Σελίδα 33 από 63 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 932

Θέμα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ!!!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    τα 1000άρια δεν παθαίνουν τίποτα....
    εκτός και αν οι κάτοχοί τους είναι μπομπομάστορες σαν μερικούς μερικούς απο πάνω...

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ Ο ΧΑΖΟΙΑΠΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 15 ΚΙΛΑ LOCTITE ΣΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

προβληματισμένος γιατι εισαι?
    τι επαθε το sv?......
    Ρε μλκ μη λες τέτοια...θα μας την πέσουν (πάλι) όλοι οι κάφροι του φόρουμ ότι και καλά τα SV χαλάνε
    Ο άνθρωπας είναι προβληματισμένος γιατί θέλει να τ' ''ακουμπήσει'' στο μηχανάκι του και δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει

Καλώς ήρθες κι από μένα ρε Μαύρε!!

Υ.Γ. Πολλά χαιρετίσματα στον κάτοχο SV 1000S ,μπλε, που με πέρασε σήμερα στη Μεσογείων καθώς έστριβα για Παπάγου.Αν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν από πίσω μου θα τον κυνήγαγα να τον κάνω μέλος .
    Ααααααααααν υπάρχει περίπτωση να μας διαβάζεις ( εμένα να με αφοδεύσεις) γράψε
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    και να μην βρίσκεις βίδα ούτε Ευρώπη ούτε Ιαπωνία....αϊντε γεια...
    εχθες τα έμαθα... απο το εκατέρωθεν γλυκό αγόρι...

Λοιπον αγαπητε Black Death απο ότι καταλαβαίνεις εδώ το κλίμα είναι :
    "μια παρέα είμαστε όλοι,
    δώσε μου την μπιέλα σου να σου δώσω τον στρόφαλό μου..."
    χαλάρωσε, απλά αυτοσαρκαζόμαστε ... όχι σαν μερικούς μερικούς που δεν μαρτυράνε ούτε ότι έπαθαν λάστιχο... (επειδή εχουν Χόντα και τα Χόντα δεν παθαίνουν ούτε λάστιχο...)

ti egine lamprouko???
    poly de mas thn les???
    gia katse fronhma giati kai egw ekana kati paralabes... p.x. EC927212595US
    pou einai sto telwneio kai alla polla...

αχ αγόρι μου εσένα περίμενα τόσην ώρα...

αχ αγόρι μου εσένα περίμενα τόσην ώρα...
    GAY POST ALERT

Χαιρετίσματα...

Γειά σας και πάλι... Ναι εγώ είμαι και πάλι μετά από καιρό!
    Είχα κάτι τρεχάματα από εδώ κι από εκεί...
    Δικαιολογίες του κώλου δλδ, αλλά να δικαιολογηθώ και λίγο!
    Χαιρετώ το Black Death κι εγώ με τη σειρά μου!
    Βασικά νιώθω τυχερός που το δικό μου το SVάκι είναι άθραυστο μεχρι στιγμής(φτου μη το ματιάσω) και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα...!
    Εντάξει για λίγο λαδάκι που καίει δε νομίζω να γκρινιάξω, άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλωσηλθατε και οι δυο,..καλα ο ενας ας πουμε οτι πηρε τζαμπα καλωσορισμα.
    Λοιπον φιλε μαυρε ψοφε.....ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Συνάντηση...

Και φυσικά αν γίνει συνάντηση, μακάρι να το μάθω έγκαιρα και να μπορώ να έρθω
    Να πιούμε και καμμιά μπύρα!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!

θενκς εβεριμποντυ για τα καλωσορίσματα

προβληματισμένος και τσαντισμένος που λέτε παίδες ειμαι απο μικρός απο χόμπυ αλλα το SV μου έδωσε μερικες αφορμές για extra διασκέδαση (προβληματισμο δηλαδη) Προς Θεού δε χάλασε τπτ απλά ειναι ή φύση της μηχανής τετοια που μαζί με τα παρελκόμενα σε βάζει σε κάποιες σκέψεις.

εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι.

