ειναι ωραια στο κοσμο μου... δε σπαω τη περιουσια αλλων και δε παω φυλακη!![]()
ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ αμφισβητω ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ και τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της δημοκρατίας (?) και όλους
δεν κατάλαβα απαγορεύεται?
ή μήπως δεν είναι αυτοί όλοι από σάρκα και οστά?
αλήθεια ο κ. κεδίκογλου δεν έστειλε υπόμνημα να μην δικαιώνονται εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά μέτρα κατά εργοδοτών ? ο ίδος που πρωτοστάτησε στην αύξηση των αποδοχών των δικαστών κατά 70% μέσα σε 3 χρόνια? Ο ίδιος που έχει γιο τζιμάνι που μυρίζεται τις ευκαιρείες και κονόμησε κάτι εκατομμύρια ενώήταν απλά φοιτητής?
και αυτός επικαλείται προσωπικά δεδομένα για το περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης......
αλλά κάποιοι κακαουνάκηδες ονομάτιζαν από τιβί ανθρώπους σαν αρχηγούς της 17ν....
ή μήπως νομίζετε ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία η σημερινή είναι το ίδιο με την αρχαία αθηναική αμεσοδημοκρατία?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ερωτηση...στον κοσμο σου αν τη σπασεις θα πας φυλακη?σιγουρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ακομα μια,αν δεν τη σπασεις,υπαρχει καμια περιπτωση να μην πας φυλακη???![]()
να ξερω βρε αδερφε μην ειμαι σε λαθος κοσμο τοσα χρονια![]()
αν καποια στιγμη βαρεθεις εκει,ελα να σου πω απο δω τι γινεται.
σιγουρα παντως εισαι πιο ευτυχισμενος.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Σου ξαναλέω ότι είναι προτιμότερο να λες στον άλλον γιατί θεωρείς ότι έχει άδικο παρά να του πετάς μια ετικέτα. Πού ξέρεις μπορεί και να τον πείσεις! Άσε που θεωρώ ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή ιδεών είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και ότι μέσα από αυτόν γεννιούνται ωραίες ιδέες. Το γνωστό brainstorming όπου πολλοί άνθρωποι πετάν ότι τους έρθει στο κεφάλι και στο τέλος καταλήγουν σε κάτι χρήσιμο...![]()
Το να προσπαθείς να πείσεις την συγκεκριμένη είναι σαν να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, οπότε δεν έχει ουσία. Η συγκεκριμένη άποψη που εξέφρασε είναι ενδεικτική της τρικυμίας που υπάρχει στο κρανίο της.
Το brainstorming θεωρείται πλέον αποτυχημένο ως τρόπος παραγωγής ιδεών. Εξάλλου δεν χρησιμοποιήθηκε για δημοκρατικούς σκοπούς :rotflmao: , αλλά για περισσότερα κέρδη από τις εταιρίες, και είναι απείρως πιο εύκολο να βρεις τρόπο να εκμεταλευτείς καλύτερα τον άλλον, παρά να δώσεις λύση σε σοβαρά καθημερινά προβλήματα.
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Μια που το θεμα το γαμ*&^*% συγκεκριμενοι... και ξεφυγανε πολυ...ας ξεφυγω κι εγω...![]()
Ειχα εναν φιλο μου στον στρατο χρυσαυγιτη...πολυ καλο παιδι κατα τ αλλα,
πραγματικα.Εκανε σκοπιες την μια πισω απ την αλλη,ποτε δεν εχωσε
αλλον κ γι αυτο τον λογο τον πηγαινα,το θεωρουσε τιμη του μαλιστα να υπηρετει την πατριδα...
Τα εχωνε στους πολιτικους,σαν αριστεριστης ισως και χειροτερα...
"Μαλακες πολιτικοι"..."ξεπουλησατε την Κυπρο,προδωσατε τις αξιες και τα ιδανικα της Ελλαδα...
ανεργια,φτωχια,φερατε τους ξενους και δεν εχουμε δουλειες..."
Πιαναμε συζητηση που και που,κυριως απεφευγα να μιλαμε πολιτικα
γιατι πολυ ευκολα θα μπορουσα να τον στριμωξω και να τον κανω να αισθανθει ασχημα.
Ειπαμε ηταν καλο παιδι...![]()
Ενα απογευματακι ειμασταν αραχτοι εξω απο τον λοχο,καφεδακι,κουβεντουλα και καπως το
φερνει η συζητηση...
-Ρε boy,μηπως πολεμας το ιδιο πραγμα μ αυτους που βριζεις τους αναρχικους?"
-Τι εννοεις?μου λεει...![]()
![]()
-Πολλοι μπατσοι ξερεις,η δουλεια τους τους "αναγκαζει"(χμ...)
