Σελίδα 33 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 798

Θέμα: Ηλεκτρικά εργαλεία (γενική συζήτηση)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 397380
    Bosch GSB 16 RE Professional προσφορά στα 100 ευρώ στο praktiker νομίζω αξίζει τα λεφτά του.
    Η αμέσως καλύτερη τιμή είναι στα 140 ευρώ στο skroutz.gr
    Για μια ζωή ή και δύο με ερασιτεχνική χρήση, μπαίνει και σε όρθια βάση για τρυπηματα.
    Αντιγράφω από site :
    ■750 W για γρήγορη πρόοδο της εργασίας
    ■Συμπαγής κατασκευή για ιδανικό χειρισμό
    ■Στιβαρό μεταλλικό κέλυφος μειωτήρα για μεγάλη διάρκεια ζωής
    ■Ταχυτσόκ ενός κελύφους με Auto-Lock (αυτομαντάλωση) για γρήγορη αλλαγή εξαρτημάτων με το ένα χέρι
    ■Περιστρεφόμενη πλάκα ψηκτρών για την ίδια δύναμη αριστερόστροφα και δεξιόστροφα
    ■Νέα λαβή ασφαλείας με καινοτομική στερέωση για σίγουρο κράτημα του εργαλείου
    ■Σφαιρική μούφα για μεγάλη ευελιξία και για αποφυγή ζημιών στο καλώδιο
    ■Προεπιλογή αριθμού στροφών με δίσκο ρύθμισης για εργασία σε διάφορα υλικά
    ■Απαλή λαβή για ασφαλές κράτημα
    ■Διαμ. λαιμού άξονα 43 mm (ευρωπαϊκό πρότυπο) – μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βάση δράπανου

Σημ. Προσωπικά αν το αγόραζα θα έπαιρνα αργότερα ένα ζευγάρι καρβουνακια και ένα διακόπτη με κουμπί ρύθμισης στροφών να υπάρχουν, γιατί είναι τα μόνα που χαλάνε κάποια στιγμή.
    +1290 Από κατασκευή γαμεί και νομίζω αντέχει αρκετό καιρό η σκανδάλη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

Σημ. Προσωπικά αν το αγόραζα θα έπαιρνα αργότερα ένα ζευγάρι καρβουνακια και ένα διακόπτη με κουμπί ρύθμισης στροφών να υπάρχουν, γιατί είναι τα μόνα που χαλάνε κάποια στιγμή.
    σωστος!!

εγω ομως θα επαιρνα μονο τον διακοπτη. καρβουνακια βρισκεις ευκολα. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και τα μαμισια.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    σωστος!!

εγω ομως θα επαιρνα μονο τον διακοπτη. καρβουνακια βρισκεις ευκολα. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και τα μαμισια.
    Σωστός αν και ο διακόπτης κοστίζει τετραπλάσια ευρώ από τα καρβουνακια.

Παλαιό μέλος
    Πριν δυο χρόνια πήρα από Γερμανία ένα κρουστικο τρυπανι SDS plus το Metabo 2850 multi. Ηρθε με τη βαλίτσα του, δύο τσοκ και δώρο ένα σιδερενιο κουτί με τρυπάνια μπετου 7 τεμ, 5-12χιλ κοντά/μακριά της Makita. Κόστος 245 ευρώ, με τα μεταφορικά 260 ευρώ.
    Συνημμένο 396671
    .
    Σήμερα λερωσα για πρώτη φορά το SDS της METABO δουλεύοντας το σαν σκαπτικο. Αφαίρεσα κάποια κούφια πλακάκια και την κόλλα τους από κάτω χρησιμοποιώντας ένα πλακέ καλεμι. Αυτό που δεν ήξερα και ανακάλυψα σήμερα, είναι ότι στο επάνω μέρος έχει ένα στρογγυλό διακόπτη που αυξομειώνει τις στροφές στο τρυπανισμα(αυτό το ήξερα).
    Όμως και στο καλεμισμα κάνει το ίδιο στο ρυθμό και τη δύναμη των κρούσεων. Έτσι ανάλογα την σκληρότητα του υλικου δεν κάνεις άθελά σου ζημιά.Εξαιρετική ιδιότητα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20180711_170759.jpg 
Προβολές:	269 
Μέγεθος:	84,2 KB 
ID:	397779Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20180711_171828.jpg 
Προβολές:	267 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	397780
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 11/07/2018 στις 18:41.