1 Δεν έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα παρόλο που την έχω 1 χρόνο. δυστηχώς δουλειά + προσωπικά + οτι το γεγονός οτι μια παραβιαση στοπ απο σαρδελοκούτι είχε ως αποτέλεσμα να βγάλω το διάστημα απο 12 ιουνιού εως 4 σεμπτέβρη χωρίς μηχανή (δεν έχω και γκόμενα φανταστείτε νεύρα... σαν νυμφομανή πριγκίπισσα απειχθήσα απο ευνούχο gay κακό που ο μπαμπάς της δε πλήρωνε τα λυτρα ημουν ) τεσπά η προηγούμενη μηχανή μου ηταν ενα CB 400 souper four (δε θέλω σχόλεια, απλα γάμαγε) και η μεταπήδιση σε κατι τελείως διαφορετικό με δυσκολεύει ακόμα.(ήταν συνηδειτή επιλογή, αλλα προς το παρόν οδηγώ καλήτερα το Ζ ενος φιλου απο ότι τη μηχανή μου και σπάζομαι! λογικό δεν είναι? )

2 μάλλον ο χειρότερος εχθρός μου ειναι τα μαμά λάστιχα τα οποια πρεπει να ειναι και παλιά καθως το μηχανάκι το πήρα στο 1ο ξεστοκάρισμα (όταν πηρα το SV πούλαγαν το 2006 ακόμα κανονικά και διώχναν αυτα με τα ασημί πλαισια, μερικούς μήνες μέτα απλά ήθελα να βομβαρδίσω τα κεντρίκα Σφακιανάκη... ). επιβεβαίωσα τις υποψίες μου οτι αυτα τα λάστιχα δεν κάνουν για αυτο το μηχανάκι και Ελλάδα διαβάζωντας το και έδώ, υποθέτω οτι δε κρατάνε και λόγο παλαιότητας... έχω βαρεθεί να κάνω πατινάζ είτε ανοίγω είτε φρενάρω.

3 έχω ενα παρόμοιο πρόβλημα με ενα φίλο (sorry δε θημάμαι όνομα, αν διαβάζεις εσυ τελικά βρίκες άκρη?) οπου του έλεγε οτι κουνάει στα πολλά. ξέρω ξέρω ζυγοστάθμιση - έλεγχος σταμπιλιτέρ - μήπως είναι το πίσω λαστιχο? το έχω βάλει στο πρόγραμμα απο δευτέρα πάει συνεργείο (επιτέλους βρήκα χρόνο) αλλα ανύσηχώ κάθως το χα πεί παλαιότερα στο μάστορα και έλενξε το μπροστινό αλλα δε βρήκε τπτ)

4 καίει το περίδρομο... πρέπει να είναι βαμπίρ η μηχανή δεν εξηγείται αλλιως! και να τρέφεται με βενζίνη αραίωμένη στο αίμα του ιδιοκτήτη.

5 το SV δεν είναι μια συμβατική επιλογή ιδιαίτερα για τη χώρα μας (νοοτροπια μπλα μπλα μπλα αλλά αυτό ειναι μια άλλη συζητηση) και μου αρέσει να με ρωτάνε "καινουριο μοντέλο?" (:rotflmao: μάλλον είναι επέιδή την πλένω τακτικά ? ) αλλά δεν υπάρχει ποικηλία στα aftermarket προιόντα οπως σε πιο εμπορικά μηχανάκια.Σίγουρα ταιριάζουν πολλα πραγματάκια απο gsxr αλλά προσωπικά δε γνωρίζω ποιά είναι αυτά και πολλοι μαγαζάτορες το ίδιο.πχ 2 βδομάδες τώρα ψάχνω φλασακια και δε βρίσκω κάποια που να πω αυτο ειναι! φέρτα.

αυτά τα πολλά ...ζητω συγνώμη για το τεράστιο ποστ. (όχου μη γκρινιάζετε αμα βαριέστε διαβάστε το "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ") αναμείνατε thread περι αξεσουαροσυζητησης
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

εσυ χρειάζεσαι ενα καφέ με τους εν SV αδερφούς....

anytime anywhere
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
    θενκς εβεριμποντυ για τα καλωσορίσματα
    ....
    αυτά τα πολλά ...ζητω συγνώμη για το τεράστιο ποστ. (όχου μη γκρινιάζετε αμα βαριέστε διαβάστε το "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ") αναμείνατε thread περι αξεσουαροσυζητησης
    εν V2 αδερφέ.....