να προβακαρουν επεισοδια,να μπουν μες τις πορειες,-και οπως γινεται και στο γηπεδο-
να τους πιασουν αργοτερα.Πολλες φορες στοιχειωθετουν ψευτικες κατηγοριες μονο
και μονο για να δικαιολογησουν τον μισθο τους,επειδη πιεζουν και οι "απο πανω" ...
-Αυτα τα κανουν στα γηπεδα μονο...
-Αυτα τα κανουν παντου Γρηγορη...,του λεω και συνεχιζω.Ειναι οι ιδιοι οι "απο πανω"
που οπως σε τυλιξαν κι εσενα σε επεισοδια επειδη περναγες απο Κυμης με πρασινο
κασκολ σε "εδεσαν" κι επειδη ηθελαν Κ-Α-Π-Ο-Ι-Ο-Ν να παρουσιασουν στις ειδησεις ως ενοχο.
Λες τα ιδια κ χειροτερα να μην κανουν σε πορειες για την παιδεια,υγεια,ανεργια???
-Σιγουρα υπαρχουν προβοκατορες παντου...μου λεει.Ομως οι αναρχικοι
καινε τις περιουσιες πολιτων,το πολυτεχνειο...
-Αν αποδειχθει καποτε οτι απο την ιδια την αστυνομια μπαινουν οι ηγετες τους
και παρασυρουν νεαρους της ηλικιας μας,φοιτητες, μεσω της λογικης του οχλου τι θα πεις?
-Θα πω οτι υπαρχουν διεφθαρμενοι αστυνομικοι...
-και τι θα επρεπε να κανουν αν τους δωθει απο ανωθεν εντολη να προβοκαρουν?
-εεε...Να παραιτηθουν αμεσως.
-Ξερεις...ειναι δυσκολο για καποιον με προβλημα ανεργιας να παραιτηθει.
Ειδικα αν βολευτει με την κατασταση κιολας.και μην
ξεχνας οι "απο πανω" τον χρειαζονται,φυλανε και τα σπιτια τους ενιοτε για να παρουν
και βραδυνα.Και δεν υπαρχουν μονο αυτοι.Υπαρχουν και διεφθαρμενοι δικαστικοι
Αυτοι ειναι ακομα χειροτεροι...αυτοι παρανομουν και δεν τους ελεγχει κανενας.
Ξερεις για ποιους δουλευουν ολοι αυτοι?
-...ε...για τους "απο πανω"???
-Γι αυτους που κουκουλωσαν τα γεγονοτα στα Ιμια!!!!!!!!!!!
-......
Μετα... μιλαγαμε μονο για την kawasaki μιας που ηθελε να παρει μηχανη
(σιγα μην επαιρνε honda χο!!!),δεν
ξερω τωρα τι κανει,ελπιζω παντως να σκεφτεται τα λογια μου καθε φορα που
βλεπει ειδησεις,το τι συμβαινει εδω κατω στην Αθηνα...
Μπορει να ηταν ΦΑΣΙΣΤΑΣ αλλα ειχε ενα χαρακτηριστικο που τον διαφοροποιησε στα ματια μου...
Ανοικτομυαλος...![]()
αυτα τα ολιγα...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Σου ξαναμιλάω μόνο και μόνο για να παραδεχθώ ότι πραγματικά είμαι ηλίθιος, που ξέπεσα σε αντιπαράθεση μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
λουκας
καποτε ειπες οτι αν ξανα ασχοληθεις μαζι μου θα εισαι ηλιθιος
γεια σου ηλιθιε
![]()
![]()
![]()
αμα θες να παιξουμε το παιχνιδακι σε βριζω με βριζεις στην λεω μου την λες ελα να το παιξουμε μεχρι να σε ΞΑΝΑ βαρεθω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι μεγαλυτεροι φασιστες που ξερω ειναι οι κνιτες οι κκε- δες
αυτοι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να τους πεις θα αντιδρασουν θα σε βρισουν θα σε χαρακτηρισουν δε θα κατσουν να σε ακουσουν τιποτα
φασιστες μεχρι το κοκκαλο
δειτε τα κουμουνιστικα κρατη ανα το κοσμο
εκτος οτι ειναι στην πεινα οι πολιτες τους ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΕΝΧΓΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΕ
ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ
ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
ελα λουκας ΞΑΝΑ μιλα μου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μπορώ να πω τίποτα μαζί σου. Εδώ αποδεδειγμένα ο συγκεκριμένος είναι αθώος και εσύ το χαβά σου.
Ευχαριστώ που μου θύμισες για πιο λόγο είναι ανούσιο να σου αντιπαρατεθώ.
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
με ποια στοιχεια τους ελεγχεις ρε φιλ? ησουν εκει και ειδες με τα ματια σου τι εκανε ο τυπακος που μπουζουριασανε??Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ αμφισβητω ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ και τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της δημοκρατίας (?) και όλους
δεν κατάλαβα απαγορεύεται?
ή μήπως δεν είναι αυτοί όλοι από σάρκα και οστά?
αλήθεια ο κ. κεδίκογλου δεν έστειλε υπόμνημα να μην δικαιώνονται εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά μέτρα κατά εργοδοτών ? ο ίδος που πρωτοστάτησε στην αύξηση των αποδοχών των δικαστών κατά 70% μέσα σε 3 χρόνια? Ο ίδιος που έχει γιο τζιμάνι που μυρίζεται τις ευκαιρείες και κονόμησε κάτι εκατομμύρια ενώήταν απλά φοιτητής?
και αυτός επικαλείται προσωπικά δεδομένα για το περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης......
αλλά κάποιοι κακαουνάκηδες ονομάτιζαν από τιβί ανθρώπους σαν αρχηγούς της 17ν....
ή μήπως νομίζετε ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία η σημερινή είναι το ίδιο με την αρχαία αθηναική αμεσοδημοκρατία?
ναι ειναι πολυ καλυτερα στη ζωη μου τα πραγματα αν αφήνω αυτους που ηταν εκει σε διατεταγμένη υπηρεσία να συλλάβουν καποιον που εσπαγε/εκαιγε ... και να μη αμφισβητώ την αποφαση ενος εισαγγελέα που διαβασε καταθεσεις και ειδε τα αποδεικτικά στοιχεια....Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
ερωτηση...στον κοσμο σου αν τη σπασεις θα πας φυλακη?σιγουρα???
ακομα μια,αν δεν τη σπασεις,υπαρχει καμια περιπτωση να μην πας φυλακη???![]()
να ξερω βρε αδερφε μην ειμαι σε λαθος κοσμο τοσα χρονια![]()
αν καποια στιγμη βαρεθεις εκει,ελα να σου πω απο δω τι γινεται.
σιγουρα παντως εισαι πιο ευτυχισμενος.
![]()
δε μπορω ν καταλάβω γιατι να πιστεύω ενα τσογλάνι και οχι πολλους αστυνομικους!
Η χουντα και η αστυνομικοκρατεια περασε πολλα χρονια τωρα και δε πρόκειται να ξαναρθει... καιρος να ξυπνήσουν μερικοι... και να βγαλουν τα κομματισμενα-φανατισμενα γυαλια τους να δουν εμπρος τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι ειναι πολυ καλυτερα στη ζωη μου τα πραγματα αν αφήνω αυτους που ηταν εκει σε διατεταγμένη υπηρεσία να συλλάβουν καποιον που εσπαγε/εκαιγε ... και να μη αμφισβητώ την αποφαση ενος εισαγγελέα που διαβασε καταθεσεις και ειδε τα αποδεικτικά στοιχεια....
Η χουντα και η αστυνομικοκρατεια περασε πολλα χρονια τωρα και δε πρόκειται να ξαναρθει... καιρος να ξυπνήσουν μερικοι... και να βγαλουν τα κομματισμενα-φανατισμενα γυαλια τους να δουν εμπρος τους
Γιωργο εσυ τον εχεις καταδικασει ηδη...
διαφωνω και για τη χουντα και την αστυνομοκρατεια,αλλα δεν θα σου χαλουσα ποτε το ονειρο.
σου μιλαω απεχοντας πολυ απ οτιδηποτε κομματικο και φανατισμενο.
αν διαλεγεις να βαζεις τετοιου ειδους ταμπελες,προσεχε τι πληρουν αυτοι που τις αποδιδεις.
απο μενα το αφηνω εδω...
![]()
α έμαθα κάτι σήμερα
ότι η χούντα έφυγε....
επειδή η χούντα έφυγε
Σε καίρια θέση τοποθετήθηκε πρόσφατα ο επικεφαλής αξιωματικός!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30 Μαΐου 2007
Επίμονη παραπληροφόρηση Ρουσσόπουλου για δήθεν ποινές σε αστυνομικούς «ζαρντινιέρας». Σε καίρια θέση τοποθετήθηκε πρόσφατα ο επικεφαλής αξιωματικός!
http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=710252
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Σου ξαναμιλάω μόνο και μόνο για να παραδεχθώ ότι πραγματικά είμαι ηλίθιος, που ξέπεσα σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Δεν μπορώ να πω τίποτα μαζί σου. Εδώ αποδεδειγμένα ο συγκεκριμένος είναι αθώος και εσύ το χαβά σου.
