ελα ρε μη κλαψοθριζεις θα σε πεταξω με το ρς....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κατσε να μπω μεσα κ γω...![]()
γαμωω τα λεφτα που δν εχω!!!!![]()
![]()
ελα ρε μη κλαψοθριζεις θα σε πεταξω με το ρς....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κατσε να μπω μεσα κ γω...![]()
γαμωω τα λεφτα που δν εχω!!!!![]()
![]()
Μπορεί να τρέχω όμως εκείνη την ημέρα....ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!Δεν πειράζει....Ελάτε να με δείτε!
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
και που να δεις το δικο μου απ το lidl:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
πω τι κουκλι ειναι αυτο...
το κρανος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρε τι να πει και ο Μεταλας της συμφορας με το +οομπουρδελο του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
λεω να πεταχτω και απεναντυ,γενικα να γυρισω λιγο τα διπλανα νησια...
ουζακι ναι [και αν εχεις και οζζζζακι καλητερα ειναι(ξερεις να τον πειραζουμε λιγο)![]()
]τσαγακι οχι
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι το αλμερα πισω λεει!Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
το κρανος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι και το κρανος ρε :a37: :a37: :a37:Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
το κρανος:llol:
και γω περιμενα να πεις το gsxr απεναντι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μπορεί να τρέχω όμως εκείνη την ημέρα....ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!Δεν πειράζει....Ελάτε να με δείτε!
![]()
![]()
![]()
εσυ δε μ λεγες οτι απεριψες τη προταση της ducati ρε μλκ....![]()
γιαυτο δεν πηρανε αυτο το κουλαδι το στονερ?
πριμερα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οχι το αλμερα πισω λεει!![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζεσαι να πηγαιναμε με ρς? πρεπει να μπει πολλ με ερωτηση.....θα μεινει,ναι η ου?Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ελα ρε μη κλαψοθριζεις θα σε πεταξω με το ρς....![]()
το θεμα ειναι τι δεν θα πει!!![δεν βλεπεις ποσο πολυλογας ειναι]Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ελα μωρε τι να πει και ο Μεταλας της συμφορας με το +οομπουρδελο του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
εγω λεω πως μαμα πηγαινει....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
φανταζεσαι να πηγαιναμε με ρς? πρεπει να μπει πολλ με ερωτηση.....θα μεινει,ναι η ου?![]()
Είχα πρόταση από την yamaha αλλά μια μέρα μπήκε κλαίγοντας ένα παιδάκι με σγουρά μαλλάκια και έκλαψε στην αγκαλιά μου...Μου είπε πως το ονειρό του ήταν να τρέξει στα gp...Τον έλεγαν Valentino....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
τι?????
εσυ δε μ λεγες οτι απεριψες τη προταση της ducati ρε μλκ....![]()
γιαυτο δεν πηρανε αυτο το κουλαδι το στονερ?
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
FUCK...επρεπε να πω νισσαν....δν πειραζει μοτο φλορουμ ειμαστε....:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
πριμερα ειναι![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
καλα σιγουρα θα τρεχεις.........................................για να ξεφυγειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
της μαναδων σας ρε....
οι γιοι ειναι μαλακες!!! (αν εχετε κ αλλα αδερφια αν σας εμοιασαν κ αυτα μαλακιστηρια θα ναι..α του ηλια θα ναι κ μπιφτεκοκωληδες) :a36: :a36: :a36: :a36:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!