"Εγώ δεν έχω κατσίκα, οπότε να ψοφήσει του γείτονα" φάση; ^^
Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα καταστράφηκε από μουσικούς.
"Εγώ δεν έχω κατσίκα, οπότε να ψοφήσει του γείτονα" φάση; ^^
Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα καταστράφηκε από μουσικούς.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 10/01/2016 στις 00:47.
Life begins at 45°.
Έγραψα ΚΑΙ για αυτούς την πληρώνουμε εμείς.
Δηλαδή στο μουσικός κολήσαμε ?
Αν ήταν πολιτικός και έβγαζε τα λεφτά του έξω θα τον βρίζαμε και τώρα που είναι μουσικός είναι στο απυρόβλητο ?
Και ναι ένα μεγάλο μέρος της κατάστασης στην Ελλάδα είναι η φοροδιαφυγή .Και αυτός αυτή τη στιγμή φοροδιαφεύγει .
Και αναγκαστικά ανεβαίνει η δική μου και η δική σου φορολογία .
Δεν έχει να κάνει με κανενός την κατσίκα . Αν η δική του στάση δεν είχε αντίκτυπο σε όλους εμάς να είσαι σίγουρος δεν θα με ενδιέφερε καθόλου τι κάνει .
Ένα παραπάνω που είναι δημόσιο πρόσωπο .
Αν ήταν πολιτικός που τρώει λεφτά από σένα (εμένα, το κράτος) και τα οποία πληρώνεις εσύ (εμείς), ναι θα τον βρίζαμε. Αν ήταν πολιτικός, ο οποίος πληρώθηκε από ιδιώτη για υπηρεσίες που προσέφερε και το έκανε με νόμιμο τρόπο, ο οποίος του εξασφαλίζει λιγότερους φόρους, όχι δε θα τον βρίζαμε. Δεν καταλαβαίνω πώς έχει αντίκτυπο σε μένα και σε σένα το τελευταίο.
Life begins at 45°.
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι η παροχή υπηρεσιών από εταιρεία κοινοτικής χώρας (στην Ελλάδα), φορολογείται (φόροι και ΦΠΑ) στην χώρα του λήπτη (Ελλάδα) και ότι το άρθρο είναι γτπκ. Άλλο η πώληση αγαθών, άλλο η παροχή υπηρεσιών. Βέβαια χάνουμε τα ένσημα της ασφάλειας και διάφορα άλλα έσοδα (τέλη κυκλοφορίας κλπ) αλλά ας προσέχαμε. Δε μπορείς να ξεσκίζεις τους φορολογούμενους σου στους φόρους την ίδια ώρα που μπορούν να πάνε παραδίπλα και την ίδια ώρα να κλαίγεσαι ότι χάνεις φόρους.
Οι βρίζοντες τον ανήθικο παπακωνσταντίνου ήθελα να δω τι θα κάνατε αν όλοι σας οι ανταγωνιστές είχαν μεταφέρει την έδρα τους στη Βουλγαρία προσφέροντας ανταγωνιστικότερες τιμές ενώ εσείς ως ηθικοί παραμένετε στην Ελλάδα ενώ παράλληλα τα έσοδα σας μειώνονται και οι φόροι σας αυξάνονται.
Καπιταλισμός λέγεται (κέρδος) και δεν έχει σχέση με ηθική, ιδεολογίες και πατριωτισμούς.
Μόνο στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα θα μπορούσε να ασκείται κριτική και κατηγορία για φοροδιαφυγή σε κάποιον (Παπακωνσταντίνου εν προκειμένω) από κάποιον ο οποίος έχει φοροδιαφύγει επισήμως και με τη βούλα (εν προκειμένω ο Μπόμπολας), αφού το Έθνος -ιδιοκτησίας του μεγαλοφοροφυγά Μπόμπολα- αποκάλυψε το όλο θέμα... Σιγά τον σοβαρό καλλιτέχνη, σιγά την σοβαρή εφημερίδα... Απλά ο συγκεκριμένος αιώνιος βαψομαλλιάς ψευτοροκάς είναι μια μικρή ψηφίδα στο τεράστιο κάδρο της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Απλά ο συγκεκριμένος μπορεί να δεχτεί ένα κάζο γιατί έχει και πολιτική άποψη που την εκφέρει που και που, έχει καλλιεργήσει κι ένα προφίλ "επαναστάτη" που κουνάει το χέρι στους άλλους, είναι ένας μικρός Σαββόπουλος εν κατακλείδι (που κατακεραύνωνε πασοκικές και δεξιές κυβερνήσεις αλλά πληρωνόταν μια χαρά από όλους για να τραγουδήσει σε στρατόπεδα για το... στράτευμα και την ψυχαγωγία του).
Προτιμώ να ασχοληθώ με πιο σοβαρά πράγματα όπως π.χ. ότι (και) στην Ελλάδα μπορείς να απαιτήσεις την αποβίβαση συνεπιβατών σου επειδή είσαι Εβραίος και δεν σου αρέσει η αραβική φάτσα τους... Ή να ασχοληθώ με πιο σοβαρή φοροδιαφυγή όπως της παιδιάτρου μου για παράδειγμα...
Αν εχει κοπει τιμολογιο παροχης υπηρεσιων (που λογικα κατι τετοιο γινεται) τοτε αν η εδρα βρισκεται σε χωρα της κοινοτητας (και οχι μονο), για να πληρωθει το τιμολογιο συνοδευεται απο το λεγομενο εντυπο αποφυγης διπλης φορολογισης (για την ιδια υπηρεσια δεν μπορει να φορολογηθει σε 2 χωρες) που σημαινει οτι ειτε θα πληρωσει εδω τον αναλογουντα ΦΠΑ ειτε στην Βουλγαρια.... για την κοινοτητα ειναι το ιδιο....
Αυτο συμβαινει καθε φορα που στη δουλεια θελουμε να πληρωσουμε τιμολογιο απο εταιρεια εξωτερικου. Ουτε λογιστης ειμαι ουτε φοροτεχνικος για να ξερω.
Απο την αλλη παλι μας ενοχλει που ενας τραγουδιστης εχει "μεταφερει την εδρα" του στην Βουλγαρια..... οτι ολοι οι πολιτικοι εχουν μεταφερει τα φραγκα τους στην Ελβετια ειναι το προβλημα.....
εντιτ
Για τα λοιπα με καλυπτει ο αποπανου
για ι δέστε που μας καταντήσανε όμως,
να ασχολούμαστε εάν ο ένας ο άλλος ο μικροπωλητής , ο καστανάς, η γιαγιά που πουλάει το μίξερ της στη λαϊκή κόβουν τιμολόγιο...!!!!!
νομίζω ότι έτσι θα μπορέσει τελικά να έρθει η πολυπόθητη καραμέλα της ανάπτυξης...!!!!!!
φυσικά μην κοιτάτε προς ασπρόπυργο μεριά , εκεί απαγορεύεται
και η ζωή συνεχίζεται...
Ειπα το αντιθετο?
Τα μεγεθη ειναι διαφορετικα αλλα ο καθενας απευθυνεται σε δια φορετικο καταναλωτικο κοινο.Οσο ομως και να σου φαινεται περιεργο ο Ελληνας αγροτης μπορει να παρει παρα πολλα και απο τη νοοτροπια του Καναδου και απο τον τροπο που καλλιεργει και διακινει τα προιοντα του.Εχουνε οργανωθει αρκετες αποστολες αγροτων και αλλων επαγγελματιων σε αλλες χωρες για να ξεστραβωθουμε,αλλα το μονο που κανανε σωστα οι δικοι μας,ητανε να κλεινουνε ξενοδοχεια σε μερη "νυχτερινου" η "καταναλωτικου" ενδιαφεροντος.
Κοινως κ@λαδικα το βραδυ,ψωνια το πρωι και στον τοπο η δουλεια.
Υ.Γ.Εχω καλιεργησει παρεα με Καναδους (και Ελληνες) αγροτες και εχω παρει μερος σε αποστολες επιμελλητηριου στο εξωτερικο.Εκμεταλευτηκα τις ευκαιριες που μου δωθηκαν.Πηρα παρα πολλα και αυτα με κρατανε ζωντανο σημερα.
ντόπιο μοσχάρι ?
ντόπιο ?
ΝΤΟΠΙΟ ??
εισαγόμενο ανα-βαπτισμένο αγόραζες τότε (σε τριπλάσια τιμή)
εισαγόμενο ανα-βαπτισμένο αγοράζεις και τώρα.
Αν είσαι στην επαρχία θα βρεις ελληνικό , δεν ξέρω βέβαια σε τι τιμή.
Το τι πουλάνε τα κρεοπωλεία και τα s/m , άστο καλύτερα.
ειδικά τα κρεοπωλεία.
Στην Ελλαδα ερχεται απο μεγαλες μοναδες,οποτε ειναι χαμηλοτερη η τιμη του.
Αυτο με τα 5 ευρω δεν ισχυει,περα απο καποια διημερα προσφορων.Το εισαγωμενο μοσχαρισιο κρεας,οχι απαραιτητα Γαλλικο,πωλειται στα 8 με 8,5 ευρω και δεν μιλαμε για μερη του ζωου οπως το ποντικι.