Ευχαριστώ που μου θύμισες για πιο λόγο είναι ανούσιο να σου αντιπαρατεθώ.
![]()
χαιρομε για την αυτογνωσια σου
τα λεμε ηλιθιε
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Είναι πολύ διαφορετικό το αν μία ψηφοφορία και είναι έγκυρη και σωστή και το τι πρακτικές εφαρμόζονται ώστε να επηρρεαστεί και πολύ διαφορετικό αυτό που συμβαίνει μέσα στο άντρο της ΓΑΔΑ. Σου έυχομαι να μην το ζήσεις ποτέ από τη μία από την άλλη πολύ θα ήθελα να το περάσεις μία φορά για να καταλάβεις για ποιό λόγο φωνάζουμε τόσο πολύ για αυτά που γίνονται. Αυτό που θα εκτιμούσα στα πλαίσια του σκεπτικισμού σου είναι να αναλογιστείς τη βαρύτητα του να ισχύει κάτι τέτοιο και του να μην ισχύει. Είσαι διατεθιμένος να το ρισκάρεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Καλά οχι οτι έχω σε καμιά μεγάλη υπόληψη μπάτσους ασφαλίτες ΄και λοιπούς,αλλά ποιός μου λέει οτι αυτά που γράφει είναι όλα αλήθεια?Επειδή το λέει αυτός?Πολύ ευκολόπιστοι είσαστε μερικοί....ή μάλλον θέλετε να είσαστε....
Και προτού πέσουν οι βρισιές απο διάφορους υπερασπιστές φοιτητικών κινημάτων,πορειών και λοιπούς να σας πω και γω μια μικρή ιστοριούλα.
Γίνεται ψηφοφορία πριν μια δυο βδομάδες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ.Βγαίνει οριακά υπέρ της άρσης της κατάληψης.Οι φοιτητές πάνε σπίτια τους ξέροντας οτι η κατάληψη τελειωσε.Λίγη ώρα μετά εμφανίζεται μια κοπέλα,και λέει οτι ψήφισε στο τάδε αμφιθέατρο πριν λίγη ώρα,αλλά οτι ανήκει σε άλλη σχολή,απο άλλη πόλη.Επικρατεί αναταραχή,αλλά η κοπέλα ως εκ θαύματος εξαφανίζεται και δεν την ξαναβλέπει κανείς.Βγαίνει η πρωτοφανής απόφαση να ακυρωθούν όλες οι ψήφοι αυτού του αμφιθεάτρου.Κατα τύχη(;;βέβαια σ'αυτό το αμφιθέατρο οι περισσότερες ψήφοι ήταν κατά της κατάληψης.Μετά την ακύρωση των ψήφων το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της κατάληψης.Έτσι και η σχολή παρέμεινε κλειστή.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Η γνώμη μου?Μην εμπιστεύεστε και μην πιστεύετε τόσο εύκολα οτιδήποτε.Παντού υπάρχει σαπίλα,βία και νοθεία.Φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων,μπράβοι και φουσκωτοι μέσα σε σχολές σε γενικές συνελεύσεις,μπάτσοι και ασφαλίτες που αντι να κυνηγάνε γνωστούς αγνώστους με κράνη συλλαμβάνουν φοιτητές,μπάτσοι που σε βλέπουν να περνάς απο Εξάρχεια το βράδυ και μόνο σωματικό έλεγχο δε σου κάνουν και πάει λέγοντας.
Γι'αυτό ας μην πιστεύουμε κάτι απλά επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.
Χα! Το πήρα το μωρό...
....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι ειναι πολυ καλυτερα στη ζωη μου τα πραγματα αν αφήνω αυτους που ηταν εκει σε διατεταγμένη υπηρεσία να συλλάβουν καποιον που εσπαγε/εκαιγε ... και να μη αμφισβητώ την αποφαση ενος εισαγγελέα που διαβασε καταθεσεις και ειδε τα αποδεικτικά στοιχεια....
Η χουντα και η αστυνομικοκρατεια περασε πολλα χρονια τωρα και δε πρόκειται να ξαναρθει... καιρος να ξυπνήσουν μερικοι... και να βγαλουν τα κομματισμενα-φανατισμενα γυαλια τους να δουν εμπρος τους![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
@idi-EVI
σας παραπεμπω εδω----->http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=40668. διαβαστε το και κρινετε μετα τον τροπο σκεψης σας. ψαξτε βαθια μεσα σας και ξεριζωστε οτι ειναι δικο σας αλλα σας κανει να αντιδρατε με τον τροπο που αντιδρατε.
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ !!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...