Μέλος
    Ξαναβγαλε σε προσφορα το κατεδαφιστικο gsh 11 vc professional της bosch ο γερμανος.

https://www.werkzeugalarm.de/freier-artikel/a-11714/

Το συγκεκριμενο το εχω αγορασει και πιστοποιω οτι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και χωρις αντιπαλο στην κατηγορια του (εχω δουλεψει παρα πολλα ακομα και εχω αμεσο μετρο συγκρισης), το ξερω πως ειναι παρα πολυ εξειδικευμενο και σχετικα ''ακριβο'' εργαλειο, αλλα οποιος ψαχνεται αυτη τη στιγμη για να αγορασει κατι αντιστοιχο ειναι φοβερη ευκαιρια και δυσκολα το λανσαρουν σ`αυτη την τιμη συχνα, εχει αρχικη τιμη πανω απο 900 ευρω στην ελλαδα και τελευταια φορα που το ειχαν ξαναβγαλει και ηταν τοτε που το ειχα αγορασει κι`εγω, ηταν πριν απο 2 χρονια ακριβως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fasarias Προβολή μηνύματος
    Ξαναβγαλε σε προσφορα το κατεδαφιστικο gsh 11 vc professional της bosch ο γερμανος.

https://www.werkzeugalarm.de/freier-artikel/a-11714/

Το συγκεκριμενο το εχω αγορασει και πιστοποιω οτι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και χωρις αντιπαλο στην κατηγορια του (εχω δουλεψει παρα πολλα ακομα και εχω αμεσο μετρο συγκρισης), το ξερω πως ειναι παρα πολυ εξειδικευμενο και σχετικα ''ακριβο'' εργαλειο, αλλα οποιος ψαχνεται αυτη τη στιγμη για να αγορασει κατι αντιστοιχο ειναι φοβερη ευκαιρια και δυσκολα το λανσαρουν σ`αυτη την τιμη συχνα, εχει αρχικη τιμη πανω απο 900 ευρω στην ελλαδα και τελευταια φορα που το ειχαν ξαναβγαλει και ηταν τοτε που το ειχα αγορασει κι`εγω, ηταν πριν απο 2 χρονια ακριβως.
    Έχω το μικρότερο Bosch GSH 5 E στα μισά κιλά.

Όνομα:	319NCFQF2CL.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	398041

Το 11αρι λόγω βάρους είναι καθαρά κατεδαφιστικο και για τσιμεντένια δάπεδα. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.Υποθέτω με τα μεταφορικά κοντά στα 700 ευρώ. Τόσο είχα πάρει το δικό μου εδώ σε προσφορά!

Παλαιό μέλος
    https://www.ereplacementparts.com/re...nance_101.html
    Ένα καλό σαιτ με ανταλλακτικά, εργαλεία και άρθρα για την διάγνωση βλαβών, επισκευή και συντήρηση των ηλεκτρικών μας εργαλείων.
    Τα εργαλεία δεν είναι για αγορά αλλά για ενημερωση, μιας και τα βρίσκεις στο 1/3 της τιμής.
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 16/07/2018 στις 10:50.

Μέλος
    Έχω το μικρότερο Bosch GSH 5 E στα μισά κιλά.

Όνομα:	319NCFQF2CL.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	398041

Το 11αρι λόγω βάρους είναι καθαρά κατεδαφιστικο και για τσιμεντένια δάπεδα. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.Υποθέτω με τα μεταφορικά κοντά στα 700 ευρώ. Τόσο είχα πάρει το δικό μου εδώ σε προσφορά!

Οι τιμες του ειναι απαιχτες, αστο μην το ψαχνεις, δες εδω ποσο κοστιζει το δικο σου ή καποιο παρομοιο τελοσπαντων, https://www.werkzeugalarm.de/elektro...400mm/a-11711/

Τα μεταφορικα του ειναι 15 ευρω, αλλα αμα υπολογισεις οτι μεσα στην προσφορα του σου δινει και τρια καλεμια που κοστιζουν περιπου 35 ευρω το ενα εδω ελλαδα, παει ξεφυγαμε.

Το 11αρι φυσικα και ειναι καθαρα κατεδαφιστικο, οχι βεβαια μονο λογω βαρους, αλλα γιατι σ`αυτη την κατηγορια κατατασσεται ετσι κι`αλλιως, ομως εχει τεχνολογια αιχμης επανω του γιατι ειναι νεο εξελιγμενο προιον απο την εταιρεια, ειναι πολυ καλοζυγισμενο και μελετημενο οποτε το βαρος δεν αποτελει ιδιαιτερο προβλημα, καμμια σχεση με κατι παλιοτερα σιδερενια ''βαριδια'' που κυκλοφορουν ή κατι κινεζικα της κακιας ωρας που κοστιζουν με το ζορι 200 ευρω.
    Αρκει βεβαια να ξερεις τι αγοραζεις και για τι χρηση το προοριζεις φυσικα.