το οτι το sv ειναι διαφορετικό απο το cb ειναι αυτονοητο! αυτο που προφανως σε προβλιματίζει ειναι (αν καταλαβα σωστα) ο διαφορετικός τροπος αποδοσης του κινητηρα (περα απο τα απολυτα νουμερα αποδοσης). το cb ως Ι4 θελει στροφες για να αποδοσει και να μπει ο κινητηρας στην καλη περιοχη λειτουργειας. αυτο με το sv ΔΕΝ ισχυει!!

o V2 θελει να τον οδηγεις με την ροπη του! και ειδικα του sv που εχει προσαντολισμό κυριως τον δρομο. να λειτουργείς μεταξυ 5000 και 9000 στροφές εκει οπου μεγιστοποιειτε η ροπη του και θα δεις οτι οι προβληματισμοι σου θα χαθουν!!!

επιπλεον θα πρεπει να ''επαναπρογραμματισεις'' τον εγκεφαλο σου να ΜΗΝ ασχολειτε και τοσο πολυ με το κιβωτιο. εχει αρκετη ροπη ωστε να αφησεις μια σχεση να πεσει χαμηλα (σε σαλ) και απλα να ανοιγοκλεινεις το γκαζι.

για τα λαστιχα τωρα.... αν πιστευεις οτι εχουν φαει τα ψωμια τους ή οτι δεν σε κρατανε (για οποιον λογο) δυστυχως δεν θα γλυτωσεις την αλλαγη τους! θα σου προτεινα, αναλογα με την χρηση που θα κανεις, τα εξης:

pirelli diablo strada--> βολτες, ταξιδακια, χαλαρα πραγματα
    metzeler M3--> για πιο γληγορες καταστασεις και πιστα
    bridgestone bt 12ss--> το ιδιο με παραπανω...(μου τελειωσαν μεσα 5χιλ χλμ αλλα με αρκετα trackday.....) δεν ξερω αν βγαινουν ακομα....

αυτα τα εχω δοκιμάσει ΕΓΩ και μπορω να τα συστησω, για αλλα δεν εχω αποψη!

για aftermarket θα συμφωνουσα μαζι σου οτι δεν υπαρχουν πολλα πραγματα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μιας και το sv δεν πουλησε και πολλα κομματια εδω. λιγες επλογες λοιπον. λυση: εξωτερικο, ebay!!!
    αν κανεις μια αναζητηση στα διαφορα sv forums που υπαρχουν εκει εξω θα βρεις μυριαδες κομματια και μετατροπες που μπορεις να κάνεις στο sv!

τελος οπως το ειπε και ο τροπεας....καφεδακι ολα τα sv για γνωριμια!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

kai egw 8elw na er8w....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death

.........
    σαν νυμφομανή πριγκίπισσα απειχθήσα απο ευνούχο gay κακό που ο μπαμπάς της δε πλήρωνε τα λυτρα ημουν )

........

το SV δεν είναι μια συμβατική επιλογή ιδιαίτερα για τη χώρα μας (νοοτροπια μπλα μπλα μπλα αλλά αυτό ειναι μια άλλη συζητηση) και μου αρέσει να με ρωτάνε "καινουριο μοντέλο?" (:rotflmao: μάλλον είναι επέιδή την πλένω τακτικά ? )
    .........
    αυτά τα πολλά ...ζητω συγνώμη για το τεράστιο ποστ. (όχου μη γκρινιάζετε αμα βαριέστε διαβάστε το "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ")

Ρε gcrούκιε πρέπει να σταματήσεις επιτέλους τις απαγωγές πριγκιπισσώνανε

Κι εμένα ακόμα με ρωτάνε μετά από 3+ χρόνια

Πες μου ρε Μαύρε πως είσαι Λιακοπουλικός.....τέλος!
    Έπρεπε να το υποψιαστώ με τέτοιο nick ότι ανήκεις στους Νεφελιμ και στα ρυπαρά έθνη :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παρόμοια θέματα

1. Και είμαστε άνθρωποι κατά τα άλλα...
    από nikos_abel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2012, 22:40
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 16:14
  3. ειμαστε πολλοι....
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων