το κακό είναι υποκειμενικά. Και όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές, δικαίωμά του οποιουδήποτε ανθρώπου να κάνει ότι θέλει, δικαίωμά μου να τον θεωρώ παράλογο ή μαλάκα. (Ειδικά η φάση "καβαλάω μέχρι εδώ δίπλα γιατί μετά πεθαίνω" που έφερες για παράδειγμα, δεν υπάρχει καν στο λεξικό). Όπως καλή ώρα κάποιον, πιθανώς τον ίδιο, χαρακτηρισμό θα εισπράξω εγώ από κάποιον που θεωρεί ότι εγώ είμαι λάθος σε οτιδήποτε. Ε, και, κατσάρωσε μιά τρίχα στη μύτη μου τώρα...

Ναι το θέμα "βόλτα", "ταξίδι" κλπ. Καλώς ή κακώς, επειδή η ιστορία μου στις μοτοσικλέτες δεν είναι μεγάλη και η 4τροχη προϊστορία δεν προσμετράται, εδώ μέσα που ήταν αν θέλεις το έμπρακτο "γαλούχημά" μου στις μοτοσικλέτες, έμαθα κάπως αλλιώς. Αν με ρωτάς επί προσωπικού, ο χαρακτηρισμός "βόλτα" για οτιδήποτε σε ακτίνα τέτοια που ανέφερα δεν ταιριάζει. Ο χαρακτηρισμός "ταξίδι" στα 400 χιλιόμετρα που ανέφερε άλλος επίσης δεν ταιριάζει. Και το να είσαι πολύ περήφανος που έκανες το τίποτα, εμπίπτει στην προηγούμενη παράγραφο, καλά το κάνεις, δικαίωμά μου να σε θεωρώ τίποτα... Γιατί καλώς ή κακώς, έμαθα αλλιώς. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο.

Επίσης θεωρώ ότι όταν πουλήθηκαν κοντά στο ένα μύριο μοτοσικλέτες την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας, καβαλάει κόσμος ο οποίος δεν έχει και πολύ σχέση με το άθλημα. Αυτό λοιπόν που έγραφε ο alres προηγουμένως ότι "φλωρέψαμε" έχει και αυτή την λογική, ότι αυτός που αγόρασε "πρόσφατα" δεν έχει πιά την φιλοσοφία ΚΑΠΟΙΩΝ παλιών σε μεγάλο βαθμό, γιατί ζώα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Η έλλειψη χρημάτων είναι ζήτημα, το μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι ότι έγινε η μοτοσικλέτα προϊόν και ως τέτοιο δεν έχει πιά "φιλοσοφία" γύρω της. Ούτε αυτό θα το χαρακτηρίσω κάπως, έχει γίνει η ίδια ατελέσφορη συζήτηση στο θέμα όπως και σε αυτό εδώ και σε άλλα. Ο καθ' ένας λοιπόν στο ότι γουστάρει και όπως γουστάρει και όλοι χαρούμενοι στον μικρόκοσμό τους. Και ξαναγυρνάμε στην πρώτη παράγραφο...
    Fair enough

*να προσθέσω την επανάληψη του ότι συζητούσαμε εδώ αρχικά για ενοχλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά ανθρώπων που το προϊόν που καβαλούν και ο μικρόκοσμος που ανήκουν είναι συγκεκριμένος. Και επειδή η συμπεριφορά με τη χρήση του προϊόντος είναι επικίνδυνη και ενοχλητική και γίνεται τακτικά σε ένα συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο θεωρώ πως ναι, εν προκειμένω, δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν επειδή απλά γουστάρουν και μπορούν. Η ελευθερία τους θα έπρεπε να τελειώσει εκεί που άρχισε η ελευθερία των λοιπών χρηστών της πλατείας.
    Αυτό εννοείται.
    Δεν είχα τέτοιες περιπτώσεις στο μυαλό μου όταν σε ρώτησα περί καλού και κακού κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scooterman90 Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα σας "κύριοι" εγώ δε γράφτηκα με σκοπό ούτε να μαλώσω ούτε τίποτα, απλά έχω μια απορεία, πόσο κομπλεξικός πρέπει να είναι κάποιος/κάποιοι για να ασχολούνται με το τι κάνουν κάποια άτομα; που δεν ισχύουν βασικά αυτά που λέτε αλλά έστω και να ίσχυαν, γιατί δε κοιτάτε τη δική σας τη καμπούρα και αντί να προσπαθήσετε να γίνεται πρώτα εσείς καλύτεροι κράζετε κάποιους ενώ βάζω στοίχημα ότι εσείς μπορεί να κάνετε τα χειρότερα; μήπως επειδή έχετε μηχανή;; πραγματικά θέλω να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω το λόγο!
    προσωπικα ξεκινησα να τους κραζω απο τοτε που ενας χαρακτηριστικος τυπος μεγασκουτερ μου εκανε σφηνα σε διηθηση και αν δεν τον επαιρνα χαμπαρι νωρις θα γινομασταν μαλλιοκουβαρα μαζι με δυο αυτοκινητα χωρις κανενα λογο
    και με μηχανη να το εκανε μαλακας θα ηταν αλλα με το ταπερ που βογγαγε ηταν ενα κλικ παραπανω

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων