[QUOTE=teogtp;2866641]https://youtu.be/PNWMYvfeVRM
χα,χα,χα..μιλαμε ελιωωωσααα!!!!
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
ΠΑΠΙ ΡΕ...........
Μέχρι δευτέρας παρουσίας.
Καλά φαντάζομαι μερικούς,καλοκαίρι 40 βαθμοί στην άσφαλτο,
να βράζει και το μηχανάκι,ιδίως κάτι ΚΤΜ,εκείνα με το αλουμινόχαρτο
που τά κάνανε γαργάρα πια,να έχεις τιμονάκι,ο κώλος στον ουρανό,
οι καρποί να ξεραίνονται από το βάρος,να κοιτάτε με το ζόρι την άσφαλτο,
κ.λ.π.....κ.λ.π......ΑΛΛΑ
φρένα γαμάτα,αναρτήσεις θανάτου....και στην κίνηση με 30-40 το αριστερό χέρι
κουλό από το συμπλέκτη,κι όταν έρθει το πεζοδρόμιιο.......πάει και το μισό φέρινγκ..!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Πόσοι ψηφίζουν σαν το πιο ασφαλές δίτροχο για την πόλη....
ΤΟ ΠΑΠΙ
ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ
άντε και
ΤΗΝ ΜΟΤΟ
Μέχρι 2000 ευρώ όμως κόστος.......ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...!!!
υπαρχουν και οι ραμπες αναπηρων που μπορεις αναιμακτα και ωραιοτατα να ανεβεις πεζοδρομιο με ss χωρις να κλαις καρινες...just saying...
επισης οποιος βαζει βαρος στους καρπους οταν οδηγαει ss ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο θεση σωματος...
υ.γ. πολλα παλια 600αρια ss εχουν 2000€...και ναι ειναι ασφαλεστερα των παπιωνΕ σε ολες τις συνθηκες, οχι μονο πολης...
Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή, ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
Στα @@ μου
Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ποιος εριξε το πεναλτυ και μου κλεισε το σπιτι;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.