Στα σκαπτικα υπαρχουν 2 κατηγοριες πιστολετων, τα κρουστικα-περιστροφικα και τα κατεδαφιστικα, οταν αγοραζεις περιστροφικο σκαπτικο χανεις πολυ σε δυναμη εν`συγκριση με το αντιστοιχο κατεδαφιστικο στα ιδια κιλα, φαντασου εγω εχω ενα σχεδον 8αρι παλιοτερο της bosch, (και πιο συγκεκριμενα αυτο https://atools.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3...-1350w-sds-max) το οποιο ειναι και περιστροφικο και μου φτανει στα 9,3 joule, αποτελεσματικο ναι μεν αλλα παρα πολυ λιγο για την κατηγορια του, ειδικα αμα υπολογισεις οτι το δικο σου που ειναι 5αρι πιανει τα 8,3 joule τι να λεμε, βαλε τωρα και στη συγκριση το 11αρι που συζηταμε το οποιο ειναι στα 23 joule, μιλαμε οι διαφορες ειναι τεραστιες.

Παλαιό μέλος
    Σωστά τα λες!

Μέλος
    Λοιπόν παιδιά:Συνημμένο 398650 αυτό εδώ με τα μεταφορικά μου κόστισε 139€ στην πόρτα μου.Τα είχα τα λεφτά και αφού παντρεύομαι ήρθαν και κάποια πίσω.Το έχω δουλέψει το τρυπάνι στην προηγούμενη δουλειά μου.Εκεί βίδωνα κάργα αλλά και τρυπάγαμε μέταλλα και ξύλα ή χοντρά πλαστικά(pvc και άλλα).
    Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι εάν η τιμή που το πήρα είναι φυσιολογική ή πάααρα πολύ καλή.
    Περιλαμβάνει 3 μπαταρίες λιθίου,βαλιτσάκι,κάποια κατσαβίδια και φορτιστή.Επίσης είναι το 18v και όχι το 12ν.
    Τι λέτε?

υ.γ. Επειδή τρείς μπαταρίες μου φαίνονται πολλές λέτε να πάθουν κάτι αμα έχω καιρό να τις χρησιμοποιήσω?
    Τελευταία τροποποίηση από rhtoras; 14/08/2018 στις 14:26.
    https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
    Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Τι να σου πουμε ρε φιλε;
    Τωρα ειναι αργα
    Ας μας ρωταγες πριν παντρευτεις.....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Τι να σου πουμε ρε φιλε;
    Τωρα ειναι αργα
    Ας μας ρωταγες πριν παντρευτεις.....
    Δεν παντρέυτηκα ακόμα.Ρωτάω τώρα γιατί είδα χαμό.Μάλιστα πήρα το τελευταίο.
    Εχω απλά την απορία.Εμένα μου φάνηκε καλή τιμή με δεδομένο πώς σε άλλες εταιρείες θέλεις 180€ π.χ(αν μιλάμε για τις καλές) για να πάρεις ενα σχέδον ίδιο σετ.
    https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
    Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rhtoras Προβολή μηνύματος
    Δεν παντρέυτηκα ακόμα.Ρωτάω τώρα γιατί είδα χαμό.Μάλιστα πήρα το τελευταίο.
    Εχω απλά την απορία.Εμένα μου φάνηκε καλή τιμή με δεδομένο πώς σε άλλες εταιρείες θέλεις 180€ π.χ(αν μιλάμε για τις καλές) για να πάρεις ενα σχέδον ίδιο σετ.
    ΕννοΑει ο ανθρωπάς ότι εφόσον το αγόρασες ήδη τι να σου πούμε.... Καλοδούλευτο, λοιπόν....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από losvre Προβολή μηνύματος
    Θα κοιτάξω το βράδυ και θα επανέλθω!
    To κινητό μάλλον Kina και η τηλεόραση Ουγγαρία!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rhtoras Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν παιδιά:Συνημμένο 398650 αυτό εδώ με τα μεταφορικά μου κόστισε 139€ στην πόρτα μου.Τα είχα τα λεφτά και αφού παντρεύομαι ήρθαν και κάποια πίσω.Το έχω δουλέψει το τρυπάνι στην προηγούμενη δουλειά μου.Εκεί βίδωνα κάργα αλλά και τρυπάγαμε μέταλλα και ξύλα ή χοντρά πλαστικά(pvc και άλλα).
    Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι εάν η τιμή που το πήρα είναι φυσιολογική ή πάααρα πολύ καλή.
    Περιλαμβάνει 3 μπαταρίες λιθίου,βαλιτσάκι,κάποια κατσαβίδια και φορτιστή.Επίσης είναι το 18v και όχι το 12ν.
    Τι λέτε?

υ.γ. Επειδή τρείς μπαταρίες μου φαίνονται πολλές λέτε να πάθουν κάτι αμα έχω καιρό να τις χρησιμοποιήσω?
    Δεν μπορώ να δω το συνημμένο, κάνε ένα ποστ τη φωτό

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2018, 15:01
  2. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  3. ΧΙΟΣ...Άνοιξη 2007 - Γενική συζήτηση
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 278
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 20:06