Με 'γειά και καλές βόλτες διπλός![]()
Και μιλώντας για διπλές, μία φωτογραφία την έχεις βάλει δύο φορές. Την πρώτη που ανέβασες, που ήταν η μοτό από πίσω με τις βαλίτσες στο κεντρικό stand γιατί την έβγαλες;
Γυναίκες που να αγαπούν τη μοτοσικλέτα πολλές, αλλά τώρα το χειμώνα δύσκολα θα θέλουν μοτοταξιδάκι, εκτός και αν πέσεις σε πωρωμένη. Είναι και το bandit που δεν έχει "πρεστίζ" ρε γμτ...![]()
Και η ζελατίνααααα.Το κρύο ρεύμα αέρα που σκάει ακριβώς στο λαιμό και κάτω από το κράνος είναι...
Ο Μπαξεβάνης παιδιά πάντως από το καλοκαίρι που έχω πει για την Puig, ακόμα ψάχνουν... Τελικά με βλέπω για Παπασταύρου και MRA παρ΄όλο που και αυτός δεν έχει αυτήν που θέλω (touring) έχει τη "μαμά" και την double bubble. Αν θυμάμαι καλά, αυτές οι δύο είναι περίπου στα ?100 και αυτή με την αεροτομή που φοράνε και στα Vstrom έχει ?156. Πολλά λεφτά δεν είναι ρε γμτ; Θέλω να το δω και από κοντά, αν μπορεί κάποιος εύκολα να ξεβιδώσει την "αεροτομή" και να την πάρει, δεν αξίζει με τίποτα, γιατί ουσιαστικά είναι βιδωμένη πάνω σε μιά "στάνταρ" ζελατίνα. Τουλάχιστον ο Παπασταύρου έχει και τις 3 σε στοκ, βλέπεις και διαλέγεις.
Έχεις δίκιο... δεν το πρόσεξα. Διορθώθηκε το λάθος.
Ζελατίνα ψηλή ψάχνω κι εχώ... όποιος έχει βάλει ας στείλει καμιά πληροφορία και γιατί όχι και φώτο.
Δεν εχω ψηλη ζελατινα, αλλα βρηκα αυτο ...
http://www.banditmania.co.uk/products.htm
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Δε διορθώθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Διορθώθηκε το λάθος.
Είναι κρίμα γιατί ήταν τέλεια η φωτό, έδειχνε και το σχήμα της βαλίτσας και το σκελετό και το πως "αγκαλιάζει" το πίσω μέρος.
Ζελατίνα έχει βάλει από Givi αν θυμάμαι καλά, ένα μέλος από Ιταλία, αλλά πρέπει να scrollάρεις πολλές σελίδες πίσω για να δεις και τις φωτογραφίες του. Είχε πάει Πορτογαλία, με πολύ καλές εντυπώσεις από το ταξίδι (και γενικά και σε ότι αφορά τη ζελατίνα). Οι givi αν θυμάμαι καλά πάνε περίπου ?120.
Μπήκα στο Γερμανικό site της MRA και η ρυθμιζόμενη έχει ?119,κάποιος τσεπώνει ?45 "καπέλο" άδικα μου φαίνεται...
Όπως έχουν πει και άλλοι, έχει και εδώ http://www.justbandits.com/shop/ ζελατίνες και πολλά ακόμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, με εκνευρίζει που δε λέει ποιός τις φτιάχνει... Πρέπει να ψάξεις και να μαντέψεις από το σχήμα. Το "τέλειο" πάντως είναι το αυτοκόλλητο που έχει για να προστατεύει την τιμονόπλακα από γρατσουνιές. Η δικιά μου ήταν χάλια, χαραγμένη από μπρελόκ και κλειδιά.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
Ναι βρε αλλά η μία έχει ανέβει 2 φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
![]()
![]()
με μπέρδεψες... μόνο αυτές τις 4 φώτο έχω.
η dsc00125.jpg
Άρα έχεις ανεβάσει 3Δες σελ. 32 κάτω κάτω και σελ. 33.
![]()
Μάλλον πρέπει να κάνεις refresh στον explorer σου. Πράγματι την είχα ανεβάσει 2 φορές αλλά μετά τη διόρθωσα
![]()
Κυριοί το είδα σήμερα απο κοντα το Μπαντιτ στην αντιπροσωπεία στην Κηφισιάς και ομολογώ πως είναι ακόμα πιο καλό απο κοντά . Στα 6400 με ABS δεν νομίζω πως παίζεται . Ομολογουμένως ψήνομαι άσχημα . Στους δρόμους όμως δεν το βλέπω ιδιαιτέρα , γιατί έτσι άραγε ??
![]()
Modenas Kriss 125
Προφανώς οι περισσότεροι (όπως κι εγώ παλιότερα) θεωρούν καλύτερα και ίσως πιο μουράτα τα Honda Yamaha Kawasaki αλλά είπαμε όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις να κάνεις με τη μηχανή σου.
Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη μηχανή. Τη θεωρώ τίμια επιλογή και σκληρό εργάτη. Τώρα να θέλεις κάτι περισσότερο όπως extreme εμφάνιση ή τρελό γκάζι ίσως να μη σου κάνει.
Επι της ευκαιρίας... έχει βρει κανείς μικρά φλασάκια για τον ληστή. Μετά την τοποθέτηση των πλαϊνών βαλιτσών και την αλλαγή της θέσης των φλας μου έχει κάτσει λίγο στο λαιμό η όλη εικόνα. Ψάχνω λοιπόν μικρά και καλαίσθητα φλασάκια που να μπαίνουν στην κανονική θέση, να μην βρίσκουν πάνω στις σχάρες και να μη χαλάνε την εικόνα της φυσικά.Πολλά ζητάω έ;
Χμ... Αν συγκρίνουμε το Bandit με το CBF600 του '08, το Honda είναι συνολικά καλύτερη μοτοσικλέτα. Πιο δυνατό μοτέρ, πιο σύγχρονο-άκαμπτο πλαίσιο, πιο ελαφρύ, πιο μοντέρνα εμφάνιση... Και καλύτερη μεταπώληση. Αυτό το λέω τελευταίο, γιατί σε τελική ανάλυση δεν αγοράζουμε τη μοτοσικλέτα του επόμενου, την αγοράζουμε για εμάς, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό. Τα άλλα είναι μη αμφισβητήσιμα δεδομένα, αλλά το αν αξίζουν ?2000 παραπάνω που θα κοστίζει το Honda, (όσο το Bandit 1200SA περίπου!) είναι κάτι που ο κάθε ένας το κρίνει μόνος του.
Το αερόψυκτο είναι πρακτικά άθραυστο... Δες τα αστυνομικά. Πόσα χρόνια και πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα... Το υδρόψυκτο δεν έχει λόγο να μην είναι. Είναι μοτοσικλέτα πασπαρτού και πας παντού, από ξύσιμο μαρσπιέ στα Μέγαρα, μέχρι ταξιδάκια μόνος ή και διπλός άνετα και ξεκούραστα. Και πολύ καλά φώτα το βράδι. Στην Αθήνα χωράει μιά χαρά, η σέλα είναι χαμηλή και πατάς κάτω για να το μανουβράρεις. Σε γενικές γραμμές δεν είναι άριστο σε τίποτα, αλλά δεν υστερεί πουθενά σε σημαντικό βαθμό. Και η τιμή του... Δε το συζητάμε! Δεν έχει πουλήσει ως τώρα, γιατί ήταν αρκετά ακριβό μέχρι πρόσφατα και γιατί όντως πάσχει από "πρεστίζ". Ελπίζω η φετινή τεχνολογική ανάσα να του δώσει και περισσότερες πωλήσεις.
Για τα φλασάκια, σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με ανταλλακτικά θα βρεις μικρότερα, πλαστικά, αλουμινένια, ότι χρώμα και σχέδιο τραβάει η όρεξή σου. Αν δεν κάνω λάθος, είναι τα ίδια για όλες τις μοτοσικλέτες... Ίσως να θέλει και λίγο πατέντα με κανένα πλαστικό λαμάκι για να κάτσουν στις παλιές θέσεις. Πάντως στην παλιά θέση δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα φαίνονται με τις βαλίτσες τοποθετημένες. Η Givi και η Kappa το έχουν σαν προειδοποίηση στη σελίδα τους, ότι για να βάλεις τις πλαϊνές βαλίτσες, απαιτείται η "μετακόμιση" των φλας.
ENAS FILOS EXEI AGORASEI GIA TO BANDIT 650s 2006 ENA TELIKO OVAL HIGH CARBON THS LEOVINCE.
TO TOPO8ETHSE ALLA YPARXEI TO EXIS PROVLIMA......
EPREPE NA AFERESEI TO DEXIO PISO FLAS ENTELOS....
TORA TI KANEI ?
ALLAZEI PISO FLAS ?
BASEI KAPOIA BASH STIRIXIS KAI TOPO8ETEI DIAFORETIKA TA MAMA FLAS ?
ALLAZEI TA FLAS ME ALLA (ISOS MIKROTERA) TA OPOIA MPENOUN XORIS METATROPES / TRIPIMA PLASTIKON KTL ?
OPOIOS EXEI ANALOGH EMPEIRIA AS BOH8HSEI....
ή βάζει μικρότερα όπως θέλω να κάνω εγώ ή παίρνει μια βάση πινακίδας με ενσωματωμενα φλασακια.
Πάντως τα φλασακια που κυκλοφορουν δεν ταιριαζουν ακριβως στη θέση και θελουν πατεντα.